Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba hayatım. Lolipop denilen yontem altta buzuk buzuk olup hastanin moralini bozuyor diyede pek tercih etmiyor doktor

75 DD de çok büyük. Allah kolaylık versin. Ne yapıcaksınız katlanmaktan başka çare yok.
yaa canım iste yine dusurebildim yine .
ameliyat olmam icin once akciger ameliyati olmam gerek ayni zamanda rahim ameliyati olmam gerek . gogus en son siraya kalio bakalim bebegim emio belki emdikten sonra biraz daha kuculur.

fıstıklar siz cok önemli birşey sormam lazım lütfen yardımm
ben karın germe ameliyatı olurken tüplerimide bağlatmak istiyorum aranızda bu operasyonda tüplerini bağlatan varmı ?
ama doktorum yapılıyor ama ben yapmıyorum çünkü tüplerle ilgili bir sıkıntı kanama olursa karnı tekrar acmam gerek dedi ama ben yine konuşucam bakalım lütfen olan varsa yazsın bana lütfen teşekkür ederim..

kızlar şimdi evdeyim.... çok mutluyum iyiki olmuşum bu ameliyatı ... çarşamba günü 9 da ameliyata girdim... 5 saat sürdü. ameliyat girerken o kadar stresliydimki anlatamam... stres mideme vurdu öğürüyordum... ameliyathanede arkadaşım sakinleştirici vurdu o ilaç sersem gibi yaptı beni... sonra içeri aldılar kollarımı bağladılar....gözlerim kapanmaya başladı...doktor ayak bileğimden bacaklarıma kadar lastikli bandaj sardı kan pırtılaşmasını önlemek için onu hatırlıyorum çünkü bacağımı ben kaldırdım..birde sonda takıyorum diyen bayan sesi vardı.. sonra narkoz kokladığımı biliyorum...gerisi yok... yatakta uyadım.... iki memişimde drenler vardı. ağrı ise kesi ağrısı ve yanma şeklindeydi... bu ağrı herkesin ağrı eşine göre dayanıp dayanmayacağına bağlı.... ama inanınki değer.... devlet hastanesi olamasına ragmen hemşireler çok ilgililer ve güleryüzlü... burası küçük bir şehir olduğu için tanıdıkta çıktık.. doktorum çok iyi bir o kadar ilgili... taburcu olurken her zaman telefonla kendisine ulaşabileceğimi söyledi...

cok cok sevindim adınıza cok geçmiş olsun darısı başıma inşl.haziranda bende olucam hem meme hem karın inşl bende cok iyi geçti yazarım inşl.

cok cok sevindim adınıza cok geçmiş olsun darısı başıma inşl.haziranda bende olucam hem meme hem karın inşl bende cok iyi geçti yazarım inşl.
karın ameliyatı ağrısı çokmuş dreamlover oldu ve bayağı zorluk çekti... allah yardımcın olsun... işallah o günde gelip geçicek

karın ameliyatı ağrısı çokmuş dreamlover oldu ve bayağı zorluk çekti... allah yardımcın olsun... işallah o günde gelip geçicek
evet cnm burda okuyorum okuyorum ah bilmiyorum sıkı bir diyetteyim sorma cnm korku heyecan merak azda kaldı ama inanıyorum cok güzel olucak herşey inşl allahın yardımı ile hepimize şimdiden yar ve yardımcısı olsun inşl.

Haticecim çok geçmiş olsun
Herşey gönlünce olsun
Zor kısmı atlattin
Artik toparlanma iyileşme sürecine girdin

Şekli nasil oldu :)

Kizlar azcik toparlanip resim ekleyin merak ediyorum :)

Merhaba herkeze bende meme kucultme ameliyati olucam 9 maysta doktorum ayse barutcu dr hakkinda bilgi sahibi olup kucultme ameliyati olan varmi kizlar bilgilerinize cok ihtiyacim var

Geçmiş olsun tatlım çok şükür atlattn artık iyileşicz zamnla hep birlkte :)

Haticecim çok geçmiş olsun
Herşey gönlünce olsun
Zor kısmı atlattin
Artik toparlanma iyileşme sürecine girdin

Şekli nasil oldu :)

Kizlar azcik toparlanip resim ekleyin merak ediyorum :)
Canım bn iyiyim de daha bakmıyorum memişlere banyoda bakmamaya calışırkn göz ucuyla gördm göğüüs uclarm dikşler büzgülü ve içine çökük herkes cok norml gecicek dese de o görüntü aklımdan cıkmıyo sizlerin nasıl?

???

C cup istedim tabi simdi sislik var.. Bazi zamanlar sitmalaniyorum bunu sordum normal oldugunu soylediler.

Ay super hatice cok gecmis olsun sonuctan mutlu olmana ve az agriyla gecirmis olmana cok sevindim darisi basima simdiden heycan basladi bende sirada karin germeye geldi degisim baslasin bakalim 98 den 62 kiloya dustum bunlarda olunca artik ilk isim deli gibi ic camasiri almak

Canım bende bakmıyorum ama benim şu an zaten küçük bantlar var apaçık değil, belki salı gidince tekrar koymaz.her Dr un taktiği farklı ama bildiğim estetik ameliyatlarda günden güne çok değişiyor, oturuyor, senin tamamen vertical mi yapıldı? Benim şu an büzük bir yer yok, ilk günler uçları daha dışarda idi şimdi daha normal haldeler.

C cup istedim tabi simdi sislik var.. Bazi zamanlar sitmalaniyorum bunu sordum normal oldugunu soylediler.
Hatice cim çok geçmiş olsun, bu dönemi de sağlıkla mutlulukla geçir ve istediğin memişlere kavuş inşallah, evet ben de hep sıtmalandım hala ara ara devam ediyor, aslında güzel dinlenmek lazım, herişi yaparım gibi gelmek ile birlikte biraz yapınca rahatsız oluyorsunuz, ben gündüZ uykusu bilmem ama bu hafta hergün uyudum dinlendim, ptesi işbaşı. bir hafta oldu hala benim de şiş, ama rahatsız edecek kadar değil.

Canm ben ters T yapıldı. Doktorm gayet normal henüz cok yeni düzelcek dedi

Aynen bende gün içinde uyuyorum.. vücud büyük bir ameliyat geçirdi bütün hücrelerimden ilaç çıkıyor ve ilaç korkuyorum ... hala memeslerim şiş. ..doktor bugün yikanabilisin dedi ama korkuyorum bişey olacak diye .... yikandiktan sonra batikon ve antibiyotikli krem verdi onu sürmen yeterli , sarma hava alacak dedi...sali kontrole gidecegim. bana 30 gun rapor verecekti bende 10 ar gun istedim iyi hissedersem işime baslarim cunku tum arkadaslarim cok merak ediyor...bende artik rahat rahat gezmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…