- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.381
Ah canım çok çok geçmiş olsun tam kaos yaşamışsın ameliyatın neticesi iyi olsun inşallah ama paranla rezil olmuşsun çok üzüldüm kesinlikle haklısın şikayet etmekle bende bir iki senedir takip ediyorum ama Allah nasip ederse bu yıl sonuna kadar neticelendiricem Dr arayışına devam yani. Bu işler birazda kısmet görüşünce için ısınırsa oluyor ama araştırıp gitmekde fayda var.. Sana büyük geçmiş olsun sağlıklı bir yaşam için adımını attın hayırlı olsun, darısı bizlerin başına....SevgiliBiSpA ve afzelya , Fatih Dağdelen e de ameliyat olan birisinde feci şekilde yara izleri kapanmadı, insanın karar sürecinde çok desteğe ihtiyacı oluyor bana da burdan birçok arkadaş ve @Birnes çok yardımcı oldu, ağrı sıkıntı yalnız 2 gün, benim bugün 4.günüm istesem basit yemek toplama işlerini yapabilirim insan doğal olarak kendini korumak kollamak istiyor, şu an çocuğumun yemeğini yedirebiliyorum üstünü giydirebiliyorum ne yapamam; banyosu veya çocuğu kaldırmak olabilir.sizin çocuklarınız küçük bir hafta yardımcı kesin şart bence. Benim Dr çevrem geniş olmasına rağmen Mustafa bey in sakinliği açıklayıcı bilgi verici tarafı hoşuma gitti, işini biliyor , bakalım yarın gidince müsait olursa hastane de yaşadığım sıkıntıları soracağım, göğüslerim güzel olsun hepsi katlanılır şeyler.hastane de daha yaşadıklarım var da yazmadım olurda bağcılar medipol e giden olursa 556 ve 554 nolu odalarda kalmasın.555 nolu odada Libya lı birisi var birkaç aydan beri yatıyormuş, odaya geldim 18:00 den gece 01:00 e kadar içeride 4-5 Adam kahkaha ve konuşmalarından odamda kardeşimle cinnet geçirdik ki ben acılar içindeyim hemşire uyardı ama hiç sesleri azalmadı, artık gece 01:00 de kardeşim hastaneyi ayağa kaldırdı bu nedir böyle diye, kapılarına gidip en sonunda kendisi söylemek istedi tercüman da demez mi siz hasta iseniz bizim ki de hasta canı sıkılıyor arkadaşları ile sohbet etmek istiyor güvenlik geldi 01:30 odamız değişti 554 e alındık o odaya da yemekhane nin havalandırmasından acayip ses geliyordu havaalanı gibi en sonunda küçük olmasına rağmen 557 ye geçtik sabah ancak 03:30 da uyuyabildim. Şikayetimi heryere yazdım buraya da yazıyorum, ameliyat sonrası ilk yemek önemlidir, yemeğinizi yersiniz ki ilk kalkışınızı yapasınız yemeğim 22:00 de gelmesi gerekirken 23:30 da geldi, sayelerinde 24 saat aç kaldım,Medipol Bağcılar hastanesi ne hakkımı helal etmiyorum verdikleri kötü hastane hizmeti nedeniyle.şikayetlerimin hiçbiri naz değil, en temel hasta hakkıdır.
Evet ya, kısmet işte.kendime bu kadar Dr tanıdığım var iken,(eşimin ablaları Dr, kuzenim Dr, Çapa nın plastik cerrahi ekibinden tanıdıklarımız var vs) sen git olsun bitsin diye bağcılar medipol de ol, kaç kere gittim hiç öyle bir olumsuz intiba oluşmadı, gayet kelli felli pırıl pırıl bir hastane idi, anestezi Dr ile görüştüm tahlillerim yapıldı, bu kadar kötü bir ameliyat sonrası hizmet alacağımı aklımın ucuna getirmedim neyse inşallah sonuç güZel olur da unuturum, yok güzelim bana salı gününe kadar banyo yok dedi belki bugün gider kuaförde saçlarımı yıkatırım sen Nasıl oldun 2. Günden sonra ciddi anlamda rahatlıyorsun? Ödem nedeniyle bayağı şiş benim şu an eski ölçüm ile çevresi aynı senin Nasıl,Ay canım neler yaşamışsın bi gecede olacak şey değil şanssızlık işte neyseki iyisin. Banyonu yaptın mı sen?
Ya ben sanki narkozun etkisi gectikce daha ağırlaşmış hissediyor gibiyim çok bi ağrım yok tabi ama kollarm boynum srtım hep agrıyır. Yatamıyorm ben hiç rahat bi pozisyon bulamıyorum dolanıyorm hep o da yoruyor gece de uyuyamadgm için. Ay bide midem cok kötü benim gece boyu mide bulantısı cektim hic bişe yiyemiyorm iştahm kapandı narkozdan heralde. Bana da çarşamba dedi banyo ona da heycan yapıyorm sütyeni çıkarnca acıcak şekli nası olcak vs. Diye. Sen rahatsın maşallah canım :)Evet ya, kısmet işte.kendime bu kadar Dr tanıdığım var iken,(eşimin ablaları Dr, kuzenim Dr, Çapa nın plastik cerrahi ekibinden tanıdıklarımız var vs) sen git olsun bitsin diye bağcılar medipol de ol, kaç kere gittim hiç öyle bir olumsuz intiba oluşmadı, gayet kelli felli pırıl pırıl bir hastane idi, anestezi Dr ile görüştüm tahlillerim yapıldı, bu kadar kötü bir ameliyat sonrası hizmet alacağımı aklımın ucuna getirmedim neyse inşallah sonuç güZel olur da unuturum, yok güzelim bana salı gününe kadar banyo yok dedi belki bugün gider kuaförde saçlarımı yıkatırım sen Nasıl oldun 2. Günden sonra ciddi anlamda rahatlıyorsun? Ödem nedeniyle bayağı şiş benim şu an eski ölçüm ile çevresi aynı senin Nasıl,
Ya ben sanki narkozun etkisi gectikce daha ağırlaşmış hissediyor gibiyim çok bi ağrım yok tabi ama kollarm boynum srtım hep agrıyır. Yatamıyorm ben hiç rahat bi pozisyon bulamıyorum dolanıyorm hep o da yoruyor gece de uyuyamadgm için. Ay bide midem cok kötü benim gece boyu mide bulantısı cektim hic bişe yiyemiyorm iştahm kapandı narkozdan heralde. Bana da çarşamba dedi banyo ona da heycan yapıyorm sütyeni çıkarnca acıcak şekli nası olcak vs. Diye. Sen rahatsın maşallah canım :)[/QUOTE
doktoruna söyle.. belki kas gevşeşici iğne yaparlar.. rahatlarsın.. geceden beri dolaşıyorsun...
SevgiliBiSpA ve afzelya , Fatih Dağdelen e de ameliyat olan birisinde feci şekilde yara izleri kapanmadı, insanın karar sürecinde çok desteğe ihtiyacı oluyor bana da burdan birçok arkadaş ve @Birnes çok yardımcı oldu, ağrı sıkıntı yalnız 2 gün, benim bugün 4.günüm istesem basit yemek toplama işlerini yapabilirim insan doğal olarak kendini korumak kollamak istiyor, şu an çocuğumun yemeğini yedirebiliyorum üstünü giydirebiliyorum ne yapamam; banyosu veya çocuğu kaldırmak olabilir.sizin çocuklarınız küçük bir hafta yardımcı kesin şart bence. Benim Dr çevrem geniş olmasına rağmen Mustafa bey in sakinliği açıklayıcı bilgi verici tarafı hoşuma gitti, işini biliyor , bakalım yarın gidince müsait olursa hastane de yaşadığım sıkıntıları soracağım, göğüslerim güzel olsun hepsi katlanılır şeyler.hastane de daha yaşadıklarım var da yazmadım olurda bağcılar medipol e giden olursa 556 ve 554 nolu odalarda kalmasın.555 nolu odada Libya lı birisi var birkaç aydan beri yatıyormuş, odaya geldim 18:00 den gece 01:00 e kadar içeride 4-5 Adam kahkaha ve konuşmalarından odamda kardeşimle cinnet geçirdik ki ben acılar içindeyim hemşire uyardı ama hiç sesleri azalmadı, artık gece 01:00 de kardeşim hastaneyi ayağa kaldırdı bu nedir böyle diye, kapılarına gidip en sonunda kendisi söylemek istedi tercüman da demez mi siz hasta iseniz bizim ki de hasta canı sıkılıyor arkadaşları ile sohbet etmek istiyor güvenlik geldi 01:30 odamız değişti 554 e alındık o odaya da yemekhane nin havalandırmasından acayip ses geliyordu havaalanı gibi en sonunda küçük olmasına rağmen 557 ye geçtik sabah ancak 03:30 da uyuyabildim. Şikayetimi heryere yazdım buraya da yazıyorum, ameliyat sonrası ilk yemek önemlidir, yemeğinizi yersiniz ki ilk kalkışınızı yapasınız yemeğim 22:00 de gelmesi gerekirken 23:30 da geldi, sayelerinde 24 saat aç kaldım,Medipol Bağcılar hastanesi ne hakkımı helal etmiyorum verdikleri kötü hastane hizmeti nedeniyle.şikayetlerimin hiçbiri naz değil, en temel hasta hakkıdır.
siz nerede kime ameliyat oluyorsunuz?
Bende düşünüyorum aklınızda bir Dr varmı?ben uzun zamandır araştırıyorum daha net bir karar alamadım...
neden rapor alamadınız ve ne kdr ücret ödeyeceksiniz dr ismi nedir? ay çok soru sordum biliyorum ama. bu bilgiler önemli :) İl Hastane Dr Fiyat bu bilgileri her ameliyat oldum veya olacağım diyen yazsa ne güzel olur, mesaj mesaj üstüne kovalamaca yaşadım dün gece valla :)) bu devlet hastanesi ölçümünü bende yaptım dün gece hahahaha 33cm çıktı biri diğerine bakmadım :)ben çanakkale de devlet hastanesinde olacağım... doktorum bu konuda iyi...fakat ben ücret ödeyerek yaptıracağim... rapor alamadım .. allah izin verirse ameliyattan sonra burada devlet hastanesinin nasıl olduğunu ve nasıl ilgilendiklerini de aktaracağım... burası küçük bir şehir herkes birbirini tanır ve burada fakülte( tıp fakültesi 4-5 yıllık galiba) ve özel hastane (1 tane var) olmasına ragmen insanlar devlet hastanesini tercih ediyorlar....açıkçası benim için şehir dışıda olurdu ama küçük çocuklarım var...
Canım İstanbul dayım çok teşekkür ederim ilgin için..Ben meme büyütme estetiği yaptırdım ankarada dr oğuz kılıç yaptı. çok memnun kaldım gerçekten.. kendisi meme küçültmede yapıyor ankaradaysanız bir görüşün isterseniz telefonunu verebilirim.
mesajlarıma bakarsanız bununla ilgili bilgiler verdim oradan görebilirsiniz.. ama bulamazsanız tekrar bilgi veririrmneden rapor alamadınız ve ne kdr ücret ödeyeceksiniz dr ismi nedir? ay çok soru sordum biliyorum ama. bu bilgiler önemli :) İl Hastane Dr Fiyat bu bilgileri her ameliyat oldum veya olacağım diyen yazsa ne güzel olur, mesaj mesaj üstüne kovalamaca yaşadım dün gece valla :)) bu devlet hastanesi ölçümünü bende yaptım dün gece hahahaha 33cm çıktı biri diğerine bakmadım :)
Canım kendini kastığın için öyle Ağrın oluyor bende ilk 2 gün öyle garip yürüyordum kardeşim sağolsun hep sırtıma masaj yaptı, majezik sprey sıktı, normalde sırtüstü yatınca belim ağrırdı çok korkuyordum ama çok tuhaf hiç ağırmadı gece başımın sırtımın altına çift yastık koyup 30 derece açı verdim ben o hastaneden çıktıktan sonra gayet iyi oldum düşünmemeye çalışıyorum artık yapacak birşey yok, belki daha bakmam bile,ben Birnes e sordum pansumanda acımıyor hiç dedi, hatta ona dikiş atılmıştı o Zaman bile acımadı dedi, giderken ağrı kesicimi içip öyle gidecem hiç güvenim kalmadığı için, ben belki Dr mu göremem asistanı yapacak salı-perşembe günde 3 ameliyata giriyor, sırtına boynuna sıcak havlu koyup rheuman veya en iyisi majezik sprey sık veya kantaron yağı da iyi geliyor Can'ım.Ya ben sanki narkozun etkisi gectikce daha ağırlaşmış hissediyor gibiyim çok bi ağrım yok tabi ama kollarm boynum srtım hep agrıyır. Yatamıyorm ben hiç rahat bi pozisyon bulamıyorum dolanıyorm hep o da yoruyor gece de uyuyamadgm için. Ay bide midem cok kötü benim gece boyu mide bulantısı cektim hic bişe yiyemiyorm iştahm kapandı narkozdan heralde. Bana da çarşamba dedi banyo ona da heycan yapıyorm sütyeni çıkarnca acıcak şekli nası olcak vs. Diye. Sen rahatsın maşallah canım :)
bu arada fakülteye plastik cerrah geleli 6 ay gibi olmuş daha yeni yani..neden rapor alamadınız ve ne kdr ücret ödeyeceksiniz dr ismi nedir? ay çok soru sordum biliyorum ama. bu bilgiler önemli :) İl Hastane Dr Fiyat bu bilgileri her ameliyat oldum veya olacağım diyen yazsa ne güzel olur, mesaj mesaj üstüne kovalamaca yaşadım dün gece valla :)) bu devlet hastanesi ölçümünü bende yaptım dün gece hahahaha 33cm çıktı biri diğerine bakmadım :)
hayır malesef bulamadım özel mesajların sondan belli bir sayıda olanları göünüyor profilde galiba geri gidemedimbu arada fakülteye plastik cerrah geleli 6 ay gibi olmuş daha yeni yani..
Canım sen deyince ben de anneme evde olan kas gevşetci jel sürdürdüm şimdi :) akıl akıldan üstündür valla saol. Ben biraz sabırsz bi insanım bugün üçüncü günüm daha aslında normal hemn hersey bitsin istiyorm heralde :)Canım kendini kastığın için öyle Ağrın oluyor bende ilk 2 gün öyle garip yürüyordum kardeşim sağolsun hep sırtıma masaj yaptı, majezik sprey sıktı, normalde sırtüstü yatınca belim ağrırdı çok korkuyordum ama çok tuhaf hiç ağırmadı gece başımın sırtımın altına çift yastık koyup 30 derece açı verdim ben o hastaneden çıktıktan sonra gayet iyi oldum düşünmemeye çalışıyorum artık yapacak birşey yok, belki daha bakmam bile,ben Birnes e sordum pansumanda acımıyor hiç dedi, hatta ona dikiş atılmıştı o Zaman bile acımadı dedi, giderken ağrı kesicimi içip öyle gidecem hiç güvenim kalmadığı için, ben belki Dr mu göremem asistanı yapacak salı-perşembe günde 3 ameliyata giriyor, sırtına boynuna sıcak havlu koyup rheuman veya en iyisi majezik sprey sık veya kantaron yağı da iyi geliyor Can'ım.
Maşallah azimlisin benim gibi,bende 2 yıldır okuyorum, hep aynı isimleri düşündüm, aslında dediğim gibi çok Dr olan bir ailedeyim 7 tane plastik cerrah ile görüştüm ama Mustafa bey in samimiyeti, eşimden gizli olması nedeniyle evime yakın olması nedeniyle tercih ettim, Halkalı da oturuyorum, Osman bey den neden vazgeçtim, Birnes e 3 e yaptı ben 15 gün sonra gittim bana 5 dedi, hep profesörlere gittiğimden bana toy geldi yoksa çok iyi birisi, tem hospital da yaparım aynı fiyata dedi.aslında maddi olarak sıkıntılı olduğum bir Zaman olduğu için ilk olarak hep ucuz fiyatlı yerleri düşündüm, bence hastayı iyi takip eden İletişimi kolay, kendinize yakın Dr U seçmek önemli, ben Mustafa bey i öyle buldum ve ben heranlamda sorunsuz bir hasta olduğumu düşündüğüm için çok abartmaya gerek yok, benim takeplerimi karşılar dedim, benim yaşadıklarımda Dr un önemli hatası olduğunu düşünmüyorum, yarın şu ağrı kesici olayını netleştireyim de, benim de sezaryenlerim iyi idi, ikinci Sezaryenimi 37 yaşında yaptım, Prensesler gibi uyanmıştım, hiç ağrı yok yatağım ısıtılmıştı çoktan ben uyandığımda.fiyat konusunda pazarlık yapmadım ama yapılır medipol zaten SGK ile anlaşmalı SGK nız var ise daha ucuz sanırım konuşun benim SGK yok.mustafa sütçü yrfdün gece 2000.sayfadan itibaren okudum sabah 6,5 du kesin ameliyata karar verdim :) senide takip ettim @Birnesi de takip ettim o kdr çok ameliyat olan ve memnun kalan olmuş ki çok rahatladım. Yaşadıkların çok kötü olmuş ama en önemlisi dr ve sonuç değil mi. Medipol Bağcıları kayınvalideme yakın diye düşündüm bende drundan memnun kaldın diye de. ama bilemedim. Evet Fatih beyde ameliyat olan Almayadan bir bayanın dikişleri çok kötü olmuştu resimleri görünce korktum, ankara sincan devlet hastanesinde olan bi bayanda aynı dertten muzdaripti çok üzüldümsiz bezmialem osman beyden neden vazgeçtiniz onu merak ettim. Birnesin de dikişinde çok az bi açılma olmuş o yüzden mi? Ben birde S sazita isimli arkadaşın ameliyat oluğu dr u düşünüyorum. Safa hastanesi bildiğim bi hastane daha önce yakınında oturuyodum. Drdan çok memnun kalmış S sazita Mahmut Nuri Karatoprak. 4.000tl ye olmuş Birnes bezmialemde 3.000tl çok fark yok. Mustafa Sütçü, Mustafa Keskin, Mahmut Nuri Karatoprak ve Osman Kelahmetoğlu arasında kaldım. Acayip gaza geldim eşimlede konuştum. Dedim 1 haftaya ayaklanırım ki ben sezeryenimin 2. günü çıktım hastaneden yanımda görümcem olmasına rağmen yine kalkıp orayı burayı düzeltmeye çalışıyodum. Rahat duramam ben. Sezeryenden çok daha kolay deniliyor o yüzden korkmuyorum. Haziran dedi eşim ama çok sıcaklar basmadan olayım mayısın 10 u gibi diyorum. Ne kadar zaman sonra denize girilebilir acaba? birde ben 9 martta kist ameliyatı oldum genel anestezi ile acaba 2. ameliyat için beklemem gereken bir süre var mı biliyor musunuz? Yakın tarihte doktoru ile görüşecek olan varsa sorarsa çok sevinirim :) Ha birde Kanuniden Avcılara geçen Aydın tekgöz var 2.700 müş fiyatı. ayyy kafamda deli sorular :)))
Sgk nız var mı, ben pazarlık yapmadım standart fiyatlar üzerinden oldum, hatta ilk muayene için 200 TL dediler, SGK nız olsa alınmıyor dediler o yüzden bence si
ay Hatice çok güldüm, bu kadınların ince zekasına, detaycılığına, araştırma ruhuna bayılıyorum, kocamdan gizli koskoca ameliyat oldum, benim eşim böyle birşey yapsa ameliyat randevusu aldıktan yarım saat sonra keşfederdim Can'ım yalnız biliyorsun biz daha birşey görmedik üstü kapalı.şu ana kadar olan kısmını sorarsan ben hastane hatası kaynaklı yalnız yarım saat ağrı çekdim, ilk gece bile uyudum Ağrı'm olmadı sırtüstü yatmaktan (standartta belim ağrırdı) şikayetim olmadı, topu topu 1 gün zor oluyor, eğilirken doğrulurken vs,sonra hızla iyileşiyorsun ki ben diyorum benim iri değil, iri ise hiç beklenecek birşey değilneşepalamudu ve ortanca bu ameliyatı olanlar olarak ikinizde bize ... bu ameliyatı öneriyorum.... korkulacağı ve abartıldığı gibi değil... gönül rahatlığı ile tabi olabilecek ağrılara katlanmak kaydıyla herkes olsun... biz memnunuz bu ameliyattan diyormusunuz....( nikah memuru gibi sordum... biraz sonra nikahı kıyacağım..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?