- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.181
Ooo benim ameliyat salı günü idi. Ben ameliyattan hemen sonra kalkmak istedimde kalkamazsın narkozun etkisi vardır diye kaldırmadılar 4 saat yemek yemekte yoktu 4 saat geçer geçmez hemen tuvalete gittim sonrada yemek yedim kalktım gezdimTeşekkür ederiz canım maşallah sen geziyorsun :)
Maşallah canım sana. Sütlü nescafenin bi etkisi olacagını sanmam ama doktoruna da sor istersen canım. Bildiğim dikişleri etkileyen tek şey sigara. Benim de bi sorum olucak arkadaşlar adet dönemime yaklaşıyorm ve ameliyat günümde yaklaşık bir hafta kalmış olacak adetime. Göğüslerim hassaslaşıyor ağrıyor bunun ameliyatıma bi yan etkisi olur mu acaba?Ooo benim ameliyat salı günü idi. Ben ameliyattan hemen sonra kalkmak istedimde kalkamazsın narkozun etkisi vardır diye kaldırmadılar 4 saat yemek yemekte yoktu 4 saat geçer geçmez hemen tuvalete gittim sonrada yemek yedim kalktım gezdimşimdide sanki hiç ameliyat olmamışım gibi artık hafiften yan yatıyorum dünde banyo falan yaptım hatta daha erken olabiliyodumda nolur nolmaz diye ben yapmak istemedim çok şükür iyyim tek merak ettiğim şey sütlü neskahveyi çok seviyorum ben acaba onun dikişe etkisi olur mu araştırdım bulamadım bilginiz varmı
Muayenede korkcak hiç bişe yok arkadasım rahat ol. Göğüslerine bakıp nasıl bir yöntem uygulayacagna karar verir doktorun aklına takılan seyleri sorarsın karar verirsen gün alırsn bu kadar :)Ya bne çok heycanlıyım ameliyat olmaya gecen hafta karar werdim we yarın muayne olucam ilk muayne nası geçio arkadaşlar heycandan ölücemmm
Çok hycanlıyım yaa hadi hayrlısıMuayenede korkcak hiç bişe yok arkadasım rahat ol. Göğüslerine bakıp nasıl bir yöntem uygulayacagna karar verir doktorun aklına takılan seyleri sorarsın karar verirsen gün alırsn bu kadar :)
Ben cebir sey olmazOoo benim ameliyat salı günü idi. Ben ameliyattan hemen sonra kalkmak istedimde kalkamazsın narkozun etkisi vardır diye kaldırmadılar 4 saat yemek yemekte yoktu 4 saat geçer geçmez hemen tuvalete gittim sonrada yemek yedim kalktım gezdimşimdide sanki hiç ameliyat olmamışım gibi artık hafiften yan yatıyorum dünde banyo falan yaptım hatta daha erken olabiliyodumda nolur nolmaz diye ben yapmak istemedim çok şükür iyyim tek merak ettiğim şey sütlü neskahveyi çok seviyorum ben acaba onun dikişe etkisi olur mu araştırdım bulamadım bilginiz varmı
O tarafını düşünmek bile istemiyorum. Bu yaşta bu anne korkusu da neİstesen dren çıkana kadar doktor tutar peki annene ne diyeceksin. Üç günlük tatil
Selam arkadasim, bende buyuk memelerle izdirab cekiyorum, burdaki arkadaslarin yazdiklarini hep okuyorum, bende cok arasdirdim, hatda bir arkadasim adet gununde ameliyata qirmis doktorun haberi olmadan, ameliyatt 3 saatlik idi 5saat surmus, kan durmamis, kani durduramiyorlarmis, arkadasim bence doktorunuza muhakkak soyleyinMaşallah canım sana. Sütlü nescafenin bi etkisi olacagını sanmam ama doktoruna da sor istersen canım. Bildiğim dikişleri etkileyen tek şey sigara. Benim de bi sorum olucak arkadaşlar adet dönemime yaklaşıyorm ve ameliyat günümde yaklaşık bir hafta kalmış olacak adetime. Göğüslerim hassaslaşıyor ağrıyor bunun ameliyatıma bi yan etkisi olur mu acaba?
Canım şimdi aradım doktorumu. Belirttim durumumu da ameliyattan sonra bir haftam kalıyor adetime diye. Hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi içim rahatladı. Ben yine de bu hafta hafif beslenip tuz tüketmemeye çalışıcam şişlik olmasın diye.Selam arkadasim, bende buyuk memelerle izdirab cekiyorum, burdaki arkadaslarin yazdiklarini hep okuyorum, bende cok arasdirdim, hatda bir arkadasim adet gununde ameliyata qirmis doktorun haberi olmadan, ameliyatt 3 saatlik idi 5saat surmus, kan durmamis, kani durduramiyorlarmis, arkadasim bence doktorunuza muhakkak soyleyin
sen eşinin söylediklerini duymamaya çalış.... ameliyattan sonra ve iyileşince eminim yeni görüntünden dolayı en mutlu olacak kişi o olacaktır.Anestezi ilede görüştüm. Her şey tamam.
Persembe günü büyük gün benim için. Karar vermek cok rahatlatiyor insanı. Bir de eşim konuşursa kulaklarimi tıkıycam artık . Annemede bu yüzden söylemiyorum işte. Olumsuz etkilenmemek için.
Anestezi ilede görüştüm. Her şey tamam.
Persembe günü büyük gün benim için. Karar vermek cok rahatlatiyor insanı. Bir de eşim konuşursa kulaklarimi tıkıycam artık . Annemede bu yüzden söylemiyorum işte. Olumsuz etkilenmemek için.
Ha ha haaaa canım benim güldürdün beni.sen eşinin söylediklerini duymamaya çalış.... ameliyattan sonra ve iyileşince eminim yeni görüntünden dolayı en mutlu olacak kişi o olacaktır.
sen eşinin söylediklerini duymamaya çalış.... ameliyattan sonra ve iyileşince eminim yeni görüntünden dolayı en mutlu olacak kişi o olacaktır.
Doktordan çıkarken uçarak çıkacansın emin olBende hazrlandm şmdi muayneye gdiceemmm çok heycanlıyımmm
Canım çok sevindim böyle olumlu ve kararlı olmana. Benim de tahliller perşembe olcak inşallah benim için de 23 nisan büyük gün Birlikte atlatıcaz inşallahKizlar ben Perşembe gunu ameliyata girecektim ya. Çarşamba günü tekkiklerim yapılacaktı dayanamadim bugünden geldim.Ama moralim pek yoktu acaba vazmı geçsem diye zor geldim. Esim beni nrgatif etkiliyor çünkü. Fakat doktorumla görüşünce icim rahat etti. Pozitif enerji verdi bana. Çok tatlı bir şey. Cıvıl cıvıl. Canım benim. Akciğer röntgeni ,EKG, kan tahlili, meme ultrasonu yapıldı. Birazdan anestezi doktoruyla görüşücem. En çokta direnlerin hemen ertesi günü çıkacağını öğrenince cok sevindim. Eve dirensiz gidicem. Anneme farkettirmem bu şekilde.
Birde regl donemimi hatırlamıyorum. O önemli değil dedi doktorum. Şimdi anestezi ile görüşmek uzereyim bakalım ne diyecek
Canım bu arada ben de dün paniğe kapıldım regl dönemim yaklaşıyor sorun mu olcak die ama doktoruma sordum sıkıntı yok dedi senin için de sıkıntı olcagını sanmamKizlar ben Perşembe gunu ameliyata girecektim ya. Çarşamba günü tekkiklerim yapılacaktı dayanamadim bugünden geldim.Ama moralim pek yoktu acaba vazmı geçsem diye zor geldim. Esim beni nrgatif etkiliyor çünkü. Fakat doktorumla görüşünce icim rahat etti. Pozitif enerji verdi bana. Çok tatlı bir şey. Cıvıl cıvıl. Canım benim. Akciğer röntgeni ,EKG, kan tahlili, meme ultrasonu yapıldı. Birazdan anestezi doktoruyla görüşücem. En çokta direnlerin hemen ertesi günü çıkacağını öğrenince cok sevindim. Eve dirensiz gidicem. Anneme farkettirmem bu şekilde.
Birde regl donemimi hatırlamıyorum. O önemli değil dedi doktorum. Şimdi anestezi ile görüşmek uzereyim bakalım ne diyecek
Canım sana da bol şans diliyorum muayeneden sonra insana daha bi özgüven geliyor emin ol karar vermek işin büyük kısmı iyi haberlerini bekliyoruz:)Bende hazrlandm şmdi muayneye gdiceemmm çok heycanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?