- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.561
canım hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. doktorun istanbul da olduğu için sormak istedim ameliyat ücretin ne kadar, birde nerede olacaksın hastane olarak senin için bir sakıncası yoksa paylaşırmısın,şimdiden çok geçmiş olsun.....Kızlar büyük gün geldi yarın ameliyat olacağım. Pek gergin değilim birazcık heyecanlıyım sadece umarım her sey kolay olur yaşım çok genç olduğu için süreç biraz daha rahat olurmuş doktor öyle dedi.. Memelerim 90DD hastalık derecesinde büyük ve ağırlar. Haliyle kanser riski de fazla ileriki yaşlarda oluşacak boyun ve bel sorunları da cabası. Gelişmeleri sizlere aktarıcam doktorum Aylin Bilgin Karabulut kendisi cok güven veren ve başarılı bi doktor memnun kalacağımı düşünüyorum, sonuçları bildiririm :)
Canım benim çook teşekkür ederim. Biliyorsundur belki ameliyat ücreti memenin boyutuna göre değişiyor, ben 14.000 tl ödeyeceğim. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastane de İstanbul Aesthetic Center, Mecidiyeköy taraflarında. Biraz araştırdım gayet hijyenik ve ilgili bir yermiş.canım hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. doktorun istanbul da olduğu için sormak istedim ameliyat ücretin ne kadar, birde nerede olacaksın hastane olarak senin için bir sakıncası yoksa paylaşırmısın,şimdiden çok geçmiş olsun.....
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah kısa sürede acısız ağrısız sağlığına kavuşman dileğiyle, sen hayırlısıyla çık ameliyattan inşallah memnun kalırsın bende aynı doktora yaptırırım o zaman, bayan olması benim için daha iyi olur, güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz...Canım benim çook teşekkür ederim. Biliyorsundur belki ameliyat ücreti memenin boyutuna göre değişiyor, ben 14.000 tl ödeyeceğim. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastane de İstanbul Aesthetic Center, Mecidiyeköy taraflarında. Biraz araştırdım gayet hijyenik ve ilgili bir yermiş.
herşey güzel olacak inan bana...... sadece ameliyat uzun sürüyor zaten baygın olduğun için anlamayacaksın... bende sonda vardı ameliyat sırasında takılmış iyiki takılmış diyorum çünkü hemen kalkamıyorsun yürüyeceğin zaman çıkarıyorlar birde drenlerim vardı drenler de çok rahatsızlık vermedi... hepsi allahın izniyle gelip geçiyor....hepimiz çok korktuk stres yaptık ama sonuçtan çok memnunuz...ne mutlu size oldu bitti adasım arkadaşım bende haziranda karın germe ile meme aml olucam hakkımızda hayırlısı ,cok kortuğum halde nasıl bir cesaret geldi bana bende inanamıyorum inşl bunda da vardır bir hayır diyorum ve suan sıkı bir diyatteyim toplam 19 kilo verdim bugüne kadar ama daha 15 daha vermek istiyorum inşl.110 dan 91 kiloya düştüm inşl niyetim 80 di şimdi hadi yapabilirisin hatcik diyorum 75 kilo diyorum bakalım hayırlısı tekrar cok geçmiş olsun cnm darısı sağlıkla isteyen herkesin basına amin..
canım hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. doktorun istanbul da olduğu için sormak istedim ameliyat ücretin ne kadar, birde nerede olacaksın hastane olarak senin için bir sakıncası yoksa paylaşırmısın,şimdiden çok geçmiş olsun.....
allah yardımcın olsun.... dualarım seninle... hiç korkma evet büyük bir ameliyat çünkü memenin içinde dışında çok dikiş oluyor bunun için büyük ameliyat deniyor. onun akabinde vücudunun içine girmiyor ameliyat için vücut dışındakı deri ve yag dokusuna müdehale ediyor. gönlünü ferah tut arkadaşımKızlar büyük gün geldi yarın ameliyat olacağım. Pek gergin değilim birazcık heyecanlıyım sadece umarım her sey kolay olur yaşım çok genç olduğu için süreç biraz daha rahat olurmuş doktor öyle dedi.. Memelerim 90DD hastalık derecesinde büyük ve ağırlar. Haliyle kanser riski de fazla ileriki yaşlarda oluşacak boyun ve bel sorunları da cabası. Gelişmeleri sizlere aktarıcam doktorum Aylin Bilgin Karabulut kendisi cok güven veren ve başarılı bi doktor memnun kalacağımı düşünüyorum, sonuçları bildiririm :)
Çok teşekkür ederim güzelim her şey yolunda gidecek inşallah. Sen de kendine çoook iyi bak ve hep moralini yüksek tut canım benimallah yardımcın olsun.... dualarım seninle... hiç korkma evet büyük bir ameliyat çünkü memenin içinde dışında çok dikiş oluyor bunun için büyük ameliyat deniyor. onun akabinde vücudunun içine girmiyor ameliyat için vücut dışındakı deri ve yag dokusuna müdehale ediyor. gönlünü ferah tut arkadaşım
ay cnm benim inşl herşey güzel olacak diyorum böyle okudukta moral oluyor inlk hepimiz sağlıklı olalım sevgilerherşey güzel olacak inan bana...... sadece ameliyat uzun sürüyor zaten baygın olduğun için anlamayacaksın... bende sonda vardı ameliyat sırasında takılmış iyiki takılmış diyorum çünkü hemen kalkamıyorsun yürüyeceğin zaman çıkarıyorlar birde drenlerim vardı drenler de çok rahatsızlık vermedi... hepsi allahın izniyle gelip geçiyor....hepimiz çok korktuk stres yaptık ama sonuçtan çok memnunuz...
inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz darısı başımızaCanım benim çook teşekkür ederim. Biliyorsundur belki ameliyat ücreti memenin boyutuna göre değişiyor, ben 14.000 tl ödeyeceğim. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastane de İstanbul Aesthetic Center, Mecidiyeköy taraflarında. Biraz araştırdım gayet hijyenik ve ilgili bir yermiş.
çok sevindim güzel dileklerin içinde amin inş diyorumKızlar ilk muayenemden geliyorum dren dikişlerim alındı hiç hissetmedim bile şimdilk iyi dedi doktorum iki hafta sonra iz kremine başlıcaz dedi:) paylaşmak istedim herkese moral olsun herkes korkmadan olsun bu ameliyatı ve kurtulsun :)
Benim agrim hiç olmadi sicak hava ufleyicilerde ben uyanana kadar calisti sonra odama cikardilarAmeliyat olan arkadaşlara soruyorum; çünkü bu konuyu Dr um ile görüşeceğim ameliyattan benim gibi yangı ve ağrı ile uyanan var mı? (Kesilen her noktayı hissederek uyandım) uyanırken yatağınıza sıcak hava üfleyiciler çalışıyormuydu? Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Ne kadar orda ucretler canimAy ınsallah bendede cok kalmaz drenler almanyada yasiyorum buranin kurallari iste adamlar islerini garantiye aliyo hep birhafta benim icinde cok uzun sure kucuk cocugum var oyuzden turkiyede olmayi cok istiyodum nasip burasiymis sansima doktorum turk,
direkt ifade etmek zor, eğer forumu okursanız herkesde farklı tepkiler oluşturduğunu görürsünüz, ama genel olarak katlanılmayacak bir ağrı değil, bir gün ağrınız oluyor, zaten ağrı kesici veriliyor, geçiyormusun, sonra günden güne iyi oluyorsunuz ilk 2 gün yanınızda yardımcı olursa iyi olur.
canım benim dün doktorumla konuştum sanırım 22 haziranda aml olucam kısmetse bu pztesi netleşecek.teşekkür ederim adıma cok güzel şeyler yazmışsın cnm bnm .gelince mutlaka gel bekliyorum 22 de olursam 20 si pztesi günü hastenede olucam ararım seni zaten inlş o heycanla korkuyla unutmazsam cnm öperimm.Merhaba kızlar ameliyat hayal olunca simdilik uzak kaldım forumdanda. Eşim sonbahara kadar sabret diyor. Sabredicem bakalım Oyalama taktiğimi görücez.ailemm ide bekliyorum merakla İzmir'e.İnşaallah ameliyatı çok güzel geçecek. Telefonda görüştük çok tatlı pozitif bir sesi var. Hepinizin her şey gönlünce olsun. Eğer resim koyan olursa sakıncası yoksa görmek isterim. Özellikle şu DD kabı merak ediyorum. Herkez çok büyük diyor. Benimki de DD bana gelince senin çok büyük degil diyor görenler. Doktorlarda dahil buna. Anlamadım gitti
bütün arkadaşlarıma ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.... allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?