Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım çok sevindim adına doktorunu sevmen çok güzel inşallah kolayca atlatırsın şimdiden geçmiş olsun :)

merhaha adınıza cok sevindim dilerim güzel bir süreç olur bende haziran 22 de aml olucam hem karın germe hem meme küçültme bana doktorum meme için rahat 2.bucuk kilo cıkar dedi.
sizin boyunu ve kilonuzu merak ettim ben.
ben 174 boyum (110) dan 91 düştüm halada sıkıbir diyetteyim inşl hazirana kadr 80 olmak istiyorum.
bana yazarsanız çok memnun olurum sevgiler şimdiden geçmiş olsun ..

BiSpA çok sevindim gün almış olmana, önemli olan karar vermek yüzde 80 tamam.dünya küçük ne güzel tanışmış olduk.benim de bugün ikinci pansumanım yapıldı artık sadece en alt t kısmına bant koydu "gayet güzel oldu, herşey yolunda "dedi bugün baktım izlerime ( ki benim daha 2 hafta olmadı) gayet güzel hiç korkutucu bir şey yok, morluk, kızarıklık yok, maşallah,beğendim çok şükürAreola çevresi küçük duruyor dedim o Zaman'la açılacak dedi.darısı isteyenlerin başına,tekrar burda destek olan, dualarını gönderen herkese teşekkür ederim.

merhaba kızlar bir hafta oldu ameliyat olalı ve doktora kontrole gittim herşey normal.... tatlı tatlı kaşıntılarım var arasıra sızı oluyor....ama çok mutluyum.. bugün çarşıya çıktım elbiseler aldım kendime... daha önceleri melun melun bakıpta üstüme olmayan ve sinirimden ağlayacak olduğum o elbiseleri aldım tam 3 tane...bir görseniz memişler küçülünce cuk diye oldular aynada gözlerimi alamadım kendime bakmaktan.... allahım herkese bu duyguyu tattırsın...

günaydın ameliyat öncesi ve sonrası kilonuz nasıldı boyunuz kaç ?
bend eolucam ama karın germe ile beraber küçültme yapılcak merak ediyorum ameliyat olanların boy ve kilosunu ??
şükür geldi geçti darısı başıma inşl. tüm isteyenlere sağlıkla nasip olsun .

Sigorta karsiliyormu supermis
Peki orda karsilamasi icin sartlar varmi burdaki.gibi
Turkiyede ki sartlari tam bilmiyorum ama genelde her ulkede en onemli sart zaten meme ölcusu oluyo sanirim milimine kadar ölcuyorlar onlarin cetvel olcusunu gecince hemen onay veriyolar bide burda dikkat ettikleri sey omuzlarda sutyen askisindan cukurluk olusup olusmadigi cukurluk olunca saglik problemi diye geciyo hic ugrastirmadan ameliyat yapiyolar

ay ne kadar güzel benimde omuzlarımda çukur b-var ama burada hiç karşılarız demediler
kolya geçer umarım amela-yatınzı

ay ne kadar güzel benimde omuzlarımda çukur b-var ama burada hiç karşılarız demediler
kolya geçer umarım amela-yatınzı
Omuzlarda cukurluk olusunca kamburluk belirtisi ve boyun kemiginin yana kaymasi belirtisiymis ki benden hemen rontgen cekildi ve ayni dedikleri gibide cikti allahim hepimizin gonlune gore verir insallah

Bu cukurluk denen şey sütyen çıktıktan sonra bile geçmiyen bir çukurluk mu? Yani omuzlara yer eden bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…