- 13 Nisan 2016
- 50
- 39
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.021
Tessekkur ederim evet sadece gogusten oldum ben hic bant gormedim meme ucu.bile acik duruyo sutyenin icine ozel bi ilacli bez konuluyo okadar ters t olduÇok geçmiş olsun zor kısmı geçti herhalde
Ben karıştırıyorum yalnızca göğüsten mi ameliyat olmuştunuz
Göğüs de şu özel bantlardan da mı yok
Bir de kesi iziniz ters T şeklinde mi
Hastanede dorduncu gunum drenin digeride bugun cikti cok sukur nefes tam rahat alamiyom ama iyiyim bide kollarim uyusuyo gece doktorum normal dedi memislere gelince inanin bisey hissetmedim cunki diger sorunlar daha agir basti aman aman bi agri olmuyo zaten sargi filan yok bende pansumanda yapilmiyo sadece sutyen var hemsire bes on dak sutyeni aciyo memisler hava alsin diye hepsi o kadar yani ne kadar yatarim bilmiyorum tansiyonum atesim normale dondu cok sukuryanimda 66 yasinda yatan teyze var memesini kucultturdu oda uc kilo alinmis seker hastasi oldugu icin direnleri birhaftadir var ama massallah cok iyi
Güzel arkadaşim kendinizi iyi hissetmeyinizie cooooook -cooooook sevindim, allah size bol-bol şifalar versin amin-amin, sizden çikan dokuyu size gösterdilermi ameliyatdan sonra,?teyzedende maşallah doku cikartmişlar, nakadar güzellllllllllll bir duyqu küçük minnaciq memişlere sahib olmaq,
Inşallah darisi benimde başıma, tüm isteyen arkadaşlarımın başina,
yillardir tek dileyimdir bu amelliyyati yaptırmak, sezde meme uzunlugu kacdi? Kac yaptiniz?
Bende 32-33 santim,
Cok soru sordum qaliba[
Amin arkadasim cok sagol hayir dokuyu gormedim benim ameliyat sitresli gectigu icin unutmus olabilirler benden cikan doku iki kilo doktorum oyle bilgi verdi teyzenin massallahi var gercekten iyi cesaret etmis o yasta gayette iyi darisi butun olmak isteyen arkadslarin basina olculer aklimda yok ama uzunluk 32 33 diye hatirliyorum belki fazlada olabilir 85 g cup tan 85 c cup oldu baya kuculduler yaniGüzel arkadaşim kendinizi iyi hissetmeyinizie cooooook -cooooook sevindim, allah size bol-bol şifalar versin amin-amin, sizden çikan dokuyu size gösterdilermi ameliyatdan sonra,?teyzedende maşallah doku cikartmişlar, nakadar güzellllllllllll bir duyqu küçük minnaciq memişlere sahib olmaq,
yillardir tek dileyimdir bu amelliyyati yaptırmak, sezde meme uzunlugu kacdi? Kac yaptiniz?
Bende 32-33 santim,
Cok soru sordum qaliba
Bende hep burdaki ameliyat olmus arkadaslara soru sordum tecrubelerini fikirlerini paylastilar moral verdiler dua ettiler allahim hepinizden razi olsun ne kadar guzel kadin dayanismasi birbirimizi tanimadigimiz halde destek oluyoruz yasasin kadin gucuGüzel arkadaşim kendinizi iyi hissetmeyinizie cooooook -cooooook sevindim, allah size bol-bol şifalar versin amin-amin, sizden çikan dokuyu size gösterdilermi ameliyatdan sonra,?teyzedende maşallah doku cikartmişlar, nakadar güzellllllllllll bir duyqu küçük minnaciq memişlere sahib olmaq,
Bende 32-33 santim,
Cok soru sordum qaliba
Çok cok gecmis olsun canim umarim en yakin zamanda iyleşirsin. Tabiki bende Benimde henuz direnlerim cikmadi maalesef tekrar cok gecmis olsun arkadaşimHastanede dorduncu gunum drenin digeride bugun cikti cok sukur nefes tam rahat alamiyom ama iyiyim bide kollarim uyusuyo gece doktorum normal dedi memislere gelince inanin bisey hissetmedim cunki diger sorunlar daha agir basti aman aman bi agri olmuyo zaten sargi filan yok bende pansumanda yapilmiyo sadece sutyen var hemsire bes on dak sutyeni aciyo memisler hava alsin diye hepsi o kadar yani ne kadar yatarim bilmiyorum tansiyonum atesim normale dondu cok sukuryanimda 66 yasinda yatan teyze var memesini kucultturdu oda uc kilo alinmis seker hastasi oldugu icin direnleri birhaftadir var ama massallah cok iyi
Cok tesekkur ederim canim sanada tekrar gecmis olsun drenlerin kaldi senin baya sanirim aman ilerde sorun olmasindansa varsin kalsin cikar insallah en kisa zamanda bugun hastanede 5.gunum cok sukur cikiyorum son kontroller olucak resim cekilcekmis sonra eveÇok cok gecmis olsun canim umarim en yakin zamanda iyleşirsin. Tabiki bende Benimde henuz direnlerim cikmadi maalesef tekrar cok gecmis olsun arkadaşim
Evet karın lipo yaptılar ama sonuç başarısız lipoda ... Karnım aynı ama memeler süper oldu... Ptesi ameliyat oldum cuma perşembe drenler alındı cuma çok iyiydim... Kendi işimi yapıyordum... Ama otobüste sallantıdan dolayı işten 20 gün rapor kullandım...Altan30 hem göğüs hem göbekten mi olmuştunuz
Ben de inş ctesi olucam her ikisinden kaç gün içinde normale dönebildiniz
Aa sevindim erken toparlanmanızaEvet karın lipo yaptılar ama sonuç başarısız lipoda ... Karnım aynı ama memeler süper oldu... Ptesi ameliyat oldum cuma perşembe drenler alındı cuma çok iyiydim... Kendi işimi yapıyordum... Ama otobüste sallantıdan dolayı işten 20 gün rapor kullandım...
Kotu duruyor sanirim enfeksiyon kapmis ilaclarini dogru kullanip duzgun pansuman yapildiktan sonra ve antibiyotikli krem kullanildiktan sonra normale doner koyu renkli yerler kabuk onlar banyo sonrasi yumusayip dokuluyor belli bir sure sonra rengi duzeliyor cok dikkat etmen lazim ihmal etme kendini gecmis olsun goruntu normal bende yasadimDün doktora pansumana gittim bana her şey yolunda iyi gidiyor dedi ama 16 gün olmasına rağmen yine kocaman bandajlarla sarınca şüphelendim ve eve gelince bandajı açtım bu manzarayla karşılaştım. Sizce bu normal mi sizlerde de oldu mu böyle ben mi kuruntu yapıyorum?Eki Görüntüle 1836207
Hemen acele etme 16 gunundesin sekil bozukluklari olabilir odemde olabilir biraz sabirli olmak gerekiyor ama icin rahat etmesi acisindan baska bir plastik cerraha gorun yada herhangi bir hastaneye muayene ol ama gercekten asiri belli simetri farki varsa tabiki haklarini ara sonucta bu estetik bir operasyon kendini iyo hissetmek icin yapiliyor eger isini duzgun yapmiyorsa kimseyi de madur etmeye haklari yok tekrar gecmis olsunsuan enfeksiyondan dolayi kotu bir goruntu var enfeksiyon kapmis sanirim ilaclarini dogru kullanip duzgun pansuman yapildiktan sonra ve antibiyotikli krem kullanildiktan sonra normale doner koyu renkli yerler kabuk onlar banyo sonrasi yumusayip dokuluyor belli bir sure sonra rengi duzeliyor cok dikkat etmen lazim ihmal etme kendini gecmis olsun goruntu normal bende yasadim
Cok tesekkur ederim canim sanada tekrar gecmis olsun drenlerin kaldi senin baya sanirim aman ilerde sorun olmasindansa varsin kalsin cikar insallah en kisa zamanda bugun hastanede 5.gunum cok sukur cikiyorum son kontroller olucak resim cekilcekmis sonra eve
çook geçmiş olsun tekrardan.....şimdi daha da rahatlarsın..Gözun aydin çok sevindim benimde bugun direnlerim cikti çok giciklayiciydi çekilirken sanki boyle icimden birsey cekmisler gibi hissettim. Garip birseydineyse sonucta kurtuldum rahatladim gercekten
Evet çok tesekkur ederim gercekten rahatladim. Ama tabiki halen rahat degilim en kotusu sırtustu yatmakçook geçmiş olsun tekrardan.....şimdi daha da rahatlarsın..
Çok geçmiş olsun, ben de onu en çok düşünüyordum Nasıl olucak diye, çünkü direkt yüzüstü yatan biriydim, kafanızda büyütmeden düşünmeden uyumaya çalışın, Hatice nin dediği gibi kolu aşağı salıp altına bebe yastık koymak iyi geliyor, gerçekten herkesten bir fikir alıyoruz burda iyi ki varsınız kızlarEvet çok tesekkur ederim gercekten rahatladim. Ama tabiki halen rahat degilim en kotusu sırtustu yatmak
Teşekkür ederim başka bir plastik cerraha gittim vücudumun dikişleri kabul etmediğini söyledi rif'li bi pansuman verdi her gün yapıyorum bugün 26. Günüm ama hala pek bir şey değişmedi. Sizin iyileşmesi ne kadar sürmüştü?Hemen acele etme 16 gunundesin sekil bozukluklari olabilir odemde olabilir biraz sabirli olmak gerekiyor ama icin rahat etmesi acisindan baska bir plastik cerraha gorun yada herhangi bir hastaneye muayene ol ama gercekten asiri belli simetri farki varsa tabiki haklarini ara sonucta bu estetik bir operasyon kendini iyo hissetmek icin yapiliyor eger isini duzgun yapmiyorsa kimseyi de madur etmeye haklari yok tekrar gecmis olsun
Ohh rahatlamissindir benimde icim cekildi resmen cikarken suan nasilsin agrin varmi memnunmusun memislerden bende dun ciktim hastaneden evdeyim bugun yine nefes almada zorlaniyorum ve memelerimi hic begenmedim moralim bozuk sis olmasina ragmen cok kucukler sanki vucudumla cok orantisiz bi goruntu olustu ust kismim dumduz duruyo suan resmen pismanim ameliyat olduguma zaten iki kilo almasi en basindan cok sacmaydi iki kiloluk bi durumum yoktu meme ucuda assagida gibi duruyo bilmiyom sisler gidince daha kotu durmasindan korkuyorumGözun aydin çok sevindim benimde bugun direnlerim cikti çok giciklayiciydi çekilirken sanki boyle icimden birsey cekmisler gibi hissettim. Garip birseydineyse sonucta kurtuldum rahatladim gercekten
Ohh rahatlamissindir benimde icim cekildi resmen cikarken suan nasilsin agrin varmi memnunmusun memislerden bende dun ciktim hastaneden evdeyim bugun yine nefes almada zorlaniyorum ve memelerimi hic begenmedim moralim bozuk sis olmasina ragmen cok kucukler sanki vucudumla cok orantisiz bi goruntu olustu ust kismim dumduz duruyo suan resmen pismanim ameliyat olduguma zaten iki kilo almasi en basindan cok sacmaydi iki kiloluk bi durumum yoktu meme ucuda assagida gibi duruyo bilmiyom sisler gidince daha kotu durmasindan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?