- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.361
Benim ameliyatın içinde idi salı günü ikinci yi alırken öğrenirim ama kesinlikle tavsiye ederimBenim doktorumda Voe yi önermışti. Siz ne kadara aldınız
Aynen canım :) sana da geçmiş olsun:) bu arada komik bişe paylaşim kızlar dün benle ameliyata bi bayan da meme büyütmeye girmiş çıkışta karışklık olmuş öz annem kızı ben sanmış ya saçını falan okşamış gecti annecim diyeben göğsümü büyüttüm burada da küçültmek isteyenler varmış:) bir arkadaşımda küçülttürmüştü geçen yaz. bayaa bir boyun ve sırt ağrısı olduğunu söylüyordu, şuan gayet rahatlamış durumda. herkesin derdi farklı tabii :)
Sanırım siz karin germe yada liposuction olmayı dusunuyorsunuz. Meme kucultmeyi degil
Bende düşünüyorum aklınızda bir Dr varmı?ben uzun zamandır araştırıyorum daha net bir karar alamadım...yok ben meme küçültme düşünüyorum :/
aaah aahBende düşünüyorum aklınızda bir Dr varmı?ben uzun zamandır araştırıyorum daha net bir karar alamadım...
Bende bayadır araştırıyorum mustafa keskin i çok duydum ancak en son bir arkadaş hastaneden memnun kalmamış,acıyla uyandım diyince son dakikada karar değiştirdim, istanbulda bu işde uzman çok seçenek çok olunca kafa karışıyor... Aklında bir tarih varmı ben belki sonbahar diyorum ama daha öncede yapabilirim tamamen psikolojime bağlı yani!!aaah aahafzelya bende araştırıyorum hala, bi dr vardı geçen sene düşündüğüm, o kdr koptum ki bu olaydan dr vefat etmiş yeni öğrendim nasıl üzüldüm anlatamam N Nesepalamudu1 ve O Ortancaa3 büyük geçmiş olsun sizlere, heyecanla okudum mesajlarınızı. sağ salim atlattınız çok şükür tekrar tekrar geçmiş olsun umarım sonuçlardan memnun kalırsınız. Ama işin büyük kısmı bitti sanırım, korkulu ameliyat süreci geçti en azından. Valla nasıl gaza geldim anlatamam. Ben korkuyorum haftalarca oturup kalkamam yatamam hareket edemem diye. yazdıklarınız içime su serpti. D DreamLover sizede çok geçmiş olsun sizinde mesajlarınız içime su serpti.
O Ortancaa3 hastane ve ücreti öğrenince çok mutlu oldum ama memnun kalmamanıza hem üzüldüm hemde hayal kırıklığına uğradım.
N Nesepalamudu1 sizin hastane dr ve fiyat bilginiz nedir? paylaşırsanız çok sevinirim.
bu arada benim ölçüö 80E şu anda kom kullanıyorum minnimizer
Benimde 2 tane küçüğüm var ama bazen gaza geliyorum hemen yarın olsun bitsin istiyorum sonra bakıyorum küçük 1,5, öteki 4,5 yaşında nasıl olacak kucağıma alamazsam çok üzülürüm diye tekrardan sonbahara erteliyorum 2 yaş olsun öyle diyorum... Yoksa ben çok sıkıldım beklemekten...valla bu yaz baya yoğun benim, ablamın görümcemin nişanları var, kayınvalidemin taşınması ve ameliyatı söz konusu, bide yazın hem sıcaklardan hemde iz olayı daha kötü olur diyolar, hepsi birleşince bende eylül ekim gibi düşünüyorum, Fatih Dağdelen ismi var aklımda ama çok araştıramadım. sanırım O Ortancaa3 dan bahsediyorsun. evet bende hastaneden memnun kalmamasına takıldım. yoksa fiyat uygun geldi bana. :/ off bilmiyorum yaaa valla bende gaza geldim acaba o kdr beklemesem mi diyorum. 2 3 günde ayaklananları okuyunca :) ama benim 2 ufaklığım var onlarla nasıl olur bilmiyorum. en azından 2 hafta bi yardımcı tutarım diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun, valla çocuklar düşündürmese hiç umrumda olmaz yarın giderdim ama aklım kalıyor öte yandan bu kış istediğim dar kazaklardan giymek istiyorum ve en önemlisi şu sütyenlerden nefret ediyorum, boynum ağırıyor artık taşımak istemiyorum....aynen bende erteleye erteleye bi hal oldum, benimkilerin de biri 3 biri 5,5 olacak 1 ay önce sezeryenle yurmutalığım alındı içindeki kistle birlikte. kızım çok kucak düşkünü özellikle benim kucağıma. ameliyatımda 1 2 hafta alamadım o yüzden alıştı. hastaneye getirttim ki görsünler beni diye. karnım acıyo annecim diye diye almadım zor oldu ama çok sorun olmadı alıştı bi süre sonra. Allah yardımcımız olsun
Aynen bende fiyatlara şaşırdım. valla kilo alınıp veriliyor o hiç şu göğüs problemini bir aşarsam yeniden doğmuşum gibi mutlu olucam. İnşallah hayaller uzak değil karar verelim gerisi gelir Allah ın izniyle...çok teşekkür ederim cnm saol, bende de omurga düzleşmesi var sırt ve bel ağrılarım çok oluyor, mutlaka bi rahatlama olur diye umuyorum. giyemediğim o kıyafetlere bende imrenerek bakıyorumbüyük göğüsler 50 den sonra kamburluğa sebep oluyormuş diye duymuştum. gençliğim saklamakla geçti hep bol bol giyiniyodum daha kilolu görünüyodum. geçen sene bu ameliyat için dukan diyeti yaptım 13 kilo verdim ama kist tedavisi ve ameliyatı yüzünden 7 kiloyu geri aldım zayıflamamda lazım biliyorum offff kadın olmak ne zoor valla bende olup kurtulayım biran önce diyorum 18 bin fiyatlardn sonra 6 8 binler beni dahada heveslendirdi hemen olsak ya oofff
pazartesi bende oluyorum .. çarşamba günü olacaktim.. doktorum aradı pazartesi ye almış... çok heyecanlıyım...iki gün uyku yok bana...
Sevgilivalla bu yaz baya yoğun benim, ablamın görümcemin nişanları var, kayınvalidemin taşınması ve ameliyatı söz konusu, bide yazın hem sıcaklardan hemde iz olayı daha kötü olur diyolar, hepsi birleşince bende eylül ekim gibi düşünüyorum, Fatih Dağdelen ismi var aklımda ama çok araştıramadım. sanırım O Ortancaa3 dan bahsediyorsun. evet bende hastaneden memnun kalmamasına takıldım. yoksa fiyat uygun geldi bana. :/ off bilmiyorum yaaa valla bende gaza geldim acaba o kdr beklemesem mi diyorum. 2 3 günde ayaklananları okuyunca :) ama benim 2 ufaklığım var onlarla nasıl olur bilmiyorum. en azından 2 hafta bi yardımcı tutarım diye düşünüyorum.
Bugün mü oluyorsun cnm
Cok gecmiş olsun
Tez zaman da iyileşmen dileğiyle[/QUO
doktorumun rahatsız olduğundan çarşambaya ertelendi ameliyatımı.. valla stresten öleceğim...
Ay canım neler yaşamışsın bi gecede olacak şey değil şanssızlık işte neyseki iyisin. Banyonu yaptın mı sen?SevgiliBiSpA ve afzelya , Fatih Dağdelen e de ameliyat olan birisinde feci şekilde yara izleri kapanmadı, insanın karar sürecinde çok desteğe ihtiyacı oluyor bana da burdan birçok arkadaş ve B Birnes çok yardımcı oldu, ağrı sıkıntı yalnız 2 gün, benim bugün 4.günüm istesem basit yemek toplama işlerini yapabilirim insan doğal olarak kendini korumak kollamak istiyor, şu an çocuğumun yemeğini yedirebiliyorum üstünü giydirebiliyorum ne yapamam; banyosu veya çocuğu kaldırmak olabilir.sizin çocuklarınız küçük bir hafta yardımcı kesin şart bence. Benim Dr çevrem geniş olmasına rağmen Mustafa bey in sakinliği açıklayıcı bilgi verici tarafı hoşuma gitti, işini biliyor , bakalım yarın gidince müsait olursa hastane de yaşadığım sıkıntıları soracağım, göğüslerim güzel olsun hepsi katlanılır şeyler.hastane de daha yaşadıklarım var da yazmadım olurda bağcılar medipol e giden olursa 556 ve 554 nolu odalarda kalmasın.555 nolu odada Libya lı birisi var birkaç aydan beri yatıyormuş, odaya geldim 18:00 den gece 01:00 e kadar içeride 4-5 Adam kahkaha ve konuşmalarından odamda kardeşimle cinnet geçirdik ki ben acılar içindeyim hemşire uyardı ama hiç sesleri azalmadı, artık gece 01:00 de kardeşim hastaneyi ayağa kaldırdı bu nedir böyle diye, kapılarına gidip en sonunda kendisi söylemek istedi tercüman da demez mi siz hasta iseniz bizim ki de hasta canı sıkılıyor arkadaşları ile sohbet etmek istiyor güvenlik geldi 01:30 odamız değişti 554 e alındık o odaya da yemekhane nin havalandırmasından acayip ses geliyordu havaalanı gibi en sonunda küçük olmasına rağmen 557 ye geçtik sabah ancak 03:30 da uyuyabildim. Şikayetimi heryere yazdım buraya da yazıyorum, ameliyat sonrası ilk yemek önemlidir, yemeğinizi yersiniz ki ilk kalkışınızı yapasınız yemeğim 22:00 de gelmesi gerekirken 23:30 da geldi, sayelerinde 24 saat aç kaldım,Medipol Bağcılar hastanesi ne hakkımı helal etmiyorum verdikleri kötü hastane hizmeti nedeniyle.şikayetlerimin hiçbiri naz değil, en temel hasta hakkıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?