- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.401
Maşallah azimlisin benim gibi,bende 2 yıldır okuyorum, hep aynı isimleri düşündüm, aslında dediğim gibi çok Dr olan bir ailedeyim 7 tane plastik cerrah ile görüştüm ama Mustafa bey in samimiyeti, eşimden gizli olması nedeniyle evime yakın olması nedeniyle tercih ettim, Halkalı da oturuyorum, Osman bey den neden vazgeçtim, Birnes e 3 e yaptı ben 15 gün sonra gittim bana 5 dedi, hep profesörlere gittiğimden bana toy geldi yoksa çok iyi birisi, tem hospital da yaparım aynı fiyata dedi.aslında maddi olarak sıkıntılı olduğum bir Zaman olduğu için ilk olarak hep ucuz fiyatlı yerleri düşündüm, bence hastayı iyi takip eden İletişimi kolay, kendinize yakın Dr U seçmek önemli, ben Mustafa bey i öyle buldum ve ben heranlamda sorunsuz bir hasta olduğumu düşündüğüm için çok abartmaya gerek yok, benim takeplerimi karşılar dedim, benim yaşadıklarımda Dr un önemli hatası olduğunu düşünmüyorum, yarın şu ağrı kesici olayını netleştireyim de, benim de sezaryenlerim iyi idi, ikinci Sezaryenimi 37 yaşında yaptım, Prensesler gibi uyanmıştım, hiç ağrı yok yatağım ısıtılmıştı çoktan ben uyandığımda.fiyat konusunda pazarlık yapmadım ama yapılır medipol zaten SGK ile anlaşmalı SGK nız var ise daha ucuz sanırım konuşun benim SGK yok.mustafa sütçü yrf
Sgk nız var mı, ben pazarlık yapmadım standart fiyatlar üzerinden oldum, hatta ilk muayene için 200 TL dediler, SGK nız olsa alınmıyor dediler o yüzden bence si
ay Hatice çok güldüm, bu kadınların ince zekasına, detaycılığına, araştırma ruhuna bayılıyorum, kocamdan gizli koskoca ameliyat oldum, benim eşim böyle birşey yapsa ameliyat randevusu aldıktan yarım saat sonra keşfederdim Can'ım yalnız biliyorsun biz daha birşey görmedik üstü kapalı.şu ana kadar olan kısmını sorarsan ben hastane hatası kaynaklı yalnız yarım saat ağrı çekdim, ilk gece bile uyudum Ağrı'm olmadı sırtüstü yatmaktan (standartta belim ağrırdı) şikayetim olmadı, topu topu 1 gün zor oluyor, eğilirken doğrulurken vs,sonra hızla iyileşiyorsun ki ben diyorum benim iri değil, iri ise hiç beklenecek birşey değil
Ay canm cok tatlısınneşepalamudu ve ortanca bu ameliyatı olanlar olarak ikinizde bize ... bu ameliyatı öneriyorum.... korkulacağı ve abartıldığı gibi değil... gönül rahatlığı ile tabi olabilecek ağrılara katlanmak kaydıyla herkes olsun... biz memnunuz bu ameliyattan diyormusunuz....( nikah memuru gibi sordum... biraz sonra nikahı kıyacağım..)
Bence önemli olan Dr, devlette tanıdık bir Dr bulsam olabilirdim ama iyi bir hastane hizmeti alayım diye özelde oldum ama biliyorsun halimi.şimdi hem Sütçü ye, hem KESKİN e mi muayene olacaksın? Onlar dönüşümlü geliyor, salı-perşembe günü KESKİN orda diğer günler de Sütçü.dediğim gibi ben SGK lı da olmadığım için standart uygulandı, uzman 6-Prof 8.bence size farklı fiyat uygulanır.evet benim sgk var muayene ücretsiz dediler siz ne kdr ödediniz ameliyata? bende aslında devlette olmaktan korkmuyo değilim ama özel olup dünya para veripte dikişleri açılan iyileşmeyenleri okuduk. bilemiyorum ilk tercihim senin doktorun kısmetse. 7sinden sonra gün alabilirim gidince.
Canım ne sıkıntı yaşamışsin böyle hemde çok övülen bir hastahane. Neyse çok şükür atlattin.insanlar özel hastaneyi rahat etmek için tercih ediyor ,bana hastane yemek vermemişti biz kendimiz aldık gece 2 gibi kantinden öyle bir hizmeti yoktu ama ben gayet memnun ayrıldım hastaneden demekki doktor kadar hastaneyide araştırmak gerek .SevgiliBiSpA ve @afzelya , Fatih Dağdelen e de ameliyat olan birisinde feci şekilde yara izleri kapanmadı, insanın karar sürecinde çok desteğe ihtiyacı oluyor bana da burdan birçok arkadaş ve B Birnes çok yardımcı oldu, ağrı sıkıntı yalnız 2 gün, benim bugün 4.günüm istesem basit yemek toplama işlerini yapabilirim insan doğal olarak kendini korumak kollamak istiyor, şu an çocuğumun yemeğini yedirebiliyorum üstünü giydirebiliyorum ne yapamam; banyosu veya çocuğu kaldırmak olabilir.sizin çocuklarınız küçük bir hafta yardımcı kesin şart bence. Benim Dr çevrem geniş olmasına rağmen Mustafa bey in sakinliği açıklayıcı bilgi verici tarafı hoşuma gitti, işini biliyor , bakalım yarın gidince müsait olursa hastane de yaşadığım sıkıntıları soracağım, göğüslerim güzel olsun hepsi katlanılır şeyler.hastane de daha yaşadıklarım var da yazmadım olurda bağcılar medipol e giden olursa 556 ve 554 nolu odalarda kalmasın.555 nolu odada Libya lı birisi var birkaç aydan beri yatıyormuş, odaya geldim 18:00 den gece 01:00 e kadar içeride 4-5 Adam kahkaha ve konuşmalarından odamda kardeşimle cinnet geçirdik ki ben acılar içindeyim hemşire uyardı ama hiç sesleri azalmadı, artık gece 01:00 de kardeşim hastaneyi ayağa kaldırdı bu nedir böyle diye, kapılarına gidip en sonunda kendisi söylemek istedi tercüman da demez mi siz hasta iseniz bizim ki de hasta canı sıkılıyor arkadaşları ile sohbet etmek istiyor güvenlik geldi 01:30 odamız değişti 554 e alındık o odaya da yemekhane nin havalandırmasından acayip ses geliyordu havaalanı gibi en sonunda küçük olmasına rağmen 557 ye geçtik sabah ancak 03:30 da uyuyabildim. Şikayetimi heryere yazdım buraya da yazıyorum, ameliyat sonrası ilk yemek önemlidir, yemeğinizi yersiniz ki ilk kalkışınızı yapasınız yemeğim 22:00 de gelmesi gerekirken 23:30 da geldi, sayelerinde 24 saat aç kaldım,Medipol Bağcılar hastanesi ne hakkımı helal etmiyorum verdikleri kötü hastane hizmeti nedeniyle.şikayetlerimin hiçbiri naz değil, en temel hasta hakkıdır.
Aynen canım ya, o kadar para verip bir tas çorba, için o kadar saat beklemek, insanlara hastane adabını anlatmak ( gece 01:00 di belki uyarmasak sabah 03:00 e kadar konuşacaklardı) bir de üzerine onlarda bizden şikayetçi olmuşlar biz onları uyardığımız için rahatlarını kaçırmışız başka bir kültürde ki insana anlatmak zor.. Neyse Can'ım şu an gayet iyiyim maşallah, bundan sonra ki kısım güzel olsun, yoksa hiçbiri önemli değil, tekrar herşey için Sağolasın B BirnesCanım ne sıkıntı yaşamışsin böyle hemde çok övülen bir hastahane. Neyse çok şükür atlattin.insanlar özel hastaneyi rahat etmek için tercih ediyor ,bana hastane yemek vermemişti biz kendimiz aldık gece 2 gibi kantinden öyle bir hizmeti yoktu ama ben gayet memnun ayrıldım hastaneden demekki doktor kadar hastaneyide araştırmak gerek .
Bence önemli olan Dr, devlette tanıdık bir Dr bulsam olabilirdim ama iyi bir hastane hizmeti alayım diye özelde oldum ama biliyorsun halimi.şimdi hem Sütçü ye, hem KESKİN e mi muayene olacaksın? Onlar dönüşümlü geliyor, salı-perşembe günü KESKİN orda diğer günler de Sütçü.dediğim gibi ben SGK lı da olmadığım için standart uygulandı, uzman 6-Prof 8.bence size farklı fiyat uygulanır.
Beni soydurup sizi 11:00 de aşağı alacağız deyip 13:30 a kadar kimsenin gelmemesi, (ameliyatım 12:30 da idi) benim Dr un sürekli whatsup a giriş dakikasına bakarak 13:03 de girdiğini görüp ameliyatının bittiğini tahmin etmem, herdakika şimdi gideceğim diye üstüme doğru düzgün birşey almadan beklemek,ameliyat sonrası çok önemli olan yemeğimin iki kere söylenip 1,5 saat sonra ancak gelmesi,ağrı kesici yapılmasını veya üşüdüğümü söyleyip battaniye isteyip 45 dakika sonra gelmesi kısacası hepsini biraraya getirdiğinizde takipsiz bir hastane olduğu apaçık ortada, bu arada inanın kaprisli bir insan değilim, hepsi mi üstüste geldi yoksa bu hastane böyle mi bilmiyorum, ben oldum bitti artık.Şütçüye muayene aldım ben salı gününe ama Keskin de prof.muş aslında oda olabilir şansıma kim olursa artık :) keskin karşıda diye biliyodum gidemem diye onu düşünmemiştim. G Galata_123 de sütçüye olmuş sanırım E Elfidaa34 de, onlar hastaneyle ilgili bi sorun belirtmemişlerdi. Doktorla konuşurum olmadı ameliyat sonrası ilgi nasıl diye sorarım.önem verdiğimi belirtirim. sen diğer hastalarla yaşadığın sorunu anlatmıştın, onun dışında hemşireler veya bakıcılara ilgili bi sıkıntı oldu mu?
Etol ford,
Beni soydurup sizi 11:00 de aşağı alacağız deyip 13:30 a kadar kimsenin gelmemesi, (ameliyatım 12:30 da idi) benim Dr un sürekli whatsup a giriş dakikasına bakarak 13:03 de girdiğini görüp ameliyatının bittiğini tahmin etmem, herdakika şimdi gideceğim diye üstüme doğru düzgün birşey almadan beklemek,ameliyat sonrası çok önemli olan yemeğimin iki kere söylenip 1,5 saat sonra ancak gelmesi,ağrı kesici yapılmasını veya üşüdüğümü söyleyip battaniye isteyip 45 dakika sonra gelmesi kısacası hepsini biraraya getirdiğinizde takipsiz bir hastane olduğu apaçık ortada, bu arada inanın kaprisli bir insan değilim, hepsi mi üstüste geldi yoksa bu hastane böyle mi bilmiyorum, ben oldum bitti artık.
Bana hemşireler yarın Mustafa bey bütün gün dolu deyip asistanı pansuman yapar demişlerdi biraz önce yazdım zaten anında dönüş yapıyor yarın sabah 9 da gelin dedi yarın pansuman yapılsın benim birkaç sorum var hepsini toparlayıp sana yazarımevet sıkıntılı olmuş sizinki, sınamışlar resmen, özel hastane bide yani çok enteresan :/ gidince konuşacağım mutlaka, dr ameliyat çok önemli evet ama, zaten sonrası bizim için kolay değil bide üzerine böyle aksilikler olması can sıkıcı :/
çok şükür atlattınız darısı başıma inşaAllah :) gidince neler konuşmalıyım veya sormalıyım tavsiyeniz var mı?
İzmir'de Gazi hastehanesi 4000 tl ya yapıyor. Bütün tahliller dahilçok teşekkür ederim cnm saol, bende de omurga düzleşmesi var sırt ve bel ağrılarım çok oluyor, mutlaka bi rahatlama olur diye umuyorum. giyemediğim o kıyafetlere bende imrenerek bakıyorumbüyük göğüsler 50 den sonra kamburluğa sebep oluyormuş diye duymuştum. gençliğim saklamakla geçti hep bol bol giyiniyodum daha kilolu görünüyodum. geçen sene bu ameliyat için dukan diyeti yaptım 13 kilo verdim ama kist tedavisi ve ameliyatı yüzünden 7 kiloyu geri aldım zayıflamamda lazım biliyorum offff kadın olmak ne zoor valla bende olup kurtulayım biran önce diyorum 18 bin fiyatlardn sonra 6 8 binler beni dahada heveslendirdi hemen olsak ya oofff
Benim bu konu ile ilgim olmamasına rağmen( 2 oğlum var, toplam 4 yıl emzirip bu konuyu kapattım) bu konu ile ilgili çok soru geliyordu bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederiz, siz Mustafa KESKİN'e mi olmuştunuz?2014 yılında küçültme ameliyatı oldum şimdi 2 aylık bebeğim var ve emzirebiliyorummerak edenler için yazıyorum.
Aa maşallah ne güzel :)2014 yılında küçültme ameliyatı oldum şimdi 2 aylık bebeğim var ve emzirebiliyorummerak edenler için yazıyorum.
Bazen bu ameliyat için başka şehirlere gidiyorlar. Belki fiyat uygun diye tercih edebilirsiniz diye düşündüm. Doktoru çok tatlı. Düşünen olursa internettente araştırabilir. Ismi Aslı Can. Ben de ona olacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?