Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ortanca ameliyatı beklerken korkunu bastırabildin mi ne yaptın...anlatırmısın.
Ben aslında 14 nisan da olucaktım oğlumun hastalığı nedeniyle 21 nisana erteledim ilkinde çok heyecanlıydım ama ertelenince gerçekten olmak istediğimi anladım zaten son noktaya gelince insan yapısı gereği bir teslimiyet hali sakinliği geliyor detay hiç düşünme geçicek bitecek diye düşün bak şu an ben ameliyattan çıkalı 48 saat oldu gayet iyiyim yan komşuma gidip çay içtim kek yedim Ağrım yok maşallah iki gün yanında birisi olsun yeter

Kızlar bn sütyenle cıktm ameliysttn şu anda üstümde. Drenleri cıkarırkn sütyeni demi cıkarcklar acaba. Sanki sütyeni cıkarırlarsa agrıck gibi hissedıyorum

Kızlar bn sütyenle cıktm ameliysttn şu anda üstümde. Drenleri cıkarırkn sütyeni demi cıkarcklar acaba. Sanki sütyeni cıkarırlarsa agrıck gibi hissedıyorum
Sanada çok geçmiş olsun. Ağrımaz inşaallah. Kafanı takma. Oluruna bırak. Ağrı kesicilerle bir şey hissetmezsin. En zor kısmını atlattın.

Tekrar geçmiş olsun atlattın işte bitti...hayır Canım sütyeni çıkarmıyorlar alttan hafif kaldırıp direni çıkartıyorlar hissetmiyorsun bile rahat ol,nasıl uyandın ameliyattan benim gibi ağrı ve üşüme varmıydı?

Ameliyat olan arkadaşlara soruyorum; çünkü bu konuyu Dr um ile görüşeceğim ameliyattan benim gibi yangı ve ağrı ile uyanan var mı? (Kesilen her noktayı hissederek uyandım) uyanırken yatağınıza sıcak hava üfleyiciler çalışıyormuydu? Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Canım ben ameliyathaneden çıktgımı falan hiç hatırlamıyorm gözüm acık ve bitti mi die konusuyırmuşum annem öle sölüyor ama kendime geldiğimde odamdaydm ve şükür agrım olmadı uyanırken. Üşüyormuşm iki kat batteniye vardı üzerimde.

Neşe ciğim sağ salim çıkmana çok sevindim inşallah devamında sorun yaşamadan atlatır istediğin göğüslerle mutlu olursun. ben yaşadığın süreci merak ediyorum ameliyat ve sonrasında hastanede ilk gece nasıldı şimdi nasılsın? Lütfen paylaşırmısın? Bende uzun zamandır düşünüyorum ve buradaki bir kaç arkadaşla özelden de görüştüm Dr araştırıyorum sanırım sen İstanbul da değilsin ben istanbul dayım ve burada olucam korkuyorum kendim için değil çocuklarımı düşünüyorum Allah nasip ederse sonbaharda olucam ameliyatı.kendini iyi hissettiğin bir zamanda paylaşırsan çok sevinirim tekrar geçmiş olsun...

Cumartsi sabah 8de hastanedydiim odama cıktm hemşire geldi form falan imzaladm sonra ameliyt önlüğü verdi onu giydm sonra damar yolu actı ben cesaret iğnesi vurlmk istiyodm ama anestezi uzmanı beni henüz görmeişti ameliyathanede görceği için iğneyi vurmadılar sonra doktorum geldi odamda çizim yaptı sonra sedyeye yatırıldm ve asansörle ameliyathaneye indik orada yoğun bi duygusallk yaşadm aileme el sallarken biraz ağladım sonra ameliyathaneye girdim sedyeden ameliyat masasına gecmemi sölediler gectim sonra anestezi uzmanı geldi bişeler sordu kollarımı bağlıyorlardı ve orda ben şimdi gidiyorm heralde dedğimi hatırlıyorm son olarak :) uyandgmda odamdydım ve cok güzel bi uykudaydum zor uyandım çok şükür ağrım sızım olmadı.. Sonra narkozun etkisnin gecmesni bekledm su corba içtm annem kaldırdı yürüttü wc ye gtmm. Şu an evdeyim biraz ağrm var yatıp kalkarken ve yatmak cok rahatsz sadece şimdilik bu kadar

Çok geçmiş olsn darısı başımızaa
Benim merak ettiğim hastanede kaç geve kalınıyo özellikle dewlet hastsnesi yada fakültede falan

Çok sağol canım büyük geçmiş olsun, senin adına çok sevindim. artık bitti ne güzel, sağlıkla iyileş diyelim...

Kızlar bu sütyen çok sıkıyor ve sanırm dikişlerin üzerine geldği için rahatsızlık veriyor sizde böyle bi sorun oldu mu? Yani normal mi bu acaba

Kızlar bu sütyen çok sıkıyor ve sanırm dikişlerin üzerine geldği için rahatsızlık veriyor sizde böyle bi sorun oldu mu? Yani normal mi bu acaba
Biraz şişlik olduğu için sıkıyordur bana takılan önden fermuarlı, arkadan kopçalı idi, benimde hastanede hep sıktı ben 3.gün farkettim ! arkada ayar kopçası varmış biraz açtım rahatladım 24 saat meme başını ve ödemini kontrol ediyorlar ödemin arttığı içinde sıkıyor olabilir

Bana ameliyatta takmşlar canm sütyenle cıktım benmki kom serena zaten doğru düzgn yatamıyorm bide o sıkınca rahatsız ediyor. Bana bugün doktor drenleri cıkarttktan sonra pansuman yapıp tekrar sardı ve sütyeni giydrdi çarşambaya kadar elleme çarşamba sargıları cıkarp banyo yapıcaksn sonra üstüne sütyen dedi. Sen nasıl yapıcaksın canım?

Evet Can'ım bana da ameliyatta takmışlardı, kom serena yı biliyorum daha önce kullandım çok sıkar içime fenalık getirirdi takdığım Zaman,bana voe diye bir model kullanmışlar gayet ergonomik, hem önden hem arkadan açılıyor, salı günü ilk pansumanım yapılacak o Zaman hastaneden bir tane daha alacağım, yok bana hiç pansuman yapılmadı tek diren vardı onu çıkartınca sadece çıkan yere bir bant yapıştırıldı o kadar, salı ya kadar elleme banyo yapma dediler pansumandan korkuyorum Can'ım acıyacak diye.

ortanca senin göğüs ölçün ameliyat olmadan önce neydi.

Ay ben de doktora söyleyp rahat bişe mi alsam çok sıkıyor dayanamıyorm ya aynen fenalık getirdi içime ne yatabliyorm ne oturabliyorım şaştım kaldım

Benim doktorumda Voe yi önermışti. Siz ne kadara aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…