Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba ben doktora ilk muayene olduğumda kilom çok oldugu için karın germe ameliyatı sonrası kilo verirseniz cok iyi olmaz dedi deformasyon olur dedi ne kadar verebilirseniz verin dedi ben de 80 bile razıyım suan boy da önemli benim boy 174 kilom 93 aslında 91 gördüm ama suan regli ödemi var vucudumda cıktı biraz ama haftaya 89 görcem inanıyorum buna
senin boyun kaç 75 güzel bir kilo boyun 1.70 ve üzeri ise iyi bence öperim stres yok saplantı yapma olmadı amliyat sonrası zaten cok yemek yeme lüksümüz olmaycak dkkat edicez kalanları da yavaş yavaş veririz cnm :)

Canım, Sağolasın, inşallah sen de sağlıklı bir şekilde toparlanırsın,Dr bana şart olmamakla beraber hergün baticon sür dedi ben de sürmeye çalışıyorum alt keside biraz kabuklanma var o hafif kaşıntı yapıyor Dr lar hastaya göre ne uygunsa onu yapıyor ama çok kişi sorduğu için yazıyorum ben ısrarla şunu belirteyim benim ne çok iri ne de sarkık dı, 98 olan çevresi şu an 95, ortalama 27 cm sarkıklık vardı şu an 21e geldi, 80D den 80 B ye geldi ama sarkıklığın gitmesi toparlanması fiziken çok rahatlatıyor, ben hep kamufle kıyafetler giydiğimden işyerinde kimse ameliyat olduğumu anlamadı.hiç alkol ve sigara tüketmeyen ve sağlıklı beslenen birisiyim 59 kilo idim aslında ameliyatta 630 gr çıkartıldı ama ben şu an 57 kiloyum.tabi öncelikle Prof.dr Mustafa Keskin'in ellerine yüreğine sağlık, ben de iyi bir hasta oldum, hastaneden kaynaklı aksaklıklar için (ağırlıklı kat hizmetleri kaynaklı vb)bugün hastane yönetiminden Emine hanım arayıp yaşananlar için özür diledi,gerekli önlemlerin alındığını belirtti,ben de aynı sorunları başka hasta yaşamasın diye özellikle konuyu belirten bir şikayette bulunmuştum,sonuçta bir gece herşekilde geçiyor, kısacası olay tatlıya bağlandı ben sağlıkla kavuştum ya hepsi geçti bitti çok şükür.

Bilgi almak isteyen ama üşenip de doktora gidemeyenlere gelsin; istanbul'da bi Devlet Araştırma hastanesine gidip muayene oldum ve sgk bu ameliyati karsilamiyor dedi ve bana 4.000tl dedi doktor. Bu fiyat zaten ozellerde de ayni. Daha uyguna bulmam lazim. Kilo sorunum yok 85beden olcum ancak kucultecegim.

senin adına çok seviniyorum ortanca3 .... hastaneden arayıp özür dilemişler ama yenide kötü bir anı olarak kaldı sende... bende ameliyat olmadan önce komserena 80 DD kullanıyordum buna rağmen göğüslerim zor sığıyordu sütyenin her yerinden pırtlıyordu.. şimdi 80 C CUP oldum 82 kiloyum tartıldım. ameiyat olalı 10 gün oldu. pazartesiden beri göğüslerim çok hassas gün boyunca sıtlamanıyor gibi oluyorum göğüslerim sızlıyor sendede oluyormu..yada diğer ameliyat olmuş arkadaşlarda da oluyor mu?

Güzel arkadaşım teşekkür ederim, ha 5 gün önce ha 5 gün sonra iyileşecek inşallah, en zor kısım bitti,senin büyükmüş, doğal olarak yapılan işlem daha fazladır,benim en çok şu alttaki kısa kesiler Zorluyor, 15 gün geçti ama vücudum çok yorgun, göğüslerimde ince sıZlamalar var, ben de ara ara sıtmalanıyorum, ben yıllık izine çıkıyorum diye gitmiştim, o yüzden işyerinde diyorlar sana izinde ne oldu çok yorgun ve enerjin düşük diye

emru resimlerini gördüm muhteşem olmus maşallah ben kilo ve boyunu öğrenmek istiyorum cnm
ameliyat öncesi kilon kaçtı şuan kaç kilosun tabii boyunda önemli maşallah manken gibi olmuşsun ilk halinden sonra cok cok iyi iş çıkarmış doktorun onuda ayrıca tebrik ederim ellerine sağlık
sağlıkla kal darısı başıma ve tüm isteyenlere inşl..

Canım sen başladın mı işe? Ben de pazartesi başlıyacağım stresi sardı şimdiden iki hafta dinlenmiş oldum ben yıllık izin de demedim herkes meraklanmş beni bekliyorlarmış hadi bakalım

Kızlar merhaba. Sizden biraz bilgi isteyeceğim. Annem salı günü göğüs küçültme ameliyatı olacak fakülte hastanesinde. Ameliyat zor oluyor mu kaç saat sürüyor, ameliyat sonrası iyileşme süreci ne kadar oluyor ağrı sızı vs oluyormu ve nelere dikkat etmeliyiz. Annemi yanıma getirip ben bakacağım bir süre ve bu konuda hiç bir bilgimiz yok maalesef. Yanılmıyorsam annemin gögüs bedeni 105 falan sütyende sırt ve omuz ağrılarından dolayı bu ameliyatı olmak istiyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler

ortanca canım arkadaşım ben bugün dışarı çıktım ve eczaneden göğüs pedi aldım eve gelince pansuman yaptıktan sonra memişlerin üstüne kodum iyi geldi herkesin denemesinde fayda var...

ortanca canım arkadaşım ben bugün dışarı çıktım ve eczaneden göğüs pedi aldım eve gelince pansuman yaptıktan sonra memişlerin üstüne kodum iyi geldi herkesin denemesinde fayda var...
Sağolasın Canım bende evde paketli vardı deneyeyim, ben 10 gün raporlu idim ptesi başladım,sorun yok ama yorgun ve tedirgin oluyorum.senin bantlar nerde var? kesi yerlerine hergün baticon sürüyorsun değil mi? Geçen salı günü gittiğimde yalnız alt kısımdakileri bıraktı bu salı da muhtemelen hepsini çıkarır.çabuk iyileşmem lazım 23 mayıs da tatile çıkacağım

göğüs pedi ile rahat ettim sende edeceksin eminim.. bendede göğüs altında ve meme etrfında memeden altına doğru bant var bu salı günü doktora gideceğim 15 günüm o zaman doluyor... hergün batikon sürüyorum ve antibiyotik krem verdi onu sürüyorum dikiş olan yerlerle beraber göğsülerimin her tarafına....umarım doktorun salı günü bütün bantlarını alır kurtulursun... internette incelediğim kadarıyla ameliyattan 1 ay sonra denize giriliyormuş fakat havuz için bişey diyemiyeceğim.. doktora sor bunu... bi de ben ameliyat izleri için bir krem buldum ( bu ameliyatı olan bir arkadaş kullanmış süper diyormuş) kremin adı CONTRACTUBEX

Evet akşam koydum daha rahat oldu, forumu ben çok uzun zamandır takip ettiğim için bu yöntemi kullananları okumuştum ama unutmuşum,çünkü çok şey yazılıyor,(keşke yeni başlayanlar için diye bir bölüm olsa orda hepsi madde madde yazsa) ben ameliyattan önce dermatalog a da gidip hazırlık yapıp contratubex i aldım bile, ama bakalım Dr Um ne önericek, ben C vitamini ve çinko da kullanıyorum, yok havuza hiç girmem zaten, başka bir Dr 15 gün sonra bile girersin demişti ama ben iyi olmama rağmen abartmış diyorum.

Kızlar dip boyamı yapsam bi sıkıntı olur mu 15 gün oldu ameliyat olalı saçımı yıkarken de geriye doğru yıkarım bi sorun olmaz heralde bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…