- 5 Nisan 2015
- 162
- 42
- 48
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.381
D cup hiç denemedm 100 c takıormKaç beden kullanıyorsun
Benim d/E beden meme ucum göbek deliğime yaklaştı çok feci bi halde
Ben de tatil dönüşü yaptırmayı düşünüyorum. Enfeksiyon vs kapar riske giremem diye!
Kilo verip ameliyat oldunuz muöncelikle çok geçmiş olsun..
senin adına ne kadar sevindim anlatamam. benimkilerde oldukça büyük ama bende kilo da fazla o yüzden önce zayıflamaya uğraşıyorum 10 kilo versem gidip hemen yaptırmayı düşünüyorum valla. birde böyle fazla ağrı olmadığı söylendikçe daha da heveslaniyorum..
Ben cok kilo verdim cok sukur ancak simdi kucultme degilde toparlatmaya ihtiyacim var. Daha yaptirmadim dogu gorevi bitip batiya dondugumde insallah yaptiricamKilo verip ameliyat oldunuz mu
Sizin adınıza sevindimBen cok kilo verdim cok sukur ancak simdi kucultme degilde toparlatmaya ihtiyacim var. Daha yaptirmadim dogu gorevi bitip batiya dondugumde insallah yaptiricam
Mrb doktorun tekrar emzirebilme konusunda birsey dedimi? Tekrar bebek dusunuyormusun ? Belki cvplamissindir bunlari ama diger sayfalari acamdim internet sorunlu oyuzden..Hiç emmedi 2 ay sağdım günde 1 öğünlük bile çıkmıodu ztn doktr bilio bunları
O konuyu hiç konışmadk malesef ama ztn bu göğüslerle emzrmem imkansız ameliyattn snra en azından belki bi şansm olur o da kısmet artıkMrb doktorun tekrar emzirebilme konusunda birsey dedimi? Tekrar bebek dusunuyormusun ? Belki cvplamissindir bunlari ama diger sayfalari acamdim internet sorunlu oyuzden..
80 kiloydum yaza girmeden 72 yim şimdi bi 10 kilo kadar daha vermeyi düşünüyorumKaç kilosun cnm
6 gun kaldi ameliyata. Benim ameliyattan sonra cok yapicagim is var bide arkadasimla tatil planlari yapiyoruz 1 ay sonrasi icin o donemde ablamin dugunude var butun bunlar icin 1 ay yeterli mi sence. Seninde 1 ay olmus.Cnm ben de ameliyat olalı 4 hafta oldu
Ben hem göğüs küçültme hem de karından oldum
Seninki daha kolay olur merak etme
Güzel atlat inş sonuç da istediğin gibi olur
Merhaba doktorunun adını yazabilir misin ?selam kızlar ben bu ameliyatı oldum. inanın hayata geri dondum dıyebilirim. vitrinlerde gorduum seylerin içine sıgarlarmı die dusunmuyorum, denediimde psikolojim bozulmuyo artık sadece cirkin oldukları için vazgeciyorum almaktan. ayrıca artık nadide sultan yerine taş gibi die laf atıolar bundan hoslandıım için yazmadım tabii benim durumda olanlar anlayabilirler...
ameliyatım 6 saat surdu. ama sonuc harikaydı artık mankenım die salınanların goguslerıne burun kıvırıyorum pehhhh die :) sutyenede gerek kalmıo kimse sutyen takmadııma inanmıo...
ameliyattan sonra abartmıyorum cok sasırtıcı ama en ufak bı agrım sızım olmadı, parmaamı kessem acıdan olurum ama hıc ama hıcbısı hıssetmedım ben.
su anda his kaybımda yok gayet normal hersey ama doktorum emzirme doneminde sorun yasanabilir kucuk bı ihtimal dedi.
ben cok memnunum ve 3 umuzde cok mutluyuz. :) kendimi tebrik ettiim sayılı işlerden biri cunku biraz cesaret istiyo ama korkmayın sonra cok mutlu olucaksınız...
sevgiler...
MERHABALAR, BENDE HAYATA GERİ DONENLERDENİM. BEN İSTANBULDA CELALETTİN SEVERE GİTTİM. AMELİYAT SONRASINDA BENİMDE HİÇ AGRIM SIZIM OLMADI VE GUZELCE İSTEDİĞİM GİBİ KUCULDU VE DİKLESTİ, İZLERİM BİLE NEREDEYSE YOK DENECEK KADAR AZ, BENDE AMELİYAT OLMADAN ONCE COK ARASTIRMISTIM. GEMNELDE MEME KUCULTME YAPAN BİR DOKTOR OLDUGUNU VE YURTDISINDAN COK HASTA GELDİGİNİ DUYMUSTUM BENMerhaba doktorunun adını yazabilir misin ?
Süpersin80 kiloydum yaza girmeden 72 yim şimdi bi 10 kilo kadar daha vermeyi düşünüyorum
Çoğunlukla 1/2 gece yatılıyorAmeliyat olan yada olacak arkadaşlar kaçıncı kezdr soruyorum kaç gün yattınz yada yatıcaksınz hastanede. Lütfen cwp....
Sizin adınıza çok sevindim..MERHABALAR, BENDE HAYATA GERİ DONENLERDENİM. BEN İSTANBULDA CELALETTİN SEVERE GİTTİM. AMELİYAT SONRASINDA BENİMDE HİÇ AGRIM SIZIM OLMADI VE GUZELCE İSTEDİĞİM GİBİ KUCULDU VE DİKLESTİ, İZLERİM BİLE NEREDEYSE YOK DENECEK KADAR AZ, BENDE AMELİYAT OLMADAN ONCE COK ARASTIRMISTIM. GEMNELDE MEME KUCULTME YAPAN BİR DOKTOR OLDUGUNU VE YURTDISINDAN COK HASTA GELDİGİNİ DUYMUSTUM BEN
açıkcası ameliyat beni ateşledi kilo verme konusunda iyi de oldu çok teşekkür ederim :)80 kiloydum yaza girmeden 72 yim şimdi bi 10 kilo kadar daha vermeyi düşünüyorum
d cuptan b cup oldu, yaklasık 3 saat sürdü ameliyatım. ameliyattan uyanırken ve uyandıktan sonra hicbir agrım olmadı, ertesi gun tum işlerimi yapacak kadar rahattım.Sizin adınıza çok sevindim..
Uzun zamandır aklımda ama 2. Bebek korku vs erteledim. Kaç cup küçüldü ameliyatınız kaç saat sürdü
Çok güzel umarım benim de Ağrı'm vs olmaz çok korkuyorumd cuptan b cup oldu, yaklasık 3 saat sürdü ameliyatım. ameliyattan uyanırken ve uyandıktan sonra hicbir agrım olmadı, ertesi gun tum işlerimi yapacak kadar rahattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?