- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.441
Çok geçmiş oldunDrenlerimde yeni cekildi artik eve gtmek icin hazirlaniyorum. Fotograf yukleyebilsem yuklucem yukleyemedim. Tam istedigm gibi oldu sanirim. Kollarimida rahatlikla kaldırabiliyorum sadece yanlarda braz agrm var oda hafif biraz liposuction yaptim dedi doktorum. Hersey iyiye gidiyo yani. Tas gbi oldu memeler:)))
evet cok mutsuzum bu duruma gore
evet tabiiki yalnizca biz karar veremiyoruz.mesela doktorum bana b kucuk olur c iyi dedi.ben de kendi fikrimi soyledim.yani bana ne uygun olursa onu yapicak doktor.B, c, d buna hasta mı karar veriyor
Doktor a ç büyük boşsun diyebiliyor muyuz
Ben hiç bu konuları konuşmadım o sadece bana kilo ver kilo verirsen daha küçük olur dedi
Burda okuduklarım herkes cup ü kendi mi şeçiyır
70.kiloyum 1.62 boyum var yanlardan cok az liposuctionla alicam dedi daha hos durmasi acisindan oylede oldu. Suanda pek anlayamiyorum ama tas gibi şiş memelerim nezaman inicek bunlar
Zaman'la 6 ay da iyileşir şişleri yavaş yavaş iner . Olan arkadaşlar daha net bilgi verebilir....70.kiloyum 1.62 boyum var yanlardan cok az liposuctionla alicam dedi daha hos durmasi acisindan oylede oldu. Suanda pek anlayamiyorum ama tas gibi şiş memelerim nezaman inicek bunlar
Evet kötü ni gün bugun hayırlısı olsunevet cok mutsuzum bu duruma gorebu gun ameliyat olamadim bakalim nolucak
Çok çok geçmiş olsun güle güle kullanAmeliyatimi oldum perşembe 5 bucukta çıktım. 1de aldilar ameliyata. Ama bn 6 bucukta kendimdeydim. Ameliyat cok iyi gecti dedi doktor. Gogus bakimindan cok agrim olmadi ama ilk gun 2 defa kustum mide bulantisi cok yasadim. Bi iyi oldum bi kotu dun aksama dogru atesim cikti serumla yeni antibiyotik baslattilar. Dunde hastanede kaldim. İnşallah bugun cikiyorum cok sukur atlattim toparliyorum. Cok fazla agrim yok mutluyum ama kusmalar bulantilar mahvetti beni.
merhaba.siz neden insin istiyorsunuzki?dik durmalari daha iyi diyilmi?men silikon gibi dik dursunlar isterimZaman'la 6 ay da iyileşir şişleri yavaş yavaş iner . Olan arkadaşlar daha net bilgi verebilir....
Cok tesekkur ederim:)Çok çok geçmiş olsun güle güle kullan
Dik durmalari tabiki iyi zaten sarkik ve buyuk oldugu icin yaptirdim. Ama suandada sanki erkegin gogus kasi gibi sert o yuzden soruyorum:)merhaba.siz neden insin istiyorsunuzki?dik durmalari daha iyi diyilmi?men silikon gibi dik dursunlar isterim
Sanırım şiş olduğu içim ameliyat Şişinin inmesini istiyırmerhaba.siz neden insin istiyorsunuzki?dik durmalari daha iyi diyilmi?men silikon gibi dik dursunlar isterim
merhaba.bence gogusleriniz guzel diyilse hemen yaptirin.ben evli bile diyilim amma biktim bu goguslerden o yuzden yaptirmak en guzel karar bence.ama emzirme konusunda hic kimse qaranti veremez.doktorum bana boyle soylemisdi.yani emzire bilirimde bilmeyede bilirimArkadaşlar Merhaba bende küçültme işlemi yaptırmak istiyorum ama aklıma takılan hamile kalırsam süt bezlerine zarar verir mi acaba böyle bir duyum almıştım ne kadar doğru bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar yanitlayabilirler mi :))
Meme başı Nasıl koyu renkli bölgeniz çok küçüldü müDik durmalari tabiki iyi zaten sarkik ve buyuk oldugu icin yaptirdim. Ama suandada sanki erkegin gogus kasi gibi sert o yuzden soruyorum:)
Cevabin icin tesekkur ederimanladim simdi:)bana doktorum
merhaba.bence gogusleriniz guzel diyilse hemen yaptirin.ben evli bile diyilim amma biktim bu goguslerden o yuzden yaptirmak en guzel karar bence.ama emzirme konusunda hic kimse qaranti veremez.doktorum bana boyle soylemisdi.yani emzire bilirimde bilmeyede bilirimdakik olan bisey diyil.(bu arada turkcem icin kusura bakmayin tam iyi bilmiyorum)
Başka derdin yokmu kardeşim anan baban kardeşin vatan elden gidiyor herkes õluyor istanbul ankara cehenneme döndü sen halen memem de mememMeme başı Nasıl koyu renkli bölgeniz çok küçüldü mü
Aşagı da yukarı çıkınca çok tuhaf hissettiniz mi
Benim sarkık meme başım yer çekimine yenildi:).
Birden yukarı çıksa tuhaf hissederim ve dikliğine alışmam zor olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?