Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cevabin icin tesekkur ederim
Aslında aşırı büyük değil adet öncesi fena oluyor ama birde sarkti artık
Bebek istediğim için erteliyorum emzirmem diye demek ki garantisi yok
bisey diyil:) ama cokta fena diyilse simdi yaptirma cocuktan sonra yaptir butun doktorlar da boyle tavsiye ediyorlar.benimkiler cok fena ondan mecburum yaptirmaya bekliyemem.ama sizdr o kadarda kotu diyilse bekleyin bence.

Mune buraya bi bakar misin burası meme küçültme topiği burda bi sürü arkadaşımla soru Cvp yapıyıruz bu arkadaşın benimle sorunu ne???

Bu aralar işin başından aşkın ama kusura bakma

Başka derdin yokmu kardeşim anan baban kardeşin vatan elden gidiyor herkes õluyor istanbul ankara cehenneme döndü sen halen memem de memem
Sana ne
S A N A N E

benim mememin derdi seni mi gerdi
Aylar sonra siteye girip benim yazdıklarımı okuman ve Cvp yazman çok manidar !!!

Mememden S A N A N E

oyle yazan insanin ne isi var burada?gitsin bawka yerde kendini gostersin oturup laf atmak kolay bisey!burda hepimizin bi sorunu bi ortak tecrubeleri var ve isimdende gorunduyu gibi gogus topigi:) boylelerini yok sayip kendi bilgilerimizi paylasalim.

Kizlar cok mutluyum ameliyatımin 3.gunu banyo bile yaptim hic agrim sizim yok.Sabah uyandığımda kollarim havadaydi o derece rahatim. Sadece yer cekiminden dolayi yururken kendimi sarsmamaya çalisiyorum okadar. Hic korkulcak bi ameliyat degilmis düşünmeden yaptırın derim:)

Çok geçmiş olsun darısı bize

Cook gecmis olsun.. iyi haberler bizi cok mutlu ediyo..

Duyguc53 kac gr- kg gitti doktor bilgiverdimi ?

Pazartesiye ameliyat günü werdi doktrrr sewinçli heyecanlı korkulu we endişeliym aslında. 4 gün hastanede yatıcakmısm

Dewlet hastanesinde olcam kayseride yalçın yontar dktrmn adı. Ewy bnde bu kdr çok bklemiodm ama napalım bi şekilde atlatıcaz bebeğim olmasa umursamamda bakalım nolcak

Pazartesiye ameliyat günü werdi doktrrr sewinçli heyecanlı korkulu we endişeliym aslında. 4 gün hastanede yatıcakmısm
Oo 4 düşündüğümden de çok ama hayırlı olsun cnm zor bi süreç bebiş biraz nzorlar!! Sma ne yapıcaksın , Korkma endişelenme detayları konuşuruz yine şimdiden geçmiş olsun

Bende yeni ameliyat oldum arkadaşlar bi kac sorum olacak eskilere benim doktorum normal sutyen ini üzerinden taksan olur dedi sporcu sutyen le ilgili bişey söylemedi benim sarkma şikayetim vardı diklestirme oldum biraz da küçülturseniz iyi olur dedim ama küçültme mis gibi dik ama halen aynı sutyen e giriyorum 75 d bu arada ama eskisi gibi omzuma yük bindirme felan yok askılari attım direkt şimdi bunlar 1 haftalık ya biraz daha küçülür mu???? Bu arada aynı anda karın germede oldum çok zor bi ameliyat her kesin harcı değilmiş onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…