- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.501
Yok güzelim takıldım, ameliyata girecek birisinin moralini bozmak istemiyoruz, kesinlikle ameliyat saati ve etkileri farklı oluyor benim Dr şöyle dedi eğer ameliyatınız yarım saat daha uzun olsa uyanınca bu ağrıyı çekmeyecektiniz ama belki bu sefer ameliyat süresi nedeniyle narkozun daha fazla etkisi olucaktı, adaha önce de yazmıştım uyanınca o yarım saat içinde aklıma geldim inan ikisi bence yapılır birşey değil çünkü eğrilir doğrulurken üstü kolluyorsun en azından karnından bacaklarından kuvvet alıyorsun sen Nasıl yaptın bilmemcnm her bünye farklı ...çok fazla detaya girmedim göğüsle ilgili malum benim karın germe göğüsün acısının kat kat fazlasıydı ..ğöğüsü olmadım saydım bu yüzden unutturdu:)
2 sezeryan oldum böyle uyanmadım ben bu seferki uzun bir operasyon olduğu için dozu da ona göre fazladır herhalde
benim karın germede olduğu için çok uzundu
canım benim rabbim kuvvet versin inlş biran önce cok cok iyi ol.cok iyi anlıyorum seni safra ameliyatım oldugunda minik kızım daha 3 yaşındaydı bana ilaçlarımı suyu nasılda dikaktlice verirdi evlat aile cok güzel iyiki varlar rabbim tüm evlatlarımız güzel yazılar yazsın .haziranda bende bu sürece giricem birde cok tez canlıyım çok korkuyorum kendimden kalkıp bişeyler yapardı patlatırım biryerimi diye gerçekten cok zor bir karar nasıl aldım bend bilmiyorum azimle kilo veriyorum inşl vardır bundada bir hayır sağlıkla kalın canlar ...cnm cidden çok zor günler geçirdim
sürekli ağladım
kendime çok kızdım bunu kendime nasıl yaptım diye çünkü süreci hiç bilmiyordum
10 günde eski sağlığıma kavuşurum sandım, hazırlıklı değildim ya ameliyatın zorluklarına
Allahaşükürler olsun ki eşim annem ve 2 çocuğum çok destek oldular bana
çocuklarım resmen büüyüdüler o kadar çok sorumluluk yüklendi ki üzerlerine
13 yaşındaki oğlum 9 yaşındaki kız kardeşinin kahvaltısını hazırladı her sabah
bunları görüp yaşayınca iyice duygusallaştım sürekli salya sümük ağladım
hem acım hem yaşadıklarım çok zordu
neyseki ağla krizlerim geçti :) 3. hafta itibari ile
yanımda olan bana mesajları ile destek olan ve acımı paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
iyiki varsınız
Teşekkürler kızlar ağrı kesici içtim sorunsuz atlatırım inşallah. Ortamca valla benim de aklıma hep D DreamLover geldi arkadaşım sen cok dayanıklısın nasıl dayandın Allah daha da şifa versin hepimize inşallahYok güzelim takıldım, ameliyata girecek birisinin moralini bozmak istemiyoruz, kesinlikle ameliyat saati ve etkileri farklı oluyor benim Dr şöyle dedi eğer ameliyatınız yarım saat daha uzun olsa uyanınca bu ağrıyı çekmeyecektiniz ama belki bu sefer ameliyat süresi nedeniyle narkozun daha fazla etkisi olucaktı, adaha önce de yazmıştım uyanınca o yarım saat içinde aklıma geldim inan ikisi bence yapılır birşey değil çünkü eğrilir doğrulurken üstü kolluyorsun en azından karnından bacaklarından kuvvet alıyorsun sen Nasıl yaptın bilmem
cnm cok geçmiş olsun ne kadar oldu senin kusura bakmayın o kadar cok yorum okuyorum ki unutuyorum kim ne zaman oldu aml diye .cok cok geçmiş olsun dilerim cok iyi olursun sağlıkla kal cnmTeşekkürler kızlar ağrı kesici içtim sorunsuz atlatırım inşallah. Ortamca valla benim de aklıma hep D DreamLover geldi arkadaşım sen cok dayanıklısın nasıl dayandın Allah daha da şifa versin hepimize inşallah
cnm sabah 8 de girdim ameliyata akşam 9 da göğüslerimde direnYok güzelim takıldım, ameliyata girecek birisinin moralini bozmak istemiyoruz, kesinlikle ameliyat saati ve etkileri farklı oluyor benim Dr şöyle dedi eğer ameliyatınız yarım saat daha uzun olsa uyanınca bu ağrıyı çekmeyecektiniz ama belki bu sefer ameliyat süresi nedeniyle narkozun daha fazla etkisi olucaktı, adaha önce de yazmıştım uyanınca o yarım saat içinde aklıma geldim inan ikisi bence yapılır birşey değil çünkü eğrilir doğrulurken üstü kolluyorsun en azından karnından bacaklarından kuvvet alıyorsun sen Nasıl yaptın bilmem
inşl cnm korku heycan merak cok zor bir durumdayım ama inan sizi acınızı anlıyor yaşıyor gibiyim dilerim çok daha iyi olur bu gece cok rahat uyursun cnm .nasıl yatıyorsunuz kasılma olmaması lazım o kadar cok eşy merak ediyorum ki her acı tatlı yorumları okuyorum dediğin gibi bilinçli oluyorum ama gel görelim haziran hastane diyince elim ayagım boşalıyor benım zaten hastaneye girer girmez tansiyon fırlıyor bende kötü bir deneyimim oldu 2005 de o acıya dayandıysam diyorum bunlara hayli hayli dayanırım kendimi öyle avutuyorumailemm sen kendini sürece çok iyi hazırlıyorsun sürekli takiptesin
biliçli gireceksin bu ameliyatlara
şimdiden çok geçmiş olsun
bu kadar acı ve sıkıntılı süreçlerden sonra herşey hepimizin gönlünce olur umarım
şükür yazdınız arkadaşlar sizi yazdı sordu bende cok merak ettim maşallah iyisiniz nasıl geçti suan nasıl agrı sızı varmı ? cok cok geçmiş olsun cnmArkaşlar ben dün ameliyat oldum.5 saat sürdü şimdi iyiyim.hastanedeyim yarın taburcu olacağım..çanakkale devlet hastanesinden harika bir ilgi süper...doktorun ibrahim utku özcan...harikalar yarattı....
çok sevindim cnm senin adınaArkaşlar ben dün ameliyat oldum.5 saat sürdü şimdi iyiyim.hastanedeyim yarın taburcu olacağım..çanakkale devlet hastanesinden harika bir ilgi süper...doktorun ibrahim utku özcan...harikalar yarattı....
allahım da bende amlyat sonrası yazacakmıyım böyle inşl .maşallah hatice hanıma allah şifa saglık versin canlarçok sevindim cnm senin adına
acil şifalar diliyorum
kısazamanda toparlanıp detaylarını paylaşırsın bizimle o halde:)
D DreamLover cnm resimlerini görebilirmiyim ?allahım da bende amlyat sonrası yazacakmıyım böyle inşl .maşallah hatice hanıma allah şifa saglık versin canlar
inşl cnm korku heycan merak cok zor bir durumdayım ama inan sizi acınızı anlıyor yaşıyor gibiyim dilerim çok daha iyi olur bu gece cok rahat uyursun cnm .nasıl yatıyorsunuz kasılma olmaması lazım o kadar cok eşy merak ediyorum ki her acı tatlı yorumları okuyorum dediğin gibi bilinçli oluyorum ama gel görelim haziran hastane diyince elim ayagım boşalıyor benım zaten hastaneye girer girmez tansiyon fırlıyor bende kötü bir deneyimim oldu 2005 de o acıya dayandıysam diyorum bunlara hayli hayli dayanırım kendimi öyle avutuyorumrabbim şifa versin cnm hepimize inşl.
D DreamLover cnm resimlerini görebilirmiyim ?
Canım ben 23 nisanda oldum ameliyatımı 6. Günüm bugün her gün biraz daha toparlanıyoruz çok şükür teşekkür ederimcnm cok geçmiş olsun ne kadar oldu senin kusura bakmayın o kadar cok yorum okuyorum ki unutuyorum kim ne zaman oldu aml diye .cok cok geçmiş olsun dilerim cok iyi olursun sağlıkla kal cnm
Tatlım geçmiş olsun detayları bekliyoruz öptümmArkaşlar ben dün ameliyat oldum.5 saat sürdü şimdi iyiyim.hastanedeyim yarın taburcu olacağım..çanakkale devlet hastanesinden harika bir ilgi süper...doktorun ibrahim utku özcan...harikalar yarattı....
Canım benim çok geçmiş olsun, ne güZEL, geçti bitti, çok şükür... Merak ettik seni detayları bekliyoruzArkaşlar ben dün ameliyat oldum.5 saat sürdü şimdi iyiyim.hastanedeyim yarın taburcu olacağım..çanakkale devlet hastanesinden harika bir ilgi süper...doktorun ibrahim utku özcan...harikalar yarattı....
Masaalah arkadaşım cok sevindim inanki. Cok iyi olursunuz inşaallahArkaşlar ben dün ameliyat oldum.5 saat sürdü şimdi iyiyim.hastanedeyim yarın taburcu olacağım..çanakkale devlet hastanesinden harika bir ilgi süper...doktorun ibrahim utku özcan...harikalar yarattı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?