- 15 Temmuz 2016
- 9
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.461
bisey diyil:) ama cokta fena diyilse simdi yaptirma cocuktan sonra yaptir butun doktorlar da boyle tavsiye ediyorlar.benimkiler cok fena ondan mecburum yaptirmaya bekliyemem.ama sizdr o kadarda kotu diyilse bekleyin bence.Cevabin icin tesekkur ederim
Aslında aşırı büyük değil adet öncesi fena oluyor ama birde sarkti artık
Bebek istediğim için erteliyorum emzirmem diye demek ki garantisi yok
Seni hatırladımBaşka derdin yokmu kardeşim anan baban kardeşin vatan elden gidiyor herkes õluyor istanbul ankara cehenneme döndü sen halen memem de memem
Ayrıca burdabir sürü insan paylaşım yaparken neden ben!!!Başka derdin yokmu kardeşim anan baban kardeşin vatan elden gidiyor herkes õluyor istanbul ankara cehenneme döndü sen halen memem de memem
Sana neBaşka derdin yokmu kardeşim anan baban kardeşin vatan elden gidiyor herkes õluyor istanbul ankara cehenneme döndü sen halen memem de memem
Çok geçmiş olsun darısı bizeKizlar cok mutluyum ameliyatımin 3.gunu banyo bile yaptim hic agrim sizim yok.Sabah uyandığımda kollarim havadaydi o derece rahatim. Sadece yer cekiminden dolayi yururken kendimi sarsmamaya çalisiyorum okadar. Hic korkulcak bi ameliyat degilmis düşünmeden yaptırın derim:)
Cook gecmis olsun.. iyi haberler bizi cok mutlu ediyo..Drenlerimde yeni cekildi artik eve gtmek icin hazirlaniyorum. Fotograf yukleyebilsem yuklucem yukleyemedim. Tam istedigm gibi oldu sanirim. Kollarimida rahatlikla kaldırabiliyorum sadece yanlarda braz agrm var oda hafif biraz liposuction yaptim dedi doktorum. Hersey iyiye gidiyo yani. Tas gbi oldu memeler:)))
Duyguc53 kac gr- kg gitti doktor bilgiverdimi ?Kizlar cok mutluyum ameliyatımin 3.gunu banyo bile yaptim hic agrim sizim yok.Sabah uyandığımda kollarim havadaydi o derece rahatim. Sadece yer cekiminden dolayi yururken kendimi sarsmamaya çalisiyorum okadar. Hic korkulcak bi ameliyat degilmis düşünmeden yaptırın derim:)
Hadi hayırlı olsun 4 gün çok amaPazartesiye ameliyat günü werdi doktrrr sewinçli heyecanlı korkulu we endişeliym aslında. 4 gün hastanede yatıcakmısm
İnş kolay geçsin iyi olduğunu görürse Dr erken bırakır belkiDewlet hastanesinde olcam kayseride yalçın yontar dktrmn adı. Ewy bnde bu kdr çok bklemiodm ama napalım bi şekilde atlatıcaz bebeğim olmasa umursamamda bakalım nolcak
Oo 4 düşündüğümden de çok ama hayırlı olsun cnm zor bi süreç bebiş biraz nzorlar!! Sma ne yapıcaksın , Korkma endişelenme detayları konuşuruz yine şimdiden geçmiş olsunPazartesiye ameliyat günü werdi doktrrr sewinçli heyecanlı korkulu we endişeliym aslında. 4 gün hastanede yatıcakmısm
İnşallah ya teşekkür ederimmmOo 4 düşündüğümden de çok ama hayırlı olsun cnm zor bi süreç bebiş biraz nzorlar!! Sma ne yapıcaksın , Korkma endişelenme detayları konuşuruz yine şimdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?