Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hadi bakalim.merakla bekliyoruz senin hayirli haberini

Çok teşekkür ederim kızlar. Hamdolsun gecem iyi geçti. Yine direnden kanama geldi. Sabah Mustafa Sütçü geldi bandajı açıp baktılar temizlediler tekrar bandajladılar. Eviniz uzak diye bi gece daha misafirimiz olun dedi. Yarın Mustafa keskin beyde burada olacakmış yani benim doktorum. Oda bi görsün dedik. Baya bi indi şişi. Eşim çok beğendi Bana çok küçük geldi ama neyse daha rahat ederim heralde. Sol ucunuda hissediyorum bandaj çıkınca dokundum bu gecede hastanedeyim yani henüz kanama olmadı bi daha. Ağrı kesici ve antibiyotik hapa başladık. Çok hafif ağrılarım . Dayanılmayacak gibi değil inanın. Allahın izniyle zamanla geçecek, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için

maşallah diyorum çok güzel olmuş, güle güle kullanın :)))

Teşekkür ederim cnm :) hala kanama olmadı baya indi şişim. Yürüdüm oturdum kalktım nefes egzersizi yaptım ama hala kan gelmedi. Bitmiştir inşaAllah kanama. Yarına kdr kesinleşir heralde. Bi gecede hastaneye yakın diye kayınvalidemde kalıcam. Sonrası Allah kerim

cnm şükürler olsun geldi geçti maşallah bende senin gibi nasıl imreniyorum buraya yazmayı oldu bitti iyiyim demeyi inşl nasip olur cnm adına cok sevindim inşl daha da iyi olup keyfini cıkarırsın cnm darısı haziranda bana inşl cnm

Hadi bakalim.merakla bekliyoruz senin hayirli haberini

cnm amin inşl sorma nsıl heycanlıyım burda okudukca kendim yaşıyor gibi heycanlanıyorum mutlu oluyorum iyiyim dedikleri zaman inşl diyorum bende iyi olucam korkma hatcik diyorum bu gün bir ablam sen tarihi öğrendin cok gerildin bir tuhaf oldun yapma böyle dedi üzülmüş halime panik ve manyak gibiyim ay duygularım saçmasapan rabbim akıl fikir versin bana gerçekten beklemek cok zormuş bide sonuç merakı bilmiyorum iyi olucak inşl amin :)

Biran önce gelir geçer seninkide cnm. Bende hep özeniyodum , ben ameliyata giriyoruum, ben ameliyattan çıktım iyiyim yazanlara. Bak bende yazdım sende yazarsın. Allahın izniyle iyi olda inşaAllah. Banada doktorum dedi sana bide karın germe yapalım diye de aman dedim ben bunu bi atlatayım. Sendeki iyi cesaret ben karın germeden korkuyorum. Seninde sağlıklı haberlerini alırız inşaAllah cnm.

Kızlar bandajlıda olsa öncesi sonrası resmi ekledim izlediklerim görebilir Sol göğüsüm fazla gazlı bezle sarılı olduğu için daha büyük durabilir ama bandajdan kaynaklı. Şu anda diren var onda ama sabahtan beri kanama olmadı şükür. Yarın 12 ye kdr çıkarırlar diye ümid ediyorum.

merhaba arkadaşlar . aranıza bugün katıldım ve sadece bu baslık sayesinde oldu:) 9 aylık bir kızım var.5 aylık sütten kesildi. göğüslerim zaten büyüktü. D kap. bazı kalıplarda C oluyor. vücuduma göre baya büyük kalıyor göğüslerim. zaten büyüktü ama doğum sonrası formundan da artık memnun değilim. bende bu ameliyatı olmak istiyorum hem duruşum iyice kamburlastı sırt kürek kemiklerime ağrı yapıyor bu duruş bozukluğu ve omuzlarımda sütyen izleri var. daha önce devlet hastanesinde burun ameliyatı oldum burun kemiğimi düzelttirdim 2012 yılında bin tl ücret ödedim isteğe bağlı bir durum olduğu için. şimdi ben küçültme için gitsem yine isteğe bağlı mı sayılacak . eğer öyleyse ne kadar fiyat cıkar.

Çok geçmiş olsun
Su an nasilsiniz
Umarim güzel geçmiştir ameliyatiniz

Canım çok şükür rabbime kurtuldun allah acil şifalar versin tez zamanda iyileş inşallah. darısı bizlerin başına şu ağırlıktan kurtulmak bile büyük nimet iyiki oldun bittin sıra bizde...

Canım çok şükür rabbime kurtuldun allah acil şifalar versin tez zamanda iyileş inşallah. darısı bizlerin başına şu ağırlıktan kurtulmak bile büyük nimet iyiki oldun bittin sıra bizde...
Çok teşekkür ederim cnm benim, darısı başına valla. Gördün dimi yükümü ne kdr kötüymüş. Şimdi her gören sen daha zayıfmışsın meğer diyor. Gerçi kilomu vereceğim yine baya aldım.

D DreamLover cnm çok şükür iyi geçti dirensiz çıktım ameliyattan ama sol göğsüm şişince açıp kanı boşaltıp diren taktılar o yüzden 2. Geceyede kaldım. Şimdi daha iyiyim onun dışında bi sıkıntı olmadı şükür

Canım hastaneye doktora göre değişiyor, hiç para vermeyende var 3000tl ödeyende var devlet hastanesine

Canım maşallah mis gibi olmuş memelerin oh be ben de yakında koyacagım foto valla bu doktorlara cok sey borçluyuz şaheser yapıyorlar :) senin de benmki gibi baya sarkıkmış canım dimdik olmuş ama cok güzel hayırlı olsun

ıyı akşamlar hepinize bende aynı dertten muzdarıbım ıyıce aklıma koydum kurtulacam bu memmelerden ama korkuyorum ve nerde hangı doktora gıdecem bılemıyorum konyadayım var mı acba konyada bu işi ıyı yapan.yada ankarda yardımcı olursanız cok sevınırım konyada olan arkadaşlar tavsıyenız var mı yada ankarada

Gördüm çok farkı yok inan benimkilerde öyle senin adına çok sevindim artık yeni doğmuş gibisin kilonuda ver istediğinide giyin canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle bak hayata benim içinde bu ameliyat milat olacak inan çok istiyorum nasip olursa inşallah diyorum...

slm cnm izmirde olucam kısmetse cnm heycan ve merak dolu son 6 hafta nasıl geciçek bilmem zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…