Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bir de daha yeni olmuş ameliyat bir üç ay bekle göğüs otursun kendine gelsin gözün alışsın bence
Ben her geçen gün daha memnunum göğüslerimden Dr ım dediği çıktı göğüsbaşlarımda gayet normal duruyor artık

Doktoruma gittim meme basim normalden buyuk oldugu icin bn evham yapmisim doktor 6 ay gecsin otursun dedi zaten 1. Ameliyatinda cok yukari almislar bnde alsaydim sudyennden gorunurdu dedi dugme basim cok buyukmus zaten biliyordum annminki bile bnmkinden kucuk 125 beden oldugu halde

Bende 27 temmuzda gogus kucutlme ameliyati olacam adanada yasiyorm balcali hastanesinde olacagim ama korku ve endiselerim var adanada ameliyat olan arkadaslar varmi bilgi verirseniz cok sevinirim ?

Nerde oluran ol ozel tip devlet tvye cikan doktor hic farketmez bnm gibi 2 kere ameliyat olmak istemiyorsan olcunu iyi belirle ve bunu doktorunla acikca konus cunku yuzde doksani ayni birakiyo

hangi doktora ameliyat oldun acaba ne kadar fiyatı bilgilendirirsen cok sevinirim.bu arada senin adına çok sevindim:)

105 beden gosguslerim tam bir olcu soylemedi adanada balcali hastanesinde prof.dr ibrahim tabakan a ameliyat olacagim korkuyorm endiselerm ck ben kilolu bir bayanim nasil olck bilmiyorm

Kızlar bugun 9. Gunum. Agrim sizim yok gunluk hayatıma döndüm coktan Allaha sukur. Suanda kaşıntı geliyo arada o kadar. Ama bu dikislerim erimemis doktor 10 gun krem kullan erimezse alicam dedi ama bildigin semsert ip erimez bunlar. Dikisler alinirken cok mu aciyo? Erir mi sizce atlatanlar bilgilendirirse sevinirim

Teşekkür ederim fiyatı da cok Uçuk diilmiş hemen para biriktirip bende halletmek istiyorum artık ins bende senin gibi sonuçtan memnun kalabilirim:)
Evet cok memnun kaldim yani benim doktoru dusunebilirsin:) fiyata gelincede bundan uygun fiyatini bulamazsin. Cunku ben 9 10 bine kadar yapan doktorla da konustum ama icime sinmedigi icin olumlu bakmadim yoksa 10 bin vermeye raziydim. Benim doktoru buldum konustum samimiyeti guven vermesi direk icime isledi konustumki sans eseri fiyatı da cok uygun cikti:))

2 gun hastanede yattim bide cok guzel ilgilendiler tam darbenin ciktigi gun benim hastanedeki 2. Gecemdi. Allahim nasil bseydi anlatamam.

Acı eşiğinize göre değişir malesef :/

Yarın sabah 9 gbi ameliyata giriorm dua edin nolur. Ameliyatı falan deil de 4 gün oğlumdan nası ayrı kalıcam onu düşünüorm
Hadi cnm kolay geçsin ayrılık da ameliyatta inş gir çık çabucak iyileş
Ben ilk iki hafta hiç iyileşemeyeceğim sanmıştım
Şimdi yedinci haftam bitti hem göbek hem göğüs rahatladım darısı başına

Amin inşallah ne kadar süre ağır kaldramadınz yani 2 hafta annemler yanımda ama sonra oğlumla ben ilglencem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…