Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Diren ı tam olarsk nereye takıyorlar?
Çıkarırken zor mu oluyor?

Ooo bende d/E cup kullanıyorum
B müthiş olmuş çok sevindim sizin adınıza ameliyat sonrası Nasıl bi süreçti? Kolları kullanmak gibi

Kaç kilosunuz bu arada
Ben 73 kilo ile girdim ameliyata 1.60boyum, ameliyattan sonra 10gün kayınvalidemde kaldım, 2 çocuğum var biri 5 diğeri 3 yaşında. 1 ay kdr dikkat ettim ağır kaldırmamaya. 3.gün çıktım hastaneden yatıp kalkarken göğüslerimi tutarak kalkıyordum ama 1 2 gün sonra hiç bi rahatsızlık olmadan uzanıp kalkabiliyordum zaten 4.gün Avm de geziyodum. Bana diren takılmadı ama sol göğsüm şişince dikişi açıp kanı boşalttılar ve diren taktılar o yüzden 2 gece kaldım hastanede çıkarken drenide çıkardılar zaten.

Slm kızlar
Ameliyat sonrası küçük beden 80 B cicili bicili ilk sütyenlerimi aldım

Mağazayı girip küçük bedenlere yönelmek muhteşem bir duyguydu darısı olmayanların başına

merhaba kizlar)Baku,Azerbaycandan Ankaraya geldim gogus kucultme ameliyyati icin)yarin sabah ameliyatim var)cok heyecanliyim sonra buraya da yazicam nasil oldugunu.

B yaptir c buyuk oluyor benimki buyuk olmus yine her istediğimi giyemiyorum
bide bisey sormak istiyorum)bende d,e cup simdi belki daha buyuk bile 22yasindayim ben 75c istiyorum.buyuk olmazmi sizce?75b cok kucuk gibime geliyo
bide bisey sormak istiyorum)bende d,e cup simdi belki daha buyuk bile 22yasindayim ben 75c istiyorum.buyuk olmazmi sizce?75b cok kucuk gibime geliyo

B, c, d buna hasta mı karar veriyor
Doktor a ç büyük boşsun diyebiliyor muyuz

Ben hiç bu konuları konuşmadım o sadece bana kilo ver kilo verirsen daha küçük olur dedi

Burda okuduklarım herkes cup ü kendi mi şeçiyır

Ameliyatimi oldum perşembe 5 bucukta çıktım. 1de aldilar ameliyata. Ama bn 6 bucukta kendimdeydim. Ameliyat cok iyi gecti dedi doktor. Gogus bakimindan cok agrim olmadi ama ilk gun 2 defa kustum mide bulantisi cok yasadim. Bi iyi oldum bi kotu dun aksama dogru atesim cikti serumla yeni antibiyotik baslattilar. Dunde hastanede kaldim. İnşallah bugun cikiyorum cok sukur atlattim toparliyorum. Cok fazla agrim yok mutluyum ama kusmalar bulantilar mahvetti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…