- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.481
cnm cok geçmiş olsun bnde haziranda hem karın germe hem meme küçltme olucam boyum 174 kilom 92 düştü (110dan düştüm halen hazirana kadar resjimdeyim karın ameliyatı için )teşekkür ederim sevgili dilekiremergun...
inşallah sen de ameliyat olup bu dertten kurtulursun.
ben nebil beyi internetten buldum.hakkında bir sürü olumlu yazı ve tavsiye okudum.kendisine mail attım hemen cevapladı.daha sonra görüşmeye gittim.ilk görüşmede hemen ameliyat günümü aldım.çok güven verici ve ilgili bir doktor.ilk görüşme ücretsiz.ameliyatı çağ hastanesinde yapıyor.ücret konusunu sekreteriyle görüşüyorsun.ücret konusunda yardımcı oluyorlar.ben aynı anda hem göğüs küçültme ameliyatı hem de karın,göbek,çene altı ve bel çevresine liposuction oldum.6500 ytl ödedim.bu fiyata herşey dahil.yani ekstra bir para ödemedim.sanırım ücret konusu kişiye özel.yani kişinin vücut yapısı ve yapılacak işlemlerle alakalı.ama gördüğüm kadarıyla nebil beyin ücreti gayet makul.ameliyattan birkaç gün önce gerekli tahlilleri yaptırdım.onda da nebil bey yardımcı oldu.ameliyattan önce anestezi konusunda epey gergindim.daha önce hiç ameliyat olmamıştım.açıkçası ya bir daha uyanamazsam diye çok korkuyordum.çok şükür bir şey olmadı.zaten daha odadan çıkmadan bir iğne yapıyorlar ve hiçbir şey hatırlamıyorsun.ben çalıştığım için ameliyatı özellikle cuma gecesi olmak istedim.ameliyatım yaklaşık 8 saat sürmüş.sonrasında iki gece hastanede kaldım.pazartesi sabahı hastaneden çıktım.bir hafta evde dinlendim.annem yanımdaydı sağolsun yoksa evde tek başıma çok zorlanırdım.bir haftanın sonunda işe başladım.ilk beş gün drenler vardı.onlar insanı rahatsız ediyor.5 günden sonra hem drenler çıkarıldı hem de sargılar açıldı.ondan sonrasında sporcu sütyeni ve korse giymeye başladım.hala 24 saat onları giyiyorum.sargılar çıktıktan sonra doktor masaj verdi ama bu liposuction yapılan bölgeler için.sabah-akşam masaj yapıyorum.ilk banyoyu sargılar çıktıktan sonra yapabiliyorsun.ameliyat olalı bugün tam 17 gün oldu.korse yüzünden biraz sıkıntı çekiyorum.malum havalar da sıcak.ama sen sadece göğüs küçültme ameliyatı olacaksan inan hiçbir zorluğu yok.ilk birkaç gün hafif ağrılar oluyor ama ağrı kesicilerle geçiyor.hiç gözün korkmasın.inşallah yardımcı olabilmişimdir.sormak istediğin sorular olursa seve seve cevaplarım.sağlıcakla kal....
Merhaba ben de bu pazartesi günü ameliyat olacağım hayırlısıyla çok heyecanlı ve endişeliyim. Gördüğüm kadarıyla siz oldukça fazla okumuş ve araştırmışsınız doktorunuzun ismi nedir sorabilir miyim? Hangi teknik kullanıldı ameliyatınızda ve en etkili sonuç için hangi teknik kullanılmalı? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler :)Gelişmeleri yaZayım; bugün bir hafta oldu, elde çamaşır yıkadım(sporcu sütyenimibedeninin 80B olduğunu gördüm, kaşınma ile ilgili Dr un antihistaminik kullanabilirsin dedi, ben çok fazla Dr ile görüştüm biliyorsunuz hepsi şu an ne klasik T, ne de direkt vertical yapıyorlar vertical yapıp aşağıda ki büzüklüğü gidermek için küçük bir kesit atıyorlar (4-5 cm) ama ölçüm 80D idi belki benim için geçerlidir. komşumun yaptırdığı göğsü çok beğenmiştim o 20 bin TL ye Yakup Avşar a yaptırmıştı, Yakup Avşar da sadece vertical ile yapılırsa memenin aşağı ineceğini söylemiş ki benim arkadaşımın ikinci operasyonu idi göğüsleri küçüktü yalnız areola çevresini küçülttürecek ti onda bile T yapmış, o yüzden benim Dr mun yöntemi ile olan minik T benim aklıma yattı vertical e göre daha güzel şekil verildiğini düşündüm, şu an öyle ...inşallah ilerleyen Zamanda da öyle olur.
Merhaba ama siz ameliyat randevusu aldığınıza göre karar vermişsiniz gittiğim Dr lar hemen hemen aynı şeyi söylediler çıkartılacak gr bile tuttu, benim göğsüm iri değildi vertical olur dediler ama vertical de altı büzük kalır diye endişe ettim, benim Dr karma Metod kullandı altında büzüklük kalmasın diye küçük T yaptı 5-6 cm kadar, medipol hastanesi Prof.dr.mustafa Keskin.Merhaba ben de bu pazartesi günü ameliyat olacağım hayırlısıyla çok heyecanlı ve endişeliyim. Gördüğüm kadarıyla siz oldukça fazla okumuş ve araştırmışsınız doktorunuzun ismi nedir sorabilir miyim? Hangi teknik kullanıldı ameliyatınızda ve en etkili sonuç için hangi teknik kullanılmalı? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler :)
Yok canım. Ben Almanyada insanın canı kıymetli heralde baksana bizi ne çabuk çıkarıyorlar anlamında yazmıştımAy ben kotu bisey mi yazdim bilemedim suanturkiyede bildigim kadariyla erken cikartiyolar hastaneden hep almanyada da hep uzun sure yatiriliyolar bende uzun kalmaktan memnun degilim ama yapicak biseyim yok
Benide bu yüzden ameliyata sokmadı işte eşim Resmen potadan çıkardı ameliyatıma saatler varken .Narkoz bu kadar zararlımı arkadaşlar. Nasil kötü etkilerinden kurtulabiliriz. Siz nasıl attınız mesala üzerinizden. Birde izlemeye alirmisiniz benide.Sevgili hatice cok az kaldi hayal ettigin göguslerine
Bizde oyle ufleme hareketi falan yoktu
Narkozu cok zor attim ben
5.5 saat sürmüştü ameliyatim
Kizlar resim ekledim sadece izlediğim ve beni izleyen birkaç arkadaşim için:)
Benide bu yüzden ameliyata sokmadı işte eşim Resmen potadan çıkardı ameliyatıma saatler varken .Narkoz bu kadar zararlımı arkadaşlar. Nasil kötü etkilerinden kurtulabiliriz. Siz nasıl attınız mesala üzerinizden. Birde izlemeye alirmisiniz benide.
Merhaba hayatım. Lolipop denilen yontem altta buzuk buzuk olup hastanin moralini bozuyor diyede pek tercih etmiyor doktorgünaydın bayanlar
benim bir sorum olucak bende haziranda hem memeküçültme hemde karın germe olucam
sürekli araştıryorum özlelikle meme küçültme ile ilgli son dönemde lolipop denilen vertikal mamoplasti tekniği kullanılıyormuş bunun hem sonuçları daha iyi hemde iz çok kalmyormuş.T şekli eksi metod diyor okuduğum yazılar.
Meme küçültme olanlar hangi yöntemle oldunuz yazarmısınız ( T sekli 1 yıl sonra sarkma yapıyor yazıyor bir makalede ama lolipop tekniğiyle olmuyormnuş ) lütefen olanlar yazarlarmı bana teşekkür ederim
75 DD de çok büyük. Allah kolaylık versin. Ne yapıcaksınız katlanmaktan başka çare yok.canım kac kilosun .kilo.verince belki biraz kuculurler. ben kilo verdim 90EE kullandigim camasirlar tarih oldu. 75DD kullaniyorum . berleinin mini mazerini kullaniyorum.
ben de ameliyat olmak istedim ama akcigeerimde problem var ameliyat olamadim. mecbir zayifladim.
Canım banada sadece bir doktor protes de ilave koyalım demişti. Diğer doktorlar hiç gerek yok sarkarsa protesle beraber sarkar dediler. Bu konuda bende çok kararsız kalmıştım. Ben eskiden olanlara mesaj atıp bilgi almayı düşündüm bir ara. Çünkü zamanın neler getirdiğini onlar biliyor en iyiarkadaşlar kendi dokumla göğüs küçültme ve dikleştirme yapıldıya korkmaya başladım bir kaç arkadaş 1 sene sonra sarkmaya başlar protez de koydursaydınız dediler çok üzüldüm
ama dr um dokunuz yeterli proteze gerek yok demişti
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
D DreamLover bak biz girerken hiç yazmadın bunları Titreme kısmı doğru gözlerim kapalı idi ama sanki yatakta zıplıyor gibiydim ben hep A Ashleydd gibi kolay olucak diye hayal etmiştim ama benim titreme-ağrı-narkoz hepsi yarım saat-45 dakika da geçti.narkozun hiç olumsuz etkisi olmadı bende.benim 3 saat sürmüş ameliyatım.ameliyathaneden odama taşınırken henüz tam kendime gelemeden sürekli kolaymı tam 5 saat deyip duruyormuşum
o kadar çok titredimki ayılırken yatak yerinden oynuyormuş titremelerimden
eşim nasıl korkmuş
hafif kendime gelirken eşime nasıl kızdım neden izin verdin bu hallere beni neden düşürdün diye
eşime haksızlık ettim aslında çünkü hiç istemedi ama benim çok kararlı olduğumu ve kafama koyduğumu yapacağımı biliyordu
narkozu nasıl attım bilemiyorum ameliyattan sonra sürekli midem bulandı durdu
D DreamLover bak biz girerken hiç yazmadın bunları Titreme kısmı doğru gözlerim kapalı idi ama sanki yatakta zıplıyor gibiydim ben hep A Ashleydd gibi kolay olucak diye hayal etmiştim ama benim titreme-ağrı-narkoz hepsi yarım saat-45 dakika da geçti.narkozun hiç olumsuz etkisi olmadı bende.benim 3 saat sürmüş ameliyatım.
Inanki eğer arkadaşlardan biri kötüyüm derse çok üzülüyorum. Özellikle sizin karın germeden dolayı uzuntulerinizi bende yasadım sanki. Hele çocuğunuzun anne bu ameliyatı olman sartmıydı dedigini söylediğinizde çok etkilendim. Çocuklarımız hiç üzülmesin. Anne olunca kimsenin çocuğunada kıyamiyor insan. Ben de olursam cocuklarim eşim üzülürmü,pişman olurmuyum diye çok düşündümameliyathaneden odama taşınırken henüz tam kendime gelemeden sürekli kolaymı tam 5 saat deyip duruyormuşum
o kadar çok titredimki ayılırken yatak yerinden oynuyormuş titremelerimden
eşim nasıl korkmuş
hafif kendime gelirken eşime nasıl kızdım neden izin verdin bu hallere beni neden düşürdün diye
eşime haksızlık ettim aslında çünkü hiç istemedi ama benim çok kararlı olduğumu ve kafama koyduğumu yapacağımı biliyordu
narkozu nasıl attım bilemiyorum ameliyattan sonra sürekli midem bulandı durdu
Kızlar merhaba az önce regl oldum yaklaşk bu aralar olacaktm zaten biraz önce oldum sadece bi etkisi falan olur mu acaba? Ben de narkozu midem bulanarak arada terleyerek falan attım sanırım ama bende hiç titreme falan olmadı hatta uyandm üstüm cok örtülüydü sıcak oldu alın şu battaniyeyi dedimbünyeye göre değişiyormuş demek gercekten
Ben ameliyatın ikinci günü regl oldum bende normalden 3-4 gün önce oldum, regl dönemim rahat geçtiği için etkilenmedim evet kesinlikle herkesde farklı etkileri varKızlar merhaba az önce regl oldum yaklaşk bu aralar olacaktm zaten biraz önce oldum sadece bi etkisi falan olur mu acaba? Ben de narkozu midem bulanarak arada terleyerek falan attım sanırım ama bende hiç titreme falan olmadı hatta uyandm üstüm cok örtülüydü sıcak oldu alın şu battaniyeyi dedimbünyeye göre değişiyormuş demek gercekten
Regl olman bence iyi. Çünkü çoğu bunyede ameliyat sonrası çok geciktigini duymuştum. Bence süpersin. Özeniyorum sizlere. Renk renk küçük küçük sutyenler kullanabileceksiniz artık.Kızlar merhaba az önce regl oldum yaklaşk bu aralar olacaktm zaten biraz önce oldum sadece bi etkisi falan olur mu acaba? Ben de narkozu midem bulanarak arada terleyerek falan attım sanırım ama bende hiç titreme falan olmadı hatta uyandm üstüm cok örtülüydü sıcak oldu alın şu battaniyeyi dedimbünyeye göre değişiyormuş demek gercekten
Inanki eğer arkadaşlardan biri kötüyüm derse çok üzülüyorum. Özellikle sizin karın germeden dolayı uzuntulerinizi bende yasadım sanki. Hele çocuğunuzun anne bu ameliyatı olman sartmıydı dedigini söylediğinizde çok etkilendim. Çocuklarımız hiç üzülmesin. Anne olunca kimsenin çocuğunada kıyamiyor insan. Ben de olursam cocuklarim eşim üzülürmü,pişman olurmuyum diye çok düşündüm
slm fıstıklarRegl olman bence iyi. Çünkü çoğu bunyede ameliyat sonrası çok geciktigini duymuştum. Bence süpersin. Özeniyorum sizlere. Renk renk küçük küçük sutyenler kullanabileceksiniz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?