Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Allah yardimcin olsun canım .sağsalim atlatirsin inş
At

Çok yakın bir kız arkadaşım göğüs ameliyatı oldu yakınlarda o toplatıp silikon koydurdu sarkıktı çünkü şuan çok iyi gözüküyo izler var ama göze batmıyo eski hali düşünüldüğünde. Ameliyattan sonra ilk bir hafta biraz zordu ağrıları oluyodu kısa sürede iyileşti ama hüseyin kandulu yaptı ameliyatı bi araştır istersen.

N
Ay senden haber bekliyorduk valla cok sevindim canm hadi hayırlı olsn darısı bana :) iyi hissedince ayrıntılı yazarsan cok sevinirim öpüyorum
biraz daha iyiyim şu an sorun yok ama ameliyattan çıktıktan sonra ciddi ağrı ile uyandım ve tir tir. Acaba ameliyat çıkışı ağrı kesicim mi yapılmadı bilmiyorum yapınca dindi çünkü şu an hafif devam ediyor pipet almayı unutma

Hadi ya en korktuğm da o zaten inş öyle olmaz ben sölicem bol bol agrı keeici yapın girerken cıksrken ayılırken diye neyse bakalım dayancaz artık..

Canim shukurler olsun ameliyati atlatmissin, nekadar doku alınmış böyle bakinca baya kuculmuslermi?

Kızlar çıktım ancak yazıyorum iyiyim çok şükür çok sağolun
ortancaa3 çok geçmiş olsun ameliyat devresini atlattın sıra iyileşme sürecinde ... hayırlısı ile iyileşeceksin... senin adına çok seviniyorum sanki kendim ameliyat olmuş gibi....bu arada ağrıların çok şiddetlimiydi. kesi agrısı mı gibi....

Hatice çok teşekkür ederim, evet bayağı şiddetli kesi ağrı sı ben sezaryen de bile böyle uyanmamıştım ama ağrı kesici verince geçti, bende sordum vermeyi mi unuttunuz diye hayır yapılmıştı uyanmadan önce dediler ama

Çooook geçmiş olsun. Şu an ben de senin gibi olacaktım, nasip işte. Güle güle kullan diyelim. Biran evvel bütün ağrıların geçer inşaallah. Eşinin ne zaman haberi oldu bu arada?

Bir an evvel kurtulursunuz inşaallah şu ameliyat eziyetlerinden. Valla sizi okudukca iyice gözüm korkuyor benimde. Böyle eziyetli olursa bir taraftanda eşim başımın etini yer. Onun içinde cesaretim kırılıyor. Allah bütün hastalarımıza şifalar versin

Çok geçmiş olsun aynısı bende de oldu ağrı kesici etkisini gösterince düzeldim bir daha olmuyor merak etme... Ankarada oldun di mi? Gözün aydın olsun yeni memeler hayırlı olsun...

Bilmiyorum bende tam olarak. Benim çok büyük değil aslında. Ben de daha çok toparlanmaya ihtiyaç var. Doktorun birtanesi üst tarafta boşluk var. Oraya en kücüğünden protes koyarsak çok iyi olur çünkü zamanla meme boşalıyor demişti. Diğerleri hiç gerek yok dediler. Iyiki dün olmamışım diyorum. Çünkü araştırınca protes koyalım diyen doktorun haklı olduğuna kanaat getirdim. Burada arzum77 var. Artık Estetik uzmanı olmuş. Bir arkadaşından bahsetmiş meme küçültme ameliyatı olduktan 1 sene sonra meme sarktığı icin bir kere daha olmuş. Istersen ona sor . O cidden bu konularda bilgi sahibi. Ama işte kişiye göre değişir. Benim üstte düzleşme var göğsümde çok büyük değil. Ben kendime göre konuşuyorum . Ama ortancaa3 un göğüsü benden küçük. Onada silikon konmadı

Ben de hastaneden geldim şimdi kan tahlili kanama testi yaptılar ameliyathane katına baktm odaya baktım yaniii elbet korkutucu ama korkmak yok kızlar ne acılara katlanıyoruz bitiyor gidiyor yarın için dualarınızı esirgemeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…