- 28 Şubat 2016
- 168
- 51
- 13
- 49
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.161
Bol bol Alkali su iç.işallah çürümezTers t olucak dedi bide meme ucu etrafinda yuvarlak olucak dedi buyuk oldugu icin meme ucunuda alip yeniden yukari cekicez dedi curume riski fazla dedi ama olmuya bilirde dedi birhafta hastanede kalican dedi kafami iyice karistirdi rahat konusamadimki okadar doluyduki sanki butun herkez meme kucultup buyutmeye gelmis senin ameliyatin ne zaman
İki günde nasıl canım.merhaba 1 ay once gogus kucultme ameliyatına girdim hayatımda verdigim en iyi ve mantıklı karardı.Olmak isteyen ve korkan herkese hıc dusunmeden olmalarını tavsıye ederım.doktorum cok ıyıydı ve ınanılmaz bır sekılde 2 gunde normal hayatıma gerı dondum sımdı her sey yolunda sporuma ve pilatesime devam ediyorum izlere gelirsek doktorun tavsıyelerıne uyup dediği her seyi yaptım suan cok ıyı bır iz kremiyle bakımına devam edıyorum ve nerdeyse kırmızı bır cızgı var benı hıc rahatsız etmeyen,lütfen korkmadan olun bu ameliyatı cok guvendıgınız ve alanında uzman bır doktora, ben Serkan Yıldırımın ellerıne guvendım ve harıka bır sonuc aldım tanıdıgım herkes suan onunla devam ediyor.en buyuk dıkkat edılıcek nokta bu konuda bence cok ıyı bır cerrah ve bu ısımı sıddetle tavsıye ederım.
Allah korusun arkadaşımAyyyy aynısı sağlıklısın, durduk yere başına iş açacaksın diyor. Eğer ters birşey olursa dilinden kurtulamam.
suan memnun degilmisiniz ?Ben kilolu degildim karnimdan sadece 1.2cc yag cikmiş sadece
benim istedigim doğum sonrasi deforme olan karin kaslarimin toparlanip dümdüz bir karnimin olmasiydi
Cok iyi düşünün bence
Ciddi bir operasyon
Ben nasil bir deliyim de ikisini ayni anda oldum diyorum kendime
Amin canım ben de haftaya bugün kurtulcam inşallah :)Cok tesekkurler.Beni cok rahatlattiniz arkadaşlar. Insaallah bir sorun çıkmazsa (eşim gibi ) perşembe gününe Ameliyatım var Tevekkeltü Alallah deyip giricem artık. Dualarınizı beklerim. Annemin bile haberi yok. Yoksa izin vermezler. İnşaallah ben de çok iyiyim diyebilirim burada. Bütün arkadaslarimla tabiki . Herkeze kolaylik nasip etsin Rabbim
Henüz tam doğrularak yürüyemiyorum karin germe cidden zor bir ameliyat bugün 9.günümsuan memnun degilmisiniz ?
Allah yardimciniz olsun..istediginiz gogüslere ağrısiz sıkıntısız bir sekilde kavuşursunuz inşallahCok tesekkurler.Beni cok rahatlattiniz arkadaşlar. Insaallah bir sorun çıkmazsa (eşim gibi ) perşembe gününe Ameliyatım var Tevekkeltü Alallah deyip giricem artık. Dualarınizı beklerim. Annemin bile haberi yok. Yoksa izin vermezler. İnşaallah ben de çok iyiyim diyebilirim burada. Bütün arkadaslarimla tabiki . Herkeze kolaylik nasip etsin Rabbim
Şimdiden çok geçmiş olsunAmin canım ben de haftaya bugün kurtulcam inşallah :)
Sağol canım moral veriyorsunuz valla Allah razı olsun sizden :) inşallah ben de iyi düşünüyorum sonuç da iyi olurŞimdiden çok geçmiş olsun
Hıc stres yapmayin
Uyuyorsunuz uyandiginizda harika gögüsleriniz oluyor:)
Arkadaşım hepimizin büyük göğüsleri korkma bence... Çürüme sigara içenlerde oluyormuş malesef benim 500 er gr alındı ama aynı doktora 2 şer kilo aldıran vardı hiç sıkıntı yaşamamış... Doktor bile şaşırmış ilk defa bu kadar büyük gördüm diye... Omuzdan meme ucu 60 cm imiş.. Ol biranönce kurtul bence...Nasıl bir hafta ben bir gün kaldım sadece ? Hangi hastane hangi il?Oncelikle ameliyat olmus olacak arkadaslara gecmis olsun,gogusleri cok buyuk olup ameliyati sorunsuz geciren arkadaslarin tecrubesine ihtiyacim var mayista ameliyatim var ve ben vazgecmek uzereyim buyuk goguslerin ameliyati biraz zor geciyomus ve meme ucunun curume riski fazlaymis bu durum beni cok korkutuyo bide birhafta hastanede kalicakmisim simdiden kafamda bi suru sorular cocukta olunca insan korkuyo yardiminiza ihtiyacim var
Haklisin bu zamana kadar erteledim surekli kiyafet olmuyo sutyen bulamiyorum cirkin bi goruntu agrilarda cabasi goguslerin agirligindan one egik durdugum icin sirt ve boyuna dogru giden kemikle egrilik olusmus bel fitigida cikinca doktor meme kucultmeye yonlendirdi hepimiz icin hayirlisi olur insallahBol bol Alkali su iç.işallah çürümez
Zaten böyle de çürümüşüz canım ne yapalım, istediğimizi giyemiyoruz, yaşlı gibi duruyoruz. Şişman duruyoruz.
Çürüyeceği varsa çürüsün. Kötünün iyisi durumu yani tercih senin.
Doktor en erken 15 gun once birakman gerek dedi zaten ameliyattan sonra iki ay icilmiyecek dedi tirkayi birisi degilim sitresten iciliyo iste ben almanyada yasiyorum burda bi hafta onceden cikilmiyomus hastaneden yanimda ailemde yok bakima muhtac cocugum var bilmiyorum nasil olucak birhafta cok benim icin turkiyede olmak cok istiyordum ama bi suru kagit isleri zaman aliyo sizlere tsk ederim inanin konustukca tecrubelerinizi paylastikca benim gibi olucak arkadaslara moral oluyo sizede cok gecmis olsun ne zaman ameliyat oldunuzArkadaşım hepimizin büyük göğüsleri korkma bence... Çürüme sigara içenlerde oluyormuş malesef benim 500 er gr alındı ama aynı doktora 2 şer kilo aldıran vardı hiç sıkıntı yaşamamış... Doktor bile şaşırmış ilk defa bu kadar büyük gördüm diye... Omuzdan meme ucu 60 cm imiş.. Ol biranönce kurtul bence...Nasıl bir hafta ben bir gün kaldım sadece ? Hangi hastane hangi il?
Almanyada yasiyorum ben mecbur burda olucam turkiyede olmak cok istedim ama nasip degilmisNERDE olacaksın hangi şehirde. Eğer ün. Hastanesinde olacaksan belki bir KG değil ir
Tesadüfen çekmiştim telefonumda duruyordu şansınıza, buyrun drenler böyle idi :)drenlerin ucundaki torba küçükmü ki ceplerine koyabiliyorsun... dren kablosu uzunmu o kadar... varsa resimlerini koyarmısın bu arada beni izlemeye al olurmu..
teşekküürler sağol merakımı giderdin...Tesadüfen çekmiştim telefonumda duruyordu şansınıza, buyrun drenler böyle idi :)
Rica ederim aklında soru kalmaması önemli tabiki :)teşekküürler sağol merakımı giderdin...
Teşekkür ederiz canım maşallah sen geziyorsun :)Tesadüfen çekmiştim telefonumda duruyordu şansınıza, buyrun drenler böyle idi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?