Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Süpersin, çok gecmiş olsun, ne çabuk oldun, karar verdin, gençliğini yaşarsın ne güzel,inşallah ben de böyle yazarım, gece yalnız kalınabilir mi? Yemeğini yalnız yiyebildin mi?Benim refakatçimde sorun olabilir, ben de kendime güveniyorum, hiçkimseyi yormak istemiyorum.

Asley51 arkadaşım senin yazdıklarını kullanıcı adımla girdiğimde göremiyorum Ama mesajını okudum adına cok sevindim gecmiş olsun umarım bizler de aynı şekilde kolay atlatırız

Ya bide iyileşme süreci ne kadar sürüyo yani benim 2 aylık bebişim war yazın olmayı düşnyorm annem en fzla 2 hafta ilgleneblir snrasında çok zorlanır mıyımm

çok geçmiş olsun .... artık sporunu rahatlıkla yapacaksın istediğin sütyenide giyebileceksin....ne mutlu sana..

Sanırım elim bi yerlere değmiş şu an görünüyor mesajlar :) tekrardan gecmiş olsun canım:)

Refakatçı olarak annem yanımdaydı yani aslında insan birini yanında istiyor hani herkesin bi refakatçısı olunca bide senin yanında refakatçı olmayınca moral ve motive olarak düşüyorsun içinde bir burukluk oluyor onun dışında amleiyattan çıktıktan sonra seni yatağına bırakıyorlar ve ayaga kalkman ve yemek yemen için 4 saat yatman yni narkozun etkisi geçmesi gerekli. O zamana tuvaletin gelebilir ve refakatçın altına sürgü çekmesi lazım hemşireden belki utanırsın yani yemek yerkende pek sıkıntı çekmezsin kollarımı oynatabiliyorum sadece doğrulirken yatarken hafif destek almak gerekiyo yani refakatçın olsun kesinlikle

Inşallah hiç stres sıkıntı yapmayın uyuyup uyanıyorsunuz ve bittiiii :)
inşallah yaa. birşey takıldı aklıma tuvalet işi ameliyattayken faln nasıl oluyor ya gelirse baygınken nasıl oluyor o iş ya bildiğim kadarıyla çıknca da kalkıp gidiyoruz tuvalete ama sen sürgü demişsin sonda takılan kimseyi de duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…