- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.241
Canım benim çok teşekkür ederim moral verdiğin için. Sen de bi an önce iyileşir güzel görüntünün keyfini çıkarırsın umarımCnm hiiiccc korkmayin
Gögüs ameliyatinda acı sızı sancı hiçbirsey olmuyor
Allahin izniyle olun kurtulun
bu arada bugün doktordan ameliyat randevumu aldım.. 27.04.2016 çarşamba oluyorum ... küçük memişlere kavuşacağım ... bir yandanda korkuyorum.
Hiç korkmayin bence, cooook mutlu olun hayaliniz qercek olacaq agirlikdan kurtulacaksiniz, inşallah, moralinizi yuksek tututn mutlu olun gülə- gülə ameliyata qirinki sevinərək də cikin ınşallah, sizlərə bol bol dua edicem, inşallah darisi benimde başımaArkadaşim merhabaaaa, insallah sag salim atlatirsiniz ameliyatinizi, doktor ne kadar doku alicak soyledimi?
Kac sanntim sizde?
Bende 32-33 (
Dusunuyorum qercekdende dev kadar buyuk memeleri kuculde biliyorlarmi, bu qercekmi, bende buyukler bir bilseniz nakadar kuculsun istiyorum tek arzum bu hayatda baskada birşey istemiyorum, coooook kucuk olsun istiyoru.m
Sanırım siz karin germe yada liposuction olmayı dusunuyorsunuz. Meme kucultmeyi degilHerkese merhaba, bende geçen sene çok araştırma yaptım ama malesef yumurtalık kistim yüzünden ertelemek zorunda kaldım. 1 sene takip edildi hep ameliyattan kaçtım ama sonunda 9cm olunca ve yumurtalığıma yapışınca sezeryan oldum ve yumurtlığımda alındı.şimdi yaz geldi ve bu yaz ablamla görümcemin nişan organizasyonlarını yapacağım eylül ekim gibi olmayı planlıyorum. dr ve fiyat araştırmasına başlıyım dedim. 2 ufak evladım var ne kadar zamanda kendimize bakabiliyoruz. yani ufak tefekte olsa ev işleri falan. ameliyat olan arkadaşlardan bilgi istesem?
Ahhh Ortanca cım malesef ben giremiyorum.Dream Lover öncelikle çok geçmiş olsun, diğer forumu bile arayıp okumak istedim Nasıl oldun diye çok merak ettik, biraz daha sabır bir şekilde geçicek inşallah.güzel dileklerin bize verdiğin moral için çok teşekkür ederiz evet bu hafta verimli olucak inli ve ben perşembe gireceğiz bir de ctesi var, güzel haberlerle dönmek üzere
Canım çok üzüldüm ya keşke olup kurtulsaydın sen de ama hayırlısı olsun tabiikiArkadaşlar benim ameliyat iptal. Eşimle bugün tekrar doktorumuza gittik. Eşimi o kadar endişeli görünce isterseniz erteleyebilirsiniz dedi. Biz de öyle yaptık. Gece uyuyup uyuyup uyanıyor ; ne olur ameliyat olma diyor. Onun haline kendimden daha çok acıdım. Artık bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Diğer ameliyat olacaklara bol şans diliyorum
Tabiki canım. Ben hamileligime kadar büyük Göğüs problemi yaşamamıştım. Hamile kalir kalmaz göğüslerim büyüdü büyüdü artık tasiyamaz hale geldim . Sonra biraz küçüldü ama tabi eski formunu kazanmıyor. Bence hayırlısıyla çocuğununuz olup onu emzirdikten sonra düşünseniz daha iyi olur diye düşünüyorum .Gogusum cok buyuk hic bi kiyafet olmuyor bildiginiz gibi degil ama cocuk tedavaisi goruyorum sIzce dogumdan sonrami daha mantikli olur
İnşaallah canım. Bakalım ben de olabilecekmiyim.Canım çok üzüldüm ya keşke olup kurtulsaydın sen de ama hayırlısı olsun tabiiki
Ah Canım benim Hakkında hayırlısı olsun, işte ben bu yüzden eşime söylemeden ameliyat oluyorum olacağımı biliyor ama tarihi gizli, benim eşim çok duygusal ve ameliyat konusunda çok hassas, geçen hafta düşün halimi çocuk hasta oldu, ameliyatı iptal ettim, eşim bilmiyor, iki kere aynı stresi yaşıyorum ama geçen haftaya göre daha sakinim, inşallah sabah da böyle rahat rahat giderim.Arkadaşlar benim ameliyat iptal. Eşimle bugün tekrar doktorumuza gittik. Eşimi o kadar endişeli görünce isterseniz erteleyebilirsiniz dedi. Biz de öyle yaptık. Gece uyuyup uyuyup uyanıyor ; ne olur ameliyat olma diyor. Onun haline kendimden daha çok acıdım. Artık bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Diğer ameliyat olacaklara bol şans diliyorum
Canım ameliyatın yarındı değil mi :) hadi bakalım içini ferah tut dua edicem bence sorunsuz atlatıcaz hiç korkma :)Ah Canım benim Hakkında hayırlısı olsun, işte ben bu yüzden eşime söylemeden ameliyat oluyorum olacağımı biliyor ama tarihi gizli, benim eşim çok duygusal ve ameliyat konusunda çok hassas, geçen hafta düşün halimi çocuk hasta oldu, ameliyatı iptal ettim, eşim bilmiyor, iki kere aynı stresi yaşıyorum ama geçen haftaya göre daha sakinim, inşallah sabah da böyle rahat rahat giderim.
Evet Canım 12:30 da, Medipol Bağcılar da, duaların için şimdiden çok teşekkür ederim, inşallah güzelim ikimizin ve tüm isteyenler için sağlık, kolaylık, güzellik diliyorumCanım ameliyatın yarındı değil mi :) hadi bakalım içini ferah tut dua edicem bence sorunsuz atlatıcaz hiç korkma :)
Canım, verdiğin güzel enerjiyi yazdıklarından bile hissediyorum, inşallah öyle olur ve 23 nisan da küçük oğlumun törenine gidip seyredebilirimOrtaca cnm ameliyatin cok kolay gecer ve cok basarili olur insallah
Hayal ettigimden daha güzel gögüslere sahip olman dileğiyle
Çok geçmiş olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?