- 12 Mayıs 2015
- 166
- 68
- 18
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.321
Can'ım benim şu an ameliyattasın muhtemelen hep dua ediyorum acılar geçiyor ama inşallah sağlıkla geçirirsin ve istediğin gibi olur ben bugün daha iyiyim 3.gün bayağı fArketti oğlumun 23 nisan törenine katıldım markete gittik dinleniyorum şimdi.Ağrım maşallah yok gibiKızlar damar yolu acıldı bekliyorm dua edin lütfen
Çok sağol Can'ım daha hiç bakamıyorum bakmak da istemiyorum ilk 24 saat memebaşını hemşire sürekli takip etti, sonra gerek yok dedi salı günü pansumana gideceğim pansuman da canın yanıyor mu? Çok küçük oldu gibi gelmişti ama şimdi ölçtüm hafif ödemim vardır ödem ile birlikte çevresi 95 geliyor çok Mutlu oldum ben küçük istemiyorum çünkü, 90 cm den küçük olmasın çevresi istiyordum, sen Nasıl oldun? Göğsündeki şişlik gitti mi? Karnın Nasıl? İnan ameliyattan çıktıktan bir saat Sonra seni düşündüm dedim Nasıl yapmış, ki sen göğüste hiç bir şey yok dedin... Benim ağrı eşiğim yüksek olduğu halde acı hissettim, inşallah sıkıntılara değer unutur gideriz
14:00 te girdim ameliyata bana sakinleştirici vereceğiz dediler ama hiç öyle birşey hissetmedim gayet kendimde idim masaya bağlanma tamamlandı (sezaryende ki gibi hani son dakika veriyorlar ya narkozu) hemşire şimdi veriyoruz dedi 14:15 dir, uyandığımda 18:30 idiameliyatın kaç saat sürdü
Canım bence bu meme yapısı ile ilgili yeterli doku olmadığı Zaman bunu düşünüyorlarBilmiyorum bende tam olarak. Benim çok büyük değil aslında. Ben de daha çok toparlanmaya ihtiyaç var. Doktorun birtanesi üst tarafta boşluk var. Oraya en kücüğünden protes koyarsak çok iyi olur çünkü zamanla meme boşalıyor demişti. Diğerleri hiç gerek yok dediler. Iyiki dün olmamışım diyorum. Çünkü araştırınca protes koyalım diyen doktorun haklı olduğuna kanaat getirdim. Burada arzum77 var. Artık Estetik uzmanı olmuş. Bir arkadaşından bahsetmiş meme küçültme ameliyatı olduktan 1 sene sonra meme sarktığı icin bir kere daha olmuş. Istersen ona sor . O cidden bu konularda bilgi sahibi. Ama işte kişiye göre değişir. Benim üstte düzleşme var göğsümde çok büyük değil. Ben kendime göre konuşuyorum . Ama ortancaa3 un göğüsü benden küçük. Onada silikon konmadı
18:30 da uyandım 19:15 de de msj attım ben ameliyat oldum diye, aslında böyle konuşmuştuk ( ben ameliyat olacağım, sana bir akşam gelmeyeceğimi söylediğimde bil ki ben olmuşum)ama böyle bir delilik yapacağımı düşünmediğinden o Zaman tamam demişti, tabi şimdi konuşmuyor benim ile.sadece kısık bir ses ile geçmiş olsun dedi.Çooook geçmiş olsun. Şu an ben de senin gibi olacaktım, nasip işte. Güle güle kullan diyelim. Biran evvel bütün ağrıların geçer inşaallah. Eşinin ne zaman haberi oldu bu arada?
dualarım seninle ... allahım yardımcın olsun.. ameliyat sonrası ağrıların az olur işallah....Kızlar damar yolu acıldı bekliyorm dua edin lütfen
İyi günler öncelikle geçmiş olsun, yorumları okuduğum kadarıyla medipol hastanesinde ameliyat olmussunuz, fiyat ne kadardı acaba, birde önceden beden ölçünüz kaç cm idi, tesekkür ederim şimdiden..Çok sağol Can'ım daha hiç bakamıyorum bakmak da istemiyorum ilk 24 saat memebaşını hemşire sürekli takip etti, sonra gerek yok dedi salı günü pansumana gideceğim pansuman da canın yanıyor mu? Çok küçük oldu gibi gelmişti ama şimdi ölçtüm hafif ödemim vardır ödem ile birlikte çevresi 95 geliyor çok Mutlu oldum ben küçük istemiyorum çünkü, 90 cm den küçük olmasın çevresi istiyordum, sen Nasıl oldun? Göğsündeki şişlik gitti mi? Karnın Nasıl? İnan ameliyattan çıktıktan bir saat Sonra seni düşündüm dedim Nasıl yapmış, ki sen göğüste hiç bir şey yok dedin... Benim ağrı eşiğim yüksek olduğu halde acı hissettim, inşallah sıkıntılara değer unutur gideriz
Evet bağcılar medipol de oldum ama hastaneden memnun kalmadım açıkcası daha ucuza daha iyi bir hizmet alıyorsunuz herşey gecikmeli oldu uzman Dr 6.000, Prof Dr 8.000 idi, benim Dr Ma burdan çok kişi ameliyat olup memnun olduğu için tercih ettim ben de genel olarak sakinliğini ve açıklayıcı hızlı cevap dönmesini beğendiğim için tercih ettim ama şu an hertarafı bantlı olduğu için gördüğüm birşey yok, ben bu plaformda yazanların içinde küçük memeye sahip birisiydim göğüs altı 78,üstü de 98 idi, Dr um 10 cm küçülür dedi ben 90 cm olacak diye bekliyorum o da sanırım 80 b ye denk gelicek daha önce 80D kullanıyordum Dr um Prof Dr Mustafa keskin di salı günü pansuman olacakİyi günler öncelikle geçmiş olsun, yorumları okuduğum kadarıyla medipol hastanesinde ameliyat olmussunuz, fiyat ne kadardı acaba, birde önceden beden ölçünüz kaç cm idi, tesekkür ederim şimdiden..
Ay canım benim çok sevindim maşallahKızlar bn iyiyim şükür yine yazarm
Ah canim benim. Kiyamam ben sana. Biz kadınlar kafamıza koydukmu mutlaka yapıyoruz. Birileri yanimizda olsun yada olmasın. Valla çok cesurmuşsun. Helal olsun diyorum18:30 da uyandım 19:15 de de msj attım ben ameliyat oldum diye, aslında böyle konuşmuştuk ( ben ameliyat olacağım, sana bir akşam gelmeyeceğimi söylediğimde bil ki ben olmuşum)ama böyle bir delilik yapacağımı düşünmediğinden o Zaman tamam demişti, tabi şimdi konuşmuyor benim ile.sadece kısık bir ses ile geçmiş olsun dedi.
Masaallah atlattın sende. Sizin adınıza çok seviniyorum. Iyi haberlerini bekliyoruz. Gelmiş geçmiş olsun. Kuş gibi hafiflemişsindir umarımKızlar bn iyiyim şükür yine yazarm
Allah sizede tez zamanda şifa versin...pazartesi bende oluyorum .. çarşamba günü olacaktim.. doktorum aradı pazartesi ye almış... çok heyecanlıyım...iki gün uyku yok bana...
Maşallah, hayırlı şifalar canım...Kızlar bn iyiyim şükür yine yazarm
iyi olmana sevindim.... çok şükür darısı bana... ameliyata alınmadan önceki heyacanın nasıldı.... anlatabilirmisin......Kızlar bn iyiyim şükür yine yazarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?