- 28 Şubat 2016
- 168
- 51
- 13
- 49
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.001
Ameliyattan önce BİRŞEY içmediğim ı Çi n idrar sorun olmuyor. En az 8 saat BİRŞEY yeyip içmiyorsunuz hatta bu durum 12-14 saate bile ÇIKABİLİYORinşallah yaa. birşey takıldı aklıma tuvalet işi ameliyattayken faln nasıl oluyor ya gelirse baygınken nasıl oluyor o iş yabildiğim kadarıyla çıknca da kalkıp gidiyoruz tuvalete ama sen sürgü demişsin sonda takılan kimseyi de duymadım
Bu şekilde dewlet karşılar mı acaba
75d KOm barbara kullanıyorum.iç çamaşır magazasında kom un dd ölçülü modelleri varEki Görüntüle 1812842
Valla şöyle açıklayım beni ameliyata götürmek için geldiklerinde tuvaletim vardı gitmedim üşendim falan işte ameliyata girerken tuvaletim vardı yani bilincin kapaniyo diye tuvaletini falan salmiyosun merak etmeinşallah yaa. birşey takıldı aklıma tuvalet işi ameliyattayken faln nasıl oluyor ya gelirse baygınken nasıl oluyor o iş yabildiğim kadarıyla çıknca da kalkıp gidiyoruz tuvalete ama sen sürgü demişsin sonda takılan kimseyi de duymadım
Bilmiyorum canım, mesajlar karıştı. Ama küçük yerlerde daha rahat. Doktorlar devlet karşılıyor. Ama Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde zor. Sen hangi ildesinBu şekilde dewlet karşılar mı acaba
Kayserideyim ben pazartesiye muayne için randewu aldım dewletten önerilen bi doktordanBilmiyorum canım, mesajlar karıştı. Ama küçük yerlerde daha rahat. Doktorlar devlet karşılıyor. Ama Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde zor. Sen hangi ildesin
Kayseride de kolay olur İŞALLAHKayserideyim ben pazartesiye muayne için randewu aldım dewletten önerilen bi doktordan
Teşekkür ederim canım ne yalan sölim merak ediyodum bunuValla şöyle açıklayım beni ameliyata götürmek için geldiklerinde tuvaletim vardı gitmedim üşendim falan işte ameliyata girerken tuvaletim vardı yani bilincin kapaniyo diye tuvaletini falan salmiyosun merak etmebende korkmustum ondan ama bi sorun olmadi sadece ameliyattan cikinca serumda takınlınca baya sıkıştım tuvalete gitcem dedim izin vermediler narkozun etkisi geçene kadar kalkamazsın diye sürgü verdiler ilk baş çekindim ben ona yapamam diye yataga falan sicrar gibisinden ama bi sorun olmadi tam kalçaya yerleşince sal gitsin abla :d bu diren dedigin şeyde iki gogusumdede su ve kanın aktığı tüpler var onlarla geziyorum
Kaç yaşındasınız bende daha önceden kqyseride yaşıyordumda pek istemedim orada amleiyat olmayı o yüzden ankarada oldumKayserideyim ben pazartesiye muayne için randewu aldım dewletten önerilen bi doktordan
Doktor geldi şimdi pansuman olucam çıkartırlar heralde birazdan öyle hastanede tur atıyorum sıkıldım bide hiperaktif bi insanımTeşekkür ederim canım ne yalan sölim merak ediyodum bunuben baya önceden bişe yiyip içmem çok sık çıkarım da tuvalete o yüzden tam ameliyata girmeden de yapsam cıkınca gelmese oh idare eder narkoz etkisi gecene kadar sanırım direnlerin cıkmadı mı senin daha
24Kaç yaşındasınız bende daha önceden kqyseride yaşıyordumda pek istemedim orada amleiyat olmayı o yüzden ankarada oldum
Fakulteye gitseydin ora devlete gore daha cabuk isini kolaulastirirdi
Maşallah canım güzel gezmen. Senin kacıncı hünün bugün? Pansuman nasıl acı veren bişey miDoktor geldi şimdi pansuman olucam çıkartırlar heralde birazdan öyle hastanede tur atıyorum sıkıldım bide hiperaktif bi insanım
Sonta takiliyor ameliyat esnasinda.inşallah yaa. birşey takıldı aklıma tuvalet işi ameliyattayken faln nasıl oluyor ya gelirse baygınken nasıl oluyor o iş yabildiğim kadarıyla çıknca da kalkıp gidiyoruz tuvalete ama sen sürgü demişsin sonda takılan kimseyi de duymadım
Dün 2 gibi ameliyat oldum işte valla bnede heycanla bekliyorum inşallah canım acımazMaşallah canım güzel gezmen. Senin kacıncı hünün bugün? Pansuman nasıl acı veren bişey mi
Aslında eşim fakültede çalışıo ama bilemedim doktorları nasıldır dewlette bi doktru çok öneriolar nette ona baktm ama fakülteden bi arkadaşa söledim arastrcak bakalımFakulteye gitseydin ora devlete gore daha cabuk isini kolaulastirirdi
asley51 sen nerede ameliya oldunFakulteye gitseydin ora devlete gore daha cabuk isini kolaulastirirdi
Aslııı nasılsın naptın :)Dün 2 gibi ameliyat oldum işte valla bnede heycanla bekliyorum inşallah canım acımaz
Hadi ya. Ben takılmıyor die biliyordum uyanmadan çıkarılıyor mu pekiSonta takiliyor ameliyat esnasinda.
Evet zor oldu kucagima alamadigim icin cok agladi bi kosede de ben agladim ama bir hafta sonra daha rahattim anlattim ona dikkat ettik ailecekayyy yazınızı okudum çok sevindim sizin adınıza benimde kızım war iki yaşında en çok o düşündürüyo bni sizsiz duruyomu sırf kızımı kime bırakıcam nasıl olcak derdi yüzünden karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?