Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sagol canım N Nesepalamudu1
Yalnız hastehaneye gelirken ne getirmem gerektigini sormayı unutmuşum. Simdi aklima geldi. Tavsiyesi olan varmı? Şunu alsan iyi olur diye
Benim doktorum önü düğmeli bol bi pijama dedi ameliyattan cıkınca onu giyeriz bi gece ordayız zaten. Hastane cıkışı için de yine önden düğmeli bol bi gömlek altına da bol rahat şeyler, iç çamaşırı alırız yedekli çorap da al canım üşüme durumu olursa belki bi hırka, ıslak mendil, peçete bir de terlik. Sanırım bunlar yeterli olur :) varsa deneyimli arkadaşlar tavsiyenizi bekliyoruz :)

Sağol. Cok tesekkur ederim

Sagol canım N Nesepalamudu1
Yalnız hastehaneye gelirken ne getirmem gerektigini sormayı unutmuşum. Simdi aklima geldi. Tavsiyesi olan varmı? Şunu alsan iyi olur diye
Bir de pipet lazımmış, peçete, Islak mendil, tuzlu çubuk kraker, bir de vişne suyu al.
Çıkınca su içince bulantı yapıyormuş, az az meyve suyu bulantı yapmıyormuş.
Ben de olurum İŞALLAH.

Bir de pipet lazımmış, peçete, Islak mendil, tuzlu çubuk kraker, bir de vişne suyu al.
Çıkınca su içince bulantı yapıyormuş, az az meyve suyu bulantı yapmıyormuş.
Ben de olurum İŞALLAH.
Teşekkür ederiz tatlım inşallah hep beraber oluruz bunlar güzel telaşlar tabiiki sonucu düşünmek lazım hep. arada benim de motivem düşmüyor değil ama burda birbirmze destek olarak moralimizi yüksek tutmalıyız :)

Yanlış anlaşılmasın bu dediklerim basit şeyler ama refakaçiyi gönder, aşağı insin kantin arasın bulsun hele bir de kocalar refakaçi ise adamlardan istemeye hiç gerek yok. Zaten paşalar gönülsüz, keyifleri bozulmasın.

Kızlar bir mucize gerçekleşiyor benim için.
Eşim madem oluyorsun karın germede ol o kadar anestezi alicaksin dedi. Yarın doktoruma onuda söyliyeceğim bakalım ne diyecek
Oo nerden nereye hayırlı olsun, birini düşünürken, ikisi birden, siz de benim gibi uzun bir süreden beri forumu takip ediyorsunuz şimdi kısmet aynı gün olacağız inşallah,ben de bir hafta oğlumun hastalığı yüzünden ertelemek zorunda kaldım perşembe 12:30 da gireceğim inşallah, o kadar stresim bir arada ki, işyerinde işleri ayarla, ameliyat çıkış saati çocukların okuldan çıkış saati, bakıcı onlara mı yetişsin bana mı baksın, eşim hiç razı değil ben duymayım görmeyeyim ben dayanamam diyor ben çıktıktan sonra bugün oldum hastanedeyim diyeceğim öyle anlaştık forumda yüzlerce kişi yazmıştır böylesini de ilk duyuyorsunuZdur, kardeşim işten çıktıktan sonra gelicek kısacası ameliyattan sonra odada yalnız 2 saat beklemek zorunda kalacağım kendime güveniyorum ama bu kadar stresi bir arada yaşamak beni epey yordu inşallah hayırlısı ile güzellikle sağlıkla tamamlarız serüvenimizi.

Ayni gun olucaz demekki. Bende 11 de giricem . Yalnız karin germeden vazgeciyorum. Karin germenin forumunu okudum. Ödüm patladı. Dream lover da iyilesememis. Çoğu pişman. Cok eziyetli bir şeymiş. Spor yapmaya baslamayı dusunmek daha rahatlatıcı. Zaten 38 40 bedenim. Fazlada abartmamaya karar verdim . Meme ile başladım onunla bitireyim hayırlısıyla.

Aynen canım göğüs küçültme karın germenin yanında hiç bişey diyorlar. Tabi deneyimli arkadaslar daha iyi bilir ama cok ihtyc yoksa yaptrma derim

Arkadaşım inşallah stressiz sorunsuz atlatrsın hadi bakalım sizin deneyimlerinz bana ön ayak olcak bn de cumartesi sabh olcm inşaalh güzel haberlerinizi bekliyorum :)

BEM de 40 bedenim ama lipo düşünüyorum. Doğum da karnımda çatlak oluşöamıştı
Kilom az zaten yağlar giderse iyi olur
Şekil vermek için lipo yaptırabilirsin. Formda Altan oldu ağrısı olmamış 21martta oldu memnun. Çocukluğumdan beri kurtulamadım göbekten, bazen ayva göbek bazen az daha fazla.. Yeter artık yenemedim göbeği. Hüüp çeksin doktor. Altan göbek, mide,sırt lipo yaptırdı. Memnun elbisenin altından düz dursun yeter podyuma mı çıkacağım diyorum.Gene de sen bilirsin.

Aynen dediğinz gbi muayne oldktan snra bile bi özgüwen patlaması yaşadm çok mtluym ama subatta doğm yağtgm içn en erken temmuz sonu gbi amelyt olablcem olsn beklerm 3 ayck dahaaa kurtulim yeterkiii bi kaç bşi anlattı işte öle byramdan snra tekrar grşcez bakalımmm

Kızlar bir mucize gerçekleşiyor benim için.
Eşim madem oluyorsun karın germede ol o kadar anestezi alicaksin dedi. Yarın doktoruma onuda söyliyeceğim bakalım ne diyecek
eşinin de istekleri varmış ama sana bişey olur korkusundan söyleyemiyormuş... baktı ki sen ısrarlısın oda kendi iateklerini söylemiş... evet eşinin de sana desteğide tam o zaman.... asrtık ameliyata daha rahat girebilirsin arkadaşım...

Canim lipo yaptirincada deri kesilip atilmadigi icin sarkma yapıyormuş. Tekrar gelip "yag enjekte edin sarkmadan daha iyiydi" diyen oldu bize demisti doktorumun sekreteri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…