- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.621
Çok beğendim çok güzel olmuş canım ve dikişin çok az benim göğüs altı boydan boya .acaba göğüs büyüklüğüne goremi oluyor .supersin ciddenTamam canım aldım,
Çok sağol canım benim, o kadar yazıştık ben de bu günleri gördüm sonunda,görüştüğüm dr lar hep bu yöntemi söylediler vertical yapıp aşağıda maks.4-5 cm kesi ile toplanır dediler benim iri değildi benim Dr ileÇok beğendim çok güzel olmuş canım ve dikişin çok az benim göğüs altı boydan boya .acaba göğüs büyüklüğüne goremi oluyor .supersin cidden
Canım senin adına çok sevindim, doktorunu sevmende ayrı güzel olmuş,hadi hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah...Bugün Medipol Üniv.Hastanesine gittim Prof.Dr.Mustafa Keskin e muayene oldum haftaya P.beye ameliyat günümü aldım. Ve bugün O Ortancaa3 ile de karşılaştık kontrol için gelmişti. Çok zamanımız yoktu oturup sohbet edemedik fazla ama tanışmak bile güzeldi :) Merak eden arkadaşlar için yazıyorum sigortam olduğu için muayene ücreti ödemedim ama ameliyat ücretine etkisi yok sigortanın maalesef. 8.000tl ödeyeceğiz. Kredi kartına taksit imkanıda varmış :))) ameliyat sonrası takılacak özel sütyen ve ameliyat öncesi bütün tahliller ultrasonlar dahil fiyata. İster 1 ister 2 gün kalabilecem hastanede, ben 1 gün yeter diyorum ama duruma göre o zaman karar vereceğim. Gırtlak çukurundan meme ucuna ölçüm yaptı dr. benim 33 çıktı. 30 dan sonrası büyük 40 dan sonrası çok büyük yani seninkiler büyük bu ameliyata uygunsun dedi, benim sütyen ölçüm 80E, ölçü kararına ameliyattan önce karar verecekmişiz B veya C olacak. meme başını 21 cm e alacağız dedi, ay dedi de dedi. o kdr sakin o kdr farkında bi dr ki, siz sormadan herşeyi tıkır tıkır anlatıyor. yarı ters T olacakmış tekniği. normalda meme başından aşağı yapıyorduk eskiden ama altta potluk kalıyordu o yüzden ufak bir kesi olacak meme altında dedi. 3 aya kdr şeklini alırmış, 1 ay sonra yaralar iyileşirse denize girebilirmişim :) Genelde diren takmıyorum ama bu sana takmayacağım anlamına gelmiyor dedi. duruma göre yani. tek tük sigara içen biriyim içmezsen daha çabuk iyileşirmiş kesi yerleri. Ben çok sevdim doktoru, hatta buradan bahsettim. asistanına bi üye olda bakalım merak ettim dedi :) bide muayene sırasında her memeden 1 kiloya yakın doku alınır dedi. :) Bende inşaAllah ameliyat sonrasında yazarım burada sağlıklı haberlerimi. burada bilgilerini paylaşan destek olan herkese çok teşekkür ederim. tek sorun telefonumda konuya yazı yazamıyorum nedense, umarım çözerim bu sorunu yoksa eve gelince yazacağım haberleri :* :* :* Sevgiler...
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, benim yalnız meme küçültme oldu, üstüm 42, alt 38 idi, şimdi eşitlendiDarısı isteyenlerin başınaolmuş cnm sende harika olmuşsun maşallah valla süper daırısı başıma :)
ben evde hergün pansuman yaptıruyorum annaemeCanım çok Sağolasın inşallah sağlıkla güzellikle geçiririz bu süreci, haftada bir pansuman yapıyor daha iz kremine geçmedim
benim göğüsaltı kesim bayağı geri doğru gidiyor... doktorum göğüslerimin büyük ve koltuk altıma kadar geniş olduğundan böyle yaprak küçülteceğini söyledi...ortanca3 canım, memişlerin harika olmuş 2 haftada nasılda iyileşmiş süper görünüyor..Çok sağol canım benim, o kadar yazıştık ben de bu günleri gördüm sonunda,görüştüğüm dr lar hep bu yöntemi söylediler vertical yapıp aşağıda maks.4-5 cm kesi ile toplanır dediler benim iri değildi benim Dr ileBiSpA da görüştü onun bana göre iri ama ona da bana yaptığı yöntemi uygulayacağını söylemiş
merhaha adınıza cok sevindim dilerim güzel bir süreç olur bende haziran 22 de aml olucam hem karın germe hem meme küçültme bana doktorum meme için rahat 2.bucuk kilo cıkar dedi.
sizin boyunu ve kilonuzu merak ettim ben.
ben 174 boyum (110) dan 91 düştüm halada sıkıbir diyetteyim inşl hazirana kadr 80 olmak istiyorum.
bana yazarsanız çok memnun olurum sevgiler şimdiden geçmiş olsun ..
Canım senin adına çok sevindim, doktorunu sevmende ayrı güzel olmuş,hadi hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah...
Amin canım inşallah çok rahat atlatacaksın Allah ın izniyle.. Psikolojik olarak kendini hazır hissettiğin sürece herşey çok güzel olacak düşünsene sadece 1 hafta sonra hem sırtındaki yükten kurtulacaksın, hemde istediğin kıyafetleri giyebileceksin!! YaşasınÇok teşekkür ederim cnm yaaa inşaAllah, darısı başına en yakın zamanda, ceptende yazabiliyorum artık, mutlaka yazarım gelişmeleri
Kızlar büyük gün geldi yarın ameliyat olacağım. Pek gergin değilim birazcık heyecanlıyım sadece umarım her sey kolay olur yaşım çok genç olduğu için süreç biraz daha rahat olurmuş doktor öyle dedi.. Memelerim 90DD hastalık derecesinde büyük ve ağırlar. Haliyle kanser riski de fazla ileriki yaşlarda oluşacak boyun ve bel sorunları da cabası. Gelişmeleri sizlere aktarıcam doktorum Aylin Bilgin Karabulut kendisi cok güven veren ve başarılı bi doktor memnun kalacağımı düşünüyorum, sonuçları bildiririm :)
inşallh hepimiz kurtuluruz bu ağırlıklarda :))Tatlim ınşallah hayirlisiyla atlatmişsindir ameliyatinı, allah tüm bu ameliyati olmak istiyen arkadaşlarimin başhina, inşallah küçük memişler amin. Bende 110DD
Cok izdirab çekiyorum insallah ameliyatdan sonra mümkünse resminizi atin
Cooook sevindim canim gülə gülə kullan küçük memişlerinizi,darisi benimde basimamerhaba kızlar bir hafta oldu ameliyat olalı ve doktora kontrole gittim herşey normal.... tatlı tatlı kaşıntılarım var arasıra sızı oluyor....ama çok mutluyum.. bugün çarşıya çıktım elbiseler aldım kendime... daha önceleri melun melun bakıpta üstüme olmayan ve sinirimden ağlayacak olduğum o elbiseleri aldım tam 3 tane...bir görseniz memişler küçülünce cuk diye oldular aynada gözlerimi alamadım kendime bakmaktan.... allahım herkese bu duyguyu tattırsın...
Selam canim yeni memişlerin hayirlı ugurlu olsun inşallah, lütfen mumkunse banada resmi atardiniz, kac kilo cikti sizden?
Yok malesef benimkiler buyuk gibi geliyor benim sıkıntım meme arasının birbirine yapismamasini istiyordum sadece sarkikligini duzeltmis buyuklugu duruyor ve hala meme ortasi yapisiyor birbirine sizce neyapmam lazim doktor bunu ucretsiz yeniden ameliyat edermis sizce canjm kac gundur sikkin kizlarKızlar aranızda, yaptırdım dimdik taş gibi duruyor, dikiş izim de kalmadı. İyiyim diyen var mı? Hani böyle mankenlerinki gibi ( genelde yabancı mankenlerinki)
merhaba şimdi gördüm msjınızı geç cvp yazyorum özür dilerimslm sizi forumlardan takip ediyorum mşllh çok güzel kilo vermişsiniz sakıncası yoksa yönteminizi öğrenebilir miyim. şimdiye kadar çok şey denedim olmadı da(
bu arada 46 yaşındayıö göğüs küçültme ve karın yağ alma ile birlikte mini karın germe ameliyatını bir aksilik çıkmazsa haziranda olmayı planlıyorum
bu msg özelden atmaya çalıştım ama başaramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?