Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok tatlisin aynen bende yeni memiş ölçümle bir sürü değişik sütyen almak istiyorum.allah yardımcın olsun

Benim De işe başlama tarihim yaklaştıkça stres oldum, çünkü dün yemeğe gittik biraz dolaştık rahatsız oldum, ben hep yarım yarım yıkandım ama tam yıkanacağım Zaman bikinimi giyip öyle yıkanmayı düşünüyorum çünkü uzun süre desteksiz kalması beni psikolojik olarak gerecek öyle daha rahat hissederim sen de bir düşün istersen bu takdiği canım.

Çok geçmiş olsun arkadaşlar bende meme ameliyatına karar verdim biraz korkuyorum ve haycanlanıyorum çok agrılar oluyor mu?

Çok geçmiş olsun arkadaşlar bende meme ameliyatına karar verdim biraz korkuyorum ve haycanlanıyorum çok agrılar oluyor mu?
direkt ifade etmek zor, eğer forumu okursanız herkesde farklı tepkiler oluşturduğunu görürsünüz, ama genel olarak katlanılmayacak bir ağrı değil, bir gün ağrınız oluyor, zaten ağrı kesici veriliyor, geçiyormusun, sonra günden güne iyi oluyorsunuz ilk 2 gün yanınızda yardımcı olursa iyi olur.

Kızlar bu eriyen dikişler nasıl oluyor deneyimi olan var mı? Benmkiler eriyen dikişmiş sadece drenlermin orda birer tane dikiş alıncak sanırm pazartesi kontrolum var acır mı acaba ya

Diğer günler yardimci olmadan atlatilir mi?
Benim kızım memeyi bırakmak üzere o bırakınca koşarak ameliyat olmak istiyorum ama çocuğa bakabilir miyim ameliyatli ne zaman toparlarim bilmiyorum

evet ortanca doğru söylüyor... aynen öyle....

ameliyat olan arkadaşlarım yazıyorlardı.. hastaneden çıktıktan sonra evde olamayan kıyafetlerimi denedim diye... gerçekten bende eve geldikten sonra kıyafetlerimi denemeye başladım inanın olmayan kıyafetler o kadar güzel duruyor ki üstümde çok keyif veriyor insana...

Canım nacizane tavsiyem bikini ile yıkanma direk su ile temas etmesi daha iyi .korkunu anlıyorum ama korkma rahat ol .zaten bir duş alıp çikiyorsun ben su ile temas ettirdiğim halde doktorum duş almadinmi hiç demişti. Hatta şu yumuşak tül gibi olan lifle köpük yap bas tirmadan yıka daha sağlıklı olur ben hep öyle yaptım dıkişim açıkken bile doktorum açık yeri lifle korkma demişti .

Ameliyati guzel qeciren arkadaşlarima gözünüz aydin olsun diyorum, sanki ben ameliyat oldum qibi sevindim, inşallah güzel küçük memişlerinizle güzel günlər keçirirsiniz, ben bir araşdirmada birşey duydum kizlar, acaba nakadar dogru bilmiyorum, guya memede hiss duyqusu sut kanali yarisi bile kalsa sonradan buyume riski varmiş, amma süt kanali alininca hiss qidince buyumez sadece kilo alinca buyuyormuş, kizlar sizden nakadar doku aldilar?

Tamam canım tavsiyelerin çok önemli ben başımı yıkarken bikini ile dururum sonra çıkartırım diye düşünmüştüm zeytinyağlı doğal sabunum ile biraz yıkamaya çalışayım çok teşekkürler canım.

Diğer günler yardimci olmadan atlatilir mi?
Benim kızım memeyi bırakmak üzere o bırakınca koşarak ameliyat olmak istiyorum ama çocuğa bakabilir miyim ameliyatli ne zaman toparlarim bilmiyorum
Öncelikle Memeden kesildikten 6 ay sonra yapılabilir bu ameliyat,çok ağır kaldırmamak zorlamamak kaydıyla günlük basit işler yapılabiliyor

Öncelikle Memeden kesildikten 6 ay sonra yapılabilir bu ameliyat,çok ağır kaldırmamak zorlamamak kaydıyla günlük basit işler yapılabiliyor

evet günlük işlerimi yapıyorum ağır kaldırmamak kaydıyla.... kollarımı fazla hareket ettirdiysem atlarına yastıklarla destek verip dinlendiriyorum. çok iyi geliyor.

ne mutlu size oldu bitti adasım arkadaşım bende haziranda karın germe ile meme aml olucam hakkımızda hayırlısı ,cok kortuğum halde nasıl bir cesaret geldi bana bende inanamıyorum inşl bunda da vardır bir hayır diyorum ve suan sıkı bir diyatteyim toplam 19 kilo verdim bugüne kadar ama daha 15 daha vermek istiyorum inşl.110 dan 91 kiloya düştüm inşl niyetim 80 di şimdi hadi yapabilirisin hatcik diyorum 75 kilo diyorum bakalım hayırlısı tekrar cok geçmiş olsun cnm darısı sağlıkla isteyen herkesin basına amin..

Kızlar büyük gün geldi yarın ameliyat olacağım. Pek gergin değilim birazcık heyecanlıyım sadece umarım her sey kolay olur yaşım çok genç olduğu için süreç biraz daha rahat olurmuş doktor öyle dedi.. Memelerim 90DD hastalık derecesinde büyük ve ağırlar. Haliyle kanser riski de fazla ileriki yaşlarda oluşacak boyun ve bel sorunları da cabası. Gelişmeleri sizlere aktarıcam doktorum Aylin Bilgin Karabulut kendisi cok güven veren ve başarılı bi doktor memnun kalacağımı düşünüyorum, sonuçları bildiririm :)

Canım hadi gözün aydın şimdiden geçmiş olsun sürecini paylaşırsın merak ettiğin seyler olursa cevaplamaya çalışırız kolaylıklar diliyorum :)

İnşallah çok rahat kolay atlatırsınız gençlik büyük avantaj burdan A Ashleydd ameliyat oldu 18 yaşında idi, ameliyat sonrasının çok rahat geçtiğini yazmıştı.sizin de öyle olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…