- 5 Nisan 2015
- 162
- 42
- 48
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.081
Haa pardon arkadaşlar yanlış anlamışım özür diliyorum bu şekilde tabiki dewlete gerek yok gider özelde mis gbi olurm mesela. Yoksa walla bnde tedirginim dewlette olmak tuafıma gdio doğumu fln özelde yaptım ama artık bütçe kalmadı mecbur dewlete kaldıkArkadaşlar cevap yanlış anlaşıldı. hayat diyetstes adlı üyemize yapılan cevaptı. Aluntıda yazıyor. Yani devlette önce 3bin demişler, ameliyat gününden bir gün önce 4800 olmuş fiat, o da Mustafa Keskin e 4500e olmuş, öyle olunca yorumum bu duruma idi. Devlet konusunda.
Haa pardon arkadaşlar yanlış anlamışım özür diliyorum bu şekilde tabiki dewlete gerek yok gider özelde mis gbi olurm mesela. Yoksa walla bnde tedirginim dewlette olmak tuafıma gdio doğumu fln özelde yaptım ama artık bütçe kalmadı mecbur dewlete kaldık
işallah drenlerdende kurtulacaksın.... skıntı verdiğine eminim az kaldı....drene diren arkadaşımIyiyim hatice07 cnm...
Dun akşam banyo yaptim rahatladim biraz
Bugün tam 1 haftam doldu
Yarin tekrar kontrolum var karnimdaki dirende bu sefer cikartilirsa cok rahatlayacağim ..çok sıkıntı veriyor(
Aminndevlet hastanesinde seçtiğim belirli bir ücret var... fakat bunun dışında göğüs küçültme ameliyatı sırasında ekstra memeye müdehalede yapılması gereken işlemler olursa fiyata eklenecek tabi.... benim için önemli olan doktor ve doktorun hastasıyla kurduğu iletişimdir....doktorun verdiği güvendir. allah herkesin yardımcısı olsun....
Heralde ben de haftaya oluyorum. Heralde diyorum çünkü doktor konusunda bir türlü karar veremiyorum. Birisinden ayin 21'i için gün aldım. Yarın tekrar diğerine gidip konusucam artık ondan sonra karar vericem. Hayırlısı hangisiyse Rabbim ona yöneltsin inşaallah23 nisanda ameliyat oluyorm inşallah kızlarvar mı ameliyat olacak ykın zamanda destek olalım birbirmize
Dren çıkarılırken acı weriyo mu
Heralde ben de haftaya oluyorum. Heralde diyorum çünkü doktor konusunda bir türlü karar veremiyorum. Birisinden ayin 21'i için gün aldım. Yarın tekrar diğerine gidip konusucam artık ondan sonra karar vericem. Hayırlısı hangisiyse Rabbim ona yöneltsin inşaallah
gözün aydın.... kurtuldun.....şimdi karnında sıra...Merhaba. .göğsümdekiler cikarilirken hiç aci vermedi
Karnimdakinden de acisiz bir şekilde kurtulurum inşallah
Bebeginizi güle güle buyütünOfff keşke ben de hemen olablsem ama 70 gün önce doğum yaptım bebeğim emmio ama ynede yaza kalcak sanırm
Sevgili hatice lutfen hiç korkmayın ben ayni anda karın germe olmasaydim gogsumden oldugum opersayonu amrliyat oldum saymazdim o derece rahat geçtigözün aydın.... kurtuldun.....
Ben sadece sütyen ve birkaç malzemeye para verdim 240 tl tuttu... Birde 75 tl öZel oda farkı... Tıp fakültesinde olun benim gibi...Sahsen benm özele wercek param yok ztn kıt kanaat geçiniyorz dua ediorm da ücretsz olabliyim yoksa bu ağrılarla yaşamak zOrnda kalıcam
Lover senin kaç gün oldu. Ben hem küçültme ameliyatı, hem karın lipo yaptırmaya karar verdim. Kilom çok değil zaten. 2-3 kilo alsalar yeter, ömrümce kurtulamadım o göbekten.
Karın direnleri demekki hayli uzun kalıyor.
Emmiyo malesef artık sütümde yok ztn uzun zmndır sdce 30 cc cıkıodu artk o da yokBebeginizi güle güle buyütün
Yeni doğum yapmişsınız
Emsin bebiş biraz daha 1 yaşinı doldurana kadar
Karın lipo da dren yok ... Karın germe de var dren yıldız...Lover senin kaç gün oldu. Ben hem küçültme ameliyatı, hem karın lipo yaptırmaya karar verdim. Kilom çok değil zaten. 2-3 kilo alsalar yeter, ömrümce kurtulamadım o göbekten.
Karın direnleri demekki hayli uzun kalıyor.
gözün aydın.... kurtuldun.....
allah analı babalı büyütsün...Emmiyo malesef artık sütümde yok ztn uzun zmndır sdce 30 cc cıkıodu artk o da yok
Eşim fakültede çalışıo aslında ama asistanlarn eline kalmak istemiorm ya. Siz hangi şehirdesnzBen sadece sütyen ve birkaç malzemeye para verdim 240 tl tuttu... Birde 75 tl öZel oda farkı... Tıp fakültesinde olun benim gibi...
Amin teşekkür ederimmallah analı babalı büyütsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?