Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tüm ameliyat olacak arkadaşlara başarılı birer operasyon geçirip bir an evvel sağlıklarına kavuşmalarımız dilerim. Olan arkadaşlar umarım hepiniz sıkıntılarınızdan kurtulmuşsunuzdur. Ben ankarada otuyoruyorum Bu ameliyatı olmak istiyorum çünkü F cup sütten takıyorum omzumda çökme ve sırtımda eğilme var. Ankara da bana Dr önerebileceğiniz arkadaşlardan yardım istiyorum Çok uçuk fiyat isteyen Dr lar var Çok yüksek meblalara çıkmadan yaptırabileceğim memnun kaldığınız Dr isimlerini paylaşırsanız çok sevinirim

Benimde cok sarkik memelerim var diklestirme ve silikonla büyütmek istiyorum acaba doktor önerirmisiniz ve fiatlar ne kadar!Tsk

Arkadaşlar bn ameliyattan çıktım 7 saat olduda göğsüm morardı fln bu normal dmii

Hadi geçmiş olsun benim morarmamıştı ama kolay kolay morarmaz benim tenim o yüzden kişiden kişiye değişebilir Dr na sor bence
İlk geceyi de atlatın mı gerisi kolay

Ya yok sdce sağ tarafm morardı geçmeye başladı zaten de oda liposakşından kaynaklıymış sağ dha byük oldğu için ordan yağda almış ondan. Sol tarafta sorn yok şükür

Tüm ameliyat olanlara çoook geçmiş olsun ben de meme büyütme sayfasının müdavimlerindenim Biz, çok küçük veya yok diye dertlenirken, sizler de çok büyük diye dertleniyorsunuz. Allah hepimizin gönlüne göre versin sizde çok bizde yok ..... Oooffff ooffff

busuruks Nasıl ameliyat sonrası zor mu kollatın hareketi yatmak kalkmak . Cnm bir de bebeğin vardı Nasıl olucak zorluyor mu seni

Eh yani şuan hala ağrılarm war dha 2. Günüm hastanedeym hala persembe çıkıcam inşallah. Henüz hiç bi fikrim yok nası olcak falan drenler hala duruo ztn bi çıkaydı rhatlicam inşallah

Eh yani şuan hala ağrılarm war dha 2. Günüm hastanedeym hala persembe çıkıcam inşallah. Henüz hiç bi fikrim yok nası olcak falan drenler hala duruo ztn bi çıkaydı rhatlicam inşallah
Tekrar geçmiş olsun
Ayağa kalkıp ve wc ye ertesi günü gidebildin mi

Sezaryen Ağrı'sı gibi mi ( Sezeryen olduğunu düşünerek sordum ama)

Göğüslerin Nasıl görünüyor

Normal doğum yaptım. Sezeryan ağrısını blmıorm bgunde çoğu kez eşile wc ye gttm yürüyebliorm sdce ayağa kalkınca falan bi kaç saniyelik şiddetli ağrı grio snra alışıo bgun aşağı inip oğlumu bile görebldim getirdilerde :) çok aşırı ağrım yok ama hareketlerm kısıtlı

Anladım canım
Haftaya daha iyi olursun
Sen beğendin mi göğüslerini
Şiş olsa da az çok anlarsın ...

Bebeğini görmene sevşndim
Benim de ufak bi bebeğim var tek korkum onun bakimi

Ameliyattan ilk bir hafta pansumandan sonra ne kullandınız acaba.?? Direk mi iz kremine gectiniz
Ben hiç pansuman yaptırmadım Dr hem karna hem göğüste beyaz selabant gibi bişeyle kapattı 21 . Gün banyoda onları çıkardım hiç acımadı Sonra iz kremine başladım
Bu süreçte ilk haftadan sonra o bantlarla banyo yaptım
İz kremim DermatixSi ultra bu sıra Dr lar bu kremi veriyor

Merhaba arkadaslar, bu siteye sirf size oldugum gogis kucultme ameliyati hakkinda bilgi vermek ve de tecrubelerimi anlatmak icin kaydoldum.
25 yasindayim, kucuklugumden beri inanilmaz buyuk goguslerim vardir. Hic bir zaman yasitlarimin tercih ettigi ic camasirlarini vede bikinileri alamiyor, hep buyuk beden babaanne islerine bakmak zorunda kaliyordum. Birde ustune ustluk benim bir gogsum diger gogsume gore cok daha buyuktu. Baktiginizda iki gogsumde cok buyuk ama biri dahada buyuktu. Birde inanilmaz sarkik iki gogsum vardi. Bikini denemeye gittigim bir gun hic bir bikininin bana olmamasindan sonra bu ameliyati olmaya karar verdim. Orantisiz olan vucudum bu ameliyatla orantili olacakto cunku alt bedenim 36 , fakat goguslerimden dolayi ust bedenim ise 42 hatta 44 bedene kadar cikiyordu.
Ameliyat olmaya karar verdim. Vede uzun arastirmalarim sonucunda, Ankara tunali hilmi caddesinde muayenesi olan Op. Dr. Oguz Kilicla gorustum. Kendisi bana direkmen, cocuk dogurduktan sonra bu ameliyati yapmak daha dogru olur dedi, fakat muayene ettikten sonra nasil bir dertten muzdarip oldugumu anladi vede tamam kizim yapalim dedi. Simdi sunu soylemeliyimki, iz kalmiycak yada emzirmede bir sikinti olmiycak diyen doktorlar biraz uyduruyorlar sanki. Cunku ilk olarak omur boyu sizinle kalacak bu izi kabul edip etmeyeceginizi soruyor doktor. Tabiki izler zaman gectikce belli belirsiz oluyor ama yinede kaliyor. Borde emzirme olayi olarak size sunu soliyebilirim, gogus kucultme ameliyati dediginiz operasyonda sut kanalllari aliniyor. Unutmayinki ne kadar kucuk meme isterseniz o kadar fazla iz ve o kadar fazla sut kanallarinin alinmasi demek. Velhasil, ameliyati ankara liv hospital da oldum. Ve bu ameliyati dusunen herkese oneriyorum. Sadece doktorunu en az iz vede en az sut kanallarina verilecek zararla bu isi yapmasi lazim. Bu guzel ameliyat digeu kararlar verilmezse sizi mutlu etmeyebilir. Bu yuzden, doktorunuzla konusup en dogru seklin nasil olacagina ameliyat icin neler yapilacagina karar vermelisiniz.

Umarim yazim sizler icin faydali olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…