Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cnm benim bugun 7günüm
Karnimdan sadece 1.2 litre yağ alinarak karin germe oldum
Karnim dümdüz şu anda aslinda cok karnim yoktu 2 dogum sonrasi karin kaslarimdaki gevseme hoşuma gitmiyordu..yagin ne kadar az ise o kadar güzel sonuç alınıyor
Direnlerim pazartesi cikarilacakti normalde kanım sulu oldugu icin surekli akış var.. bu şekilde direni cikarirsam kirli kan icinizde birikir ve şırıngayla çekmek durumunda kaliriz dedi dr.um..carsamba gittim yine almadi..yarin alirlar inşallah. .ama halen kan

çok teşekkür ederim arkadaşım...

Canım doktor gercekten önemliymiş. Ben de ilk görüştüğüm doktordan hiç elektrik alamadım. Sonra başka doktora gittim ve gercekten içim rahat başka da arastırmaya gerek duymadım. Doktorunun güven vermesi önemli umarım yarın tam kararını verir bi an önce kurtulursun..

Beraber kurtulalım inşaallah. Bir de bu B cup mı C cup mı ona karar veremiyorum. Ne kararsız mışım böyle. Kurtulmuşken hepten kurtulayım B olsun diyorum ; gidip sudyenlere bakınca B ler hep destekli sungerli. Şöyle rahat rahat bir B cup göremedim. Birde üstümde Sünger fazlalığı taşımak istemiyorum C de sanki hiç küçülmeyecek gibi geliyor. Özellikle küçültenler Altan30 D DreamLover siz ne düşünüyorsunuz? Diğer arkadaşlarda fikrini söylerlerse sevinirim.

Canım aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum bi yandan B olsun diyorum sonra dolgun olsun falan. Ama ben doktora ilk B dedim küçük olur sana C cup yapıcaz omuzların geniş sonra beğenmezsin geri büyütmek istersin falan dedi. Ben de artık doktorlarıma bırakıcam bunu ama olabildiğince dik olsun dicem en azından

Arkadaşlar benim dün drenler çıktı salı gününden (amleiyattan) bu zamana kadar hiç ağrım sızım olmadı drenler çıkarken az bi ağrı oldu o da normal.. hiç ağrı kesici falan kullanmadım gerçekten ben bile böyle acısız olmasını beklemiyordum bugun dışarı çıktım gezdim bile hatta. Yinede dikişler için kendimi zorlamiyorum 1 ay geçip spora başlamak için sabırsızlanıyorum. Doktor gerçekten çok önemli.. Dicle Aksöyler doktorum çok pozitif çok güleryüzlü çooook enerji veren bi doktor. gerçekten Şanslıydım

Sevgili inli ben hiç cup olayina girmedim dr umla
Nasil buyuklukte olsun dediginde vucudumla uyumlu olsun siz daha iyi bilirsiniz dedim sadece dr uma biraktim

Sonuçtan bu kadar memnun kalicagima inanmazdim
Gögüslerim çok dik oldu ve büyüklüğü süper ama kaç kap henüz bilmiyorum
Normal sütyen takmaya başlayinca öğrenicem artik kup olayini

Çok geçmiş olsun cnm
Yeni göguslerinle saglikli mutlu bir hayat dilerim
Direnlerin ne kadar kaldi
Benim gögüs 3.gün cikmisti ama karin 7.gunde yani bugün cikti

Heyet raporuyla ücretsiz mi olmuştunz siz

merhaba bende hazıran ayında izmir de bozyaka hastanesınde dr.emin sır a meme küçültme ve karın germe ameliyatı olucam 2si bir arada olan varmı ve varsa bana resim atabilirlermi.süreç nasıl hep oldu bitti iyiyimdeniliyor karın germe özellikle nasıl oluyor sonrası litfen bana yardımcı olurmusunuz .birde doktorumda ameliyat olan varmi .şimdiden cok teşekkürler..

Size medikal sütyen veya korse verdiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…