- 5 Nisan 2015
- 162
- 42
- 48
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.261
Ücret nedirEvet Canım 12:30 da, Medipol Bağcılar da, duaların için şimdiden çok teşekkür ederim, inşallah güzelim ikimizin ve tüm isteyenler için sağlık, kolaylık, güzellik diliyorum
Uzman Dr fiyatı 6 bin, Prof Dr. 8 binÜcret nedir
allah yardımcın olsun... işaallah hayırlısı ile olup bitecek... dualarım seninle...Evet Canım 12:30 da, Medipol Bağcılar da, duaların için şimdiden çok teşekkür ederim, inşallah güzelim ikimizin ve tüm isteyenler için sağlık, kolaylık, güzellik diliyorum
Arkadaşım tekrardan kolaylıklar diliyorum :) çıktıktan sonra kendini iyi hissedersen yazarsın aklımız sende kalmasın öpüyorum iyi haberlerini bekliyorum :)Evet Canım 12:30 da, Medipol Bağcılar da, duaların için şimdiden çok teşekkür ederim, inşallah güzelim ikimizin ve tüm isteyenler için sağlık, kolaylık, güzellik diliyorum
Güzel Dilekleriniz için sağolun dr mun daha ilk ameliyatı bitmedi o yüzden odada 2 saattir bekliyorum hazır vaziyette,14:00 ten önce başlamayacak gibi, o yüzden ancak akşam geç saatte yazabilirim inşallah, neyse dua edilen saat sayısı artmış oldu ne güzelArkadaşım tekrardan kolaylıklar diliyorum :) çıktıktan sonra kendini iyi hissedersen yazarsın aklımız sende kalmasın öpüyorum iyi haberlerini bekliyorum :)
Canm gecmiş olsun çok üzüldüm. Sana diren takılmıştı ameliyatta dimi? Yada ağır bişe falan mı kaldrdınKizlar benim de sağ göğsüm şişti kan topladi
Nedenki acaba
Bilen varmi
Dun gittim kontrolde birseyim yoktu gayet iyi dedi
Eve geldim 5ten sonra şismeye başladi taş gibi içi kan topladi
3te kontrole gittim simdi geldim
Kan birikmiş deri altinda şırıngayla cekti kan pihtilaştigi icin gelmedi
Haftaya tekrar cekicem dedi
Bu durum başina gelen var mi
Çok geçmiş olsun? Acaba dreni kaçıncı gün çıkardı doktor? Benimde dren çıktı ertesi gün göğsüm mos mor oldu gittim hemen normal dedi doktor... Şimdi geçti şükürKizlar benim de sağ göğsüm şişti kan topladi
Nedenki acaba
Bilen varmi
Dun gittim kontrolde birseyim yoktu gayet iyi dedi
Eve geldim 5ten sonra şismeye başladi taş gibi içi kan topladi
3te kontrole gittim simdi geldim
Kan birikmiş deri altinda şırıngayla cekti kan pihtilaştigi icin gelmedi
Haftaya tekrar cekicem dedi
Bu durum başina gelen var mi
Ameliyatin ertesi günü aksam üzeri göğsumde diren varken yine sağ göğsüm şişmiş kan birikmisti dr um.lokal anasresi ile kani bosaltmistiÇok geçmiş olsun? Acaba dreni kaçıncı gün çıkardı doktor? Benimde dren çıktı ertesi gün göğsüm mos mor oldu gittim hemen normal dedi doktor... Şimdi geçti şükür
Cok tesekkurlerCanm gecmiş olsun çok üzüldüm. Sana diren takılmıştı ameliyatta dimi? Yada ağır bişe falan mı kaldrdın
Anladım canım o zaman söyledi mi peki doktorun neden kaynaklandığını? Ama canını sıkma iyileşme sürecindesin bunlar ne yazık ki olabiliyor zamanla düzelir inşallahCok tesekkurler
Diren takilmisti evet
Dün temizlik vardi evde
Kadina tarif edeyimderken ister istemez zorladim kendimi ama bunun sebep olabileceğini sanmiyorum çünkü hastanedeykende kan toplamisti ayni sekilde(
Selam canim allah herkesin yardimcisi olsun, sizinde ınşallah gonlunuzce yaparsiniz ameliyatinizi, sizin meme cokmu buyuk? Bende 32-33 cok agrilarim var birde bende koltuk alti meme doyorlar qaliba oda var, acaba nekadar dogrudur yillar sonra bu sarkma?Kızlar birde ben şunu merak ediyorum. Sağolsun eşim beni vazgecirmek için her türlü araştırmayı yapıp önüme rapor olarak sunuyorOrada ameliyattan seneler sonra memede doku kaybi olduğu için onarılmaz biçimde sarkık ve içi boşalmış olabilecegi bilgisine ulaştım. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Varmı hiç bilgisi olan? Çok büyük eziyeti olanlar için belki çok mühim degildir bu ama şahsen ben böyle bir şeyle karşılaşmayı ummuyorum. Istememde zaten. Belki daha ileri yaşlardaki bayanlar için önemli olmayabilir fakat küçülmenin yanısıra tabiki estetikte istiyoruz. Doktorlar bizden böyle bir gercegi saklıyor olabilirler mi? Çok eskiden bu ameliyatı olmuş birilerine sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?