Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım doktorun kimdi.

kaç bedenden kaça düştü.ilk defa çok küçülttü diyen birini görüyorum.benim de istediğim bu.

beklememin sebebi çok küçültemzler diye.
Almanya da oldum ameliyatimi 85 g cuptan 85 c cup oldu aslinda istedigim olcuydu ama birden bukadar kucuk gormek sis oldugu halde moralimi bozdu belkide gozum hep buyuk memislere alisti tuafima gidiyo hep kucuk olsun istedigim icin doktorum d cup yapiyim dedi istemedim buyuk olur yine diye demekki dinlemek lazim mis doktoru

bence küçük değil.kilo falan da alırsan biraz büyür zaten.

çok iyi ..

doktorun alman mı türk mü.

almanyada nasıl meme küçültme türkiyeden daha mı iyi sonuçlar yoksa türkiyede mi sizce

biraz zaman geçmesi gerek şişler inecek memişlerin yumuşayacak daha sonra şekil alacak lütfen şimdiden moralini bozma...sadece zamana bırak...benimkilerde ilk zaman dik ve daha küçük gibiydi şimdi 1 ay oldu daha yumuşak ve daha dolgunlar ....

Insallah dedigin gibi olur hatice hakkimizda hayirlisi artik

bence küçük değil.kilo falan da alırsan biraz büyür zaten.

çok iyi ..

doktorun alman mı türk mü.

almanyada nasıl meme küçültme türkiyeden daha mı iyi sonuçlar yoksa türkiyede mi sizce
Doktorum turk ve isinin ehliymis gercekten ben hep turkiyede olmak istiyordum bu ameliyati ama zor olur diye yasadigim yerde olmak istedim doktor konusunda biraz tereddutteydim hatta degiscektim ama iyiki degismemisim diyorum turkiyemi almanyami dersen kendi nacizane fikrim kesinlikle almanya derim tabi doktor turk olmak sartiyla

Merhaba kızlar, Üç ay önce ameliyat oldum. Kocaman ve sarkmış göğüslerimi küçülttüm ve bence yaptığım en iyi işti . Sırt ağrılarım geçti, artık istediğim her kıyafeti giyebiliyorum, kendime güvenim arttı. Tüm süreçte ve özellikle de ameliyat sonrasında gülen yüzünü ve desteğini esirgemeyen doktorum docent doktor Celalettin Sever. istanbuldaki kızlar internet üzerinden kendisine ulasabilir

Merhaba kızlar, Üç ay önce ameliyat oldum. Kocaman ve sarkmış göğüslerimi küçülttüm ve bence yaptığım en iyi işti . Sırt ağrılarım geçti, artık istediğim her kıyafeti giyebiliyorum, kendime güvenim arttı. Tüm süreçte ve özellikle de ameliyat sonrasında gülen yüzünü ve desteğini esirgemeyen doktorum docent doktor Celalettin Sever. istanbuldaki kızlar internet üzerinden kendisine ulasabilir

merhaba hangi sehirdesiniz acaba
ameliyatınızadan memnun oldugunuz icin doktor ve hastane tavsiyesi almak istiyorum
tsk.
cnm ben docent doktor celalettin sever beye ameliyat oldum, istanbuldayım ben, anadolu yakasında :)

Çok geçmiş olsun, sürekli nefes egzersizleri yapmaya çalışın yaptıkça açılacaksınız, bana Dr Um yaptıkları operasyonlarda meme uçlarının Aşağı doğru baktığını Zaman ile yukarı doğru çıktığını söylemişti benim ki öyle değil di ama yine de böyle birşey olduğunu biliyorum o konu için üzülmeyin, belki biraz kilo verirsiniz Zaman ile daha orantılı olur üzülmeyin

Kızlar benim 38. Günüm. Kabuklar tamamen döküldü kızarık şeklinde izlerim var sabah akşam iz kremi kullanıyorum. Benim dikişlerim eriyen dikişti bir tek dren yerlerimde iki dikiş alınmıştı. Ancak iki üç yerde ip var hala misina ipi gibi bir ip meme uclarının alt kısmında olanlar da sanki acıklık gibi duruyor hala kapanmadı. Sizce bu süreç normal mi sizlerde gelişmeler nasıl?

Aynisi bende de olmustu nesecim

O misina gibi dikiş ipligi yok oldu sonra eridi gitti sanki
Krem surerkfn benimde elime geliyordu artik yoklar
Contratubex onermisti onu kullaniyorum izler icin
Siz hangisini kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz kizlar
Ben scarex alicam sanirim.bu tüp bitince
Jel yapisi geç kuruyor mfmnun degilim

kaçtan kaça düştünüz biraz bilgi verir misiniz.

istediğiniz bedeni yaptı mı.

Ay canım ciddi misin o kadar kafamı taktım ki o iplere ve dediğim gibi ip oynuyor orası hafif acık gibi kötü bişe dicek die doktora gitmeye de cekiniyorum öyle üZülüyorum yani peki ne zman gecti o ipler ve iplern yaptıgı acıklık nerdeyse 40 gün olcak benim Ben scarex kullanıyorum doktorum contratubex ten daha etkili oldugnu söylemişti sürer sürmez de orda kuruyor yapısı gayet iyi silikonlu bi krem zaten canım tavsiye ederim

bayanlar biraz anlatır mısınız.

bedeniniz kaçtı .istediğiniz kadar küçüldü mü.memnun musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…