- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.741
Hadi bakalim.merakla bekliyoruz senin hayirli haberinigünaydın maşallah ne güzel oldu bitti sizinkiler darısı benim ve olucak sıradaki arkadaşlara ben hem karın germe olucam 2si beraber inşl çok sıkıntısız geçiçek bende yazıcam sizlere burdan hatta resim bile atarım
cok geçmiş olsun hepinize fıstık gibi oldunuz maşallah :) sağlıkla kalın ..
maşallah diyorum çok güzel olmuş, güle güle kullanın :)))Ciğerleri açmak için bi aletle nefes aldırıp nefes verdiriyorlar, onu yapınca dirende kanama oldu bandajımı gelip değiştirdiler. Biraz daha çıkardılar kan. 700gr birinden 750gr birinden alınmış. B cup olmuş. Biraz moralim bozuk sol göğsüme. Keşke hiç olmasaydı kanama, sağ göğsümde hiç sorun yok ucuna dokundum hissediyorum. Batikondan sonra 1 tüp fucidin sıktılar yara yerlerine sol göğsümün. Sonra bandaj yapıldı. İyileşmesi zor olurda diye korkuyorum yara açıldı diren için sonuçta. yarım saate yakın uğraştılar baya kanama oldu şişi indi ama hala daha şiş duruyor. Gelen asistan dr heralde biraz evvel ameliyatta birebir aynıydı hiç asimetrik bişey yok sadece şiş dedi. Normalde çok az olur ama sizde yoktu dedi. Ne sonda takıldı ne lağman yapıldı. O yönden çok mutluyum.
Teşekkür ederim cnm :) hala kanama olmadı baya indi şişim. Yürüdüm oturdum kalktım nefes egzersizi yaptım ama hala kan gelmedi. Bitmiştir inşaAllah kanama. Yarına kdr kesinleşir heralde. Bi gecede hastaneye yakın diye kayınvalidemde kalıcam. Sonrası Allah kerim
Hadi bakalim.merakla bekliyoruz senin hayirli haberini
cnm şükürler olsun geldi geçti maşallah bende senin gibi nasıl imreniyorum buraya yazmayı oldu bitti iyiyim demeyi inşl nasip olur cnm adına cok sevindim inşl daha da iyi olup keyfini cıkarırsın cnm darısı haziranda bana inşl cnm
Çok geçmiş olsunKızlar günaydın, ben hastaneye geldim, yatışım yapıldı hazırlandım bekliyorum. Varis çorabı verdiler haber verdiklerinde giyeceğim Normalde 9 da ameliyatım ama erkende alabilirlermiş. Regli mani değilmiş ameliyat için. Bugün 3.günüm zaten baya azaldı. (Ay bu mesajı yazanlara hep imrenir heyecanlanırdım onlar kadar, banada nasip oldu ) dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Canım çok şükür rabbime kurtuldun allah acil şifalar versin tez zamanda iyileş inşallah. darısı bizlerin başına şu ağırlıktan kurtulmak bile büyük nimet iyiki oldun bittin sıra bizde...Kızlar bandajlıda olsa öncesi sonrası resmi ekledim izlediklerim görebilir Sol göğüsüm fazla gazlı bezle sarılı olduğu için daha büyük durabilir ama bandajdan kaynaklı. Şu anda diren var onda ama sabahtan beri kanama olmadı şükür. Yarın 12 ye kdr çıkarırlar diye ümid ediyorum.
Çok teşekkür ederim cnm benim, darısı başına valla. Gördün dimi yükümü ne kdr kötüymüş. Şimdi her gören sen daha zayıfmışsın meğer diyor. Gerçi kilomu vereceğim yine baya aldım.Canım çok şükür rabbime kurtuldun allah acil şifalar versin tez zamanda iyileş inşallah. darısı bizlerin başına şu ağırlıktan kurtulmak bile büyük nimet iyiki oldun bittin sıra bizde...
Canım hastaneye doktora göre değişiyor, hiç para vermeyende var 3000tl ödeyende var devlet hastanesinemerhaba arkadaşlar . aranıza bugün katıldım ve sadece bu baslık sayesinde oldu:) 9 aylık bir kızım var.5 aylık sütten kesildi. göğüslerim zaten büyüktü. D kap. bazı kalıplarda C oluyor. vücuduma göre baya büyük kalıyor göğüslerim. zaten büyüktü ama doğum sonrası formundan da artık memnun değilim. bende bu ameliyatı olmak istiyorum hem duruşum iyice kamburlastı sırt kürek kemiklerime ağrı yapıyor bu duruş bozukluğu ve omuzlarımda sütyen izleri var. daha önce devlet hastanesinde burun ameliyatı oldum burun kemiğimi düzelttirdim 2012 yılında bin tl ücret ödedim isteğe bağlı bir durum olduğu için. şimdi ben küçültme için gitsem yine isteğe bağlı mı sayılacak . eğer öyleyse ne kadar fiyat cıkar.
Canım maşallah mis gibi olmuş memelerin oh be ben de yakında koyacagım foto valla bu doktorlara cok sey borçluyuz şaheser yapıyorlar :) senin de benmki gibi baya sarkıkmış canım dimdik olmuş ama cok güzel hayırlı olsunKızlar bandajlıda olsa öncesi sonrası resmi ekledim izlediklerim görebilir Sol göğüsüm fazla gazlı bezle sarılı olduğu için daha büyük durabilir ama bandajdan kaynaklı. Şu anda diren var onda ama sabahtan beri kanama olmadı şükür. Yarın 12 ye kdr çıkarırlar diye ümid ediyorum.
darısı benım başıma cok gecmiş olsun acaba nerde oldunuz hangı şehırÇok geçmiş olsun
Su an nasilsiniz
Umarim güzel geçmiştir ameliyatiniz
Gördüm çok farkı yok inan benimkilerde öyle senin adına çok sevindim artık yeni doğmuş gibisin kilonuda ver istediğinide giyin canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle bak hayata benim içinde bu ameliyat milat olacak inan çok istiyorum nasip olursa inşallah diyorum...Çok teşekkür ederim cnm benim, darısı başına valla. Gördün dimi yükümü ne kdr kötüymüş. Şimdi her gören sen daha zayıfmışsın meğer diyor. Gerçi kilomu vereceğim yine baya aldım.
D DreamLover cnm çok şükür iyi geçti dirensiz çıktım ameliyattan ama sol göğsüm şişince açıp kanı boşaltıp diren taktılar o yüzden 2. Geceyede kaldım. Şimdi daha iyiyim onun dışında bi sıkıntı olmadı şükür
mrba ameliyat olalı bır yıl olmuş sıze! nasıl memnunmusunuz okadar ıstıyorumkı bende ama cok korkuyorumAynen öyle canım vazgececek hiç birşey yok ben de ne uyanırken ne ilk gece çok şükür hiç ağrım falan olmadı inan korkudan uçuk çıkardım uçuğum daha çok ağrıdı :)
slm cnm izmirde olucam kısmetse cnm heycan ve merak dolu son 6 haftanasıl geciçek bilmem zaman
Merhaba kızlar ben ameliyatımı 2 mayıs pazartesi günü oldum. Bugün 8 günüm. Gayet iyiyim günlük islerimi halledebiliyorum hatta okula bile gidip geliyorum. Sadece kollarımı fazla zorlamıyorum o kadar. 10. güne kadar duş almamamı söyledi doktorum ben de öyle yapıyorum iki gün sonra alabilicem artık neredeyse normal hayatıma dönmüş olucam :) Ağrılarım yok denecek kadar azaldı sadece tatlı kaşıntılarım var ve biraz da şişliklerim. Ameliyatım 3.5 saat sürdü ve ters t tekniğiyle yapıldı memelerim 90DD'ydi yani normalin fazla üstünde büyüktü normalde daha kısa sürer ama yaşım genç olduğu için ince eleyip sık dokumuş doktorum. Anestezi iğnesini sanırım bana asansörde yaptılar çünkü sedyeye yattıktan 3 dakika sonrası yok bende hahaha :) uyandığımda tir tir titriyordum hemen sıcak hava üfleyen bi boru soktular yatağımın altına ısındım.Midem hiç bulanmıyordu ama her ihtimale karşı bulantı ilacı yapmalarını istedim (onlar yapmıyorlar siz söylemedikçe haberiniz olsun özellikle isteyin) bi saat falan bekledikten sonra rahat rahat yemeğimi yedim. Medikal sütyen takılmıştı bana markası "voe" bunu iki hafta kullanacakmışım. Merak eden varsa doktoruma bi tane daha aynısından alayım mı diye sordum gerek yok dedi sevindim açıkcası zaten pahalıydı :) iki hafta sonra balensiz spor sütyeni kullan dedi. İlk gece biraz zor geçti pek uyuyamadım ama ağrıdan değil anestezinin yaptığı baş dönmesi falan vardı. Ertesi sabah doktorumun özel hemşiresi hastaneye geldi ve drenleri çıkardı onunla birlikte meme ucuma vajinal krem sürdü hala sürüyorum sabah akşam. Ertesi gün taburcu oldum yürümekte zorlanmadım diyemem açıkçası ondan sonraki 3 gün ağrılı geçti ve sırtüstü uyumaya alışamadım. Ama şimdi gayet iyiyim son pansumanımı perşembe yapacaklar iz kremi vesayre kullanacak mıyım bilmiyorum. Ödemlerimi atmak için bol bol su ve lahana suyu içiyorum :) Daha çıplak tam bakamadım memelerime ama çok fazla morluk kızarıklık ve deforme yok tertemiz bir ameliyat olmuş. Bu ameliyatı olacaklara tavsiyem hemen olmaları gerçekten çok büyük bir rahatlık. Hiç korkmayın dayanılmaz ağrıları yok hemencecik ayaklanıyorsunuz. Bununla birlikte mutlaka ama mutlaka sigarayı bırakmayı unutmayın yaraların iyileşmesini çok etkiliyor. Benim doktorum Aylin Bilgin Karabulut'tu ve aylarca endişeli endişeli doktor peşinde koşmuş pimpirikli biri olarak söylüyorum kızlar sonuç MÜKEMMEL. Herkese görüşmeyi tavsiye ediyorum kendisiyle. Kendisi de, Yardımcısı Gülbin Hanım da, Özel hemşiresi de, hastane ekibi de çok ilgili ve harika insanlar. Gelişmelerim bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin ameliyat olmuş olanlara da şifa versin herkese öpücükler :)
Merhaba kızlar ben ameliyatımı 2 mayıs pazartesi günü oldum. Bugün 8 günüm. Gayet iyiyim günlük islerimi halledebiliyorum hatta okula bile gidip geliyorum. Sadece kollarımı fazla zorlamıyorum o kadar. 10. güne kadar duş almamamı söyledi doktorum ben de öyle yapıyorum iki gün sonra alabilicem artık neredeyse normal hayatıma dönmüş olucam :) Ağrılarım yok denecek kadar azaldı sadece tatlı kaşıntılarım var ve biraz da şişliklerim. Ameliyatım 3.5 saat sürdü ve ters t tekniğiyle yapıldı memelerim 90DD'ydi yani normalin fazla üstünde büyüktü normalde daha kısa sürer ama yaşım genç olduğu için ince eleyip sık dokumuş doktorum. Anestezi iğnesini sanırım bana asansörde yaptılar çünkü sedyeye yattıktan 3 dakika sonrası yok bende hahaha :) uyandığımda tir tir titriyordum hemen sıcak hava üfleyen bi boru soktular yatağımın altına ısındım.Midem hiç bulanmıyordu ama her ihtimale karşı bulantı ilacı yapmalarını istedim (onlar yapmıyorlar siz söylemedikçe haberiniz olsun özellikle isteyin) bi saat falan bekledikten sonra rahat rahat yemeğimi yedim. Medikal sütyen takılmıştı bana markası "voe" bunu iki hafta kullanacakmışım. Merak eden varsa doktoruma bi tane daha aynısından alayım mı diye sordum gerek yok dedi sevindim açıkcası zaten pahalıydı :) iki hafta sonra balensiz spor sütyeni kullan dedi. İlk gece biraz zor geçti pek uyuyamadım ama ağrıdan değil anestezinin yaptığı baş dönmesi falan vardı. Ertesi sabah doktorumun özel hemşiresi hastaneye geldi ve drenleri çıkardı onunla birlikte meme ucuma vajinal krem sürdü hala sürüyorum sabah akşam. Ertesi gün taburcu oldum yürümekte zorlanmadım diyemem açıkçası ondan sonraki 3 gün ağrılı geçti ve sırtüstü uyumaya alışamadım. Ama şimdi gayet iyiyim son pansumanımı perşembe yapacaklar iz kremi vesayre kullanacak mıyım bilmiyorum. Ödemlerimi atmak için bol bol su ve lahana suyu içiyorum :) Daha çıplak tam bakamadım memelerime ama çok fazla morluk kızarıklık ve deforme yok tertemiz bir ameliyat olmuş. Bu ameliyatı olacaklara tavsiyem hemen olmaları gerçekten çok büyük bir rahatlık. Hiç korkmayın dayanılmaz ağrıları yok hemencecik ayaklanıyorsunuz. Bununla birlikte mutlaka ama mutlaka sigarayı bırakmayı unutmayın yaraların iyileşmesini çok etkiliyor. Benim doktorum Aylin Bilgin Karabulut'tu ve aylarca endişeli endişeli doktor peşinde koşmuş pimpirikli biri olarak söylüyorum kızlar sonuç MÜKEMMEL. Herkese görüşmeyi tavsiye ediyorum kendisiyle. Kendisi de, Yardımcısı Gülbin Hanım da, Özel hemşiresi de, hastane ekibi de çok ilgili ve harika insanlar. Gelişmelerim bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin ameliyat olmuş olanlara da şifa versin herkese öpücükler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?