- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.521
Benimde cok sarkik memelerim var diklestirme ve silikonla büyütmek istiyorum acaba doktor önerirmisiniz ve fiatlar ne kadar!Tsk
Çok geçmiş olsunYa yok sdce sağ tarafm morardı geçmeye başladı zaten de oda liposakşından kaynaklıymış sağ dha byük oldğu için ordan yağda almış ondan. Sol tarafta sorn yok şükür
TeşekkürlerrÇok geçmiş olsun
Tekrar geçmiş olsunEh yani şuan hala ağrılarm war dha 2. Günüm hastanedeym hala persembe çıkıcam inşallah. Henüz hiç bi fikrim yok nası olcak falan drenler hala duruo ztn bi çıkaydı rhatlicam inşallah
Anladım canımNormal doğum yaptım. Sezeryan ağrısını blmıorm bgunde çoğu kez eşile wc ye gttm yürüyebliorm sdce ayağa kalkınca falan bi kaç saniyelik şiddetli ağrı grio snra alışıo bgun aşağı inip oğlumu bile görebldim getirdilerde :) çok aşırı ağrım yok ama hareketlerm kısıtlı
Ben hiç pansuman yaptırmadım Dr hem karna hem göğüste beyaz selabant gibi bişeyle kapattı 21 . Gün banyoda onları çıkardım hiç acımadı Sonra iz kremine başladımAmeliyattan ilk bir hafta pansumandan sonra ne kullandınız acaba.?? Direk mi iz kremine gectiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?