- 29 Aralık 2015
- 261
- 127
- 18
- 54
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.501
hangi doktora ameliyat oldun acaba ne kadar fiyatı bilgilendirirsen cok sevinirim.bu arada senin adına çok sevindim:)Kizlar cok mutluyum ameliyatımin 3.gunu banyo bile yaptim hic agrim sizim yok.Sabah uyandığımda kollarim havadaydi o derece rahatim. Sadece yer cekiminden dolayi yururken kendimi sarsmamaya çalisiyorum okadar. Hic korkulcak bi ameliyat degilmis düşünmeden yaptırın derim:)
Teşekkür ederim:) Doktorumun adı Koray Kır. Bahcelievler Medicana Hastanesi. 4 bucuk bin fiyatı vardi.hangi doktora ameliyat oldun acaba ne kadar fiyatı bilgilendirirsen cok sevinirim.bu arada senin adına çok sevindim:)
Teşekkür ederim fiyatı da cok Uçuk diilmiş hemen para biriktirip bende halletmek istiyorum artık ins bende senin gibi sonuçtan memnun kalabilirim:)Teşekkür ederim:) Doktorumun adı Koray Kır. Bahcelievler Medicana Hastanesi. 4 bucuk bin fiyatı vardi.
Evet cok memnun kaldim yani benim doktoru dusunebilirsin:) fiyata gelincede bundan uygun fiyatini bulamazsin. Cunku ben 9 10 bine kadar yapan doktorla da konustum ama icime sinmedigi icin olumlu bakmadim yoksa 10 bin vermeye raziydim. Benim doktoru buldum konustum samimiyeti guven vermesi direk icime isledi konustumki sans eseri fiyatı da cok uygun cikti:))Teşekkür ederim fiyatı da cok Uçuk diilmiş hemen para biriktirip bende halletmek istiyorum artık ins bende senin gibi sonuçtan memnun kalabilirim:)
Acı eşiğinize göre değişir malesef :/Kızlar bugun 9. Gunum. Agrim sizim yok gunluk hayatıma döndüm coktan Allaha sukur. Suanda kaşıntı geliyo arada o kadar. Ama bu dikislerim erimemis doktor 10 gun krem kullan erimezse alicam dedi ama bildigin semsert ip erimez bunlar. Dikisler alinirken cok mu aciyo? Erir mi sizce atlatanlar bilgilendirirse sevinirim
Yarın sabah 9 gbi ameliyata giriorm dua edin nolur. Ameliyatı falan deil de 4 gün oğlumdan nası ayrı kalıcam onu düşünüorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?