- 4 Temmuz 2013
- 31
- 23
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.421
Duyguc53 ameliyati i oldunmu ?Merhaba kizlarrr yarin son gunum persembe ameliyat oluyorum:))
Bilgi verirsen sevinirimYa bn dktrla knşamadm ki numaramı aldı ameliyt günü içn aricam dedi o kdr. P.tesiye tkrar randewu aldm knşmak için gdicem acelesi wardı o gün
Diren ı tam olarsk nereye takıyorlar?Benim göğüslerime de diren takıldı aynı Zaman'da karnıma da
Bazı drlar hiç diren takmayız diyor
Bazısı hastanın durumuna göre takarız diyor
Benim gördüğüm kadarıyla göğüsleri çok büyük olan ve yaşı ilerlemiş hastalara genellikle takılıyor
Öyle zorlamıyor merak etmeyin
Evet o arkadaşı ben de merak ediyorumDuyguc53 ameliyatini oldunmu bittimi ? Yeniden dogum olayi gerceklestimi.. iyi haberlerini bekliyoz...
Göğüslerin dağ ve sol taraflarınaDiren ı tam olarsk nereye takıyorlar?
Çıkarırken zor mu oluyor?
Sizin göğüsünüz büyük değil de sırtınız geniş gibi25 yaşındayım 100c kullanıorm bakalım hayırlısı nyse o olsn artık
Ben 73 kilo ile girdim ameliyata 1.60boyum, ameliyattan sonra 10gün kayınvalidemde kaldım, 2 çocuğum var biri 5 diğeri 3 yaşında. 1 ay kdr dikkat ettim ağır kaldırmamaya. 3.gün çıktım hastaneden yatıp kalkarken göğüslerimi tutarak kalkıyordum ama 1 2 gün sonra hiç bi rahatsızlık olmadan uzanıp kalkabiliyordum zaten 4.gün Avm de geziyodum. Bana diren takılmadı ama sol göğsüm şişince dikişi açıp kanı boşalttılar ve diren taktılar o yüzden 2 gece kaldım hastanede çıkarken drenide çıkardılar zaten.Ooo bende d/E cup kullanıyorum
B müthiş olmuş çok sevindim sizin adınıza ameliyat sonrası Nasıl bi süreçti? Kolları kullanmak gibi
Kaç kilosunuz bu arada
1/2 ay içerisin de girenleri duydumYa ben bşi daha sorcam bu ameliyattan ne kdr snra denize grileblioo
?Slm kızlar
Ameliyat sonrası küçük beden 80 B cicili bicili ilk sütyenlerimi aldım
Mağazayı girip küçük bedenlere yönelmek muhteşem bir duyguydu darısı olmayanların başına
B yaptir c buyuk oluyor benimki buyuk olmus yine her istediğimi giyemiyorumbide bisey sormak istiyorum)bende d,e cup simdi belki daha buyuk bile22yasindayim ben 75c istiyorum.buyuk olmazmi sizce?75b cok kucuk gibime geliyo
B yaptir c buyuk oluyor benimki buyuk olmus yine her istediğimi giyemiyorum
bide bisey sormak istiyorum)bende d,e cup simdi belki daha buyuk bile22yasindayim ben 75c istiyorum.buyuk olmazmi sizce?75b cok kucuk gibime geliyo
bide bisey sormak istiyorum)bende d,e cup simdi belki daha buyuk bile22yasindayim ben 75c istiyorum.buyuk olmazmi sizce?75b cok kucuk gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?