Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kilo verip ameliyat oldunuz mu

Mrb doktorun tekrar emzirebilme konusunda birsey dedimi? Tekrar bebek dusunuyormusun ? Belki cvplamissindir bunlari ama diger sayfalari acamdim internet sorunlu oyuzden..
O konuyu hiç konışmadk malesef ama ztn bu göğüslerle emzrmem imkansız ameliyattn snra en azından belki bi şansm olur o da kısmet artık

Cnm ben de ameliyat olalı 4 hafta oldu
Ben hem göğüs küçültme hem de karından oldum
Seninki daha kolay olur merak etme
Güzel atlat inş sonuç da istediğin gibi olur
6 gun kaldi ameliyata. Benim ameliyattan sonra cok yapicagim is var bide arkadasimla tatil planlari yapiyoruz 1 ay sonrasi icin o donemde ablamin dugunude var butun bunlar icin 1 ay yeterli mi sence. Seninde 1 ay olmus.

Merhaba doktorunun adını yazabilir misin ?

Merhaba doktorunun adını yazabilir misin ?
MERHABALAR, BENDE HAYATA GERİ DONENLERDENİM. BEN İSTANBULDA CELALETTİN SEVERE GİTTİM. AMELİYAT SONRASINDA BENİMDE HİÇ AGRIM SIZIM OLMADI VE GUZELCE İSTEDİĞİM GİBİ KUCULDU VE DİKLESTİ, İZLERİM BİLE NEREDEYSE YOK DENECEK KADAR AZ, BENDE AMELİYAT OLMADAN ONCE COK ARASTIRMISTIM. GEMNELDE MEME KUCULTME YAPAN BİR DOKTOR OLDUGUNU VE YURTDISINDAN COK HASTA GELDİGİNİ DUYMUSTUM BEN

Ameliyat olan yada olacak arkadaşlar kaçıncı kezdr soruyorum kaç gün yattınz yada yatıcaksınz hastanede. Lütfen cwp....

Ameliyat olan yada olacak arkadaşlar kaçıncı kezdr soruyorum kaç gün yattınz yada yatıcaksınz hastanede. Lütfen cwp....
Çoğunlukla 1/2 gece yatılıyor
Ama internete bi çok doktor sabah yapıp akşam taburcu ettiğini söylemiş sma olumsuzluklar göz önünde olmalı 1 gece ne olur ne olmaz yatılmalı
Aynı bekim de küçük bebeğim var hiç yatmak istemiyırum

Sizin adınıza çok sevindim..
Uzun zamandır aklımda ama 2. Bebek korku vs erteledim. Kaç cup küçüldü ameliyatınız kaç saat sürdü

Sizin adınıza çok sevindim..
Uzun zamandır aklımda ama 2. Bebek korku vs erteledim. Kaç cup küçüldü ameliyatınız kaç saat sürdü
d cuptan b cup oldu, yaklasık 3 saat sürdü ameliyatım. ameliyattan uyanırken ve uyandıktan sonra hicbir agrım olmadı, ertesi gun tum işlerimi yapacak kadar rahattım.

Kızlar ameliyat olanlara bi sorum olucak

Ameliyat oldunuz göğüsler küçüldü yalınınızda ki komşu iş arkadaşı akrabalar kafin erkek bakışları yorumları ne oldu . Fark edildi mi yoksa sen de bi değişiklik var zayıflamışsın güzelleşmişsin mi denildi

Hem bunun açıklamasını yapmaktan utanıyorum hem de çok belli olurmu ki düşünüp duruyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…