Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

evet benim sgk var muayene ücretsiz dediler siz ne kdr ödediniz ameliyata? bende aslında devlette olmaktan korkmuyo değilim ama özel olup dünya para veripte dikişleri açılan iyileşmeyenleri okuduk. bilemiyorum ilk tercihim senin doktorun kısmetse. 7sinden sonra gün alabilirim gidince.

Son düzenleme:
Ay canm cok tatlısın seni cok iyi anlıyorum ve ben de burda okuduklarımdan cesaret edip hala nası ameliyat olduğuma inanamayan birisiyim bugün üçüncü günüm dayanılmyacak bi ağrım olmadı e tabi kol sırt rahatszlığı oluyor ama gecen her saat bile etkiliyor bn kendim kalkıp yatıyorm wc ye kendm gidiyorm yemğimi yiyorum. Ortancanın dediiği gibi daha deneyimimz bu kadar ama ilerisi için de şöyle düşün milyonlarca insan oluyor bu ameliyatı illaki gelip gecicek zamanla. Neden daha rahat ve güzel görünmeyesin ki?

Bence önemli olan Dr, devlette tanıdık bir Dr bulsam olabilirdim ama iyi bir hastane hizmeti alayım diye özelde oldum ama biliyorsun halimi.şimdi hem Sütçü ye, hem KESKİN e mi muayene olacaksın? Onlar dönüşümlü geliyor, salı-perşembe günü KESKİN orda diğer günler de Sütçü.dediğim gibi ben SGK lı da olmadığım için standart uygulandı, uzman 6-Prof 8.bence size farklı fiyat uygulanır.

Canım ne sıkıntı yaşamışsin böyle hemde çok övülen bir hastahane. Neyse çok şükür atlattin.insanlar özel hastaneyi rahat etmek için tercih ediyor ,bana hastane yemek vermemişti biz kendimiz aldık gece 2 gibi kantinden öyle bir hizmeti yoktu ama ben gayet memnun ayrıldım hastaneden demekki doktor kadar hastaneyide araştırmak gerek .

Aynen canım ya, o kadar para verip bir tas çorba, için o kadar saat beklemek, insanlara hastane adabını anlatmak ( gece 01:00 di belki uyarmasak sabah 03:00 e kadar konuşacaklardı) bir de üzerine onlarda bizden şikayetçi olmuşlar biz onları uyardığımız için rahatlarını kaçırmışız başka bir kültürde ki insana anlatmak zor.. Neyse Can'ım şu an gayet iyiyim maşallah, bundan sonra ki kısım güzel olsun, yoksa hiçbiri önemli değil, tekrar herşey için Sağolasın B Birnes

Şütçüye muayene aldım ben salı gününe ama Keskin de prof.muş aslında oda olabilir şansıma kim olursa artık :) keskin karşıda diye biliyodum gidemem diye onu düşünmemiştim. G Galata_123 de sütçüye olmuş sanırım E Elfidaa34 de, onlar hastaneyle ilgili bi sorun belirtmemişlerdi. Doktorla konuşurum olmadı ameliyat sonrası ilgi nasıl diye sorarım.önem verdiğimi belirtirim. sen diğer hastalarla yaşadığın sorunu anlatmıştın, onun dışında hemşireler veya bakıcılara ilgili bi sıkıntı oldu mu?

Beni soydurup sizi 11:00 de aşağı alacağız deyip 13:30 a kadar kimsenin gelmemesi, (ameliyatım 12:30 da idi) benim Dr un sürekli whatsup a giriş dakikasına bakarak 13:03 de girdiğini görüp ameliyatının bittiğini tahmin etmem, herdakika şimdi gideceğim diye üstüme doğru düzgün birşey almadan beklemek,ameliyat sonrası çok önemli olan yemeğimin iki kere söylenip 1,5 saat sonra ancak gelmesi,ağrı kesici yapılmasını veya üşüdüğümü söyleyip battaniye isteyip 45 dakika sonra gelmesi kısacası hepsini biraraya getirdiğinizde takipsiz bir hastane olduğu apaçık ortada, bu arada inanın kaprisli bir insan değilim, hepsi mi üstüste geldi yoksa bu hastane böyle mi bilmiyorum, ben oldum bitti artık.

evet sıkıntılı olmuş sizinki, sınamışlar resmen, özel hastane bide yani çok enteresan :/ gidince konuşacağım mutlaka, dr ameliyat çok önemli evet ama, zaten sonrası bizim için kolay değil bide üzerine böyle aksilikler olması can sıkıcı :/
çok şükür atlattınız darısı başıma inşaAllah :) gidince neler konuşmalıyım veya sormalıyım tavsiyeniz var mı?

Bana hemşireler yarın Mustafa bey bütün gün dolu deyip asistanı pansuman yapar demişlerdi biraz önce yazdım zaten anında dönüş yapıyor yarın sabah 9 da gelin dedi yarın pansuman yapılsın benim birkaç sorum var hepsini toparlayıp sana yazarım

İzmir'de Gazi hastehanesi 4000 tl ya yapıyor. Bütün tahliller dahil

2014 yılında küçültme ameliyatı oldum şimdi 2 aylık bebeğim var ve emzirebiliyorum merak edenler için yazıyorum.
Benim bu konu ile ilgim olmamasına rağmen( 2 oğlum var, toplam 4 yıl emzirip bu konuyu kapattım) bu konu ile ilgili çok soru geliyordu bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederiz, siz Mustafa KESKİN'e mi olmuştunuz?

Kızlar ilk pansumanım yapıldı, ama ben bakmadım, zaten dışardan şekli duruşu yuvarlaklığı çok güzel, bedenine uygun olanı yaptım dedi, benim aslında çevresi çok değişmedi meme toplandı, sarkıklığı ve ağırlığı gitti. Daha küçük olsa mutsuz olurmuşum onu farkettim, Gittiğim 3 Dr un da bana belirttiği gr kadar çıkarılmış birinden 280, diğerinden 350 gr, kol hareketlerimin rahatlığını Dr um çok başarılı buldu, pansuman çok kolay, kan verdiğimizde ki bandaj daha zor çıkıyor! Sonra basit ucuna altına ince ince yeni bandajlar koydu artık banyo yapabilirsin hergün batikon sür dedi, ağrı ile uyanmam ile ilgili ameliyat saati ile Ağrı kesici saati uyuşmamış olabilir, eğer daha önce yapsak bu sefer bulantı ile kalkacaktınız dedi, Dr umun duruşu ses tonu ilgisi insana o kadar güven veriyor ki, o yarım saat acıyı unuttum gitti, çünkü ameliyat sonrası kusanı çok duydum, ben kolayca toparladım, sütyeni de sordum bu pahalı bir sütyen ama en iyisi budur dedi hastane ameliyat başına bir adet sipariş veriyor dedi 140 TL miş hiç gerek yok bundan sonra daha basit bir sütyen kullanabilirsin dedi ama voe sütyen almak isteyenler için elektron medikal.com.tr
Evet kızlar çok şükür geçti bitti, darısı diğer isteyenlerin başına.

ben Tekirdağ Çerkezköy deyim ama ailem istanbulda kayınvalidem güneşli annem beylikdüzü o yüzden istanbulda olacağım teşekkürler I inli
Bazen bu ameliyat için başka şehirlere gidiyorlar. Belki fiyat uygun diye tercih edebilirsiniz diye düşündüm. Doktoru çok tatlı. Düşünen olursa internettente araştırabilir. Ismi Aslı Can. Ben de ona olacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…