- 13 Nisan 2016
- 50
- 39
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.041
Almanya da oldum ameliyatimi 85 g cuptan 85 c cup oldu aslinda istedigim olcuydu ama birden bukadar kucuk gormek sis oldugu halde moralimi bozdu belkide gozum hep buyuk memislere alisti tuafima gidiyo hep kucuk olsun istedigim icin doktorum d cup yapiyim dedi istemedim buyuk olur yine diye demekki dinlemek lazim mis doktorucanım doktorun kimdi.
kaç bedenden kaça düştü.ilk defa çok küçülttü diyen birini görüyorum.benim de istediğim bu.
beklememin sebebi çok küçültemzler diye.
Almanya da oldum ameliyatimi 85 g cuptan 85 c cup oldu aslinda istedigim olcuydu ama birden bukadar kucuk gormek sis oldugu halde moralimi bozdu belkide gozum hep buyuk memislere alisti tuafima gidiyo hep kucuk olsun istedigim icin doktorum d cup yapiyim dedi istemedim buyuk olur yine diye demekki dinlemek lazim mis doktoru
bence küçük değil.kilo falan da alırsan biraz büyür zaten.
çok iyi ..
doktorun alman mı türk mü.
almanyada nasıl meme küçültme türkiyeden daha mı iyi sonuçlar yoksa türkiyede mi sizce[/QU
Ohh rahatlamissindir benimde icim cekildi resmen cikarken suan nasilsin agrin varmi memnunmusun memislerden bende dun ciktim hastaneden evdeyim bugun yine nefes almada zorlaniyorum ve memelerimi hic begenmedim moralim bozuk sis olmasina ragmen cok kucukler sanki vucudumla cok orantisiz bi goruntu olustu ust kismim dumduz duruyo suan resmen pismanim ameliyat olduguma zaten iki kilo almasi en basindan cok sacmaydi iki kiloluk bi durumum yoktu meme ucuda assagida gibi duruyo bilmiyom sisler gidince daha kotu durmasindan korkuyorum
biraz zaman geçmesi gerek şişler inecek memişlerin yumuşayacak daha sonra şekil alacak lütfen şimdiden moralini bozma...sadece zamana bırak...benimkilerde ilk zaman dik ve daha küçük gibiydi şimdi 1 ay oldu daha yumuşak ve daha dolgunlar ....
Ohh rahatlamissindir benimde icim cekildi resmen cikarken suan nasilsin agrin varmi memnunmusun memislerden bende dun ciktim hastaneden evdeyim bugun yine nefes almada zorlaniyorum ve memelerimi hic begenmedim moralim bozuk sis olmasina ragmen cok kucukler sanki vucudumla cok orantisiz bi goruntu olustu ust kismim dumduz duruyo suan resmen pismanim ameliyat olduguma zaten iki kilo almasi en basindan cok sacmaydi iki kiloluk bi durumum yoktu meme ucuda assagida gibi duruyo bilmiyom sisler gidince daha kotu durmasindan korkuyorum
Insallah dedigin gibi olur hatice hakkimizda hayirlisi artikbiraz zaman geçmesi gerek şişler inecek memişlerin yumuşayacak daha sonra şekil alacak lütfen şimdiden moralini bozma...sadece zamana bırak...benimkilerde ilk zaman dik ve daha küçük gibiydi şimdi 1 ay oldu daha yumuşak ve daha dolgunlar ....
Doktorum turk ve isinin ehliymis gercekten ben hep turkiyede olmak istiyordum bu ameliyati ama zor olur diye yasadigim yerde olmak istedim doktor konusunda biraz tereddutteydim hatta degiscektim ama iyiki degismemisim diyorum turkiyemi almanyami dersen kendi nacizane fikrim kesinlikle almanya derim tabi doktor turk olmak sartiylabence küçük değil.kilo falan da alırsan biraz büyür zaten.
çok iyi ..
doktorun alman mı türk mü.
almanyada nasıl meme küçültme türkiyeden daha mı iyi sonuçlar yoksa türkiyede mi sizce
arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
bende ameliyat olucam göğüslerimden bedenime göre büyük ve hep kom'un minimayzır süteynini kullanıyorum göğüslerim ufak gözüküyo ama gel görki bel sırt ve kol ağrılarından duramıyorum((((bide boynada vuruyo ağrısı.ilerde çocuk olucağı zaman düşünemiyorum göğüslerimi ((süt dolucak bide benimkiler baya sarkık ((((süt olunca dahada sarkıcak (((büyüklüğü var bide offf zor ya ((bende ameliyat olucam kesin ama dr araştırıyorum istanbulda .....ii bi dr olması şart yani..böyle benim gibi durumda olan arklar varsa ve ameliyat olmuşsa istanbulda yani bana yazarsanız sevinirim....
cnm ben docent doktor celalettin sever beye ameliyat oldum, istanbuldayım ben, anadolu yakasında :)merhaba hangi sehirdesiniz acaba
ameliyatınızadan memnun oldugunuz icin doktor ve hastane tavsiyesi almak istiyorum
tsk.
cnm, zamanın akısına bırak kendiniInsallah dedigin gibi olur hatice hakkimizda hayirlisi artik
zamanın akısına bırak bnce deInsallah dedigin gibi olur hatice hakkimizda hayirlisi artik
Çok geçmiş olsun, sürekli nefes egzersizleri yapmaya çalışın yaptıkça açılacaksınız, bana Dr Um yaptıkları operasyonlarda meme uçlarının Aşağı doğru baktığını Zaman ile yukarı doğru çıktığını söylemişti benim ki öyle değil di ama yine de böyle birşey olduğunu biliyorum o konu için üzülmeyin, belki biraz kilo verirsiniz Zaman ile daha orantılı olur üzülmeyinOhh rahatlamissindir benimde icim cekildi resmen cikarken suan nasilsin agrin varmi memnunmusun memislerden bende dun ciktim hastaneden evdeyim bugun yine nefes almada zorlaniyorum ve memelerimi hic begenmedim moralim bozuk sis olmasina ragmen cok kucukler sanki vucudumla cok orantisiz bi goruntu olustu ust kismim dumduz duruyo suan resmen pismanim ameliyat olduguma zaten iki kilo almasi en basindan cok sacmaydi iki kiloluk bi durumum yoktu meme ucuda assagida gibi duruyo bilmiyom sisler gidince daha kotu durmasindan korkuyorum
Merhaba kızlar, Üç ay önce ameliyat oldum. Kocaman ve sarkmış göğüslerimi küçülttüm ve bence yaptığım en iyi işti . Sırt ağrılarım geçti, artık istediğim her kıyafeti giyebiliyorum, kendime güvenim arttı. Tüm süreçte ve özellikle de ameliyat sonrasında gülen yüzünü ve desteğini esirgemeyen doktorum docent doktor Celalettin Sever. istanbuldaki kızlar internet üzerinden kendisine ulasabilir
Ay canım ciddi misin o kadar kafamı taktım ki o iplere ve dediğim gibi ip oynuyor orası hafif acık gibi kötü bişe dicek die doktora gitmeye de cekiniyorum öyle üZülüyorum yaniAynisi bende de olmustu nesecim
O misina gibi dikiş ipligi yok oldu sonra eridi gitti sanki
Krem surerkfn benimde elime geliyordu artik yoklar
Contratubex onermisti onu kullaniyorum izler icin
Siz hangisini kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz kizlar
Ben scarex alicam sanirim.bu tüp bitince
Jel yapisi geç kuruyor mfmnun degilim
Ay canım ciddi misin o kadar kafamı taktım ki o iplere ve dediğim gibi ip oynuyor orası hafif acık gibi kötü bişe dicek die doktora gitmeye de cekiniyorum öyle üZülüyorum yanipeki ne zman gecti o ipler ve iplern yaptıgı acıklık nerdeyse 40 gün olcak benim Ben scarex kullanıyorum doktorum contratubex ten daha etkili oldugnu söylemişti sürer sürmez de orda kuruyor yapısı gayet iyi silikonlu bi krem zaten canım tavsiye ederim
Benim bedenim D cup tı zaten büyüklüğünden cok sarkıktı şu an C cup oldgnu söylüyor doktor ama dikleştiği için o kadar büyük gelmiyor gözüme ben memnunum şimdilik bakalımbayanlar biraz anlatır mısınız.
bedeniniz kaçtı .istediğiniz kadar küçüldü mü.memnun musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?