- 10 Ocak 2016
- 113
- 31
- 13
- 46
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.301
Korkulacak hiçbirşey yok gönlünü ferah tut... Bir ay oldu benim çok memnunum baya baya iyileşti...o kıca memelerle yürümek bile zor... Yeni bir hayat seni bekliyor...Ben de hastaneden geldim şimdi kan tahlili kanama testi yaptılar ameliyathane katına baktm odaya baktım yaniii elbet korkutucu ama korkmak yok kızlar ne acılara katlanıyoruz bitiyor gidiyor yarın için dualarınızı esirgemeyin lütfen
Ne zaman ameliyat? Nerde?Korkulacak hiçbirşey yok gönlünü ferah tut... Bir ay oldu benim çok memnunum baya baya iyileşti...o kıca memelerle yürümek bile zor... Yeni bir hayat seni bekliyor...
Yarn 9da canım adanadayım ben medline hastanesinde. İlk kez ameliyat olucam cok heycanlıym o yüzden ne yaşıcam die merak içindeyim. Bazı arkadaslar da uyandığndan itibaren hiç ağrı sızı hissetmediğini yazmıştı ben öyle düşünüp içimi ferahlatıyorum bakalım inşallahNe zaman ameliyat? Nerde?
Cok sevindim canım ,gün geçtikçe daha iyi olacaksın sevgiyleKızlar çıktım ancak yazıyorum iyiyim çok şükür çok sağolun
Az kaldı yakında kurtuluyorsun yüklerden onu düşün...ben çok canım yanıyor dediğimde hemşire meme büyültme ve küçültme en ağrılı ameliyatlardandır dedi bana ... Ben ne desem beğenirsin kadınlar kulubundekiler öyle demiyordu ama dedim ... Kadın güldü bana... Kimisinde olmuyor benim komşumda oldu onda hiç olmamış demekki değişiyor kişiden kişiye...ağrı olsa da ilk yarım saat o da çok değil...Yarn 9da canım adanadayım ben medline hastanesinde. İlk kez ameliyat olucam cok heycanlıym o yüzden ne yaşıcam die merak içindeyim. Bazı arkadaslar da uyandığndan itibaren hiç ağrı sızı hissetmediğini yazmıştı ben öyle düşünüp içimi ferahlatıyorum bakalım inşallah
Ay ilahi :) ben de öyle derim artık :) neyse ya dayancaz artık uyuduktan sonra sorun yok uyandığmda iş işten geçmiş olacak zaten :)Az kaldı yakında kurtuluyorsun yüklerden onu düşün...ben çok canım yanıyor dediğimde hemşire meme büyültme ve küçültme en ağrılı ameliyatlardandır dedi bana ... Ben ne desem beğenirsin kadınlar kulubundekiler öyle demiyordu ama dedim ... Kadın güldü bana... Kimisinde olmuyor benim komşumda oldu onda hiç olmamış demekki değişiyor kişiden kişiye...ağrı olsa da ilk yarım saat o da çok değil...
Cok Təşəkkürler arkadaşim.Bilmiyorum bende tam olarak. Benim çok büyük değil aslında. Ben de daha çok toparlanmaya ihtiyaç var. Doktorun birtanesi üst tarafta boşluk var. Oraya en kücüğünden protes koyarsak çok iyi olur çünkü zamanla meme boşalıyor demişti. Diğerleri hiç gerek yok dediler. Iyiki dün olmamışım diyorum. Çünkü araştırınca protes koyalım diyen doktorun haklı olduğuna kanaat getirdim. Burada arzum77 var. Artık Estetik uzmanı olmuş. Bir arkadaşından bahsetmiş meme küçültme ameliyatı olduktan 1 sene sonra meme sarktığı icin bir kere daha olmuş. Istersen ona sor . O cidden bu konularda bilgi sahibi. Ama işte kişiye göre değişir. Benim üstte düzleşme var göğsümde çok büyük değil. Ben kendime göre konuşuyorum . Ama ortancaa3 un göğüsü benden küçük. Onada silikon konmadı
Ben de hastaneden geldim şimdi kan tahlili kanama testi yaptılar ameliyathane katına baktm odaya baktım yaniii elbet korkutucu ama korkmak yok kızlar ne acılara katlanıyoruz bitiyor gidiyor yarın için dualarınızı esirgemeyin lütfen
Aynen öyle güzelim ilk yarım saat var sonra azalıyor benim bir tanesinde diren vardı öğlen çıkardılar hiç bir şey anlamıyorsum taburcu oldum şimdi geldim kısa kollu önden düğmeli pijama al, ben birde yumuşak bir şal aldım çok iyi oldu tavsiye ederimAy ilahi :) ben de öyle derim artık :) neyse ya dayancaz artık uyuduktan sonra sorun yok uyandığmda iş işten geçmiş olacak zaten :)
Çok sevindim canım hastaneden çıktın mı daha bi rahatlamışsındır eminim. Pijama aldm bide şal alayım o zaman teşekkür ederim canım ben de bi an önce olup kurtulsaydım..Aynen öyle güzelim ilk yarım saat var sonra azalıyor benim bir tanesinde diren vardı öğlen çıkardılar hiç bir şey anlamıyorsum taburcu oldum şimdi geldim kısa kollu önden düğmeli pijama al, ben birde yumuşak bir şal aldım çok iyi oldu tavsiye ederim
Sağol canım inşallah kolay geçerHayirlisi ile girin cikin kurtulun inşallah
Cook gecmiş olsun şimdiden
Can'ım benim çok sağol bence de unuttular asistan hizmeti çok önemliymiş onu anladım ben acıbadem de sezaryen den daha acısız kalktım ama geçti bitti çok şükür hepsi unutuluyor inşallah güZel olmuştur çok sağol Can'ım duaların içinOrtanca cnm çook geçmiş olsun
Ameliyathane buz gibi cikicinca titreme oluyor vücut üşüyor tabi
Muhtemelen agri kesici yapmadan cikartmişlardir seni yoksa uyaninca agri aci hissedilmiyor
İnşallah cnm toparlanirim bir an önceBir an evvel kurtulursunuz inşaallah şu ameliyat eziyetlerinden. Valla sizi okudukca iyice gözüm korkuyor benimde. Böyle eziyetli olursa bir taraftanda eşim başımın etini yer. Onun içinde cesaretim kırılıyor. Allah bütün hastalarımıza şifalar versin
Birnes çok teşekkür ederim geçti bitti inşallah bende mutlular kervanına katılırımAllah yardimcin olsun canım .sağsalim atlatirsin inş
At
Çok teşekkür ediyorum canım inşallahSevgili neşe Allah yâr ve yardımcın olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?