Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aslıcım cok sevindim iyi olmana ben de doktorumu cok sevdim inşallah sorunsuz ağrısız sızısız ben de atlatırım bakalım bir haftam kaldı.. Yalnız bişe kafama takılıyor benm göğüslerim sarkık baya ya cok dik olmazsa die korkuyorum acıkcası

Canım benim doktorum da cup olayını bana bırak dedi çünkü ben hemen b cup dedim sana küçük olur c yapıcaz dedi. Ben büyüklüğünde değilim de dediğim gibi göğüslerim baya sarkık ya cok dikleşmezse die endişeleniyorum

Zaten büyük memelilerin kaderi bu. Herkezinki sarkıktır. Köprücük kemiğinden meme ucuna kadar kaç cm geliyor sizinki ?
Ben de çok zayıf değilim ama zayıfım. B de, C de olur diyorlar ama ben korkuyorum B dersem birde küçük olur onun icin sütyen bulmakta zorlanirmiyim diye. Çünkü hayatım sütyen aramakla geçti. C dersem büyük olur , o da tekrar sarkarmı diye. Aynı endişeleri taşıyorum. Ameliyat masasina yatıcaz pişman olmayalım inşaallah

Canim ben de Izmir deyim ama hiç bilmiyorum. Ücretsiz mi olucaksiniz siz. Hiç o hastehanenin yaptığını bilmiyordum. Kendim olayım annemide götürücem insaallah. Belki dediginiz doktora götürürüm. Siz de memnun kalırsanız yazarsınız burada

Maşallah ne guzel kurtulmussunuz. Şu direnleri merak ediyorum yalnız onlarla nasıl hareket ediyorsunuz, yatabiliyorsunuz

Merhaba cnm
Ben 7 nisanda iki oprerasyonu birlikte oldum
Gogüs çok kolay ama karin germe daha zor
5.30 saat ameliyatta kaldim
Bugün 1. Haftam doldu
Ilk hafta cidden karnim icin cok pişman oldum...Keşke olmasaydim dedim ama hizla duzeliyorum
Acilar yavaş yavaş geçiyor
Size gercekten iyi bakabilecek birileri olmali ilk 1 hafta en azindan

Yaptıgı gögüslere bakma şansınız oldumu
Özellikle dik istediğinizi belirtin

Yaptıgı gögüslere bakma şansınız oldumu
Özellikle dik istediğinizi belirtin
Mahremiyet nedenyle gösteremdklerini söylediler ben de ısrar etmedim. Dik olucak meme ucu karşıya bakıcak dediler ama ne bileyim insan endişeleniyor işte ama ameliyattan önce çizimde tekrardan dile getiricem tabiiki

Canım yanılmoyorsam 29 cm dedi. Biz b c arası ve dimdik göğüsler istediğimizi dile getirip gerisini doktorlarmıza bırakıcaz mecburen inşallah iyi olur

cok teşekkür edrim ama ben internette detaylı yasanan bir hikaye bulamadım.süreci nasıl neler yasanıyor cok mu sancılı oluyor.doktorumda meme sıkıntı degil ama karına da dayanabilirmisiniz dedi.endişelendim ama sadece mem ilede karnım cok cıkıcak 3 dogum yaptım ve cok kilo aldım suan hazirana kadar sıkı bir diyetteyim sükür 110 kilodan 94 düştüm boyum varda şükür kaldırıyor. bir siğara konusunu merak ediyorum suan içiyorum ama mayıs ortası tamamen bırakamasamda kesicem inşl.kimi içtim diyor kimi hayır diyor bilmiyorum cok telaş ve heycan içindeyim.bakıma gelince ameliyat öncesi ve sonrası neler yasadınız detay anlatırmısınız.birde suanki resimlerinizi görme sansım varmı izler nasıl .çok tesekkürler.

ben birde kiloyu merak ediyorum kaç kilo ile girdiniz ameliyata cıkınca kaç kilo .

Bu konuda cok detayli bilgiler veren bir başlik daha var
Ögrenmek istedigin hersey icin bakabilirsiniz
Vücut estetiği başligi altinda karin germe ameliyati olanlar sitemizden bakip okuyabildigin kadar cok sayfa oku cnm

ben birde kiloyu merak ediyorum kaç kilo ile girdiniz ameliyata cıkınca kaç kilo .
Ben kilolu degildim karnimdan sadece 1.2cc yag cikmiş sadece
benim istedigim doğum sonrasi deforme olan karin kaslarimin toparlanip dümdüz bir karnimin olmasiydi
Cok iyi düşünün bence
Ciddi bir operasyon
Ben nasil bir deliyim de ikisini ayni anda oldum diyorum kendime

Aslında ben b istiyordum ama benimki c gibi olmuş sanki... Gerçi anca vücuduma da bundan küçüğü olmazdı... Zayıf değilim balık etliyim malesef...Birde saolsun eşim ameliyattan birgün önce küçük olursa acayip kavga ederiz bilesin doktora söyle çok küçük olmasın dedi ... Ben de çizimlerde utana sıkıla küçük olmasın ben özellikle dik olsun istiyorum dedim doktorda küçük olmayacak zaten dedi.. Dediği gibi de yapmış saolsun.... Patolojı raporunda bir memeden 16*8*6 cm parça çıktı yazıyor düşünün artık....

Çok ilginç

İş ciddiye binince eşim beni vazgecirmeye çalışıyor. Kesilip biçileceksin değermi demeye başladı . Ölümcül bir rahatsızlık degil ya ne gerek var ya bir şey olursa diyor. Offf moralimi bozdu gerçekten. Meme Küçültme Ameliyatı olup pişman olan varmı ki hiç duydunuzmu ?

Canım bu durumu bence yaşamayan tam anlamıyla bilemez. 25 yaşındayım ve gençliğim bu yüzden heba olmuş gibi hisseiyorum.23 nisanda ameliyat olacagım inşallah ama hiç pişman olanı duymadım tek pişmanlık neden daha önce olmadım..

Ayyyy aynısı sağlıklısın, durduk yere başına iş açacaksın diyor. Eğer ters birşey olursa dilinden kurtulamam.

Ben de hiç pişman olan duymadım. Hatta kopmlikasyon yaşayanlar, iyileşmesi aylar alanlar bile hiç pişman olmuyor. Nen hem de geçmişi okuyorum. Diyabetli bir arkadaşın iyileşmesi aylar aldı. Dikişleri tutmadı, açıldı. 3ayda iyileşti. Gene de pişman değildi. 1500 lü sayfalarda. Okuyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…