Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bugün Ersal Kaya ya muayene oldum ancak tam anlamıyla içime sinmedi ben de Erol Kesiktaş ı duymuştum onunla görüştüm. Eşiyle birlkte karşıladılar ve tam anlamıyla güven verdiler. Sanırım haftaya Erol bey ve eşine ameliyat oluyorum

İzmirde
Şule Öztan 'a ameliyat olanınız varmı? Veya
Aslı Can
Veya
Özlem Karataş Silistreli
Bu üç doktor arasında kararsızım. Karar versem hemen bugün ameliyat günü alıcam

bugün muayene oldum ve mamografi,ekg,röntgen,ve kan tahlillerimi yaptırdım cuma günü tahlillerimle beraber doktorla görüşüp ameliyat gününü belirleyeceğiz .... hem heyacanlıyım hemde korkuyorum....

Ücretli olcan yani. Heyet raporu wermediler mi ağrın fln yok mu
ağrılarım var tabi olmaz mı.... burada fakülteye gittim rapor için..... buradaki doktor fakültede ameliyat olursan o zaman rapor veririm, devlet hastanesinde olacaksan veremem dedi, bende devlet hastanesindeki doktoru istiyordum o yüzden paralı oluyorum...burası derken burası çanakkale onuda diyeyim dedim

Araştrma hastanesi de werio sanırm. Ben araştrmaya gdicem haftaya bakalım

Taksiti ilk defa duydum. Çok iyi, sen mi sordun onlar mı söyledi. Kaç taksit yapıyor.
Acaba üniversite hastanalatainde de taksit yapıyor mu
ben sordum nasıl öderiz bunu diye ... ameliyattan sonra taburcu olurken 1000 tl vereceğim gerikalanını 4 taksitte ödeyeceğim... peşin ödersemde fiyat değişmiyormuş.. hastanede bu tür ameliyatlar için paket ameliyatlar varmış.. (mc donalds gibi menü seçiyosun ). benim ödediğim pakette ameliyat, ağrıkesiciler, refekatçi ücreti vb. hepsi dahil paket

üniversite hastanesini bilmiyorum arkadaşım...umarım onlarda yapıyordur...

Süper çok sevindi .Bu kadar ayrıntılı olmasa da bir şekilde vardır İŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…