- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.041
Üzülme sabertmen gerek o duyguyu iyi biliyorum birazda piskolojik kafaya takiyoruzAmeliyat olmadım olmak istyorm olmadığm için ztn bu ağrılar
Ben hangi doktora sorduysam sonda takacağını söyledi. Doktordan doktora değişiyor sanırım. Veya baştan takmam der sonradan da gerek görebilirMeme küçültme ameliyatlarında sonda takılmaz ..şayet başka bir sorun varsa veya ameliyat ancak ozaman takılır benim iç çamaşırımı bile çıkartmadılar bilginize
Bilmiyorm ya ama çok ağrm war. Pzrtesi randewum war bakalımÜzülme sabertmen gerek o duyguyu iyi biliyorum birazda piskolojik kafaya takiyoruz
Özel hastane mibugün muayene oldum ve mamografi,ekg,röntgen,ve kan tahlillerimi yaptırdım cuma günü tahlillerimle beraber doktorla görüşüp ameliyat gününü belirleyeceğiz .... hem heyacanlıyım hemde korkuyorum....
Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım hayırlısıyla kırtulcaz inşallahbugün muayene oldum ve mamografi,ekg,röntgen,ve kan tahlillerimi yaptırdım cuma günü tahlillerimle beraber doktorla görüşüp ameliyat gününü belirleyeceğiz .... hem heyacanlıyım hemde korkuyorum....
devlet hastanesinde olacağım 2.800 tl. bu parayıda taksitle ödeyeceğim hastaneye..Özel hastane mi
Ücretli olcan yani. Heyet raporu wermediler mi ağrın fln yok mudevlet hastanesinde olacağım 2.800 tl. bu parayıda taksitle ödeyeceğim hastaneye..
işallah arkadaşım kurtuluruz. çok sağol...Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım hayırlısıyla kırtulcaz inşallah
ağrılarım var tabi olmaz mı.... burada fakülteye gittim rapor için..... buradaki doktor fakültede ameliyat olursan o zaman rapor veririm, devlet hastanesinde olacaksan veremem dedi, bende devlet hastanesindeki doktoru istiyordum o yüzden paralı oluyorum...burası derken burası çanakkale onuda diyeyim dedimÜcretli olcan yani. Heyet raporu wermediler mi ağrın fln yok mu
Araştrma hastanesi de werio sanırm. Ben araştrmaya gdicem haftaya bakalımağrılarım var tabi olmaz mı.... burada fakülteye gittim rapor için..... buradaki doktor fakültede ameliyat olursan o zaman rapor veririm, devlet hastanesinde olacaksan veremem dedi, bende devlet hastanesindeki doktoru istiyordum o yüzden paralı oluyorum...burası derken burası çanakkale onuda diyeyim dedim
Taksiti ilk defa duydum. Çok iyi, sen mi sordun onlar mı söyledi. Kaç taksit yapıyor.devlet hastanesinde olacağım 2.800 tl. bu parayıda taksitle ödeyeceğim hastaneye..
ben sordum nasıl öderiz bunu diye ... ameliyattan sonra taburcu olurken 1000 tl vereceğim gerikalanını 4 taksitte ödeyeceğim... peşin ödersemde fiyat değişmiyormuş.. hastanede bu tür ameliyatlar için paket ameliyatlar varmış.. (mc donalds gibi menü seçiyosun ). benim ödediğim pakette ameliyat, ağrıkesiciler, refekatçi ücreti vb. hepsi dahil paketTaksiti ilk defa duydum. Çok iyi, sen mi sordun onlar mı söyledi. Kaç taksit yapıyor.
Acaba üniversite hastanalatainde de taksit yapıyor mu
üniversite hastanesini bilmiyorum arkadaşım...umarım onlarda yapıyordur...ben sordum nasıl öderiz bunu diye ... ameliyattan sonra taburcu olurken 1000 tl vereceğim gerikalanını 4 taksitte ödeyeceğim... peşin ödersemde fiyat değişmiyormuş.. hastanede bu tür ameliyatlar için paket ameliyatlar varmış.. (mc donalds gibi menü seçiyosun ). benim ödediğim pakette ameliyat, ağrıkesiciler, refekatçi ücreüniversite hastanesini bilmiyorum arkadaşım...umarım onlarda yapıyordur...ti vb. hepsi dahil paket
Süper çok sevindi .Bu kadar ayrıntılı olmasa da bir şekilde vardır İŞALLAH.ben sordum nasıl öderiz bunu diye ... ameliyattan sonra taburcu olurken 1000 tl vereceğim gerikalanını 4 taksitte ödeyeceğim... peşin ödersemde fiyat değişmiyormuş.. hastanede bu tür ameliyatlar için paket ameliyatlar varmış.. (mc donalds gibi menü seçiyosun ). benim ödediğim pakette ameliyat, ağrıkesiciler, refekatçi ücreti vb. hepsi dahil paket
araştırma hastanesinde rapor veriyorlar... çünkü orada ameliyat olacaksın... bana öyle demişlerdi.... biraz para ödermisin bilmiyorumSüper çok sevindi .Bu kadar ayrıntılı olmasa da bir şekilde vardır İŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?