- 5 Nisan 2015
- 162
- 42
- 48
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.021
İşte bnmde tek düşündüğüm bebeğim iki aylık anne sütü almıo sdce günde 30 cc kadar bazen o kdr bile çıkmıo yaza kdr bşi kalmaz yazın olmak istym bebeğim 5 6 aylık olucak ne kdr süre ilglenemicem ?Evet zor oldu kucagima alamadigim icin cok agladi bi kosede de ben agladim ama bir hafta sonra daha rahattim anlattim ona dikkat ettik ailecek
eğer süt veriyorsanız sütü kestikten ancak 6 ay sonra operasyon yapılabilir diye biliyorumİşte bnmde tek düşündüğüm bebeğim iki aylık anne sütü almıo sdce günde 30 cc kadar bazen o kdr bile çıkmıo yaza kdr bşi kalmaz yazın olmak istym bebeğim 5 6 aylık olucak ne kdr süre ilglenemicem ?
Merhaba arkadaşım benimde en büyük korkum bana bakacak kimsenin olmamasıydı ama ptesi ameliyat oldum cuma her işimi yapar oldum hatta 3 çeşit yemek yaptım ... Kardeşim kaldı bir hafta yanımda ı kadar ... Ameliyat sonrası işinizi görebiliyorsunuz ...ama bana doktor emzirme bitikten sonra 6 ay geçmeli demişti bi doktora sorun isterseniz...Ya bide iyileşme süreci ne kadar sürüyo yani benim 2 aylık bebişim war yazın olmayı düşnyorm annem en fzla 2 hafta ilgleneblir snrasında çok zorlanır mıyımm
İnternette 3 6 ay yazıo ama bilemedimMerhaba arkadaşım benimde en büyük korkum bana bakacak kimsenin olmamasıydı ama ptesi ameliyat oldum cuma her işimi yapar oldum hatta 3 çeşit yemek yaptım ... Kardeşim kaldı bir hafta yanımda ı kadar ... Ameliyat sonrası işinizi görebiliyorsunuz ...ama bana doktor emzirme bitikten sonra 6 ay geçmeli demişti bi doktora sorun isterseniz...
Hadi yaaa ay çokta heweslenmiştimmmmmYazın olmanızı tavsiye etmem çünkü şimdi bile ter dikişleri yakıyor ve acıyor...
işallahInşallah hiç stres sıkıntı yapmayın uyuyup uyanıyorsunuz ve bittiiii :)
uyanmadan niye çıkarılsın. Hasta uyandıktan sonra rahat etsin diye TAKILIR sonda canım. Genelinde çok can acıtıyormuş. Bazı duyarsız doktorlar narkozdan önce taktırıyorlarmışHadi ya. Ben takılmıyor die biliyordum uyanmadan çıkarılıyor mu peki
Cnm her işte bir hayır vardır diyelimKızlar benim ameliyat iptal oldu, küçük oğlum ortakulak iltihapı oldu, dün gece hiç uyumadık, bu şekilde bırakıp gidemeyeceğimden iptal ettirdim, şimdi iyi ama, ameliyat çok yakındı,bana çok düşkün.şimdi ne olucak bilmiyorum
Çok geçmiş olsn. Aynen wardır bunda da bi hayır..Kızlar benim ameliyat iptal oldu, küçük oğlum ortakulak iltihapı oldu, dün gece hiç uyumadık, bu şekilde bırakıp gidemeyeceğimden iptal ettirdim, şimdi iyi ama, ameliyat çok yakındı,bana çok düşkün.şimdi ne olucak bilmiyorum
Sağolasın canım teşekkür ederim, çok gerildim, sen nasılsın, göğsün, karnın nasıl? Göğsünde şişlik sıkıntı var mı?Cnm her işte bir hayır vardır diyelim
Çok geçmiş olsun
Meme küçültme ameliyatlarında sonda takılmaz ..şayet başka bir sorun varsa veya ameliyat ancak ozaman takılır benim iç çamaşırımı bile çıkartmadılar bilginizeHadi ya. Ben takılmıyor die biliyordum uyanmadan çıkarılıyor mu peki
Çok teşekkür ediyorum ben de öyle biliyodum çünkü. Şu an doktoru bekliyorum muayene olucam bakalım ne dicekMeme küçültme ameliyatlarında sonda takılmaz ..şayet başka bir sorun varsa veya ameliyat ancak ozaman takılır benim iç çamaşırımı bile çıkartmadılar bilginize
Cnm gogsümde hiçbir sorun yokSağolasın canım teşekkür ederim, çok gerildim, sen nasılsın, göğsün, karnın nasıl? Göğsünde şişlik sıkıntı var mı?
Ben artık dayanamıyorum yaa :'( dün gece ağrıdan ölmü şekilde yatağa girdim ağlicaktım artıkgünlük yaşantım ciddi oranda etkilenio bebeğimi banyo yaptırırken sallarken altını bile değiştirirken sırt ağrısından ağlicak duruma geliyorum çıldırıcam ya :'(
Ameliyat olmadım olmak istyorm olmadığm için ztn bu ağrılarÇok gecmiş olsun
Ne zaman ameliyat oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?