Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Drenlerimde yeni cekildi artik eve gtmek icin hazirlaniyorum. Fotograf yukleyebilsem yuklucem yukleyemedim. Tam istedigm gibi oldu sanirim. Kollarimida rahatlikla kaldırabiliyorum sadece yanlarda braz agrm var oda hafif biraz liposuction yaptim dedi doktorum. Hersey iyiye gidiyo yani. Tas gbi oldu memeler:)))

Çok geçmiş oldun

Çok geçmiş oldun
Ben de bu apusyos gibi olmak istiyorum.
Öncesi ve sonrası paylaşımlar yapıcam D Duyguc53
Liposuction yapılmadı iyi olmuş yanlarda çokmuydu yağ acaba bana da yapılacağını söylemişti doktor benim kilom da var o yüzden diz kaç kilosunuz

Son düzenleme:
evet tabiiki yalnizca biz karar veremiyoruz.mesela doktorum bana b kucuk olur c iyi dedi.ben de kendi fikrimi soyledim.yani bana ne uygun olursa onu yapicak doktor.

70.kiloyum 1.62 boyum var yanlardan cok az liposuctionla alicam dedi daha hos durmasi acisindan oylede oldu. Suanda pek anlayamiyorum ama tas gibi şiş memelerim nezaman inicek bunlar

70.kiloyum 1.62 boyum var yanlardan cok az liposuctionla alicam dedi daha hos durmasi acisindan oylede oldu. Suanda pek anlayamiyorum ama tas gibi şiş memelerim nezaman inicek bunlar
Zaman'la 6 ay da iyileşir şişleri yavaş yavaş iner . Olan arkadaşlar daha net bilgi verebilir....

Çok çok geçmiş olsun güle güle kullan

Arkadaşlar Merhaba bende küçültme işlemi yaptırmak istiyorum ama aklıma takılan hamile kalırsam süt bezlerine zarar verir mi acaba böyle bir duyum almıştım ne kadar doğru bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar yanitlayabilirler mi :))

anladim simdi:)bana doktorum
merhaba.bence gogusleriniz guzel diyilse hemen yaptirin.ben evli bile diyilim amma biktim bu goguslerden o yuzden yaptirmak en guzel karar bence.ama emzirme konusunda hic kimse qaranti veremez.doktorum bana boyle soylemisdi.yani emzire bilirimde bilmeyede bilirimdakik olan bisey diyil.(bu arada turkcem icin kusura bakmayin tam iyi bilmiyorum)

Dik durmalari tabiki iyi zaten sarkik ve buyuk oldugu icin yaptirdim. Ama suandada sanki erkegin gogus kasi gibi sert o yuzden soruyorum:)
Meme başı Nasıl koyu renkli bölgeniz çok küçüldü mü
Aşagı da yukarı çıkınca çok tuhaf hissettiniz mi
Benim sarkık meme başım yer çekimine yenildi:).

Birden yukarı çıksa tuhaf hissederim ve dikliğine alışmam zor olur:)

Cevabin icin tesekkur ederim
Aslında aşırı büyük değil adet öncesi fena oluyor ama birde sarkti artık
Bebek istediğim için erteliyorum emzirmem diye demek ki garantisi yok

Meme ucum tam ayarinda buyukkende guzeldi koyu ve normaldi buyuklugu. Suanda ikiside dimdikler gercekten cok sarkiktilar onlari kac sutyenle dik gostermeye calistim ama olmamisti suanda istemiyecegim kadar dikler ve sisler:) Tabi biraz inerde yinede tam istedigim gibi olucak insallah kendine geldiginde öyle hissediyorum

Başka derdin yokmu kardeşim anan baban kardeşin vatan elden gidiyor herkes õluyor istanbul ankara cehenneme döndü sen halen memem de memem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…