- 31 Mart 2016
- 222
- 827
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.141
Çocuk var mı?Ayy bende cok istiyorum olmak. Daha önce bi arastırma hastanesiyle gorustum ücretsiz yapacaktı ama 3 gun hastanede kalacaksın hatta duruma gore 4 gün bile olabilir dedi. Sizler hep 1 gunde cıkmıssınız. 4 gun kim kalcak yanımda gizli olcam ben herkesten sadece eşim bilecek. E o da işe gidecek. Sadece geceleri ve akşamları kalabilir yanımda.
Hastane kısmı cok mu zor olur kızlar ne diyorsunuz?
Çocuk var mı?
Bn 4 gun kaldim hastanede.annem vardi yanimda ameliAyy bende cok istiyorum olmak. Daha önce bi arastırma hastanesiyle gorustum ücretsiz yapacaktı ama 3 gun hastanede kalacaksın hatta duruma gore 4 gün bile olabilir dedi. Sizler hep 1 gunde cıkmıssınız. 4 gun kim kalcak yanımda gizli olcam ben herkesten sadece eşim bilecek. E o da işe gidecek. Sadece geceleri ve akşamları kalabilir yanımda.
Hastane kısmı cok mu zor olur kızlar ne diyorsunuz?
3. Gün medikal sütyen giydim :)Size medikal sütyen veya korse verdiler mi?
Yok ceplerime koydum öyle bazen varlığını unuttum ben bi kaç günden de birşey olmuyor :)Maşallah ne guzel kurtulmussunuz. Şu direnleri merak ediyorum yalnız onlarla nasıl hareket ediyorsunuz, yatabiliyorsunuz
Bn 4 gun kaldim hastanede.annem vardi yanimda ameli
yat gunu zorlu gecti sadece sonta ciktiktan sonra sürgu gerekebiliyor. O yuzden haber vermenizde fayda var.
Afterdarkmon ve ulyam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu gorusemiyoruz vede yeni ameliyat olan ve olacak arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ben ameliyat olalı 6 ay oldu ben şeker hastası olduğum için sağ göğüs sıkıntılı oldu hala akıntı var ama pismanmisin diye sorarsanız kesinlikle hayır iyikide olmuşum o kadar rahatimki daha öncesinde bel fitigindan ameliyat olmuştum ve hala belim agriyordu ama göğüs ameliyatından sonra cok rahatladım bütün işlerimi kendim hallediyorum ameliyat öncesi günlük işlerimi bile yapamiyordum
Sürgü nedir hiç bilmiyorum. Sizde 4 gun kalmıssınız nerede oldunuz ameliyat[/QUOi
Sürgü nedir hiç bilmiyorum. Sizde 4 gun kalmıssınız nerede oldunuz ameliyat
Idrar geldigi zaman popo altina konuluyo cocuklarin lazimligi gibi :) ben eskişehir osmangazi uni tıp fakültesinde oldumSürgü nedir hiç bilmiyorum. Sizde 4 gun kalmıssınız nerede oldunuz ameliyat
Yani o risk bütün ameliyatlarda var.göğüs ucu tutmayabiliyor veya his kaybı bence çok takmayin kafaya benim bir yakinimdan göğsünden 4 kilo belki de daha fazlası alındı hiç problemi yok çok iyi atlattı ve 65 uzeriydi yaşı hakkında hayırlısı olsun .Oncelikle ameliyat olmus olacak arkadaslara gecmis olsun,gogusleri cok buyuk olup ameliyati sorunsuz geciren arkadaslarin tecrubesine ihtiyacim var mayista ameliyatim var ve ben vazgecmek uzereyim buyuk goguslerin ameliyati biraz zor geciyomus ve meme ucunun curume riski fazlaymis bu durum beni cok korkutuyo bide birhafta hastanede kalicakmisim simdiden kafamda bi suru sorular cocukta olunca insan korkuyo yardiminiza ihtiyacim var
Tessekkur ederim insallah bende cabucak atlatirimYani o risk bütün ameliyatlarda var.göğüs ucu tutmayabiliyor veya his kaybı bence çok takmayin kafaya benim bir yakinimdan göğsünden 4 kilo belki de daha fazlası alındı hiç problemi yok çok iyi atlattı ve 65 uzeriydi yaşı hakkında hayırlısı olsun .
Yok ceplerime koydum öyle bazen varlığını unuttum ben bi kaç günden de birşey olmuyor :)
drenlerin ucundaki torba küçükmü ki ceplerine koyabiliyorsun... dren kablosu uzunmu o kadar... varsa resimlerini koyarmısın bu arada beni izlemeye al olurmu..Yok ceplerime koydum öyle bazen varlığını unuttum ben bi kaç günden de birşey olmuyor :)
Kaç kilo çıkacak senden. Üç kilo çıkan arkadaşlar oldu BURDAOncelikle ameliyat olmus olacak arkadaslara gecmis olsun,gogusleri cok buyuk olup ameliyati sorunsuz geciren arkadaslarin tecrubesine ihtiyacim var mayista ameliyatim var ve ben vazgecmek uzereyim buyuk goguslerin ameliyati biraz zor geciyomus ve meme ucunun curume riski fazlaymis bu durum beni cok korkutuyo bide birhafta hastanede kalicakmisim simdiden kafamda bi suru sorular cocukta olunca insan korkuyo yardiminiza ihtiyacim var
Doktor senden biraz fazla alicam dedi ne kadar oldugunu soylemedi ama kagitlarda 1 kilo yaziyodu ne kadar alicak bilmiyorum suan , normalde e cup giyiyordum dogumdan sonra g cup oldu iki beden buyudu c cup yapicam dedi beden olarak tahmin edince baya alicak gibiKaç kilo çıkacak senden. Üç kilo çıkan arkadaşlar oldu BURDA
Doktor senden biraz fazla alicam dedi ne kadar oldugunu soylemedi ama kagitlarda 1 kilo yaziyodu ne kadar alicak bilmiyorum suan , normalde e cup giyiyordum dogumdan sonra g cup oldu iki beden buyudu c cup yapicam dedi beden olarak tahmin edince baya alicak gibi
Ters t olucak dedi bide meme ucu etrafinda yuvarlak olucak dedi buyuk oldugu icin meme ucunuda alip yeniden yukari cekicez dedi curume riski fazla dedi ama olmuya bilirde dedi birhafta hastanede kalican dedi kafami iyice karistirdi rahat konusamadimki okadar doluyduki sanki butun herkez meme kucultup buyutmeye gelmis senin ameliyatin ne zamanHiç korkma. 1 kilo BİRŞEY değil. Benden 600-600 gram çıkacak ki benim ameliyat kolay ameliyat sınıfına giriyor.
Hangi yöntemle ameliyat olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?