Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Haa pardon arkadaşlar yanlış anlamışım özür diliyorum bu şekilde tabiki dewlete gerek yok gider özelde mis gbi olurm mesela. Yoksa walla bnde tedirginim dewlette olmak tuafıma gdio doğumu fln özelde yaptım ama artık bütçe kalmadı mecbur dewlete kaldık

devlet hastanesinde seçtiğim belirli bir ücret var... fakat bunun dışında göğüs küçültme ameliyatı sırasında ekstra memeye müdehalede yapılması gereken işlemler olursa fiyata eklenecek tabi.... benim için önemli olan doktor ve doktorun hastasıyla kurduğu iletişimdir....doktorun verdiği güvendir. allah herkesin yardımcısı olsun....

Iyiyim hatice07 cnm...
Dun akşam banyo yaptim rahatladim biraz
Bugün tam 1 haftam doldu
Yarin tekrar kontrolum var karnimdaki dirende bu sefer cikartilirsa cok rahatlayacağim ..çok sıkıntı veriyor(
işallah drenlerdende kurtulacaksın.... skıntı verdiğine eminim az kaldı....drene diren arkadaşım

Aminn

23 nisanda ameliyat oluyorm inşallah kızlar var mı ameliyat olacak ykın zamanda destek olalım birbirmize
Heralde ben de haftaya oluyorum. Heralde diyorum çünkü doktor konusunda bir türlü karar veremiyorum. Birisinden ayin 21'i için gün aldım. Yarın tekrar diğerine gidip konusucam artık ondan sonra karar vericem. Hayırlısı hangisiyse Rabbim ona yöneltsin inşaallah

Offf keşke ben de hemen olablsem ama 70 gün önce doğum yaptım bebeğim emmio ama ynede yaza kalcak sanırm

Amin cnm inşallah
Hangisi hayırlı ise o dr olur inşallah

gözün aydın.... kurtuldun.....
Sevgili hatice lutfen hiç korkmayın ben ayni anda karın germe olmasaydim gogsumden oldugum opersayonu amrliyat oldum saymazdim o derece rahat geçti
Darısı tüm olacaklarin başına
Anadolu yakasinda dr arayışında olanlar varsa estetica dan ercen demirayı tavsiye ediyorum
İşininin uzmanı..ilk goruşmede güven vermişti .kararimi vermem kolay oldu

Lover senin kaç gün oldu. Ben hem küçültme ameliyatı, hem karın lipo yaptırmaya karar verdim. Kilom çok değil zaten. 2-3 kilo alsalar yeter, ömrümce kurtulamadım o göbekten.
Karın direnleri demekki hayli uzun kalıyor.

Sahsen benm özele wercek param yok ztn kıt kanaat geçiniyorz dua ediorm da ücretsz olabliyim yoksa bu ağrılarla yaşamak zOrnda kalıcam
Ben sadece sütyen ve birkaç malzemeye para verdim 240 tl tuttu... Birde 75 tl öZel oda farkı... Tıp fakültesinde olun benim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…