- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #22.761
Biran önce gelir geçer seninkide cnm. Bende hep özeniyodum , ben ameliyata giriyoruum, ben ameliyattan çıktım iyiyim yazanlara. Bak bende yazdım sende yazarsın. Allahın izniyle iyi olda inşaAllah. Banada doktorum dedi sana bide karın germe yapalım diye de aman dedim ben bunu bi atlatayım. Sendeki iyi cesaret ben karın germeden korkuyorum. Seninde sağlıklı haberlerini alırız inşaAllah cnm.
Valla canım bende sana söylemek istedim hevesin kırılmasın diye şu karın germe işini! iyi düşün canısı inşallah sorunsuz atlat dualarım seninle...amin cnm inşl evet doktorumda dedi 2si ağır olur diye ama bu deli ceseratim bir daha olmaz diye hepsi olsun bitsin istedim ama inan karından vazgecebilirim yaklaştıkca tırsıyorum bakalım rabbim büyük acı büyük ama sonuc daha da büyük mutluluk olucak inşl ..inan cok mutlu oldum adına haydi gelmiş geçmiş olsun darısı başıma inşl cnm öperim ...
Valla canım bende sana söylemek istedim hevesin kırılmasın diye şu karın germe işini! iyi düşün canısı inşallah sorunsuz atlat dualarım seninle...
O zaman yaptır canım bu işde en önemli etken cesaret inan bana motivasyon varsa seni etkilemez acı eşiği gibi ben düşünürken bile sızlıyor o kadar tırsak biriyim düşün.. Ama sen süpersin...cnm benim bende korkuyorum doktorum meme sorun değil çok sıkıntın olmaz ama karın zorlar dayanabilirmisin dedi öylede diyince acıkcası tırsdım ama rejimde yapıyorum gitsin diyorum su göbekte inşl sorunsuz sizlerinde dualarıyla güzel gecer sanırım benim ruhumda bir piskopatlık var acıyı seviyorum mu ne
şaka bir yana gerçekten bu deli cesaretim nasıl geldi de gitmiyor anlamadım ben
sen nerde ne zaman olucan cnm ??O zaman yaptır canım bu işde en önemli etken cesaret inan bana motivasyon varsa seni etkilemez acı eşiği gibi ben düşünürken bile sızlıyor o kadar tırsak biriyim düşün.. Ama sen süpersin...
İstanbul da medipol de mustafa keskin i düşünüyorum tarih Allah nasip ederse Eylül olacak.. SevgiliBiSpA nın doktoru çok sıcak geldi...
Sen nerede olacaksın, çocuk felan varmı benim çocuklar biraz küçük o nedenle Eylül...
cocuk 3 tane kızım var 22 ,11 ve 5 yaşlarındalar rabbim bağışlasın :)ben bodrumda yaşıyorum izmirde olucam op.dr emin sır çok araştırdım olanlar cok memnun bakalım bende sevdim inşl cok güzel olucak herşey diyorum hep inşl
Merhaba ameliyat olalı 20 gün oldu henüz :) şimdilik memnunum iyileşme sürecindeyim :)mrba ameliyat olalı bır yıl olmuş sıze! nasıl memnunmusunuz okadar ıstıyorumkı bende ama cok korkuyorum
Benim ailemde Marmaris de yaşıyor çok severim bodrumu. hadi hayırlısı inşallah hayırlısıyla olup biteceksin ben senin elektriğini çok sevdim iyi olacak Allah ın izniyle...ben bodrumda yaşıyorum izmirde olucam op.dr emin sır çok araştırdım olanlar cok memnun bakalım bende sevdim inşl cok güzel olucak herşey diyorum hep inşl
Ohh maşallah Allah bağışlasın cümlemizin yavrusunu,ne güzel sana bakarlar bile çok güzel...cocuk 3 tane kızım var 22 ,11 ve 5 yaşlarındalar rabbim bağışlasın :)
evet büyük kızım hastane yanımda olucak eşim ve annem evde kızlarla sonra hepsi evde bana bakıcakOhh maşallah Allah bağışlasın cümlemizin yavrusunu,ne güzel sana bakarlar bile çok güzel...
ay cnm inşl ama gerçekten cok gerginim kilo problemim de var cok güzel kilo veriyordum stresten mi oldu ne oldu kabız oldum reglimde doğum kontrol iğnesi oldum ilk kez bide reglimi kesit 2 hafta oldu gr verdim kilo sabit gibi inlş bu hafta daha iyi veririm de ameliyatım rahat gecer cnm seninde inşl güzel geçiçek herşey beyinde bitiyor iyi olucak azcıkda acısın o kadar kolay değilki güzel olmakBenim ailemde Marmaris de yaşıyor çok severim bodrumu. hadi hayırlısı inşallah hayırlısıyla olup biteceksin ben senin elektriğini çok sevdim iyi olacak Allah ın izniyle...
Ay maşaAllah cnm yaaa, bakanın çok olacak ne güzel. Allah bağışlasın. Drum banada dedi de karnını alalım diye cesaret edemedim. Bide benim ideal kilom 60 1.60 boyum çünkü. Verecek 15 kilom var. Onu vericem de sarkacak iyice anca öyle. Kiloluyken karın germe yaptıtanlar binpişman. Sende idral kilona düşmeden yaptırma derim ben.cocuk 3 tane kızım var 22 ,11 ve 5 yaşlarındalar rabbim bağışlasın :)
Sorma cnm yaaa ameliyattan çıktım bakıp bakıp inanamıyorum küçüldüler diyodum sürekli. Resmen oldu bitti. İnanamadım İnşaAllah kilomuda verdim mi benden iyisi yok Memeler gidince göbek meydana çıktıGördüm çok farkı yok inan benimkilerde öyle senin adına çok sevindim artık yeni doğmuş gibisin kilonuda ver istediğinide giyin canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle bak hayata benim içinde bu ameliyat milat olacak inan çok istiyorum nasip olursa inşallah diyorum...
MaşaAllah cnm çok güzel olmuşlar. Sağlıkla atlatalım şu iyileşme sürecini hayırlısıyla inşaAllah
Canım valla kilo problemi olmayan yok artık. benimde fazlam var ama göğüslerim kadar takmıyorum bu arada boyun güzel kilonu kaldırır, zaten ameliyatta 1_2 kilo gider sonrasında o rahatlatmayla fıstık gibi olursunay cnm inşl ama gerçekten cok gerginim kilo problemim de var cok güzel kilo veriyordum stresten mi oldu ne oldu kabız oldum reglimde doğum kontrol iğnesi oldum ilk kez bide reglimi kesit 2 hafta oldu gr verdim kilo sabit gibi inlş bu hafta daha iyi veririm de ameliyatım rahat gecer cnm seninde inşl güzel geçiçek herşey beyinde bitiyor iyi olucak azcıkda acısın o kadar kolay değilki güzel olmak
kilom :) 92
boyum 174 :)
senin ?
Artık bu rahatlatmayla seni kimse tutamaz 1_2 aya kalmadan fıstık gibi olursun ki zaten çok tatlı fıstık gibisin maşallah...Sorma cnm yaaa ameliyattan çıktım bakıp bakıp inanamıyorum küçüldüler diyodum sürekli. Resmen oldu bitti. İnanamadım İnşaAllah kilomuda verdim mi benden iyisi yok Memeler gidince göbek meydana çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?