- 12 Mayıs 2015
- 166
- 68
- 18
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.581
Canım çok sevindim adına doktorunu sevmen çok güzel inşallah kolayca atlatırsın şimdiden geçmiş olsun :)Bugün Medipol Üniv.Hastanesine gittim Prof.Dr.Mustafa Keskin e muayene oldum haftaya P.beye ameliyat günümü aldım. Ve bugün O Ortancaa3 ile de karşılaştık kontrol için gelmişti. Çok zamanımız yoktu oturup sohbet edemedik fazla ama tanışmak bile güzeldi :) Merak eden arkadaşlar için yazıyorum sigortam olduğu için muayene ücreti ödemedim ama ameliyat ücretine etkisi yok sigortanın maalesef. 8.000tl ödeyeceğiz. Kredi kartına taksit imkanıda varmış :))) ameliyat sonrası takılacak özel sütyen ve ameliyat öncesi bütün tahliller ultrasonlar dahil fiyata. İster 1 ister 2 gün kalabilecem hastanede, ben 1 gün yeter diyorum ama duruma göre o zaman karar vereceğim. Gırtlak çukurundan meme ucuna ölçüm yaptı dr. benim 33 çıktı. 30 dan sonrası büyük 40 dan sonrası çok büyük yani seninkiler büyük bu ameliyata uygunsun dedi, benim sütyen ölçüm 80E, ölçü kararına ameliyattan önce karar verecekmişiz B veya C olacak. meme başını 21 cm e alacağız dedi, ay dedi de dedi. o kdr sakin o kdr farkında bi dr ki, siz sormadan herşeyi tıkır tıkır anlatıyor. yarı ters T olacakmış tekniği. normalda meme başından aşağı yapıyorduk eskiden ama altta potluk kalıyordu o yüzden ufak bir kesi olacak meme altında dedi. 3 aya kdr şeklini alırmış, 1 ay sonra yaralar iyileşirse denize girebilirmişim :) Genelde diren takmıyorum ama bu sana takmayacağım anlamına gelmiyor dedi. duruma göre yani. tek tük sigara içen biriyim içmezsen daha çabuk iyileşirmiş kesi yerleri. Ben çok sevdim doktoru, hatta buradan bahsettim. asistanına bi üye olda bakalım merak ettim dedi :) bide muayene sırasında her memeden 1 kiloya yakın doku alınır dedi. :) Bende inşaAllah ameliyat sonrasında yazarım burada sağlıklı haberlerimi. burada bilgilerini paylaşan destek olan herkese çok teşekkür ederim. tek sorun telefonumda konuya yazı yazamıyorum nedense, umarım çözerim bu sorunu yoksa eve gelince yazacağım haberleri :* :* :* Sevgiler...
merhaha adınıza cok sevindim dilerim güzel bir süreç olur bende haziran 22 de aml olucam hem karın germe hem meme küçültme bana doktorum meme için rahat 2.bucuk kilo cıkar dedi.Bugün Medipol Üniv.Hastanesine gittim Prof.Dr.Mustafa Keskin e muayene oldum haftaya P.beye ameliyat günümü aldım. Ve bugün O Ortancaa3 ile de karşılaştık kontrol için gelmişti. Çok zamanımız yoktu oturup sohbet edemedik fazla ama tanışmak bile güzeldi :) Merak eden arkadaşlar için yazıyorum sigortam olduğu için muayene ücreti ödemedim ama ameliyat ücretine etkisi yok sigortanın maalesef. 8.000tl ödeyeceğiz. Kredi kartına taksit imkanıda varmış :))) ameliyat sonrası takılacak özel sütyen ve ameliyat öncesi bütün tahliller ultrasonlar dahil fiyata. İster 1 ister 2 gün kalabilecem hastanede, ben 1 gün yeter diyorum ama duruma göre o zaman karar vereceğim. Gırtlak çukurundan meme ucuna ölçüm yaptı dr. benim 33 çıktı. 30 dan sonrası büyük 40 dan sonrası çok büyük yani seninkiler büyük bu ameliyata uygunsun dedi, benim sütyen ölçüm 80E, ölçü kararına ameliyattan önce karar verecekmişiz B veya C olacak. meme başını 21 cm e alacağız dedi, ay dedi de dedi. o kdr sakin o kdr farkında bi dr ki, siz sormadan herşeyi tıkır tıkır anlatıyor. yarı ters T olacakmış tekniği. normalda meme başından aşağı yapıyorduk eskiden ama altta potluk kalıyordu o yüzden ufak bir kesi olacak meme altında dedi. 3 aya kdr şeklini alırmış, 1 ay sonra yaralar iyileşirse denize girebilirmişim :) Genelde diren takmıyorum ama bu sana takmayacağım anlamına gelmiyor dedi. duruma göre yani. tek tük sigara içen biriyim içmezsen daha çabuk iyileşirmiş kesi yerleri. Ben çok sevdim doktoru, hatta buradan bahsettim. asistanına bi üye olda bakalım merak ettim dedi :) bide muayene sırasında her memeden 1 kiloya yakın doku alınır dedi. :) Bende inşaAllah ameliyat sonrasında yazarım burada sağlıklı haberlerimi. burada bilgilerini paylaşan destek olan herkese çok teşekkür ederim. tek sorun telefonumda konuya yazı yazamıyorum nedense, umarım çözerim bu sorunu yoksa eve gelince yazacağım haberleri :* :* :* Sevgiler...
Bugün Medipol Üniv.Hastanesine gittim Prof.Dr.Mustafa Keskin e muayene oldum haftaya P.beye ameliyat günümü aldım. Ve bugün O Ortancaa3 ile de karşılaştık kontrol için gelmişti. Çok zamanımız yoktu oturup sohbet edemedik fazla ama tanışmak bile güzeldi :) Merak eden arkadaşlar için yazıyorum sigortam olduğu için muayene ücreti ödemedim ama ameliyat ücretine etkisi yok sigortanın maalesef. 8.000tl ödeyeceğiz. Kredi kartına taksit imkanıda varmış :))) ameliyat sonrası takılacak özel sütyen ve ameliyat öncesi bütün tahliller ultrasonlar dahil fiyata. İster 1 ister 2 gün kalabilecem hastanede, ben 1 gün yeter diyorum ama duruma göre o zaman karar vereceğim. Gırtlak çukurundan meme ucuna ölçüm yaptı dr. benim 33 çıktı. 30 dan sonrası büyük 40 dan sonrası çok büyük yani seninkiler büyük bu ameliyata uygunsun dedi, benim sütyen ölçüm 80E, ölçü kararına ameliyattan önce karar verecekmişiz B veya C olacak. meme başını 21 cm e alacağız dedi, ay dedi de dedi. o kdr sakin o kdr farkında bi dr ki, siz sormadan herşeyi tıkır tıkır anlatıyor. yarı ters T olacakmış tekniği. normalda meme başından aşağı yapıyorduk eskiden ama altta potluk kalıyordu o yüzden ufak bir kesi olacak meme altında dedi. 3 aya kdr şeklini alırmış, 1 ay sonra yaralar iyileşirse denize girebilirmişim :) Genelde diren takmıyorum ama bu sana takmayacağım anlamına gelmiyor dedi. duruma göre yani. tek tük sigara içen biriyim içmezsen daha çabuk iyileşirmiş kesi yerleri. Ben çok sevdim doktoru, hatta buradan bahsettim. asistanına bi üye olda bakalım merak ettim dedi :) bide muayene sırasında her memeden 1 kiloya yakın doku alınır dedi. :) Bende inşaAllah ameliyat sonrasında yazarım burada sağlıklı haberlerimi. burada bilgilerini paylaşan destek olan herkese çok teşekkür ederim. tek sorun telefonumda konuya yazı yazamıyorum nedense, umarım çözerim bu sorunu yoksa eve gelince yazacağım haberleri :* :* :* Sevgiler...
6 bin euro ameliyat ucreti,sigorta karsiliyacak allahtanNe kadar orda ucretler canim
günaydın ameliyat öncesi ve sonrası kilonuz nasıldı boyunuz kaç ?merhaba kızlar bir hafta oldu ameliyat olalı ve doktora kontrole gittim herşey normal.... tatlı tatlı kaşıntılarım var arasıra sızı oluyor....ama çok mutluyum.. bugün çarşıya çıktım elbiseler aldım kendime... daha önceleri melun melun bakıpta üstüme olmayan ve sinirimden ağlayacak olduğum o elbiseleri aldım tam 3 tane...bir görseniz memişler küçülünce cuk diye oldular aynada gözlerimi alamadım kendime bakmaktan.... allahım herkese bu duyguyu tattırsın...
Sigorta karsiliyormu supermis6 bin euro ameliyat ucreti,sigorta karsiliyacak allahtan
Turkiyede ki sartlari tam bilmiyorum ama genelde her ulkede en onemli sart zaten meme ölcusu oluyo sanirim milimine kadar ölcuyorlar onlarin cetvel olcusunu gecince hemen onay veriyolar bide burda dikkat ettikleri sey omuzlarda sutyen askisindan cukurluk olusup olusmadigi cukurluk olunca saglik problemi diye geciyo hic ugrastirmadan ameliyat yapiyolarSigorta karsiliyormu supermis
Peki orda karsilamasi icin sartlar varmi burdaki.gibi
ay ne kadar güzel benimde omuzlarımda çukur b-var ama burada hiç karşılarız demedilerTurkiyede ki sartlari tam bilmiyorum ama genelde her ulkede en onemli sart zaten meme ölcusu oluyo sanirim milimine kadar ölcuyorlar onlarin cetvel olcusunu gecince hemen onay veriyolar bide burda dikkat ettikleri sey omuzlarda sutyen askisindan cukurluk olusup olusmadigi cukurluk olunca saglik problemi diye geciyo hic ugrastirmadan ameliyat yapiyolar
Omuzlarda cukurluk olusunca kamburluk belirtisi ve boyun kemiginin yana kaymasi belirtisiymis ki benden hemen rontgen cekildi ve ayni dedikleri gibide cikti allahim hepimizin gonlune gore verir insallahay ne kadar güzel benimde omuzlarımda çukur b-var ama burada hiç karşılarız demediler
kolya geçer umarım amela-yatınzı
Üniversite hastanelerinden rapor alabilirseniz ücretsiz oluyormuş. Doktor öyle söylemişti. Ama ben uğraşmak istemedim.merhaba bende küçültme ameliyatı olmak istiyorum hiç bilgim yok bu konuda.devlet karşılıyormu
Bu cukurluk denen şey sütyen çıktıktan sonra bile geçmiyen bir çukurluk mu? Yani omuzlara yer eden bir şey mi?Turkiyede ki sartlari tam bilmiyorum ama genelde her ulkede en onemli sart zaten meme ölcusu oluyo sanirim milimine kadar ölcuyorlar onlarin cetvel olcusunu gecince hemen onay veriyolar bide burda dikkat ettikleri sey omuzlarda sutyen askisindan cukurluk olusup olusmadigi cukurluk olunca saglik problemi diye geciyo hic ugrastirmadan ameliyat yapiyolar
Evet, aynen öyle malesefBu cukurluk denen şey sütyen çıktıktan sonra bile geçmiyen bir çukurluk mu? Yani omuzlara yer eden bir şey mi?
Evet omuzlarda olusuyo agirliktan dolayi zamanla sutyen askilari cukurluk yapiyo benim oyle suanBu cukurluk denen şey sütyen çıktıktan sonra bile geçmiyen bir çukurluk mu? Yani omuzlara yer eden bir şey mi?
benide izlemeye alırmısın tatlım :)Kızlar ben de resim yükledim yalnız birkaç arkadaşı seçtim, areola çevresi küçük, Dr um ilkönce küçük oluyor sonra açılır 4 cm çapa ulaşır dedi.
Ekledim ama oldu mu bilmiyorum, biraz tuhaf buranın sistemi biliyorsunuz.benide izlemeye alırmısın tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?