- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.681
Keşke canım olup bitmiş olsaydım bende eylülde düşünüyorum 2 küçük çocuğum var eşim izin alıcak ki bana baksın bekliyorum böyle beklemek daha zor, sizin gibi tatlı arkadaşları okudukça daha da heyecanlanıyorum inşallah sizde olup bitin tez zamanda hayallerinize kavuşun darısı bizim başımıza.. Sakın korkma çok güzel olacak inşallah...amin cnm cümlemizde inşl .sende oldun mu ameliyat ? ben cok stres yaptım sanırım kasıldı bugün vucudum kötü oldum günümde netleşince güzel olucak rahat edicem diyorum ama bide cok seyrettim ameliyatları yorumların hepsini okudum 2 aydır kafayı bozdum iyice artık güzel yorumlar yazacağım günümü bekliyorum dilerim rabbim tüm olanlara sağlık olacak olanlara da sağlıkla evine gitmeyi nasip etsin zor ama sonunda mutlu olmak var inşl yarabbim :)
Cnm cok geçmiş olsun adınacçok sevindim, bende haziran 24 de ameliyat olucam hem meme küçültme hem karın germe çok korkuyorum ve heyecanlıyım insl bende sizin gibi çokggüzelve rahat ggeçti diye yazarım .bende sigara iiçiyorum ve strese cçok girdim kilo veriyorum 92 oldum 9 den suan siz kaçkilodaydiniz ??[/QUOTE][QUOçok geçmiş "nilda9, post: 46428136, member: 758649"]Merhaba herkese.. Aydın'da yaşıyorum 34 yaşımdayım ve günde 1 paketten biraz fazla sigara kullanıyorum. 5 Mayıs Perşembe günü Aydın'da özel bir hastanede her şey içinde 4 bin liraya ameliyatımı oldum 6 saate yakın sürdü ameliyat. Göğüslerim çok aşırı büyük değildi 90 C kullanıyordum ama sarkıktı. Operasyon ters T şeklinde yapıldı yanları daha iyi toparlar dedi doktor. Ameliyathanede uyandırdılar odama ayık gittim çok çok üşüyordum titremekten göğüslerim sızlıyordu üzerime 4-5 tane battaniye verdiler klimayı da sonuna kadar açtılar bir saatte ısındım. Ayrıca uyandığımda bütün bıçak yaralarını hissediyordum ağrı kesici iğne yaptılar 15 dakika sonra o da geçti. Uyuyakalmışım. 4 saat geçince su çorba ve yoğurt verdiler sadece çorbayı içtim ve annemin yardımıyla tuvalete kalktım başım çok döndü soğuk soğuk terledim ve yediklerimi çıkardım. İstifra edince çok rahatladım sanki bi anda iyileşmiş gibi oldum. O gece ağrısız sorunsuz sabaha kadar uyudum. Ertesi gün yardımsız tuvalete gittim sadece yataktan kalkarken annem sırtımdan destekleyerek kaldırıyordu. Drenlerime kan gelmediği için de iki gece kaldıktan sonra yani cumartesi öğlen drenler çıkarıldı. Drenler çıkarken anlık bi acı oldu ama hemen geçti ve pansumanı yapıp bantlanır taburcu ettiler. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor hemen kullanmaya başladım pek ağrım olmadı ama ertesi gün yani pazar günü bantlar alerji yaptı. Bantların yapıştığı bazı yerler (ameliyat yerleri değil) su topladı ve derisi soyuldu. Normalde pansuman günüm bugündü ama dün gittim bantlar değiştirildi azalttılar biraz. Bantları azaltınca inanılmaz rahatladım çünkü deli bağlar gibi göbeğime kadar bandajlamışlardı beni. Bugün 6. Günümdeyim sürekli sırt üstü yatmaktan kaynaklanan sırt ağrısı dışında bi sıkıntım yok. Aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
İyi akşamlar size de.. Dikişler 35. Güne kadar kalıyor mu bunu bilmiyordum size de çok geçmiş olsunIyi akşamlar arkadaşlar
35. günüm bitti bugün
Dikişlerim inanilmaz kaşınıyor
Bazen dayanilmaz oluyor
Arada biçak kesmesi gibi ani bir aci
Arada sizlama
Arada aci oluyor
Netten baktim 6ay ile 1 sene bu sıkıntılar oluyormuş..
Yeni ameliyat olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun
Tez zamanda iyileşmelerini dilerim
Ameliyat olacaklara da kolayliklar diliyorum
Bursa da Meme küçültme,diklestirme ameliyatı olanlar bana yardımcı olabilir misinizz doktor ve hastane önerisine ihtiyacım var. Ayrıca fiyat bilgisi de almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederimm.
Merhaba Glsm92 ben iki ay önce bursa da dikleştirme yaptırdım ama sadece iki doktorla görüştüm birincisi mesut özcan hoca aslında cana yakın ilgili biri ama biraz yaşlı olduğu için çok güvenemedim. Daha sonra estetil int. Selçuk aytaç la görüşüp kararımı verdim ve üzerinden iki ay geçti eğer merak ettiğin bişey varsa yardımcı olurum. Bu arada mesut hoca 6000 demişti ama pazarlıksız. Selçuk bey 7000 aldıBursa da Meme küçültme,diklestirme ameliyatı olanlar bana yardımcı olabilir misinizz doktor ve hastane önerisine ihtiyacım var. Ayrıca fiyat bilgisi de almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederimm.
gunaydın cnmEki Görüntüle 1830158ailemm hiç sıkıntı stres yapmayın her şey güzel olacak inşallah. Bu benim ikinci günümden
cnm günaydınKeşke canım olup bitmiş olsaydım bende eylülde düşünüyorum 2 küçük çocuğum var eşim izin alıcak ki bana baksın bekliyorum böyle beklemek daha zor, sizin gibi tatlı arkadaşları okudukça daha da heyecanlanıyorum inşallah sizde olup bitin tez zamanda hayallerinize kavuşun darısı bizim başımıza.. Sakın korkma çok güzel olacak inşallah...
günaydın cnmSelam kızlar bende bu perşembe gireceğim ameliyata, baya heyecanlıyım. Bide bugün regli oldum dr a sormadım ama ameliyata mani bi durum mu acaba bilgisi olan var mı? Ameliyat günümde 3.günüm olacak. Heecanla bekliyorum. Rabbim sağlıkla mutlulukla atlatmayı nasip etsin hepimize.
Seni merak ediyordum çok az kaldı bende heyecan yaptım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sorunsuz ter temiz bir ameliyat geçirirsin...Selam kızlar bende bu perşembe gireceğim ameliyata, baya heyecanlıyım. Bide bugün regli oldum dr a sormadım ama ameliyata mani bi durum mu acaba bilgisi olan var mı? Ameliyat günümde 3.günüm olacak. Heecanla bekliyorum. Rabbim sağlıkla mutlulukla atlatmayı nasip etsin hepimize.
Selam kızlar bende bu perşembe gireceğim ameliyata, baya heyecanlıyım. Bide bugün regli oldum dr a sormadım ama ameliyata mani bi durum mu acaba bilgisi olan var mı? Ameliyat günümde 3.günüm olacak. Heecanla bekliyorum. Rabbim sağlıkla mutlulukla atlatmayı nasip etsin hepimize.
Merhaba :)İyi akşamlar size de.. Dikişler 35. Güne kadar kalıyor mu bunu bilmiyordum size de çok geçmiş olsun
Canım hayırlı olsun, benim dün kontrolüm vardı tüm bandajlar çıktı bugün 20.günüm, Dr,Mustafa Keskin in sakinliği ile emin ol hepsi kolay geçiyor, benim hastane şikayetim ile ilgili direkt kendisi görüşmüş yönetim ile.ben sormuştum ; regl döneminde genel olarak yapmak istemiyoruz ama bazen heyecandan erken regl oluyor hastalarda, o Zaman ertelemiyoruz ameliyatı yapıyoruz dedi. Ama sen kendi durumunu düşün,eğer çok rahatsız bir regl dönemi geçiriyor isen buna göre değerlendir, ameliyat sıkıntısı bir gece.Selam kızlar bende bu perşembe gireceğim ameliyata, baya heyecanlıyım. Bide bugün regli oldum dr a sormadım ama ameliyata mani bi durum mu acaba bilgisi olan var mı? Ameliyat günümde 3.günüm olacak. Heecanla bekliyorum. Rabbim sağlıkla mutlulukla atlatmayı nasip etsin hepimize.
hayırla kurtulun inş nerede hangi dr olacaksınıuziyi akşamlar herkese
şükürler olsun ameliyat günüm netleşti 22 haziran çarşamba günü sabah 9 da yatışım olucak 24 haziran cumda ameliyata giricem kısmetse dualarınızı ksik etmeyin ne olur cok korkum ve heycanım var kombin ameliyaty olucam hem karın germe hem meme küçültme kısmetse inşl.
hakkım da hayırlısı olsun çolmak isteyen benim gibi tarih bekleyenlerede hayırlı ve sağlıklı bir ameliyat nasip etsin rabbim ..olanlara da cok geçmiş olsun darısı başımıza inşl..
slm cnm izmirde olucam kısmetse cnm heycan ve merak dolu son 6 haftahayırla kurtulun inş nerede hangi dr olacaksınıuz
Evet karın germe daha zor tabii ben de kullansam kullanırım ama zorlamak istemiyorum bişe olur diye üç haftadan sonra başlayayım diyorum :)Merhaba cnm
Karin germe olmasa idim 1. Hafta da kullanirdim
Karin germe oldugu icin 18.gunde kontrolüme kendim gitmiştim
N Nesepalamudu1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?