- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.461
Tamam canım teşekkür ederim, ben yine de Dr Ma da yaZdım, yapılacak bir şey var mı diye,burda okuduklarımda hep antibiyotik veriliyor ve batikon sürülüyor, senin Dr farklı yaklaşmış, antibiyotik bugün bitti, bakmadan bugün sürdüm batikonu bantların üstüne.Bende cok kaşiniyordum ilk hafta
Dikişler iyilesiyor cnm
Ben hiç birsey yapmadim sabrettim sadece
Bu arada bana baticonda surulmedi hiç
Antibibiyotik te yazmamisti dr um
Nedense gerek yok demisti
Peki Can'ım geçmiş olsun, sorun olmamasına sevindimYok canım batikonmuş dayanamadm doktorumu aradım zaten cok normal panik yapmayın dediinşallah düzelir canım ya en kısa zamanda
Hatice cim nasılsın, Nasıl geçti, merak ediyoruZ?ben bu gün devlet hastanesine yatışımı yaptım yarın sabah ameliyata gireceğim.. doktorum çizimlerimi yaptı.. bu gece ve ameliyattan sonra yapmam için üfleme topları verdi .. nefer alırken yukarı kaldırmaya çalışıyorsunn nefes verinceye yukarı kaldırmaya çalışıyorsun... ciğerlerim için miş narkoz alıyoruz ya...çabuk atmak için... ameliyat 2,5-3 saat sürer dedi... çok heyecanlı ve stresliyim.. hastanede 2 gün yatıracakmış....
ben bu gün devlet hastanesine yatışımı yaptım yarın sabah ameliyata gireceğim.. doktorum çizimlerimi yaptı.. bu gece ve ameliyattan sonra yapmam için üfleme topları verdi .. nefer alırken yukarı kaldırmaya çalışıyorsunn nefes verinceye yukarı kaldırmaya çalışıyorsun... ciğerlerim için miş narkoz alıyoruz ya...çabuk atmak için... ameliyat 2,5-3 saat sürer dedi... çok heyecanlı ve stresliyim.. hastanede 2 gün yatıracakmış....
günaydın bende yılbaşından beri meme küçültme ve karın germe ameliyatı üzerine araştırma yapıyorum. drların bana söylediği çok büyük meme ve mem başlarında lolipop uygulanamıyor muşgünaydın bayanlar
benim bir sorum olucak bende haziranda hem memeküçültme hemde karın germe olucam
sürekli araştıryorum özlelikle meme küçültme ile ilgli son dönemde lolipop denilen vertikal mamoplasti tekniği kullanılıyormuş bunun hem sonuçları daha iyi hemde iz çok kalmyormuş.T şekli eksi metod diyor okuduğum yazılar.
Meme küçültme olanlar hangi yöntemle oldunuz yazarmısınız ( T sekli 1 yıl sonra sarkma yapıyor yazıyor bir makalede ama lolipop tekniğiyle olmuyormnuş ) lütefen olanlar yazarlarmı bana teşekkür ederim
ben daha sormadım ama dediğin doğru cok büyüklerde olmuyormuşgünaydın bende yılbaşından beri meme küçültme ve karın germe ameliyatı üzerine araştırma yapıyorum. drların bana söylediği çok büyük meme ve mem başlarında lolipop uygulanamıyor muş
Maşallah canım benm de cumartesi bir hafta oluyor :) sen de henüz bakmadn memişlerine dimiGelişmeleri yaZayım; bugün bir hafta oldu, elde çamaşır yıkadım(sporcu sütyenimibedeninin 80B olduğunu gördüm, kaşınma ile ilgili Dr un antihistaminik kullanabilirsin dedi, ben çok fazla Dr ile görüştüm biliyorsunuz hepsi şu an ne klasik T, ne de direkt vertical yapıyorlar vertical yapıp aşağıda ki büzüklüğü gidermek için küçük bir kesit atıyorlar (4-5 cm) ama ölçüm 80D idi belki benim için geçerlidir. komşumun yaptırdığı göğsü çok beğenmiştim o 20 bin TL ye Yakup Avşar a yaptırmıştı, Yakup Avşar da sadece vertical ile yapılırsa memenin aşağı ineceğini söylemiş ki benim arkadaşımın ikinci operasyonu idi göğüsleri küçüktü yalnız areola çevresini küçülttürecek ti onda bile T yapmış, o yüzden benim Dr mun yöntemi ile olan minik T benim aklıma yattı vertical e göre daha güzel şekil verildiğini düşündüm, şu an öyle ...inşallah ilerleyen Zamanda da öyle olur.
Aynen canım bakmak istemiyorum yalnız üstten gördüm sorun yok yalnız ortası o kadar ayrık ki garip geliyor, çevresi değişmedi ama o ağırlık gidince çok güzel olmuş, herşey ne güzel duruyor bugün sporcu sütyenim yıkanıp kururken , balensiZ ve sardığı için bikinimi giymek aklıma geldi onu giydim, (aklınızda olsun acil ihtiyaç durumunda) fışkırmayınca gayet güzel oldu bikini almak için sabırsızlanıyorumMaşallah canım benm de cumartesi bir hafta oluyor :) sen de henüz bakmadn memişlerine dimi
Bence de bi süre bakmamak en iyisi ben çok pinpirikliyim bugün yine sütyenin altından morluklar görünüyodu moralim bozuldu ona ben baya bi bakmasam daha iyi olacak sanırımAynen canım bakmak istemiyorum yalnız üstten gördüm sorun yok yalnız ortası o kadar ayrık ki garip geliyor, çevresi değişmedi ama o ağırlık gidince çok güzel olmuş, herşey ne güzel duruyor bugün sporcu sütyenim yıkanıp kururken , balensiZ ve sardığı için bikinimi giymek aklıma geldi onu giydim, (aklınızda olsun acil ihtiyaç durumunda) fışkırmayınca gayet güzel oldu bikini almak için sabırsızlanıyorum
ben olucam cnm haziranda sen daha sonra olucaksan yazarım inşl iyi olurumda burdahadi darısı da benim başıma olup mutlu olayım tecrübelerimi paylaşayım sizle
aranızda göğüs göbek aynı anda olan var mı
cnm cok geçmiş olsun bende yazıları okuyorum bir doktorun makalesinde vertikal kullandıgını t kesinlikle yapmadıgını yazmış bende merak ettim ama iyi bit estetik cerrah zaten ne yapılması gerektiğini bilirGelişmeleri yaZayım; bugün bir hafta oldu, elde çamaşır yıkadım(sporcu sütyenimibedeninin 80B olduğunu gördüm, kaşınma ile ilgili Dr un antihistaminik kullanabilirsin dedi, ben çok fazla Dr ile görüştüm biliyorsunuz hepsi şu an ne klasik T, ne de direkt vertical yapıyorlar vertical yapıp aşağıda ki büzüklüğü gidermek için küçük bir kesit atıyorlar (4-5 cm) ama ölçüm 80D idi belki benim için geçerlidir. komşumun yaptırdığı göğsü çok beğenmiştim o 20 bin TL ye Yakup Avşar a yaptırmıştı, Yakup Avşar da sadece vertical ile yapılırsa memenin aşağı ineceğini söylemiş ki benim arkadaşımın ikinci operasyonu idi göğüsleri küçüktü yalnız areola çevresini küçülttürecek ti onda bile T yapmış, o yüzden benim Dr mun yöntemi ile olan minik T benim aklıma yattı vertical e göre daha güzel şekil verildiğini düşündüm, şu an öyle ...inşallah ilerleyen Zamanda da öyle olur.
cnm cok geçmiş olsun bende yazıları okuyorum bir doktorun makalesinde vertikal kullandıgını T kesinlikle yapmadıgını yazmış bende merak ettim ama iyi bit estetik cerrah zaten ne yapılması gerektiğini bilirişte bende yer arıyorum kendime uzman doktor kadar oldum hazirana kadar :) sonunda doktoruma benden önceki ameliyatınıza girip size asistanlık yapayım diyecek kıvama geldim acıkcası video resimler makaleler ayy biran önce olsam da hayırlısı ile kurtulsam bu azaptan
nerede olacaksınız dr a karar verdiniz miben olucam cnm haziranda sen daha sonra olucaksan yazarım inşl iyi olurumda burda
heycan korku merak sürekli bu forumda sorular soruyorum sağolsun bayanlar aydınlatıyor beni ama yaşamak farklı herkese inşl sağlıkla iyi oluruz tüm olan ve bnm gibi olucak olanlar inlş sevgiler...
izmir cnm bozyaka devlet hastanesinde op.dr. Emir SIR olan varmı ? tavsiye üzerine özel yaptırıcam ücretli 2si denerede olacaksınız dr a karar verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?