Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Valla ben ölücekmisim gibi moda girdi. Çok üzülüyor. Karın germeden kesin vazgectim. Ameliyatta kalma sürem arttıkça kahrolucak. Birde öyle böyle degil ciddi zor bir süreçmiş. Karın germe forumunu okursanız olanların hep pişmanlık yaşadığını görürsünüz. Küçük bir karın için o kadar eziyeti göze alamıycam. Birde eskiden olan biri yazmış. Şimdi karnım asla yağlanıp büyümüyor fakat böbreklerimin olduğu bölgede yağlanma başladı diyordu. Sonuçta vucuduna aldığın yağ bir yere gidip oturuyor. Yeme alışkanlıklarımızi değiştirip spor yapmalıyız mutlaka

dreamlover hem meme hem karın germe ameliyatı oldu karın germe ameliyatı olmadan önce iyi düşünün diyor. karın germede oda zorlanmış.... biz bu memişleri küçültelim iyileşince spor yaparız...

Herkese merhaba, bende geçen sene çok araştırma yaptım ama malesef yumurtalık kistim yüzünden ertelemek zorunda kaldım. 1 sene takip edildi hep ameliyattan kaçtım ama sonunda 9cm olunca ve yumurtalığıma yapışınca sezeryan oldum ve yumurtlığımda alındı. şimdi yaz geldi ve bu yaz ablamla görümcemin nişan organizasyonlarını yapacağım eylül ekim gibi olmayı planlıyorum. dr ve fiyat araştırmasına başlıyım dedim. 2 ufak evladım var ne kadar zamanda kendimize bakabiliyoruz. yani ufak tefekte olsa ev işleri falan. ameliyat olan arkadaşlardan bilgi istesem?

Canim benim hayatinin en dogru kararini vermişsin
Tebrik ediyorum seni
Ben de forumu okusaydim karin germe olmazdim kesinlikle
Gögüs cok kolay hiç merak etme
Hiçbir zorlugu yok
Simdiden cok gecmiş olsun arkadasim

Arkadaşla ben Dream Lover a cok üzülüyorum. Diger forumdan okuyorumda karın germe ameliyatindan çok mutsuz. Çok acı çekiyor. Dua edelimde biran evvel sagliğına kavuşsun.

Canimsin cok sagol
Cektiklerim gercekten ciddi sıkintilar cnm
Ufak aci agri olsa yazmaya değmezdi buna emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…