Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

O Ortancaa3 gayet iyi görünüyorsun. Şu an çok yeni. Bence meme başları küçük durmuyor. Onlarrda haklı ne operasyondan geçtiler. Korkudan belki biraz buzulmuslerdirAma bana kalırsa orantılı duruyor .

Çok beğendim çok güzel olmuş canım ve dikişin çok az benim göğüs altı boydan boya .acaba göğüs büyüklüğüne goremi oluyor .supersin cidden
Çok sağol canım benim, o kadar yazıştık ben de bu günleri gördüm sonunda,görüştüğüm dr lar hep bu yöntemi söylediler vertical yapıp aşağıda maks.4-5 cm kesi ile toplanır dediler benim iri değildi benim Dr ile BiSpA da görüştü onun bana göre iri ama ona da bana yaptığı yöntemi uygulayacağını söylemiş

Canım senin adına çok sevindim, doktorunu sevmende ayrı güzel olmuş,hadi hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah...

Canım çok Sağolasın inşallah sağlıkla güzellikle geçiririz bu süreci, haftada bir pansuman yapıyor daha iz kremine geçmedim
ben evde hergün pansuman yaptıruyorum annaeme
benim göğüsaltı kesim bayağı geri doğru gidiyor... doktorum göğüslerimin büyük ve koltuk altıma kadar geniş olduğundan böyle yaprak küçülteceğini söyledi...ortanca3 canım, memişlerin harika olmuş 2 haftada nasılda iyileşmiş süper görünüyor..

O Ortancaa3 çok güzel olmuşlaaarrr. Ay daha bi heyecanlandım vallahi. İz falan çok yok ve bayaa toparlanmış görünüyorlar. MaşaSllah darısı başımıza. Senin cup değişimin ne oldu. Ben B istiyorum ama çok mu küçük olur acaba kilo verirsem sarkar mı? Bilemiyorum yaaa. Sen sigara içiyormuydun?

B Birnes bende sordum onu doktora. Hani meme büyük olunca alttaki keside büyür mü diye hayır sadece vertical de oluşacak büzgüyü engellemek için atıyoruz o kesiği dedi.

Canım ben geçen sene dukan diyeti yaptım 82 den 69 inmiştim. Sırf meme küçültme yaptırıcam diye. O ara yumurtalıkta kist çıktı bi türlü gitmedi, sonunda yumurtalığı sarınca sezeryenle yumuryalığım alındı 2 ay önce. O yüzden ertelendi ama bende kilo aldım şu anda 75 kiloyum. Aslında verebilsem 1 2 kilo daha perşembeye kdr süper olacak. 2 kiloda göğüsten alınsa, ameliyat falan derken 70 olurum diye ümit ediyorum. İnşaAllah. Benim korkum ameliyattan sonra kilo verirsem ne olacağı. Bi onu sormadım doktoruma :/

Çok teşekkür ederim cnm yaaa inşaAllah, darısı başına en yakın zamanda, ceptende yazabiliyorum artık, mutlaka yazarım gelişmeleri
Amin canım inşallah çok rahat atlatacaksın Allah ın izniyle.. Psikolojik olarak kendini hazır hissettiğin sürece herşey çok güzel olacak düşünsene sadece 1 hafta sonra hem sırtındaki yükten kurtulacaksın, hemde istediğin kıyafetleri giyebileceksin!! Yaşasın

slm sizi forumlardan takip ediyorum mşllh çok güzel kilo vermişsiniz sakıncası yoksa yönteminizi öğrenebilir miyim. şimdiye kadar çok şey denedim olmadı da (
bu arada 46 yaşındayıö göğüs küçültme ve karın yağ alma ile birlikte mini karın germe ameliyatını bir aksilik çıkmazsa haziranda olmayı planlıyorum
bu msg özelden atmaya çalıştım ama başaramadım

Tatlim ınşallah hayirlisiyla atlatmişsindir ameliyatinı, allah tüm bu ameliyati olmak istiyen arkadaşlarimin başhina, inşallah küçük memişler amin. Bende 110DD
Cok izdirab çekiyorum insallah ameliyatdan sonra mümkünse resminizi atin

inşallh hepimiz kurtuluruz bu ağırlıklarda :))
benim ölçümde 80E (E fena yani)

Cooook sevindim canim gülə gülə kullan küçük memişlerinizi,darisi benimde basima

Kızlar aranızda, yaptırdım dimdik taş gibi duruyor, dikiş izim de kalmadı. İyiyim diyen var mı? Hani böyle mankenlerinki gibi ( genelde yabancı mankenlerinki)
Yok malesef benimkiler buyuk gibi geliyor benim sıkıntım meme arasının birbirine yapismamasini istiyordum sadece sarkikligini duzeltmis buyuklugu duruyor ve hala meme ortasi yapisiyor birbirine sizce neyapmam lazim doktor bunu ucretsiz yeniden ameliyat edermis sizce canjm kac gundur sikkin kizlar

merhaba şimdi gördüm msjınızı geç cvp yazyorum özür dilerim
açıkca ilk önce kendimi hiç şartlamadım her sabah kalkınca ben cok güzelim ve zayıf bir bayanım diye içimden hep konuştum bakın buna gerçekten inanın kendinizi sevmek olumlu düşünceler kurmak motivasyon herşey beyinde bitiyor ,suan kilonuzu bilmiyorum ama pes etmeden hiç zorlamadan yapıcaksınız .
1 ci kural kalkar kalmaz 1 büyük bardak limonlu ballı su (ilk zamanlar yaptım bende )
2ci kural aç kalmamak ilk zamanlar sürekli açlık hissi olur ama o zamanda evde ceviz badem ve kuru kayısı incir bulundurum .1 kuru kayıs 5-6 badem 1-2 ceviz cok yavaş yavaş yiyin .
1,5 lt su şişesi alın 2-3 tane her yerde dursun aklınıza estikce en az 2 şişeyi bitirin surekli wc cıkmaya başlayınca sevinin kilolar gitmeye başlıyor .
yeme düzeninizi aynı saatlerde yeme ye özen gösterin akşam üzeri 5-6 dan sonra yeşil cay yeşil, elma , yoğurt, gibi kalorisi az gıdalar dışında bir şey yemeyin
suyu ve yeme düzenini bozmayın ve en en önemlisi kendinizi kasmayın yapabilir ve cok güzel kilo verebilirsiniz bence ben yaptıysam herkes yapar diyorum 10 yıldır 110 -114 kilolardaydım artık yeter dedim amliyat da bahanesi oldu inşl haziranda az kilolarla girip fıstık olup cıkarız sizinle sağlıkla sizi takibe aldım konuşuruz her zman yazın ne sormak isterseniz .
örnek menüm
sabah mutlaka 1-2 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği greyfurt ieçbilirseniz 1 bardak çok iyi yağ yakıcı çünkü
arada yeşil çay ve nane limon diyet caylarında herhangi biri ,sade kahve ,sade nescafe v.bgibi
öğlen
sebze yemeği, bol salata suuuu yoğurt
ara ananas yada yeşil elma yada kuruyemiş
akşam
tavuk ,balık yada et ızgara herhangi biri ve bol yeşil salata
yatmadan önce şuan yeni başladığım bir detoks yağ yakıcı
ama bunu akşam yatmadan en az 2 saat önce yemeniz gerekiyor
2 corba kaşığı ev yapımı yoğurt olursa daha faydalı
yarım limon
1 tatlı kaşığı acı pul biber
yogurtla karıştırıp yiyoruuz
haydi az kilolu günler öperim yapabilirsiniz bence yeter ki olumlu düşünün her şey beyinde bitiyor bende şimdi siğarayı bırakmak için kendimle savaş veriyorum bende haziranda olucam meme küçültme ve karın germe :) hakkımızda hayırlısı olsun dilerim siz ben ve tüm isteyenler sağlıkla ayağa kalkarız ve burada paylaşırız inşl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…