Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yakın zamanda ameliyat olup denize girebilen var mı 2 hafta oldu benim ameliyat olduğum ne kadar süre sonra girebilirim
Bugün 2ayım doldu ameliyat olalı, 1.ayın sonunda doktorum girebilirsin demişti ve bir kere havuza girdim henüz birazcık rahatsız oldum ama belki oda benim hüsnü kuruntum, bıgün kontrolüm vardı artık sütyensiz yatabilirsin ve istediğin sütyeni giyebilirsin dedi doktorum. Benim ilk günden beri solda his yok sağda fazlasıyla var. Zamanla solda gelecek dedi. İz kremine devam ediyorum. Sol biraz daha dolgun, yaz sonuna kdr bekleyelim yine rahatsız ederse seni lokal anestezi ile biraz daha küçültebilirim dedi, umarım gerek kalmaz. Toplamda 1,5 kilo alındı müthiş rahatladım. Çok hafif bi fark olsa bile müdahele ettireceğimi sanmıyorum. Sizede çok geçmiş olsun

1,5 kilo mu vayy
Süper bi şey bu
Ayrıca kaç beden küçüldü???

Hala kimse hastanede kaç gün yattğnı yada yatıcağnı sölemedi bu kdr zor bi,soru mu sordum arkadaşlar yaaa

Bi kişi tahmini cwp werdi sdce benm amelyt olanlarda kesin cwp almam gerekio yani 1 kişinin cwbıyla olcak iş deil ki cwp werenlere teşekkür ediyormm

Bi kişi tahmini cwp werdi sdce benm amelyt olanlarda kesin cwp almam gerekio yani 1 kişinin cwbıyla olcak iş deil ki cwp werenlere teşekkür ediyormm
Benim ameliyat olduğum hastanede duruma göre 1 veya 2 gün kalınıyor. Benim ameliyatımda diren takılmamıştı sol göğsüm şişince diren takıldı o yüzden 2gün kaldım. O olmasaydı 1günde çıkardım

Ya bn dktrla knşamadm ki numaramı aldı ameliyt günü içn aricam dedi o kdr. P.tesiye tkrar randewu aldm knşmak için gdicem acelesi wardı o gün

Ya bn dktrla knşamadm ki numaramı aldı ameliyt günü içn aricam dedi o kdr. P.tesiye tkrar randewu aldm knşmak için gdicem acelesi wardı o gün
Nette okuduğum bi çok ameliyatta diren var
Ama benim görüştüğüm bi Prof diren kullanmıyorum demişti

Benim göğüslerime de diren takıldı aynı Zaman'da karnıma da
Bazı drlar hiç diren takmayız diyor
Bazısı hastanın durumuna göre takarız diyor
Benim gördüğüm kadarıyla göğüsleri çok büyük olan ve yaşı ilerlemiş hastalara genellikle takılıyor
Öyle zorlamıyor merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…