- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.701
cok geçmiş olsun dilerim hemen kullanabilir kendimize geliriz azkaldı banada hem meme hem karın allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısı olsun inşl.Evet karın germe daha zor tabii ben de kullansam kullanırım ama zorlamak istemiyorum bişe olur diye üç haftadan sonra başlayayım diyorum :)
Teşekkürler canım sana da kolaylıklar diliyorum kolayca atlatır sağlığına kavusursun inşallah :)cok geçmiş olsun dilerim hemen kullanabilir kendimize geliriz azkaldı banada hem meme hem karın allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısı olsun inşl.
AldımOrtancaa3 benide izlemeye Alırmısın rica etsem.
Canim cok guzel olmus gule gule kullan :)
Ins hayirlisiyla atlatirsin merak etme cok kolay geccek uyaninca yazKızlar günaydın, ben hastaneye geldim, yatışım yapıldı hazırlandım bekliyorum. Varis çorabı verdiler haber verdiklerinde giyeceğim Normalde 9 da ameliyatım ama erkende alabilirlermiş. Regli mani değilmiş ameliyat için. Bugün 3.günüm zaten baya azaldı. (Ay bu mesajı yazanlara hep imrenir heyecanlanırdım onlar kadar, banada nasip oldu ) dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Çok teşekkür ederim canım, benim zaten büyük değildi, Dr a olduğuma değsin ama küçükde olmasın dedim ona bıraktımCanim cok guzel olmus gule gule kullan :)
Benimkini doktor buyuk birakti bugun tekrar goruscem bu konuyla ilgili ama duzeltcegini sanmam cok sanslisin canim
cnmm günaydın dualarım seninle şuan cok heycanlandım bende senin gibi hep imreniyorum oldu bitti demeye 6 haftam kaldı ameliyat gününe inşl sağlıkla cıkarsın yazarsın burdan cnm merakla bekliyorum haberlerini darısı başıma inşl ..Kızlar günaydın, ben hastaneye geldim, yatışım yapıldı hazırlandım bekliyorum. Varis çorabı verdiler haber verdiklerinde giyeceğim Normalde 9 da ameliyatım ama erkende alabilirlermiş. Regli mani değilmiş ameliyat için. Bugün 3.günüm zaten baya azaldı. (Ay bu mesajı yazanlara hep imrenir heyecanlanırdım onlar kadar, banada nasip oldu ) dualarınızı eksik etmeyin lütfen
ay hadi hayırlısı ile cık inşl merakla heycanla bekliyorum haberlerini cnm ..Çizimlerim yapıldı. Drum mümkün olabilen vücuduna uygun en küçük memeyi yapacağım dedi :) heyecanlandım biraz, utandımda. Gidiyoruuummmm almaya geldiler
Ay çok sevindim çok geçmiş olsun,sabah ameliyat olmuşta yazarmış süpersin, işte bu kadar...Kızlaaaaarr ben çıktım, 1 saat oldu çıkalı. Ay şaka gibi inanamıyorım hala. Ufacık oldu memişlerim Şu anda hiç ağrım yok. Çok rahat uyandım. Zangır Zangır titredim bi 5 10 dakika sadece. Isınınca oda geçti. Ağrı kesicimide taktılar şimdi serumla. Çook mutluyum yaaaa inanamıyorum.dinleneyim yazarım yine
hay maşallah valla korkum geçti okuyunca maşallah gerçekten darısı başıma inşl yaa inanamıyorum oldu bitti maşallah kendim olmuş gibi sevindim valla harikasın aman dikkat et yinede resimlerini cok merak ediyorum mutlaka koy cnm maşallah tekrardan ay heycandan yazamıyorum cok sevindim adına cnm :)Kızlaaaaarr ben çıktım, 1 saat oldu çıkalı. Ay şaka gibi inanamıyorım hala. Ufacık oldu memişlerim Şu anda hiç ağrım yok. Çok rahat uyandım. Zangır Zangır titredim bi 5 10 dakika sadece. Isınınca oda geçti. Ağrı kesicimide taktılar şimdi serumla. Çook mutluyum yaaaa inanamıyorum.dinleneyim yazarım yine
Kızlaaaaarr ben çıktım, 1 saat oldu çıkalı. Ay şaka gibi inanamıyorım hala. Ufacık oldu memişlerim Şu anda hiç ağrım yok. Çok rahat uyandım. Zangır Zangır titredim bi 5 10 dakika sadece. Isınınca oda geçti. Ağrı kesicimide taktılar şimdi serumla. Çook mutluyum yaaaa inanamıyorum.dinleneyim yazarım yine
Oh oh maşallah çok güzel canım hayırlı olsun gördün mü bak korkacak hiç bişey yok ameliyt olacak arkadslara da moral olsun:)Kızlaaaaarr ben çıktım, 1 saat oldu çıkalı. Ay şaka gibi inanamıyorım hala. Ufacık oldu memişlerim Şu anda hiç ağrım yok. Çok rahat uyandım. Zangır Zangır titredim bi 5 10 dakika sadece. Isınınca oda geçti. Ağrı kesicimide taktılar şimdi serumla. Çook mutluyum yaaaa inanamıyorum.dinleneyim yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?