- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.101
Ankara da Gazi tıp da oldum başasistan yaptı çok memnunum ...Eşim fakültede çalışıo aslında ama asistanlarn eline kalmak istemiorm ya. Siz hangi şehirdesnz
Sevgili hatice lutfen hiç korkmayın ben ayni anda karın germe olmasaydim gogsumden oldugum opersayonu amrliyat oldum saymazdim o derece rahat geçti
Darısı tüm olacaklarin başına
Anadolu yakasinda dr arayışında olanlar varsa estetica dan ercen demirayı tavsiye ediyorum
İşininin uzmanı..ilk goruşmede güven vermişti .kararimi vermem kolay oldu
Süper o zamanKarın lipo da dren yok ... Karın germe de var dren yıldız...
Karın lipoda korse takılıyor değil mi.Süper o zaman
Karın lipoda korse takılıyor değil mi.
Lover Dİ galiba 400 lira vermişti korseye, karın germede
Canım doktor gercekten önemliymiş. Ben de ilk görüştüğüm doktordan hiç elektrik alamadım. Sonra başka doktora gittim ve gercekten içim rahat başka da arastırmaya gerek duymadım. Doktorunun güven vermesi önemli umarım yarın tam kararını verir bi an önce kurtulursun..Heralde ben de haftaya oluyorum. Heralde diyorum çünkü doktor konusunda bir türlü karar veremiyorum. Birisinden ayin 21'i için gün aldım. Yarın tekrar diğerine gidip konusucam artık ondan sonra karar vericem. Hayırlısı hangisiyse Rabbim ona yöneltsin inşaallah
Can sağlığı işe yarasın da. O korse pek çok riski önlüyormuş.Lipoda takiliyormu bilmiyorum ama bildiğim birşey var ki benim korse ciddi pahali oldu ....hiç araştiramadim ....(
Beraber kurtulalım inşaallah. Bir de bu B cup mı C cup mı ona karar veremiyorum. Ne kararsız mışım böyle. Kurtulmuşken hepten kurtulayım B olsun diyorum ; gidip sudyenlere bakınca B ler hep destekli sungerli. Şöyle rahat rahat bir B cup göremedim. Birde üstümde Sünger fazlalığı taşımak istemiyorum C de sanki hiç küçülmeyecek gibi geliyor. Özellikle küçültenlerCanım doktor gercekten önemliymiş. Ben de ilk görüştüğüm doktordan hiç elektrik alamadım. Sonra başka doktora gittim ve gercekten içim rahat başka da arastırmaya gerek duymadım. Doktorunun güven vermesi önemli umarım yarın tam kararını verir bi an önce kurtulursun..
Canım aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum bi yandan B olsun diyorum sonra dolgun olsun falan. Ama ben doktora ilk B dedim küçük olur sana C cup yapıcaz omuzların geniş sonra beğenmezsin geri büyütmek istersin falan dedi. Ben de artık doktorlarıma bırakıcam bunu ama olabildiğince dik olsun dicem en azındanBeraber kurtulalım inşaallah. Bir de bu B cup mı C cup mı ona karar veremiyorum. Ne kararsız mışım böyle. Kurtulmuşken hepten kurtulayım B olsun diyorum ; gidip sudyenlere bakınca B ler hep destekli sungerli. Şöyle rahat rahat bir B cup göremedim. Birde üstümde Sünger fazlalığı taşımak istemiyorum C de sanki hiç küçülmeyecek gibi geliyor. Özellikle küçültenlerAltan30 D DreamLover siz ne düşünüyorsunuz? Diğer arkadaşlarda fikrini söylerlerse sevinirim.
Ne riskini önlüyormuş cnm blen var mi acabaCan sağlığı işe yarasın da. O korse pek çok riski önlüyormuş.
Arkadaşlar benim dün drenler çıktı salı gününden (amleiyattan) bu zamana kadar hiç ağrım sızım olmadı drenler çıkarken az bi ağrı oldu o da normal.. hiç ağrı kesici falan kullanmadım gerçekten ben bile böyle acısız olmasını beklemiyordum bugun dışarı çıktım gezdim bile hatta. Yinede dikişler için kendimi zorlamiyorum 1 ay geçip spora başlamak için sabırsızlanıyorum. Doktor gerçekten çok önemli.. Dicle Aksöyler doktorum çok pozitif çok güleryüzlü çooook enerji veren bi doktor. gerçekten Şanslıydım
Beraber kurtulalım inşaallah. Bir de bu B cup mı C cup mı ona karar veremiyorum. Ne kararsız mışım böyle. Kurtulmuşken hepten kurtulayım B olsun diyorum ; gidip sudyenlere bakınca B ler hep destekli sungerli. Şöyle rahat rahat bir B cup göremedim. Birde üstümde Sünger fazlalığı taşımak istemiyorum C de sanki hiç küçülmeyecek gibi geliyor. Özellikle küçültenlerAltan30 D DreamLover siz ne düşünüyorsunuz? Diğer arkadaşlarda fikrini söylerlerse sevinirim.
Heyet raporuyla ücretsiz mi olmuştunz sizArkadaşlar benim dün drenler çıktı salı gününden (amleiyattan) bu zamana kadar hiç ağrım sızım olmadı drenler çıkarken az bi ağrı oldu o da normal.. hiç ağrı kesici falan kullanmadım gerçekten ben bile böyle acısız olmasını beklemiyordum bugun dışarı çıktım gezdim bile hatta. Yinede dikişler için kendimi zorlamiyorum 1 ay geçip spora başlamak için sabırsızlanıyorum. Doktor gerçekten çok önemli.. Dicle Aksöyler doktorum çok pozitif çok güleryüzlü çooook enerji veren bi doktor. gerçekten Şanslıydım
Ne riskini önlüyormuş cnm blen var mi acaba
Karin direnim den de kurtuldum kizlar çoookkkk şükür
Nasil rahatladim anlatamam size[/QUOT.
Emboli riskini önlüyormuş. Yanlış bilmiyorsam .
Benim goguslerdeki drenlerde 3. Gün çıktı evet :)Çok geçmiş olsun cnm
Yeni göguslerinle saglikli mutlu bir hayat dilerim
Direnlerin ne kadar kaldi
Benim gögüs 3.gün cikmisti ama karin 7.gunde yani bugün cikti
Size medikal sütyen veya korse verdiler mi?Arkadaşlar benim dün drenler çıktı salı gününden (amleiyattan) bu zamana kadar hiç ağrım sızım olmadı drenler çıkarken az bi ağrı oldu o da normal.. hiç ağrı kesici falan kullanmadım gerçekten ben bile böyle acısız olmasını beklemiyordum bugun dışarı çıktım gezdim bile hatta. Yinede dikişler için kendimi zorlamiyorum 1 ay geçip spora başlamak için sabırsızlanıyorum. Doktor gerçekten çok önemli.. Dicle Aksöyler doktorum çok pozitif çok güleryüzlü çooook enerji veren bi doktor. gerçekten Şanslıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?