Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet zor oldu kucagima alamadigim icin cok agladi bi kosede de ben agladim ama bir hafta sonra daha rahattim anlattim ona dikkat ettik ailecek
İşte bnmde tek düşündüğüm bebeğim iki aylık anne sütü almıo sdce günde 30 cc kadar bazen o kdr bile çıkmıo yaza kdr bşi kalmaz yazın olmak istym bebeğim 5 6 aylık olucak ne kdr süre ilglenemicem ?

eğer süt veriyorsanız sütü kestikten ancak 6 ay sonra operasyon yapılabilir diye biliyorum

Ya bide iyileşme süreci ne kadar sürüyo yani benim 2 aylık bebişim war yazın olmayı düşnyorm annem en fzla 2 hafta ilgleneblir snrasında çok zorlanır mıyımm
Merhaba arkadaşım benimde en büyük korkum bana bakacak kimsenin olmamasıydı ama ptesi ameliyat oldum cuma her işimi yapar oldum hatta 3 çeşit yemek yaptım ... Kardeşim kaldı bir hafta yanımda ı kadar ... Ameliyat sonrası işinizi görebiliyorsunuz ...ama bana doktor emzirme bitikten sonra 6 ay geçmeli demişti bi doktora sorun isterseniz...

İnternette 3 6 ay yazıo ama bilemedim yaz tatilinde olmam lazım yaa annemler gelcek çnkü onlar ist.da ben kayseri kardeşm okuyo falan 10 gün kadar bebişe bakmaları lazım yaz tatilnden snra anca 15 tatile kalır kısmet bakalımm

Altan nasıl oldu senin terleme meselesi. İyi misin? Senin memede de bant var mı ,yoksa dikiş mi var. Baktın altından da ter olur mu acaba. Gazlı bez koydun mu, koyduysan faydası oldu mu.

Seraboy sen nasılsın iyi misin Senin dikiş yerleri terliyor mu, yoksa bant var mı, bantın altı terler mi acaba.
Dikişlrrin ne durumda

Hadi ya. Ben takılmıyor die biliyordum uyanmadan çıkarılıyor mu peki
uyanmadan niye çıkarılsın. Hasta uyandıktan sonra rahat etsin diye TAKILIR sonda canım. Genelinde çok can acıtıyormuş. Bazı duyarsız doktorlar narkozdan önce taktırıyorlarmış
Ben hiç rastlamadım ama sezaryen öncesi bir arkadaşıma takılmıştı çok acımış.

Kızlar benim ameliyat iptal oldu, küçük oğlum ortakulak iltihapı oldu, dün gece hiç uyumadık, bu şekilde bırakıp gidemeyeceğimden iptal ettirdim, şimdi iyi ama, ameliyat çok yakındı,bana çok düşkün.şimdi ne olucak bilmiyorum

Çok geçmiş olsn. Aynen wardır bunda da bi hayır..

Ben artık dayanamıyorum yaa :'( dün gece ağrıdan ölmü şekilde yatağa girdim ağlicaktım artık günlük yaşantım ciddi oranda etkilenio bebeğimi banyo yaptırırken sallarken altını bile değiştirirken sırt ağrısından ağlicak duruma geliyorum çıldırıcam ya :'(

Sağolasın canım teşekkür ederim, çok gerildim, sen nasılsın, göğsün, karnın nasıl? Göğsünde şişlik sıkıntı var mı?
Cnm gogsümde hiçbir sorun yok
Ne agri ne aci ne sızı cok sukür hiç olmamış gibiyim
Büyüklüğü .,seklide hayal ettigimden güzel
Tek sıkıntım karnimdaki direnin bugünkü kontrolde de cikarilmamasiydi
Cumaya kaldi
Karnim icin korse giydirdiler bildigin 36 beden oldum
Çubuk kreker gibigiyim:)
Karin germe beni bitirdi ama 6.gunum olmasina ragmen dümdüz

Çok gecmiş olsun
Ne zaman ameliyat oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…