Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Keşke canım olup bitmiş olsaydım bende eylülde düşünüyorum 2 küçük çocuğum var eşim izin alıcak ki bana baksın bekliyorum böyle beklemek daha zor, sizin gibi tatlı arkadaşları okudukça daha da heyecanlanıyorum inşallah sizde olup bitin tez zamanda hayallerinize kavuşun darısı bizim başımıza.. Sakın korkma çok güzel olacak inşallah...

Cnm cok geçmiş olsun adınacçok sevindim, bende haziran 24 de ameliyat olucam hem meme küçültme hem karın germe çok korkuyorum ve heyecanlıyım insl bende sizin gibi çokggüzelve rahat ggeçti diye yazarım .bende sigara iiçiyorum ve strese cçok girdim kilo veriyorum 92 oldum 9 den suan siz kaçkilodaydiniz ??[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim ben 75 kiloyum sigara içiyorum ama henüz bununla ilgili bi sorun yaşamadım umarım yaşamam şimdilik her şey yolunda. Ama tabiki siz bırakabiliyorsanız bırakın benim haberim bile yoktu bırakılacağından.

Iyi akşamlar arkadaşlar
35. günüm bitti bugün
Dikişlerim inanilmaz kaşınıyor
Bazen dayanilmaz oluyor
Arada biçak kesmesi gibi ani bir aci
Arada sizlama
Arada aci oluyor
Netten baktim 6ay ile 1 sene bu sıkıntılar oluyormuş..

Yeni ameliyat olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun
Tez zamanda iyileşmelerini dilerim
Ameliyat olacaklara da kolayliklar diliyorum

İyi akşamlar size de.. Dikişler 35. Güne kadar kalıyor mu bunu bilmiyordum size de çok geçmiş olsun

Bursa da Meme küçültme,diklestirme ameliyatı olanlar bana yardımcı olabilir misinizz doktor ve hastane önerisine ihtiyacım var. Ayrıca fiyat bilgisi de almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederimm.
Merhaba Glsm92 ben iki ay önce bursa da dikleştirme yaptırdım ama sadece iki doktorla görüştüm birincisi mesut özcan hoca aslında cana yakın ilgili biri ama biraz yaşlı olduğu için çok güvenemedim. Daha sonra estetil int. Selçuk aytaç la görüşüp kararımı verdim ve üzerinden iki ay geçti eğer merak ettiğin bişey varsa yardımcı olurum. Bu arada mesut hoca 6000 demişti ama pazarlıksız. Selçuk bey 7000 aldı

Selam kızlar bende bu perşembe gireceğim ameliyata, baya heyecanlıyım. Bide bugün regli oldum dr a sormadım ama ameliyata mani bi durum mu acaba bilgisi olan var mı? Ameliyat günümde 3.günüm olacak. Heecanla bekliyorum. Rabbim sağlıkla mutlulukla atlatmayı nasip etsin hepimize.

cnm günaydın
aman cocuk varsa cok dikkatli olman lazım cnm hakkımızda hayırlısı dilerim her şey gönlümüzce olsun ..
şimdi merak heycan ve korku ile bekliyorum ameliyat günümü tek dileğim ve duam buradan sizlere çok güzel geçti iyiyim diyebilmek cnm inşl..

günaydın cnm
haydi bakalım az kalmış darısı başıma inşl cok güzel olucak herşey güzeldüşünerek gir ameliyata güzel olucak inşl cnm şimdiden cok geçmiş olsun dualarım seninle

Seni merak ediyordum çok az kaldı bende heyecan yaptım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sorunsuz ter temiz bir ameliyat geçirirsin...

Merhaba cnm
Dr um ameliyat gününde regl olmamalisin demişti
Dr una şimdiden sor kesinlikle

Canım hayırlı olsun, benim dün kontrolüm vardı tüm bandajlar çıktı bugün 20.günüm, Dr,Mustafa Keskin in sakinliği ile emin ol hepsi kolay geçiyor, benim hastane şikayetim ile ilgili direkt kendisi görüşmüş yönetim ile.ben sormuştum ; regl döneminde genel olarak yapmak istemiyoruz ama bazen heyecandan erken regl oluyor hastalarda, o Zaman ertelemiyoruz ameliyatı yapıyoruz dedi. Ama sen kendi durumunu düşün,eğer çok rahatsız bir regl dönemi geçiriyor isen buna göre değerlendir, ameliyat sıkıntısı bir gece.

hayırla kurtulun inş nerede hangi dr olacaksınıuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…