Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok tşk ederim aydınlatıcı oldu, ayrıntılı da yazmışsınız yordum sizi sağolun

Merhaba kızlar ben sessiz takip edenlerdenim inşaAllah meme küçültme ameliyatı olucam bende cerrahpaşa tıp fakültesine gidiyorum mayıs 23te meme ultrasonu çektiricem ondan sonra ki gelişmeleride anlatırım orda ki dr ilk muayene ederken karnımada baktı bunu da gerelim mi dedi :) 3 sezeryan var tabii haliyle dikkatini çekti demek ki öyle aşırı kilolu değilim ama karnım var işte ama istemedim cesaret edemedim kararsızımda ikisi bir arada zor olur mu acaba bu konuda deneyimi olanlar var ise lütfen banba cevap verebilirler mi? şimdiden teşekkür ederim :) umarım bende sizin gibi küçük memişlerime kavuşurum şu anda kom serena 80c takıyorum

Kızlar ankarada ameliyat olan yokmu?dr ismi verebilirmisiniz?uzun zamandır takip edemiyorum bu kış
Kasım gibi düşünüyorum. Bazen çok karamsar oluyorum ama formu okudukca cesaretim geliyo

Bursa da Meme küçültme,diklestirme ameliyatı olanlar bana yardımcı olabilir misinizz doktor ve hastane önerisine ihtiyacım var. Ayrıca fiyat bilgisi de almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederimm.

Merhaba herkese.. Aydın'da yaşıyorum 34 yaşımdayım ve günde 1 paketten biraz fazla sigara kullanıyorum. 5 Mayıs Perşembe günü Aydın'da özel bir hastanede her şey içinde 4 bin liraya ameliyatımı oldum 6 saate yakın sürdü ameliyat. Göğüslerim çok aşırı büyük değildi 90 C kullanıyordum ama sarkıktı. Operasyon ters T şeklinde yapıldı yanları daha iyi toparlar dedi doktor. Ameliyathanede uyandırdılar odama ayık gittim çok çok üşüyordum titremekten göğüslerim sızlıyordu üzerime 4-5 tane battaniye verdiler klimayı da sonuna kadar açtılar bir saatte ısındım. Ayrıca uyandığımda bütün bıçak yaralarını hissediyordum ağrı kesici iğne yaptılar 15 dakika sonra o da geçti. Uyuyakalmışım. 4 saat geçince su çorba ve yoğurt verdiler sadece çorbayı içtim ve annemin yardımıyla tuvalete kalktım başım çok döndü soğuk soğuk terledim ve yediklerimi çıkardım. İstifra edince çok rahatladım sanki bi anda iyileşmiş gibi oldum. O gece ağrısız sorunsuz sabaha kadar uyudum. Ertesi gün yardımsız tuvalete gittim sadece yataktan kalkarken annem sırtımdan destekleyerek kaldırıyordu. Drenlerime kan gelmediği için de iki gece kaldıktan sonra yani cumartesi öğlen drenler çıkarıldı. Drenler çıkarken anlık bi acı oldu ama hemen geçti ve pansumanı yapıp bantlanır taburcu ettiler. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor hemen kullanmaya başladım pek ağrım olmadı ama ertesi gün yani pazar günü bantlar alerji yaptı. Bantların yapıştığı bazı yerler (ameliyat yerleri değil) su topladı ve derisi soyuldu. Normalde pansuman günüm bugündü ama dün gittim bantlar değiştirildi azalttılar biraz. Bantları azaltınca inanılmaz rahatladım çünkü deli bağlar gibi göbeğime kadar bandajlamışlardı beni. Bugün 6. Günümdeyim sürekli sırt üstü yatmaktan kaynaklanan sırt ağrısı dışında bi sıkıntım yok. Aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

Canım çok geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum, sigara içiyorum demişsin 1 ay önce bırakılması gerekiyor deniyor sen bırakmadın mı!! Ben kullanmıyorum ama bu konuda çok ikaz ediyor drlar seni uyarmadılarmı??

Çok teşekkür ederim. Hayır doktor bana sigarayla ilgili hiçbir şey sormadı ve söylemedi ameliyattan yarım saat önce bile dayanamadım içtim. Sadece anestezi için hemşire sordu bir defa

Merhaba kızlar ben ameliyatımı 2 mayıs pazartesi günü oldum. Bugün 8 günüm. Gayet iyiyim günlük islerimi halledebiliyorum hatta okula bile gidip geliyorum. Sadece kollarımı fazla zorlamıyorum o kadar. 10. güne kadar duş almamamı söyledi doktorum ben de öyle yapıyorum iki gün sonra alabilicem artık neredeyse normal hayatıma dönmüş olucam :) Ağrılarım yok denecek kadar azaldı sadece tatlı kaşıntılarım var ve biraz da şişliklerim. Ameliyatım 3.5 saat sürdü ve ters t tekniğiyle yapıldı memelerim 90DD'ydi yani normalin fazla üstünde büyüktü normalde daha kısa sürer ama yaşım genç olduğu için ince eleyip sık dokumuş doktorum. Anestezi iğnesini sanırım bana asansörde yaptılar çünkü sedyeye yattıktan 3 dakika sonrası yok bende hahaha :) uyandığımda tir tir titriyordum hemen sıcak hava üfleyen bi boru soktular yatağımın altına ısındım.Midem hiç bulanmıyordu ama her ihtimale karşı bulantı ilacı yapmalarını istedim (onlar yapmıyorlar siz söylemedikçe haberiniz olsun özellikle isteyin) bi saat falan bekledikten sonra rahat rahat yemeğimi yedim. Medikal sütyen takılmıştı bana markası "voe" bunu iki hafta kullanacakmışım. Merak eden varsa doktoruma bi tane daha aynısından alayım mı diye sordum gerek yok dedi sevindim açıkcası zaten pahalıydı :) iki hafta sonra balensiz spor sütyeni kullan dedi. İlk gece biraz zor geçti pek uyuyamadım ama ağrıdan değil anestezinin yaptığı baş dönmesi falan vardı. Ertesi sabah doktorumun özel hemşiresi hastaneye geldi ve drenleri çıkardı onunla birlikte meme ucuma vajinal krem sürdü hala sürüyorum sabah akşam. Ertesi gün taburcu oldum yürümekte zorlanmadım diyemem açıkçası ondan sonraki 3 gün ağrılı geçti ve sırtüstü uyumaya alışamadım. Ama şimdi gayet iyiyim son pansumanımı perşembe yapacaklar iz kremi vesayre kullanacak mıyım bilmiyorum. Ödemlerimi atmak için bol bol su ve lahana suyu içiyorum :) Daha çıplak tam bakamadım memelerime ama çok fazla morluk kızarıklık ve deforme yok tertemiz bir ameliyat olmuş. Bu ameliyatı olacaklara tavsiyem hemen olmaları gerçekten çok büyük bir rahatlık. Hiç korkmayın dayanılmaz ağrıları yok hemencecik ayaklanıyorsunuz. Bununla birlikte mutlaka ama mutlaka sigarayı bırakmayı unutmayın yaraların iyileşmesini çok etkiliyor. Benim doktorum Aylin Bilgin Karabulut'tu ve aylarca endişeli endişeli doktor peşinde koşmuş pimpirikli biri olarak söylüyorum kızlar sonuç MÜKEMMEL. Herkese görüşmeyi tavsiye ediyorum kendisiyle. Kendisi de, Yardımcısı Gülbin Hanım da, Özel hemşiresi de, hastane ekibi de çok ilgili ve harika insanlar. Gelişmelerim bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin ameliyat olmuş olanlara da şifa versin herkese öpücükler :)

bugün 14 gün oldu doktoruma gittim göğüslerimdeki ince bandları aldı bazı normal dikişlerimide aldı ama hepsini değil.estetikler kendiliğnden eriyecek dedi.... 15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim.... bazı dikişlerinde iltihap olmuş cilt dikişe reaksiyon göstermiş sarı bir sıvı gelir ama korkulacak bişey yok 15 gün boyunca batikon ve kremini sürmeye devam et dedi... gayet iyiymiş.... kızlar elinizde geldiği kadar hareket edin ve yapabilirseniz kısa yürüşler yapın kan dolaşımınız hızlandığı için iyileşme bir o kadar hızlı oluyormuş...(doktora sordum)....doktorum yara izleri için contractubex krem önerdi..... fakat şimdilik kullanmayacakmışım ...tedavi süresi bitince başlayacağım...

Geçmiş olsun canım senin adına çok sevindim sağlıkla tez zamanda iyileşmen dileğimle darısı bizlerin başına...

Çok teşekkür ederim. Hayır doktor bana sigarayla ilgili hiçbir şey sormadı ve söylemedi ameliyattan yarım saat önce bile dayanamadım içtim. Sadece anestezi için hemşire sordu bir defa
Tamam canım inşallah tez zamanda iyileşir ter temiz atlatırsın en büyük sıkıntı atlatıldı sırada iyileşme süreci hadi hayırlısı.....

[QUOçok geçmiş "nilda9, post: 46428136, member: 758649"]Merhaba herkese.. Aydın'da yaşıyorum 34 yaşımdayım ve günde 1 paketten biraz fazla sigara kullanıyorum. 5 Mayıs Perşembe günü Aydın'da özel bir hastanede her şey içinde 4 bin liraya ameliyatımı oldum 6 saate yakın sürdü ameliyat. Göğüslerim çok aşırı büyük değildi 90 C kullanıyordum ama sarkıktı. Operasyon ters T şeklinde yapıldı yanları daha iyi toparlar dedi doktor. Ameliyathanede uyandırdılar odama ayık gittim çok çok üşüyordum titremekten göğüslerim sızlıyordu üzerime 4-5 tane battaniye verdiler klimayı da sonuna kadar açtılar bir saatte ısındım. Ayrıca uyandığımda bütün bıçak yaralarını hissediyordum ağrı kesici iğne yaptılar 15 dakika sonra o da geçti. Uyuyakalmışım. 4 saat geçince su çorba ve yoğurt verdiler sadece çorbayı içtim ve annemin yardımıyla tuvalete kalktım başım çok döndü soğuk soğuk terledim ve yediklerimi çıkardım. İstifra edince çok rahatladım sanki bi anda iyileşmiş gibi oldum. O gece ağrısız sorunsuz sabaha kadar uyudum. Ertesi gün yardımsız tuvalete gittim sadece yataktan kalkarken annem sırtımdan destekleyerek kaldırıyordu. Drenlerime kan gelmediği için de iki gece kaldıktan sonra yani cumartesi öğlen drenler çıkarıldı. Drenler çıkarken anlık bi acı oldu ama hemen geçti ve pansumanı yapıp bantlanır taburcu ettiler. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor hemen kullanmaya başladım pek ağrım olmadı ama ertesi gün yani pazar günü bantlar alerji yaptı. Bantların yapıştığı bazı yerler (ameliyat yerleri değil) su topladı ve derisi soyuldu. Normalde pansuman günüm bugündü ama dün gittim bantlar değiştirildi azalttılar biraz. Bantları azaltınca inanılmaz rahatladım çünkü deli bağlar gibi göbeğime kadar bandajlamışlardı beni. Bugün 6. Günümdeyim sürekli sırt üstü yatmaktan kaynaklanan sırt ağrısı dışında bi sıkıntım yok. Aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.[/QUOTE]
Cnm cok geçmiş olsun adınacçok sevindim, bende haziran 24 de ameliyat olucam hem meme küçültme hem karın germe çok korkuyorum ve heyecanlıyım insl bende sizin gibi çokggüzelve rahat ggeçti diye yazarım .bende sigara iiçiyorum ve strese cçok girdim kilo veriyorum 92 oldum 9 den suan siz kaçkilodaydiniz ??

iyi akşamlar herkese
şükürler olsun ameliyat günüm netleşti 22 haziran çarşamba günü sabah 9 da yatışım olucak 24 haziran cumda ameliyata giricem kısmetse dualarınızı ksik etmeyin ne olur cok korkum ve heycanım var kombin ameliyaty olucam hem karın germe hem meme küçültme kısmetse inşl.
hakkım da hayırlısı olsun çolmak isteyen benim gibi tarih bekleyenlerede hayırlı ve sağlıklı bir ameliyat nasip etsin rabbim ..olanlara da cok geçmiş olsun darısı başımıza inşl..

cok geçmiş olsun öncesi ve sonrası resim varsa görmek isterim bide kilonuz nasıldı öncesi ve sonrası acaba ??

Allah yar ve yardımcın olsun. inşallah tez zamanda sende olup kurtulursun...

Allah yar ve yardımcın olsun. inşallah tez zamanda sende olup kurtulursun...
amin cnm cümlemizde inşl .sende oldun mu ameliyat ? ben cok stres yaptım sanırım kasıldı bugün vucudum kötü oldum günümde netleşince güzel olucak rahat edicem diyorum ama bide cok seyrettim ameliyatları yorumların hepsini okudum 2 aydır kafayı bozdum iyice artık güzel yorumlar yazacağım günümü bekliyorum dilerim rabbim tüm olanlara sağlık olacak olanlara da sağlıkla evine gitmeyi nasip etsin zor ama sonunda mutlu olmak var inşl yarabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…