- 28 Şubat 2016
- 168
- 51
- 13
- 49
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.221
Valla ben ölücekmisim gibi moda girdi. Çok üzülüyor. Karın germeden kesin vazgectim. Ameliyatta kalma sürem arttıkça kahrolucak. Birde öyle böyle degil ciddi zor bir süreçmiş. Karın germe forumunu okursanız olanların hep pişmanlık yaşadığını görürsünüz. Küçük bir karın için o kadar eziyeti göze alamıycam. Birde eskiden olan biri yazmış. Şimdi karnım asla yağlanıp büyümüyor fakat böbreklerimin olduğu bölgede yağlanma başladı diyordu. Sonuçta vucuduna aldığın yağ bir yere gidip oturuyor. Yeme alışkanlıklarımızi değiştirip spor yapmalıyız mutlakaeşinin de istekleri varmış ama sana bişey olur korkusundan söyleyemiyormuş... baktı ki sen ısrarlısın oda kendi iateklerini söylemiş... evet eşinin de sana desteğide tam o zaman.... asrtık ameliyata daha rahat girebilirsin arkadaşım...
dreamlover hem meme hem karın germe ameliyatı oldu karın germe ameliyatı olmadan önce iyi düşünün diyor. karın germede oda zorlanmış.... biz bu memişleri küçültelim iyileşince spor yaparız...Valla ben ölücekmisim gibi moda girdi. Çok üzülüyor. Karın germeden kesin vazgectim. Ameliyatta kalma sürem arttıkça kahrolucak. Birde öyle böyle degil ciddi zor bir süreçmiş. Karın germe forumunu okursanız olanların hep pişmanlık yaşadığını görürsünüz. Küçük bir karın için o kadar eziyeti göze alamıycam. Birde eskiden olan biri yazmış. Şimdi karnım asla yağlanıp büyümüyor fakat böbreklerimin olduğu bölgede yağlanma başladı diyordu. Sonuçta vucuduna aldığın yağ bir yere gidip oturuyor. Yeme alışkanlıklarımızi değiştirip spor yapmalıyız mutlaka
dua edeceğim bizim gibi ameliyat olacaklar için.... allah yardımcımız olsun...Evet hem heyecan hem korku sarıyor insanı. Bir hafta var sizinkine bense yarin değil öbür gün. Offf çok heyecanlandım
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım benim de 23 ünde :) inşallah herşey iyi olur hepimiz içinbu arada bugün doktordan ameliyat randevumu aldım.. 27.04.2016 çarşamba oluyorum ... küçük memişlere kavuşacağım ... bir yandanda korkuyorum.
Canım sen gir çık iyi ol ki bizlere de moral olsun ben iyi gececeğine inanıyorm hepimiz sorunsuz kurtulcaz inşallah :)Evet hem heyecan hem korku sarıyor insanı. Bir hafta var sizinkine bense yarin değil öbür gün. Offf çok heyecanlandım
Hadi ya Allah şifa versin inşallah3 hafta sürüyormuş ağrılar.
Iyi sor sorustur canım. Sonra pişman olma. Forumlara bak. Olanlardan yardım al. Biz bilmiyoruz çünkü. Lover da burada okusaydım bu ameliyatı olmazdım diyor ama onun ki farklı tabiAma ben karın lipo da düşünüyorum .
Canim benim hayatinin en dogru kararini vermişsinAyni gun olucaz demekki. Bende 11 de giricem . Yalnız karin germeden vazgeciyorum. Karin germenin forumunu okudum. Ödüm patladı. Dream lover da iyilesememis. Çoğu pişman. Cok eziyetli bir şeymiş. Spor yapmaya baslamayı dusunmek daha rahatlatıcı. Zaten 38 40 bedenim. Fazlada abartmamaya karar verdim . Meme ile başladım onunla bitireyim hayırlısıyla.
Arkadaşla ben Dream Lover a cok üzülüyorum. Diger forumdan okuyorumda karın germe ameliyatindan çok mutsuz. Çok acı çekiyor. Dua edelimde biran evvel sagliğına kavuşsun.
Hadi ya Allah şifa versin inşallahbizim ameliyat kac gün ağrılı gececk acaba? Gerci coğu arkadas ağrısız geciriyor bakalım kısmet bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?