- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.281
AtGüzel Dilekleriniz için sağolun dr mun daha ilk ameliyatı bitmedi o yüzden odada 2 saattir bekliyorum hazır vaziyette,14:00 ten önce başlamayacak gibi, o yüzden ancak akşam geç saatte yazabilirim inşallah, neyse dua edilen saat sayısı artmış oldu ne güzel
Çok yakın bir kız arkadaşım göğüs ameliyatı oldu yakınlarda o toplatıp silikon koydurdu sarkıktı çünkü şuan çok iyi gözüküyo izler var ama göze batmıyo eski hali düşünüldüğünde. Ameliyattan sonra ilk bir hafta biraz zordu ağrıları oluyodu kısa sürede iyileşti ama hüseyin kandulu yaptı ameliyatı bi araştır istersen.arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Kızlar çıktım ancak yazıyorum iyiyim çok şükür çok sağolunOrtanca da ameliyattan cıkmıştır sanırım inşallah iyidir
Ay senden haber bekliyorduk valla cok sevindim canm hadi hayırlı olsn darısı bana :) iyi hissedince ayrıntılı yazarsan cok sevinirim öpüyorumKızlar çıktım ancak yazıyorum iyiyim çok şükür çok sağolun
biraz daha iyiyim şu an sorun yok ama ameliyattan çıktıktan sonra ciddi ağrı ile uyandım ve tir tir. Acaba ameliyat çıkışı ağrı kesicim mi yapılmadı bilmiyorum yapınca dindi çünkü şu an hafif devam ediyor pipet almayı unutmaAy senden haber bekliyorduk valla cok sevindim canm hadi hayırlı olsn darısı bana :) iyi hissedince ayrıntılı yazarsan cok sevinirim öpüyorum
Hadi ya en korktuğm da o zatenN
biraz daha iyiyim şu an sorun yok ama ameliyattan çıktıktan sonra ciddi ağrı ile uyandım ve tir tir. Acaba ameliyat çıkışı ağrı kesicim mi yapılmadı bilmiyorum yapınca dindi çünkü şu an hafif devam ediyor pipet almayı unutma
N
biraz daha iyiyim şu an sorun yok ama ameliyattan çıktıktan sonra ciddi ağrı ile uyandım ve tir tir. Acaba ameliyat çıkışı ağrı kesicim mi yapılmadı bilmiyorum yapınca dindi çünkü şu an hafif devam ediyor pipet almayı unutma
Çok teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun. Sağ salim çıktın ya.
ortancaa3 çok geçmiş olsun ameliyat devresini atlattın sıra iyileşme sürecinde ... hayırlısı ile iyileşeceksin... senin adına çok seviniyorum sanki kendim ameliyat olmuş gibi....bu arada ağrıların çok şiddetlimiydi. kesi agrısı mı gibi....Kızlar çıktım ancak yazıyorum iyiyim çok şükür çok sağolun
Daha hiç bakmadım ama dışardan gayet güzel ne kadar doku çıktı bilmiyorum henüz benim zaten çok büyük değildi 80 d idiCanim shukurler olsun ameliyati atlatmissin, nekadar doku alınmış böyle bakinca baya kuculmuslermi?
Hatice çok teşekkür ederim, evet bayağı şiddetli kesi ağrı sı ben sezaryen de bile böyle uyanmamıştım ama ağrı kesici verince geçti, bende sordum vermeyi mi unuttunuz diye hayır yapılmıştı uyanmadan önce dediler amaortancaa3 çok geçmiş olsun ameliyat devresini atlattın sıra iyileşme sürecinde ... hayırlısı ile iyileşeceksin... senin adına çok seviniyorum sanki kendim ameliyat olmuş gibi....bu arada ağrıların çok şiddetlimiydi. kesi agrısı mı gibi....
Hadi ya en korktuğm da o zateninş öyle olmaz ben sölicem bol bol agrı keeici yapın girerken cıksrken ayılırken diye neyse bakalım dayancaz artık..[/QUOT kesinlikle söyleyin bu hastane de maalesef biraz ağır işliyor Dr um iyi ama herşey gecikmeli oldu Bağcılar medipol hastanesi
Hatice çok teşekkür ederim, evet bayağı şiddetli kesi ağrı sı ben sezaryen de bile böyle uyanmamıştım ama ağrı kesici verince geçti, bende sordum vermeyi mi unuttunuz diye hayır yapılmıştı uyanmadan önce dediler ama[/QUOT
ameliyatın kaç saat sürdü....
Hatice çok teşekkür ederim, evet bayağı şiddetli kesi ağrı sı ben sezaryen de bile böyle uyanmamıştım ama ağrı kesici verince geçti, bende sordum vermeyi mi unuttunuz diye hayır yapılmıştı uyanmadan önce dediler ama
Bir an evvel kurtulursunuz inşaallah şu ameliyat eziyetlerinden. Valla sizi okudukca iyice gözüm korkuyor benimde. Böyle eziyetli olursa bir taraftanda eşim başımın etini yer. Onun içinde cesaretim kırılıyor. Allah bütün hastalarımıza şifalar versinAmeliyatin ertesi günü aksam üzeri göğsumde diren varken yine sağ göğsüm şişmiş kan birikmisti dr um.lokal anasresi ile kani bosaltmisti
Gece tekrarlarsa sabah tekrar ameliyata alabilirim sizi demişti ama korkulan olmamisti
3.gün öglen gibi hastaneden cikarken alinmişti direnlerim
Dün tekrar etti 13.günde
Haftaya tekrar şırıngayla çekicem dedi
Çok geçmiş olsun aynısı bende de oldu ağrı kesici etkisini gösterince düzeldim bir daha olmuyor merak etme... Ankarada oldun di mi? Gözün aydın olsun yeni memeler hayırlı olsun...N
Bilmiyorum bende tam olarak. Benim çok büyük değil aslında. Ben de daha çok toparlanmaya ihtiyaç var. Doktorun birtanesi üst tarafta boşluk var. Oraya en kücüğünden protes koyarsak çok iyi olur çünkü zamanla meme boşalıyor demişti. Diğerleri hiç gerek yok dediler. Iyiki dün olmamışım diyorum. Çünkü araştırınca protes koyalım diyen doktorun haklı olduğuna kanaat getirdim. Burada arzum77 var. Artık Estetik uzmanı olmuş. Bir arkadaşından bahsetmiş meme küçültme ameliyatı olduktan 1 sene sonra meme sarktığı icin bir kere daha olmuş. Istersen ona sor . O cidden bu konularda bilgi sahibi. Ama işte kişiye göre değişir. Benim üstte düzleşme var göğsümde çok büyük değil. Ben kendime göre konuşuyorum . Ama ortancaa3 un göğüsü benden küçük. Onada silikon konmadıSelam canim allah herkesin yardimcisi olsun, sizinde ınşallah gonlunuzce yaparsiniz ameliyatinizi, sizin meme cokmu buyuk? Bende 32-33 cok agrilarim var birde bende koltuk alti meme doyorlar qaliba oda var, acaba nekadar dogrudur yillar sonra bu sarkma?
Cok təlaşlandim,o kadar doku ve artiq deri qidiyor, bence oyle birsey olamaz, ben o kadar videolari izlefim doktorlar fazla dokuyu vikartirken kalan dokulari bir birine dikiyor onlar belli bir surec icinden sonra bir birine yapisiyorlar fazla deride qitdikden sonra memeler bence fistik qibi kaliyorlar, sadece doktor derki cok kilo almiyin goguzleriniz formunu itirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?