- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.601
Benim de tersine büyüktü, meme küçültme operasyonunda onlarda küçültüldü 4 cm yapılmış, önceden 10 cm geçKızlar ben de resim yükledim yalnız birkaç arkadaşı seçtim, areola çevresi küçük, Dr um ilkönce küçük oluyor sonra açılır 4 cm çapa ulaşır dedi.
Aldımbenide izlemeye alırmısınız
Canm ben de baktm da göremedim ufak tefek şeyler mecburen oluyor çok da incelememek lazım doktorum illaki düzelcek hepsi diyor zaman lazım işte saburlı olcaz tatlımKızlar ben de resim yükledim yalnız birkaç arkadaşı seçtim, areola çevresi küçük, Dr um ilkönce küçük oluyor sonra açılır 4 cm çapa ulaşır dedi.
olmamış cnmEkledim ama oldu mu bilmiyorum, biraz tuhaf buranın sistemi biliyorsunuz.
Dediğiniz gibi yaptım olmuş mu?olmamış cnmbende cok anlamıyorum izlemeye alıyorsun sanırım sonra resmi eklerken ayarlar var ordan izlediklerimi seçiyorsun sadece senin izlediklerin görüyor cnm :)
Benim daha 10 gün oldu, ilerleyen zamanlarda nasıl oldugunu yazarım.Kızlar aranızda, yaptırdım dimdik taş gibi duruyor, dikiş izim de kalmadı. İyiyim diyen var mı? Hani böyle mankenlerinki gibi ( genelde yabancı mankenlerinki)
Teşekkür ederim :)Benim daha 10 gün oldu, ilerleyen zamanlarda nasıl oldugunu yazarım.
olmuş cnm sende harika olmuşsun maşallah valla süper daırısı başıma :)Dediğiniz gibi yaptım olmuş mu?
D DreamLover beni izlemeye alırmısın reimlerini görmekisterim bende karın germe olucam haziranda hem meme hem karın
tamam cnm sadece karın germemi oldunuz yoksa hem karın hem meme küçültmemi?Resim eklemistim 2 hafta once kaldirdim ama( tekrar ekledigimde yazarim burdan
hım ne mutlu size olmuş bitmis darısı basıma boy kilonuz nasıl ?ben diyetteyim suan 91 düştüm 110dan ama hazirana kadar 80 olmak istiyorum bakalım artık hayırlısıHer ikisini de oldum
Canım çok Sağolasın inşallah sağlıkla güzellikle geçiririz bu süreci, haftada bir pansuman yapıyor daha iz kremine geçmedim
Sağolasın Canım aynen:)olmuş cnm sende harika olmuşsun maşallah valla süper daırısı başıma :)
Tamam canım aldım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?