Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yok güzelim takıldım, ameliyata girecek birisinin moralini bozmak istemiyoruz, kesinlikle ameliyat saati ve etkileri farklı oluyor benim Dr şöyle dedi eğer ameliyatınız yarım saat daha uzun olsa uyanınca bu ağrıyı çekmeyecektiniz ama belki bu sefer ameliyat süresi nedeniyle narkozun daha fazla etkisi olucaktı, adaha önce de yazmıştım uyanınca o yarım saat içinde aklıma geldim inan ikisi bence yapılır birşey değil çünkü eğrilir doğrulurken üstü kolluyorsun en azından karnından bacaklarından kuvvet alıyorsun sen Nasıl yaptın bilmem

ailemm sen kendini sürece çok iyi hazırlıyorsun sürekli takiptesin
biliçli gireceksin bu ameliyatlara
şimdiden çok geçmiş olsun
bu kadar acı ve sıkıntılı süreçlerden sonra herşey hepimizin gönlünce olur umarım

canım benim rabbim kuvvet versin inlş biran önce cok cok iyi ol.cok iyi anlıyorum seni safra ameliyatım oldugunda minik kızım daha 3 yaşındaydı bana ilaçlarımı suyu nasılda dikaktlice verirdi evlat aile cok güzel iyiki varlar rabbim tüm evlatlarımız güzel yazılar yazsın .haziranda bende bu sürece giricem birde cok tez canlıyım çok korkuyorum kendimden kalkıp bişeyler yapardı patlatırım biryerimi diye gerçekten cok zor bir karar nasıl aldım bend bilmiyorum azimle kilo veriyorum inşl vardır bundada bir hayır sağlıkla kalın canlar ...

Teşekkürler kızlar ağrı kesici içtim sorunsuz atlatırım inşallah. Ortamca valla benim de aklıma hep D DreamLover geldi arkadaşım sen cok dayanıklısın nasıl dayandın Allah daha da şifa versin hepimize inşallah

cnm cok geçmiş olsun ne kadar oldu senin kusura bakmayın o kadar cok yorum okuyorum ki unutuyorum kim ne zaman oldu aml diye .cok cok geçmiş olsun dilerim cok iyi olursun sağlıkla kal cnm

cnm sabah 8 de girdim ameliyata akşam 9 da göğüslerimde diren
karnımda diren
birde sonda bu 4 ü ile koridorda bir tur attım ama ağlayarak ne hallere düştüm diyerek
hemşire telkin veriyor merak etmeyin hepsi geçecek
ilk 1 hafta pişmanlık haftasıdır tüm hastalarımızda diye

ilk günün gecesi sağ göğsüm patlayacak kadar kan topladı
lokal anestezi ıla göğüs altına tekrar başka diren takıldı
fazla kan ordan çıkarıldı
dr um yarında devam ederse bu şekilde sabah tekrar ameliyata alıcamsizi
gece 12 den sonra birşey yemeyın su içmeyindedi
ilk gecem bunları düşünmekten zor geçti uyuyamadım
sabah ağzım kupkuru dr u bekliyorum sususzluktan öldüm
neyse ki gerek duyulmadı daolmadım bir daha
geçen hafta yine şişti
şimdi hafifledi giderek azalıyor

inşl cnm korku heycan merak cok zor bir durumdayım ama inan sizi acınızı anlıyor yaşıyor gibiyim dilerim çok daha iyi olur bu gece cok rahat uyursun cnm .nasıl yatıyorsunuz kasılma olmaması lazım o kadar cok eşy merak ediyorum ki her acı tatlı yorumları okuyorum dediğin gibi bilinçli oluyorum ama gel görelim haziran hastane diyince elim ayagım boşalıyor benım zaten hastaneye girer girmez tansiyon fırlıyor bende kötü bir deneyimim oldu 2005 de o acıya dayandıysam diyorum bunlara hayli hayli dayanırım kendimi öyle avutuyorum rabbim şifa versin cnm hepimize inşl.

Arkaşlar ben dün ameliyat oldum.5 saat sürdü şimdi iyiyim.hastanedeyim yarın taburcu olacağım..çanakkale devlet hastanesinden harika bir ilgi süper...doktorun ibrahim utku özcan...harikalar yarattı....
şükür yazdınız arkadaşlar sizi yazdı sordu bende cok merak ettim maşallah iyisiniz nasıl geçti suan nasıl agrı sızı varmı ? cok cok geçmiş olsun cnm

Arkaşlar ben dün ameliyat oldum.5 saat sürdü şimdi iyiyim.hastanedeyim yarın taburcu olacağım..çanakkale devlet hastanesinden harika bir ilgi süper...doktorun ibrahim utku özcan...harikalar yarattı....
çok sevindim cnm senin adına
acil şifalar diliyorum
kısazamanda toparlanıp detaylarını paylaşırsın bizimle o halde:)

teşekkürler güzel dilekleriniz için
nasıl yatıyorum konusuna gelince ilk 10 gün sadece sırt üstü başımın altına 3 - 4 yastık koyup dik bir şekilde ve bacaklarımın altınada yüksek yastık koyup yattım dr um öyle yatmamı istedi çok zordu bu şekilde uyumak
şimdi hafif yanlara dönüyorum yatığıda 2 ye düşürdüm

hepinize sancısız şifa dolu bir gece diliyorum iyi geceler dilerim bebekler gibi rahat uyuyun dualarım sizinle öpüyorum sağlıkla kalın inşl.

cnm cok geçmiş olsun ne kadar oldu senin kusura bakmayın o kadar cok yorum okuyorum ki unutuyorum kim ne zaman oldu aml diye .cok cok geçmiş olsun dilerim cok iyi olursun sağlıkla kal cnm
Canım ben 23 nisanda oldum ameliyatımı 6. Günüm bugün her gün biraz daha toparlanıyoruz çok şükür teşekkür ederim

Canım benim çok geçmiş olsun, ne güZEL, geçti bitti, çok şükür... Merak ettik seni detayları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…