Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun

merhaba.benim ameliyyat yarin olucak HRS Ankarada InsAllah.ben ameliyyat sonrasinda 6,7kilo zayiflamam gerekicek cunku fazla kilolarim var.bu goguslerimi sarkmazmi yeniden?

3 sene once de kucultme ameliyati olmustum fakat hic kucultmemis 80 d takiyordum kuculttukten sonra yani oldugu gibi birakmis56 kilo 167 boyundayim

Dun narkoz korkuma ragmen gene ameliyat oldum bu b yapmis ama meme basima dokunmadigi icin asagiya bakiyo bu durumda revizyon yapilir mi yapilirsa narkozlu mu nolur acil cevaplayin sabah doktora gidicem bilincli gitmek istiyorum cunku her seye kilif uyduruyorlar biktim

Agridan uyuyamadim siz siz olun mutlaka diren takmasini soyleyin bu ameliyatim cok aci verdi oburunde hayatimin en basit ameliyatiydi bunda boyle giderse 15 gun kollarimi kullanamayacagim perisanm

Birde arkadaslar burdaki yazilan her basligi okudum anladigim su doktorlar kesinlikle kucultmekten kaciyorlar birkaci haric o yuzden bnm gibi ikinci ameliyati yaptirmak istemiyorsaniz doktorla net konusun senn vucut tipin falan diyorlarsa hikaye kesin konusun yoksa parasizda olsa yaptirmayin

Nolur cevap verin yeni uyeyim acaba mesajlarimi yanlis atiyorum diye dusunmeye basladim
Ben ameliyat olalı 7 hafta oldu E cup dan B cup düştü aşağıya bakmıyor göğüs başlarım bende uçtaki düğmelerim büyük onlara dokunmadığı için rahatsız olmuştum Dr un bana dokunmaya tavsiye etmem hissizleşebilir ki seninki normal merak etme demişti
Ama eğer üç ay sonra hala rahatsızsan üç ay sonra lokalle müdahale ederim demişti
Nerede hangi Dr a oldunuz her iki ameliyatınızı da
Bende diren takılmıştı

Tiptakini dikisleri daha iyi ama 80d de birakti 3 senedir kendimi motive etmeye calisiyorum kucuk diye ama yok hele regl doneminde kendimden nefret ettim

Tiptaki doktora ikinci kez gittim bana yaklasimi o kadar kotuyduki birde bayanolacak yaninda agladim psikolojim bozuldu beni ayipladi devletteki super insan ama oda meme basima dokunmaxigi icin guzel gorunmedi gozume acaba bn mi evham yapiyorum obur doktorda altta 10 cmlik cizik vardi lolipop seklinde ama o da 3 senede acayip sarkti bi ise koltuk altini da kesomi ama skinti su meme basiyla alttaki cizgi 5 cm off kafayi yiycem istesem meme basimi yukari nasil aldirirm nolur cevap yazin

Son ameliyat ters T şeklinde yapılmadı mı
Çizim yaparken (ameliyata girmeden önce) göğüs başının yeri çizilmeliydi bence
Buradan izlediğim kadarıyla bizim ameliyatlarımız öyle oldu meme başı yuvarlak şekilde kesilip çizdiği alana monte edildi sanırım uyuyordum o sıra

Ya bn normal bir vatandasim bu doktorlarin hepsi garip insan bi dusunur bn bunun meme yi kucultucem basi nasil olacak diye hayret bir sey al sana kul hakki

Uyuyordun yazdiysan eger doktor kendi kendine yok basa dokunmayim bana birak dedi bende 2. Ameliyat oldugum icin kucultsunde ne yaparsa yapsin dusuncesiyle sustum 1. Ameliyatan sonra 80 d yi 3 yil takinca moral sifir gezdim bu doktor tam istedigim gibi kucullttude al iste bunda da meme basi off offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…