Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben bu gün devlet hastanesine yatışımı yaptım yarın sabah ameliyata gireceğim.. doktorum çizimlerimi yaptı.. bu gece ve ameliyattan sonra yapmam için üfleme topları verdi .. nefer alırken yukarı kaldırmaya çalışıyorsunn nefes verinceye yukarı kaldırmaya çalışıyorsun... ciğerlerim için miş narkoz alıyoruz ya...çabuk atmak için... ameliyat 2,5-3 saat sürer dedi... çok heyecanlı ve stresliyim.. hastanede 2 gün yatıracakmış....

Aynen canım sana katılıyorum ama her ilde her doktorda farklı oluyor demek ki.

Canım hadi gözün aydın şimdiden hiç korkma panik yapma kolay gecer inşallah hangi ildesin?

Canım sana dualarımı gönderiyorum, emin ol bize güven ne kolaymış diyeceksin hayırlısı ile kurtul, ben de Gelibolu luluyum.o yüzden özel selam sevgi gönderiyorum

Allah allah yaa. Bizim canımız can değilmi? Sahsen bende hemen hastaneden çıkmak istemeyen bir tipim. Evde bakımla hastehane birmi? Bizide nerdeyse bir gece bile yatirmiycaklar o kadar yani
Ay ben kotu bisey mi yazdim bilemedim suan turkiyede bildigim kadariyla erken cikartiyolar hastaneden hep almanyada da hep uzun sure yatiriliyolar bende uzun kalmaktan memnun degilim ama yapicak biseyim yok
Allah allah yaa. Bizim canımız can değilmi? Sahsen bende hemen hastaneden çıkmak istemeyen bir tipim. Evde bakımla hastehane birmi? Bizide nerdeyse bir gece bile yatirmiycaklar o kadar yani

Aynı dert bende de var maalesef Ne giysem üstünden taşıyor Bıktım artık hayatımda hiç bir şeye özenmediğim kadar küçük göğüslü bayanlara hep özendim Çözümü var ama eşim hayatta kabul etmez böyle bir şey keşke başka bir yöntemi daha olsa

Sevgili hatice cok az kaldi hayal ettigin göguslerine
Bizde oyle ufleme hareketi falan yoktu
Narkozu cok zor attim ben
5.5 saat sürmüştü ameliyatim
Kizlar resim ekledim sadece izlediğim ve beni izleyen birkaç arkadaşim için:)

Canım maşallah gayet iyi görünüyor eski halini görmedim ama göğüslerin de karnın da başarılı ben de göğüslerime bakabilirsem bugün foto çekicem yakın zamanda eklerim inşallah

Sağol cnm

Bugün dr sağ göğsümdeki kani şırıngayla cekicek daha da iyi olucam inşallah
N Nesepalamudu1
Maşallah Can'ım gayet iyi gözüküyorsun,hem karın hem meme süper,ben daha hiç bakmadım Bugün batikon sürücem de bakmadan hektarafına bolca sürerim artık, bana da üfleme topu verdiler göğsümüz ağırdığı için rahat nefes alamadığımızdan ciğerlerimiz küçülmesin diye, ben eve gelince topsuz birkaç gün açık havada yaptım.benim bugün hafif kaşıntı var.

Kızlar merhaba ilk banyomu yaptm cok bakmamaya calıştm göğüslerime ama uçlarn dikişleri büzgülü gibi geldi bana ucu falan çökük gibi birde sütyeni giydm şu an bi sıvı var sütyenmde her ikisinin de uçlarndan bunlar normal mi sizce beşinci günüm bugün

canım kac kilosun .kilo.verince belki biraz kuculurler. ben kilo verdim 90EE kullandigim camasirlar tarih oldu. 75DD kullaniyorum . berleinin mini mazerini kullaniyorum.

ben de ameliyat olmak istedim ama akcigeerimde problem var ameliyat olamadim. mecbir zayifladim.

Benim dikişlerim de büzgülüydü ilk zamanlar merak etmeyin düzeliyor, sıvıyı bilmiyorum ama iltihap tarzında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…