Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnm cok geçmiş olsun bnde haziranda hem karın germe hem meme küçltme olucam boyum 174 kilom 92 düştü (110dan düştüm halen hazirana kadar resjimdeyim karın ameliyatı için )
neyse ben seni merak ettim kaç kilo ile girdin kaç kilo ile cıktın boyun kilon nasıl cnm teşşekkür ederim tekrar geçmiş olsun darısı başıma inşl :)

Merhaba ben de bu pazartesi günü ameliyat olacağım hayırlısıyla çok heyecanlı ve endişeliyim. Gördüğüm kadarıyla siz oldukça fazla okumuş ve araştırmışsınız doktorunuzun ismi nedir sorabilir miyim? Hangi teknik kullanıldı ameliyatınızda ve en etkili sonuç için hangi teknik kullanılmalı? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler :)

Merhaba ama siz ameliyat randevusu aldığınıza göre karar vermişsiniz gittiğim Dr lar hemen hemen aynı şeyi söylediler çıkartılacak gr bile tuttu, benim göğsüm iri değildi vertical olur dediler ama vertical de altı büzük kalır diye endişe ettim, benim Dr karma Metod kullandı altında büzüklük kalmasın diye küçük T yaptı 5-6 cm kadar, medipol hastanesi Prof.dr.mustafa Keskin.

Ay ben kotu bisey mi yazdim bilemedim suan turkiyede bildigim kadariyla erken cikartiyolar hastaneden hep almanyada da hep uzun sure yatiriliyolar bende uzun kalmaktan memnun degilim ama yapicak biseyim yok
Yok canım. Ben Almanyada insanın canı kıymetli heralde baksana bizi ne çabuk çıkarıyorlar anlamında yazmıştım

Benide bu yüzden ameliyata sokmadı işte eşim Resmen potadan çıkardı ameliyatıma saatler varken .Narkoz bu kadar zararlımı arkadaşlar. Nasil kötü etkilerinden kurtulabiliriz. Siz nasıl attınız mesala üzerinizden. Birde izlemeye alirmisiniz benide.

ameliyathaneden odama taşınırken henüz tam kendime gelemeden sürekli kolaymı tam 5 saat deyip duruyormuşum
o kadar çok titredimki ayılırken yatak yerinden oynuyormuş titremelerimden
eşim nasıl korkmuş
hafif kendime gelirken eşime nasıl kızdım neden izin verdin bu hallere beni neden düşürdün diye
eşime haksızlık ettim aslında çünkü hiç istemedi ama benim çok kararlı olduğumu ve kafama koyduğumu yapacağımı biliyordu
narkozu nasıl attım bilemiyorum ameliyattan sonra sürekli midem bulandı durdu

arkadaşlar kendi dokumla göğüs küçültme ve dikleştirme yapıldıya korkmaya başladım bir kaç arkadaş 1 sene sonra sarkmaya başlar protez de koydursaydınız dediler çok üzüldüm
ama dr um dokunuz yeterli proteze gerek yok demişti
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Merhaba hayatım. Lolipop denilen yontem altta buzuk buzuk olup hastanin moralini bozuyor diyede pek tercih etmiyor doktor
75 DD de çok büyük. Allah kolaylık versin. Ne yapıcaksınız katlanmaktan başka çare yok.

Canım banada sadece bir doktor protes de ilave koyalım demişti. Diğer doktorlar hiç gerek yok sarkarsa protesle beraber sarkar dediler. Bu konuda bende çok kararsız kalmıştım. Ben eskiden olanlara mesaj atıp bilgi almayı düşündüm bir ara. Çünkü zamanın neler getirdiğini onlar biliyor en iyi

D DreamLover bak biz girerken hiç yazmadın bunları Titreme kısmı doğru gözlerim kapalı idi ama sanki yatakta zıplıyor gibiydim ben hep A Ashleydd gibi kolay olucak diye hayal etmiştim ama benim titreme-ağrı-narkoz hepsi yarım saat-45 dakika da geçti.narkozun hiç olumsuz etkisi olmadı bende.benim 3 saat sürmüş ameliyatım.

cnm her bünye farklı ...çok fazla detaya girmedim göğüsle ilgili malum benim karın germe göğüsün acısının kat kat fazlasıydı ..ğöğüsü olmadım saydım bu yüzden unutturdu:)
2 sezeryan oldum böyle uyanmadım ben bu seferki uzun bir operasyon olduğu için dozu da ona göre fazladır herhalde
benim karın germede olduğu için çok uzundu

Inanki eğer arkadaşlardan biri kötüyüm derse çok üzülüyorum. Özellikle sizin karın germeden dolayı uzuntulerinizi bende yasadım sanki. Hele çocuğunuzun anne bu ameliyatı olman sartmıydı dedigini söylediğinizde çok etkilendim. Çocuklarımız hiç üzülmesin. Anne olunca kimsenin çocuğunada kıyamiyor insan. Ben de olursam cocuklarim eşim üzülürmü,pişman olurmuyum diye çok düşündüm

Şimdi Hatice'den de ses yok . Endişe ediyor insan. Belki internet baglantısi yoktur. Iki gün hastehanedeyim demişti

Kızlar merhaba az önce regl oldum yaklaşk bu aralar olacaktm zaten biraz önce oldum sadece bi etkisi falan olur mu acaba? Ben de narkozu midem bulanarak arada terleyerek falan attım sanırım ama bende hiç titreme falan olmadı hatta uyandm üstüm cok örtülüydü sıcak oldu alın şu battaniyeyi dedimbünyeye göre değişiyormuş demek gercekten

neşecim bende ameliyattan 3gün sonra regl oldum bi sorun yaşamadım ..sende de sorun olmaz inşallah
benim oda hastanenın en sıcak odasıydı buna rağmen 1 saat dondum kendime gelemedim

Ben ameliyatın ikinci günü regl oldum bende normalden 3-4 gün önce oldum, regl dönemim rahat geçtiği için etkilenmedim evet kesinlikle herkesde farklı etkileri var

Regl olman bence iyi. Çünkü çoğu bunyede ameliyat sonrası çok geciktigini duymuştum. Bence süpersin. Özeniyorum sizlere. Renk renk küçük küçük sutyenler kullanabileceksiniz artık.

cnm cidden çok zor günler geçirdim
sürekli ağladım
kendime çok kızdım bunu kendime nasıl yaptım diye çünkü süreci hiç bilmiyordum
10 günde eski sağlığıma kavuşurum sandım, hazırlıklı değildim ya ameliyatın zorluklarına
Allahaşükürler olsun ki eşim annem ve 2 çocuğum çok destek oldular bana
çocuklarım resmen büüyüdüler o kadar çok sorumluluk yüklendi ki üzerlerine
13 yaşındaki oğlum 9 yaşındaki kız kardeşinin kahvaltısını hazırladı her sabah
bunları görüp yaşayınca iyice duygusallaştım sürekli salya sümük ağladım
hem acım hem yaşadıklarım çok zordu
neyseki ağla krizlerim geçti :) 3. hafta itibari ile

yanımda olan bana mesajları ile destek olan ve acımı paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
iyiki varsınız

Regl olman bence iyi. Çünkü çoğu bunyede ameliyat sonrası çok geciktigini duymuştum. Bence süpersin. Özeniyorum sizlere. Renk renk küçük küçük sutyenler kullanabileceksiniz artık.
slm fıstıklar
okuyorum bir yandan korkuyorum da haziranda bende hem karın germe hemde memeküçültme olucam allahım inşl iyi geçer.ablam 5 yıl önce oldu oda sadece dondum dondum dedi çok üşümüş kolay degilki kaç saat buz hane gibi ameliyathane bide 5-6 bazen 7 saat süren operasyonlar var bana doktorum 5 saat sürer ikisi dedi allahım tek duan herşey iyi geçsin kim istiyorsa sağlıkla cıksan olanlarda inşl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…