- 4 Nisan 2016
- 135
- 77
- 13
- 50
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.541
Çok tatlisin aynen bende yeni memiş ölçümle bir sürü değişik sütyen almak istiyorum.allah yardımcın olsunAy super hatice cok gecmis olsun sonuctan mutlu olmana ve az agriyla gecirmis olmana cok sevindim darisi basima simdiden heycan basladi bende sirada karin germeye geldi degisim baslasin bakalim 98 den 62 kiloya dustum bunlarda olunca artik ilk isim deli gibi ic camasiri almak
Benim De işe başlama tarihim yaklaştıkça stres oldum, çünkü dün yemeğe gittik biraz dolaştık rahatsız oldum, ben hep yarım yarım yıkandım ama tam yıkanacağım Zaman bikinimi giyip öyle yıkanmayı düşünüyorum çünkü uzun süre desteksiz kalması beni psikolojik olarak gerecek öyle daha rahat hissederim sen de bir düşün istersen bu takdiği canım.Aynen bende gün içinde uyuyorum.. vücud büyük bir ameliyat geçirdi bütün hücrelerimden ilaç çıkıyor ve ilaç korkuyorum ... hala memeslerim şiş. ..doktor bugün yikanabilisin dedi ama korkuyorum bişey olacak diye .... yikandiktan sonra batikon ve antibiyotikli krem verdi onu sürmen yeterli , sarma hava alacak dedi...sali kontrole gidecegim. bana 30 gun rapor verecekti bende 10 ar gun istedim iyi hissedersem işime baslarim cunku tum arkadaslarim cok merak ediyor...bende artik rahat rahat gezmek istiyorum...
direkt ifade etmek zor, eğer forumu okursanız herkesde farklı tepkiler oluşturduğunu görürsünüz, ama genel olarak katlanılmayacak bir ağrı değil, bir gün ağrınız oluyor, zaten ağrı kesici veriliyor, geçiyormusun, sonra günden güne iyi oluyorsunuz ilk 2 gün yanınızda yardımcı olursa iyi olur.Çok geçmiş olsun arkadaşlar bende meme ameliyatına karar verdim biraz korkuyorum ve haycanlanıyorum çok agrılar oluyor mu?
Ne kadar oldu ameliyat olalı?Kızlar bu eriyen dikişler nasıl oluyor deneyimi olan var mı? Benmkiler eriyen dikişmiş sadece drenlermin orda birer tane dikiş alıncak sanırm pazartesi kontrolum var acır mı acaba ya
Diğer günler yardimci olmadan atlatilir mi?direkt ifade etmek zor, eğer forumu okursanız herkesde farklı tepkiler oluşturduğunu görürsünüz, ama genel olarak katlanılmayacak bir ağrı değil, bir gün ağrınız oluyor, zaten ağrı kesici veriliyor, geçiyormusun, sonra günden güne iyi oluyorsunuz ilk 2 gün yanınızda yardımcı olursa iyi olur.
evet ortanca doğru söylüyor... aynen öyle....direkt ifade etmek zor, eğer forumu okursanız herkesde farklı tepkiler oluşturduğunu görürsünüz, ama genel olarak katlanılmayacak bir ağrı değil, bir gün ağrınız oluyor, zaten ağrı kesici veriliyor, geçiyormusun, sonra günden güne iyi oluyorsunuz ilk 2 gün yanınızda yardımcı olursa iyi olur.
Canım nacizane tavsiyem bikini ile yıkanma direk su ile temas etmesi daha iyi .korkunu anlıyorum ama korkma rahat ol .zaten bir duş alıp çikiyorsun ben su ile temas ettirdiğim halde doktorum duş almadinmi hiç demişti. Hatta şu yumuşak tül gibi olan lifle köpük yap bas tirmadan yıka daha sağlıklı olur ben hep öyle yaptım dıkişim açıkken bile doktorum açık yeri lifle korkma demişti .Benim De işe başlama tarihim yaklaştıkça stres oldum, çünkü dün yemeğe gittik biraz dolaştık rahatsız oldum, ben hep yarım yarım yıkandım ama tam yıkanacağım Zaman bikinimi giyip öyle yıkanmayı düşünüyorum çünkü uzun süre desteksiz kalması beni psikolojik olarak gerecek öyle daha rahat hissederim sen de bir düşün istersen bu takdiği canım.
Bugün tam bir hafta oldu tabii ki mutluyum inş sizler de bir an önce olursunuz ama tabii şimdi de iyileşme süreci olunca doğal olarak şöyle mi böyle mi diye düşünüyorusnuz hele benim gibi pimpirikliyseniz :)Ne kadar oldu ameliyat olalı?
Mutlu musun?
:)
Tamam canım tavsiyelerin çok önemli ben başımı yıkarken bikini ile dururum sonra çıkartırım diye düşünmüştüm zeytinyağlı doğal sabunum ile biraz yıkamaya çalışayım çok teşekkürler canım.Canım nacizane tavsiyem bikini ile yıkanma direk su ile temas etmesi daha iyi .korkunu anlıyorum ama korkma rahat ol .zaten bir duş alıp çikiyorsun ben su ile temas ettirdiğim halde doktorum duş almadinmi hiç demişti. Hatta şu yumuşak tül gibi olan lifle köpük yap bas tirmadan yıka daha sağlıklı olur ben hep öyle yaptım dıkişim açıkken bile doktorum açık yeri lifle korkma demişti .
Öncelikle Memeden kesildikten 6 ay sonra yapılabilir bu ameliyat,çok ağır kaldırmamak zorlamamak kaydıyla günlük basit işler yapılabiliyorDiğer günler yardimci olmadan atlatilir mi?
Benim kızım memeyi bırakmak üzere o bırakınca koşarak ameliyat olmak istiyorum ama çocuğa bakabilir miyim ameliyatli ne zaman toparlarim bilmiyorum
Öncelikle Memeden kesildikten 6 ay sonra yapılabilir bu ameliyat,çok ağır kaldırmamak zorlamamak kaydıyla günlük basit işler yapılabiliyor
Canım hadi gözün aydın şimdiden geçmiş olsun sürecini paylaşırsın merak ettiğin seyler olursa cevaplamaya çalışırız kolaylıklar diliyorum :)Kızlar büyük gün geldi yarın ameliyat olacağım. Pek gergin değilim birazcık heyecanlıyım sadece umarım her sey kolay olur yaşım çok genç olduğu için süreç biraz daha rahat olurmuş doktor öyle dedi.. Memelerim 90DD hastalık derecesinde büyük ve ağırlar. Haliyle kanser riski de fazla ileriki yaşlarda oluşacak boyun ve bel sorunları da cabası. Gelişmeleri sizlere aktarıcam doktorum Aylin Bilgin Karabulut kendisi cok güven veren ve başarılı bi doktor memnun kalacağımı düşünüyorum, sonuçları bildiririm :)
İnşallah çok rahat kolay atlatırsınız gençlik büyük avantaj burdan A Ashleydd ameliyat oldu 18 yaşında idi, ameliyat sonrasının çok rahat geçtiğini yazmıştı.sizin de öyle olur inşallah.Kızlar büyük gün geldi yarın ameliyat olacağım. Pek gergin değilim birazcık heyecanlıyım sadece umarım her sey kolay olur yaşım çok genç olduğu için süreç biraz daha rahat olurmuş doktor öyle dedi.. Memelerim 90DD hastalık derecesinde büyük ve ağırlar. Haliyle kanser riski de fazla ileriki yaşlarda oluşacak boyun ve bel sorunları da cabası. Gelişmeleri sizlere aktarıcam doktorum Aylin Bilgin Karabulut kendisi cok güven veren ve başarılı bi doktor memnun kalacağımı düşünüyorum, sonuçları bildiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?