Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gerçekden çok moral oluyo ameliyat tecrübelerinizi bizlere aktarmanız .ameliyat korkusunu atıyoruz .ben çok tedirgin bir insanim son dk dahi vaz geçebilirim ama formu okudukca çok istiyorum artık bu büyük memelerden kurtulup beyazları giyinmek

Aynen öyle canım vazgececek hiç birşey yok ben de ne uyanırken ne ilk gece çok şükür hiç ağrım falan olmadı inan korkudan uçuk çıkardım uçuğum daha çok ağrıdı :)

Doktorum geldi 1 saat önce sol göğsüm şişmişti. Diren takmamıştı ameliyat sonrasında. Müdahele ettiler hemen sütyen çıkarıldı dikişim azcık açılıp kan boşaltıldı ucu açık diren takıldı. 2 zımba atıldı. Baya rahatladım ama. Sonrada pansuman yapıp sardılar sıkı sıkı. Ay sanki çok küçük kaldılar. Resim atamadım yaaa

Aynen öyle canım vazgececek hiç birşey yok ben de ne uyanırken ne ilk gece çok şükür hiç ağrım falan olmadı inan korkudan uçuk çıkardım uçuğum daha çok ağrıdı :)
Merhaha bayanlar
gerçekten burda okumak rahatlatıyor insanı dün aml günüm belli oldu aman allahım neler oldu bana görseniz dedim ben şimdi böyleyim kesin o gün kaçarım hastaneden ama okudum bu sabah arkadasın yazısını bide cıkıp 1 saat sonrada da yazınca çok mutlu oldum sükürler olsun ne mulu inşl bizde güzel güzel olur cıkarız inşl.

merhaba cnm valla süpersin maşallah adına cok sevindim kendim olmuş kadar inşl daha da iyi ol çok geçmiş olsun haberlerini bekliyoruz öperim cnm maşallah sana :)

Ay canım çok mutlu oldum sağlıkla afiyetle inşallah, artık en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle çok çok sevindim acil şifalar olsun...

Çok geçmiş olsun arkadaşlar bende meme ameliyatına karar verdim biraz korkuyorum ve haycanlanıyorum çok agrılar oluyor mu?
Merhaba suan benim ameliyat olali 3 gunum seni kisaca soyle bilgilendireyim hayatinda olmayi ertelememen gereken bir ameliyat ve gercekten hurafe seklinde anlatilan cok agrili falan diye kesinlikle agri yok zaten ameliyattan sonra yuksek dozda agri kesici yapiliuor sadece kesi yerleri biraz aciyor ve korse sıkıyor samimiyetle soyluyorum korkma ve hemen yaptir 3 gun oldu geziyorum sadece tansiyon sikintim var oda normal dedi doktor

Ciğerleri açmak için bi aletle nefes aldırıp nefes verdiriyorlar, onu yapınca dirende kanama oldu bandajımı gelip değiştirdiler. Biraz daha çıkardılar kan. 700gr birinden 750gr birinden alınmış. B cup olmuş. Biraz moralim bozuk sol göğsüme. Keşke hiç olmasaydı kanama, sağ göğsümde hiç sorun yok ucuna dokundum hissediyorum. Batikondan sonra 1 tüp fucidin sıktılar yara yerlerine sol göğsümün. Sonra bandaj yapıldı. İyileşmesi zor olurda diye korkuyorum yara açıldı diren için sonuçta. yarım saate yakın uğraştılar baya kanama oldu şişi indi ama hala daha şiş duruyor. Gelen asistan dr heralde biraz evvel ameliyatta birebir aynıydı hiç asimetrik bişey yok sadece şiş dedi. Normalde çok az olur ama sizde yoktu dedi. Ne sonda takıldı ne lağman yapıldı. O yönden çok mutluyum.

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 221
Ameliyat sonucta cesitli komplikasyonlar illaki oluyor insallah cok ciddi bir seyle karsilasmadan yoluna girer hersey bende resim koyayim size yuzumu koymadan bakin

Maşallah canım çok tatlı çıkmışsın çok da güzelsin :) gayet iyi görünüyorsun hiç kafana takma illaki iyileşecek yaralar hadi geçmiş olsun :)

ben ameliyat olalı bugün 1 hafta oldu başta eşit görünüyordu ama iki gündür sağ göğsüm sol göğsümden daha büyük görünüyor. Sağ daha dolgun büyük sol ise daha yayvan. Ameliyat olan arkadaşlar sizin başınıza böyle bir durum geldi mi normal mi bu?

benim de sol memem diğerinden daha şişkin daha fazla ödem topladığından ötürü. Şimdi 10. günündeyim. Sizin de ameliyatınız yeni olduğu için ödemden ötürüdür endişelenecek bir şey yok muhtemelen. Yine de çok aklınıza takılıyorsa mutlaka doktorunuzu arayın ve görünün :)

Cnm.normal olarakta cocu kadinin gogsunun biri diyeriyle esit boyutta degil.hafif simetri farkliligi var cok bariz farkli degilse kafana takma bence bendedw ayni sey var sag daha dolgun.

Canım hiç üzülme allah ın izniyle en kısa zamanda sağlığına kavuşursun geçecek inşallah. çok güzel olmuş inan kendim olmuş kadar sevindim biraz sabır yaraların iyileşmesi zaman alır zaten sıkma canını....

Ameliyat sonucta cesitli komplikasyonlar illaki oluyor insallah cok ciddi bir seyle karsilasmadan yoluna girer hersey bende resim koyayim size yuzumu koymadan bakin
günaydın maşallah ne güzel oldu bitti sizinkiler darısı benim ve olucak sıradaki arkadaşlara ben hem karın germe olucam 2si beraber inşl çok sıkıntısız geçiçek bende yazıcam sizlere burdan hatta resim bile atarım
cok geçmiş olsun hepinize fıstık gibi oldunuz maşallah :) sağlıkla kalın ..

günaydın cnm nasılsın bu sabah inşl gecen rahat geçmiştir.hayırlısı ile cık hastaneden inşl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…