- 5 Nisan 2015
- 162
- 42
- 48
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.061
Ben de arastrmada olcam o kadarını öderim bndearaştırma hastanesinde rapor veriyorlar... çünkü orada ameliyat olacaksın... bana öyle demişlerdi.... biraz para ödermisin bilmiyorum
rapor olursa hiç ödemezsin işallah arkadaşım...Ben de arastrmada olcam o kadarını öderim bnde
İnşallahhhrapor olursa hiç ödemezsin işallah arkadaşım...
bugün muayene oldum ve mamografi,ekg,röntgen,ve kan tahlillerimi yaptırdım cuma günü tahlillerimle beraber doktorla görüşüp ameliyat gününü belirleyeceğiz .... hem heyacanlıyım hemde korkuyorum....
Herşey gönlünce olur insallah cnm
Şimdiden çok geçmiş olsun[/QUOT
çok sağol.. umarım iyi geçer...teşekkür ederim ....umarım sende daha iyisindir
Yok ben ameliyattan ciktiktan 1 saat sonra falan cikarildi ama cok kötu bir his surekli tuvaletin varmis gibiHadi ya. Ben takılmıyor die biliyordum uyanmadan çıkarılıyor mu peki
Ben doktoruma sordum dün hayır takılmıyor çok uzun sürecek ameliyatlarda takıyoruz sana gerek yok dediYok ben ameliyattan ciktiktan 1 saat sonra falan cikarildi ama cok kötu bir his surekli tuvaletin varmis gibi
Doktordan doktora degisiyor demekki gerci benim ameliyat biraz sıkıntıli olmus kan kaybi biraz fazla olmus o yuzden uzamis birazBen doktoruma sordum dün hayır takılmıyor çok uzun sürecek ameliyatlarda takıyoruz sana gerek yok dedi
Hayir sıkmiyor sporcu sütyeni benimki voe marka ve gayet rahat yokmus gibisporcu sütyeni çok sıkıyormu? ayrıca ne marka sporcu sütyenleri öneririsiniz?
h
hayırlı olsun. Macide hanım çok şeker bir doktor. Ona ameliyat olmak nasip olmadı gerçi. Gittiğinizde fiyatı ayrıntılı konuşmanızı tavsiye ederim. Devletle ozelin neredeyse bir farkı yok artık.
tabiki herkesin kendi tercihi... bende devlet hastanesinin doktoruna güvenmeseydim mutlaka özelde olacaktım..HİİÇ gerek yok devlette olmaya.
Sahsen benm özele wercek param yok ztn kıt kanaat geçiniyorz dua ediorm da ücretsz olabliyim yoksa bu ağrılarla yaşamak zOrnda kalıcamtabiki herkesin kendi tercihi... bende devlet hastanesinin doktoruna güvenmeseydim mutlaka özelde olacaktım..
Sahsen benm özele wercek param yok ztn kıt kanaat geçiniyorz dua ediorm da ücretsz olabliyim yoksa bu ağrılarla yaşamak zOrnda kalıcam
Walla arastrmaya gdicem p.tesi bakalım doktrda baya öwülen bi doktor inşallah umduğm gbi gider herseyyallah yardımcın olsun... araşrıma hastanesinde olursan eminimki az ödeyeceksin. belkide ödemeyeceksin... çünkü raporun olacak...
Arkadaşlar ben bu şekilde devlete gerek yok dedim. Çünkü özel hastanelerden daha pahalı söylemişler. Forumdan arkadaş ya çok iyi bir doktora devletten ucuza olmuş.ben Macide hanımdan ameliyat günü almıştım, hatta anestezi doktorumun onayını bile aldım ama 4800'luk fiyatı duyunca ameliyat olacağım gün başka bir hekime gittim, özelde 4500'e ameliyat oldum ve bugün 16. Günüm.
gerçi ameliyat iyi geçtiyse ve herkes halinden memnunsa söyleyecek bir şey yok aslında
Arkadaşlar cevap yanlış anlaşıldı. hayat diyetstes adlı üyemize yapılan cevaptı. Aluntıda yazıyor. Yani devlette önce 3bin demişler, ameliyat gününden bir gün önce 4800 olmuş fiat, o da Mustafa Keskin e 4500e olmuş, öyle olunca yorumum bu duruma idi. Devlet konusunda.Sahsen benm özele wercek param yok ztn kıt kanaat geçiniyorz dua ediorm da ücretsz olabliyim yoksa bu ağrılarla yaşamak zOrnda kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?