Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Senin adına çok sevindim canım, insan arzu ettiği şeye kavuşunca çektiği tüm stres ve sıkıntıyı unutuyor, buna değiyor ne güzel sağlıkla iyileş inşaallah....

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Sizce ideal göğüs ölçüsü ne olmalı? Ben bu ameliyata girince en küçük beden olsun istiyorum çünkü senelerdir çektiğim bu yükten çok bunaldım ancak sonra çok küçük olurda pişman olurmuşum gibi geliyor 80B ideal gibi yada nedir bunun hesabı bilen varmı? Yoksa Dr mu yönlendiriyor yani bir sürü soru var aklımda ama en önemlisi ne olmalı ölçü onu çok merak ediyorum.....

Genelde ölçüye doktorlar karar veriyor diye biliyorum. Vücudunuza oranı önemli...

Senin adına çok sevindim canım, insan arzu ettiği şeye kavuşunca çektiği tüm stres ve sıkıntıyı unutuyor, buna değiyor ne güzel sağlıkla iyileş inşaallah....
Çok teşekkür ederiö@afzelya aynen öyle, sonuçta sağlığınıza kavuşmanız en büyük mutluluk

Genelde ölçüye doktorlar karar veriyor diye biliyorum. Vücudunuza oranı önemli...
Teşekkür ederim canım ama ben ciddi bir sıkıntı yaşıyorum ve estetikten ziyade sağlık sorunum var o nedenle olacağım ve bu kararı Dr a bırakmak istemiyorum küçük olsun istiyorum.

Yeni ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun allahim sifa versin darisi benim gibi korkan arkadaslarayazilari takip ediyorum sizden aldigim gucle hastanenin yolunu tuttum zaten butun islemler hazirdi ameliyattan caydigim icin erteliyodum doktora ben ameliyat olcam karar verdim dedim eminmisin son kararinmi dedihemen olsun istedim hazir karar vemisken doktor cok yogun oldugu icin mayisin 26 gun verdi beni iyice sitres aldi yine insallah bende sizler gibi biran once olur kurtulurum bide direnler ne kadar uzun kalirsa sonradan olusacak kompikasyonlari önlüyomus, oyuzden birhafta hastanede kalmam gerekiyomus tabi doktordan doktora fark var iste

Geçmiş olsun tatlım hadi bunu da atlattın benim ilk pansumanımı hastaneden çıkmadan yapmıştı doktorum. Dediğin gibi onların eli yatkın şip şak hem drenlermi cıkarmıştı hem pansumanımı bitiverdi. Ben de yarın banyo yapacagım bakalım onun heycanındayım :)

Canım anında karar vermk en güzeli ben de öyle yapmıştım fakat bir hafta biraz fazla değil mi drenler için? Çok mu büyük göğüslerin kaç cup?

Canım anında karar vermk en güzeli ben de öyle yapmıştım fakat bir hafta biraz fazla değil mi drenler için? Çok mu büyük göğüslerin kaç cup?
Hastanede yatis birhafta ama drenler birhaftami kalicak bilmiyorum doktor ne kadar fazla kalirsa drenler sonradan olusa bilicek kan birikintisini onlemis oluyoruz dedi bana ozel degil yani butun hastalarina bu yontemi yapiyomus yeni ameliyat olan bir bayan vardi dort gun olmus ameliyat olali drenler vardi hala massallah hic ameliyat olmamis gibiydi darisi bana dogumdan once e cuptu dogumdan sonra g cup oldu

Ha pardon canm yanlış okumuşum tabiiki dren çok önemli ama belki hic kanaman olmaz ve bi gece takılı kalması yeterli olur onu bilemezsin benim drenlere baktı doktor ve cok iyi kanaman cok az bunun hepsi dolar normalde demişti belki senin de öyle olur canım. Hastanede bir hafta kalmak neden acaba? Hangi ildesin?

Ay ınsallah bendede cok kalmaz drenler almanyada yasiyorum buranin kurallari iste adamlar islerini garantiye aliyo hep birhafta benim icinde cok uzun sure kucuk cocugum var oyuzden turkiyede olmayi cok istiyodum nasip burasiymis sansima doktorum turk,

H
Hayırlı olsun canım tez zamanda kurtulursun inşallah darısı bizim başımıza...

Senin kacgun oldu ameliyat olali suan daha iyimisin bide kac cup oldu

herşeyi açık açık söylemesi çok iyi, doktorunla aran iyi olsun gerisi teferrut bu saatten sonra :) minnak memişlere kavuşunca eminim hiçbir önemi kalmıyor :) valla çok seviniyorum adınıza sanki kendim ameliyat olmuşum gibi, inşaAllah bende bi cesaret girerim, salı günü bi gideyim bende ona göre karar vereceğim.

Allah allah yaa. Bizim canımız can değilmi? Sahsen bende hemen hastaneden çıkmak istemeyen bir tipim. Evde bakımla hastehane birmi? Bizide nerdeyse bir gece bile yatirmiycaklar o kadar yani

Allah allah yaa. Bizim canımız can değilmi? Sahsen bende hemen hastaneden çıkmak istemeyen bir tipim. Evde bakımla hastehane birmi? Bizide nerdeyse bir gece bile yatirmiycaklar o kadar yani
arkadaşlar öyle hastane de bir hafta yatacak bir operasyon değil benim kaldığım hastanede iki gece kalkabiliyorsun ama ben istemedim iyi ki evime gelmişim, ev ortamında daha iyi oldum,zaten ertesi gün temel ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılayabiliyorsunuz, maksimum 2 gece, ben otel hizmeti almak istiyorum, evde yardımcım yok yemeğim önüme gelsin derseniz siz bilirsiniz, 3.gün basit şeyler hazırlayabilirsiniz ben mesela fırına hazır köfte attım patatesleri soydum ama imkanım olduğu için eşime dilimlettim salatayı yaptım insan tabi bilmeden ne halde olacağını tahmin edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…