Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. doktorun istanbul da olduğu için sormak istedim ameliyat ücretin ne kadar, birde nerede olacaksın hastane olarak senin için bir sakıncası yoksa paylaşırmısın,şimdiden çok geçmiş olsun.....

Canım benim çook teşekkür ederim. Biliyorsundur belki ameliyat ücreti memenin boyutuna göre değişiyor, ben 14.000 tl ödeyeceğim. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastane de İstanbul Aesthetic Center, Mecidiyeköy taraflarında. Biraz araştırdım gayet hijyenik ve ilgili bir yermiş.

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah kısa sürede acısız ağrısız sağlığına kavuşman dileğiyle, sen hayırlısıyla çık ameliyattan inşallah memnun kalırsın bende aynı doktora yaptırırım o zaman, bayan olması benim için daha iyi olur, güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz...

herşey güzel olacak inan bana...... sadece ameliyat uzun sürüyor zaten baygın olduğun için anlamayacaksın... bende sonda vardı ameliyat sırasında takılmış iyiki takılmış diyorum çünkü hemen kalkamıyorsun yürüyeceğin zaman çıkarıyorlar birde drenlerim vardı drenler de çok rahatsızlık vermedi... hepsi allahın izniyle gelip geçiyor....hepimiz çok korktuk stres yaptık ama sonuçtan çok memnunuz...

allah yardımcın olsun.... dualarım seninle... hiç korkma evet büyük bir ameliyat çünkü memenin içinde dışında çok dikiş oluyor bunun için büyük ameliyat deniyor. onun akabinde vücudunun içine girmiyor ameliyat için vücut dışındakı deri ve yag dokusuna müdehale ediyor. gönlünü ferah tut arkadaşım

Çok teşekkür ederim güzelim her şey yolunda gidecek inşallah. Sen de kendine çoook iyi bak ve hep moralini yüksek tut canım benim

ay cnm benim inşl herşey güzel olacak diyorum böyle okudukta moral oluyor inlk hepimiz sağlıklı olalım sevgiler

inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz darısı başımıza
dr nuz kindi acaba

Merhaba kızlar ameliyat hayal olunca simdilik uzak kaldım forumdanda. Eşim sonbahara kadar sabret diyor. Sabredicem bakalım Oyalama taktiğimi görücez. ailemm ide bekliyorum merakla İzmir'e.İnşaallah ameliyatı çok güzel geçecek. Telefonda görüştük çok tatlı pozitif bir sesi var. Hepinizin her şey gönlünce olsun. Eğer resim koyan olursa sakıncası yoksa görmek isterim. Özellikle şu DD kabı merak ediyorum. Herkez çok büyük diyor. Benimki de DD bana gelince senin çok büyük degil diyor görenler. Doktorlarda dahil buna. Anlamadım gitti

Kızlar ilk muayenemden geliyorum dren dikişlerim alındı hiç hissetmedim bile şimdilk iyi dedi doktorum iki hafta sonra iz kremine başlıcaz dedi:) paylaşmak istedim herkese moral olsun herkes korkmadan olsun bu ameliyatı ve kurtulsun :)

senin adına
çok sevindim güzel dileklerin içinde amin inş diyorum

Benim agrim hiç olmadi sicak hava ufleyicilerde ben uyanana kadar calisti sonra odama cikardilar

Ne kadar orda ucretler canim

merhaba arkadaşlar bende göğüs küçültme ameliyatı olucam cerrahpaşa tıp fakültesine gidiyorum dün plastik cerrahına gittim beni 3 dr yönlendirdi bunlara git sonra yine bana gel deedi sanırım rapor topluorum her neyse cerrahpaşada bu operasyonu geçiren var mı birde tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyim ? bana herhangi bi ücret demediler bende sormadım acaba ücretli midir?

Tesekkur ederim evet okuyorum sürekli ama gerçekten gun yaklaştıkça çok heycanlanıyorum hastanede bir gün kalacağım zaten yanımda sürekli annem olacak sorun olacağını sanmıyorum. iste bir olsaydı :))

canım benim dün doktorumla konuştum sanırım 22 haziranda aml olucam kısmetse bu pztesi netleşecek.teşekkür ederim adıma cok güzel şeyler yazmışsın cnm bnm .gelince mutlaka gel bekliyorum 22 de olursam 20 si pztesi günü hastenede olucam ararım seni zaten inlş o heycanla korkuyla unutmazsam cnm öperimm.

merhaba arkadaşlar bende göğüs küçültme ameliyatı olucam cerrahpaşa tıp fakültesine gidiyorum dün plastik cerrahına gittim beni 3 dr yönlendirdi bunlara git sonra yine bana gel deedi sanırım rapor topluorum her neyse cerrahpaşada bu operasyonu geçiren var mı birde tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyim ? bana herhangi bi ücret demediler bende sormadım acaba ücretli midir?

Merhaba bayanlar, 1 hafta önce meme küçültme operasyonu geçirdim. Daha çok yeni olmasına rağmen çok farklıyım. Harika.!!! İyi ki buna karar vermişim. Tabiki hekim çok çok önemli. Doktorum bir harikaydı. Çok titiz, sabırlı, mütevazi, güler yüzlü, sıcakkanlı... Eskişehir'de DOĞAN ALHAN hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. Aynı dertten muzdarip olan bayanlar bence vakit kaybetmeyin.

Bugün Medipol Üniv.Hastanesine gittim Prof.Dr.Mustafa Keskin e muayene oldum haftaya P.beye ameliyat günümü aldım. Ve bugün O Ortancaa3 ile de karşılaştık kontrol için gelmişti. Çok zamanımız yoktu oturup sohbet edemedik fazla ama tanışmak bile güzeldi :) Merak eden arkadaşlar için yazıyorum sigortam olduğu için muayene ücreti ödemedim ama ameliyat ücretine etkisi yok sigortanın maalesef. 8.000tl ödeyeceğiz. Kredi kartına taksit imkanıda varmış :))) ameliyat sonrası takılacak özel sütyen ve ameliyat öncesi bütün tahliller ultrasonlar dahil fiyata. İster 1 ister 2 gün kalabilecem hastanede, ben 1 gün yeter diyorum ama duruma göre o zaman karar vereceğim. Gırtlak çukurundan meme ucuna ölçüm yaptı dr. benim 33 çıktı. 30 dan sonrası büyük 40 dan sonrası çok büyük yani seninkiler büyük bu ameliyata uygunsun dedi, benim sütyen ölçüm 80E, ölçü kararına ameliyattan önce karar verecekmişiz B veya C olacak. meme başını 21 cm e alacağız dedi, ay dedi de dedi. o kdr sakin o kdr farkında bi dr ki, siz sormadan herşeyi tıkır tıkır anlatıyor. yarı ters T olacakmış tekniği. normalda meme başından aşağı yapıyorduk eskiden ama altta potluk kalıyordu o yüzden ufak bir kesi olacak meme altında dedi. 3 aya kdr şeklini alırmış, 1 ay sonra yaralar iyileşirse denize girebilirmişim :) Genelde diren takmıyorum ama bu sana takmayacağım anlamına gelmiyor dedi. duruma göre yani. tek tük sigara içen biriyim içmezsen daha çabuk iyileşirmiş kesi yerleri. Ben çok sevdim doktoru, hatta buradan bahsettim. asistanına bi üye olda bakalım merak ettim dedi :) bide muayene sırasında her memeden 1 kiloya yakın doku alınır dedi. :) Bende inşaAllah ameliyat sonrasında yazarım burada sağlıklı haberlerimi. burada bilgilerini paylaşan destek olan herkese çok teşekkür ederim. tek sorun telefonumda konuya yazı yazamıyorum nedense, umarım çözerim bu sorunu yoksa eve gelince yazacağım haberleri :* :* :* Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…